×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Красимир Каракачанов във Велико Търново: Мислете за кого гласувате


22 Октомври 2016, Събота, 15:06 ч.

Етническите турски партии вече се заявиха кого ще подкрепят. Те застават плътно зад партиите на статуквото. За който и да гласувате – за ГЕРБ или БСП, ще получите едно и също. Мислете за кого гласувате. Остава малко до изборите. Единствената алтернатива сме ние – „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“. Ние с г-н Явор Нотев сме различните кандидати.

С тези думи кандидатът за президент на – „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов вдигна на крака препъната зала на Общината във Велико Търново, където се проведе среща с избиратели.

На събитието присъстваха и лидерът на АТАКА Волен Сидеров, евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки, областният координатор на НФСБ Росен Цветков, както и депутатите доц. Милен Михов, Георги Ковачев, Десислав Чуколов, проф. Любомир Владимиров. Преди се срещнат с гражданите Красимир Каракачанов и Явор Нотев поднесоха цветя пред паметника на Майка България.

Пред хората в залата Красимир Каракачанов заяви, че като върховен главнокомандващ на армията ще настоява цели подразделения да подпомагат Гранична полиция за охраната на българската граница. Ако се наложи, да се използва и сила и техника за недопускане за навлизане на големи групи нелегални имигранти на нашата територия.

25 години България води глупава политика, която доведе до циганизация на нацията, която позволи Турция да се меси във вътрешните работи на държавата, а ние мълчим и навеждаме глава. Това не може да продължава нито секунда повече, заяви категорично кандидатът за президент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“.

Гледах дебата между Цачева и Радев, които се криха половин месец. Това беше маскарад. Те бяха съгласни помежду си и се чудеха кой да се изкара по-голям евроатлантик. Като ги гледах останах с впечатлението, че това е една кандидатпрезидентска двойка. Те не засегнаха нито един проблем, реално не се спряха на конкретни решения на основните и наболели проблеми, сподели Каракачанов.

Той призова: „Излезте и гласувайте, защото отново етническият и купеният цигански вот ще решат изборите! Мислете за кого гласувате. Ние сме единствената алтернатива – с номер 19 в бюлетината.“

Кандидатът за вицепрезидент Явор Нотев взе думата и разказа, че от началото на кампанията не спира да обяснява защо патриотичното обединение е важно за съдбата на България, за бъдещето на българите. Всички са задавали въпроса ще го бъде ли това обединение, ще постигне ли целите си. Сега това не стои на дневен ред. Всички вие ни доказвате ежедневно, че трябва да сме заедно и ни показвате, че не 6 ноември ще победим. Защото ние не търсим майката на нацията – ние се прекланяме пред Майка България, категоричен е той.

Нашето обединение е мислено, то е изстрадано и е преживяно, както от тримата лидери, така и от всеки един от нас. Този е акт има силата и ще бъде гаранция за всички успехи, за които вие ще дадете своя вот, посочи Нотев.

Той отново подчерта, че това, което се вижда и в предизборната кампания, и в държавата показва, че кандидатите на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“  са единствените, които са различни.

Ние с г-н Каракачанов сме алтернативата. Президентът трябва преди всичко да бъде патриот! По тази причина аз подкрепям г-н Каракачанов и съм част от неговия екип. „Дондуков“ 2 е естественото място на което г-н Красимир Каракачанов трябва да бъде, завърши словото си кандидатът за вицепрезидент.

България е под заплаха. Виждате какъв е бежанският натискът по границата. Точно сега имаме нужда от президент с твърда ръка, президент с позиция и опит. Красимир Каракачанов е такъв кандидат. Не, защото това е нашият кандидат. Не защото ние го издигаме, а защото той е човек с позиция и 20 години опит в политиката. Той е доказан патриот, винаги е отстоявал своите принципи. Хората го познават – няма нужда да се запознават с него, нито той да се обучава на президентския пост, каза пред присъстващите Волен Сидеров.

В момента България има нужда от този патриотичен блок, който и да е катализатор и да е остен, за да върви държавата в правилната посока. Много избори сме минали и знаем, че има и купуване и манипулации, и зависимости към управляващата партия, гласуване под строй в малките общини, но сега моментът е особен. Народът вече е осъзнал, че балонът евроатлантически ценности се е спукал, разбира, че живеем в опасен свят, че трябва защитните сили на нацията да са на по-високо ниво. Това могат да го гарантират единствено нашите кандидати, защото те изповядват патриотизма. Призовавам Ви гласувайте за кандидатите на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов и Явор Нотев с 19 в бюлетината, завърши словото си Сидеров.



3
Коментара
Флагман.БГ Тези симптоми алармират за... Тези симптоми алармират за... 01/06/2024, Събота 16:20 0
Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 3
3
Коментара по темата
3.
AGENT NA DS
23.10.2016 00:31:58
1
1
НИЕ ПАК СМЕ ТУК!
2.
гласоподавател
22.10.2016 12:56:31
4
3
Гласувайте за агентите на Държавна сигурност!!!
1.
XaXa
22.10.2016 12:39:13
4
3
"Различни". Със връщането на казармата, значи нещо не ви е наред. Толкова да държите на това, значи означава да доведете до война и военно положение. А мисля че това е излишно. Светът не се нуждае от това.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито
Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори