×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цецка Цачева и Пламен Манушев започват обиколка в Бургаска област. Вижте пълната им програма


Цецка Цачева и Пламен Манушев започват обиколка в Бургаска област. Вижте пълната им програма
Цецка Цачева и Пламен Манушев ще посетят Поморие, Айтос, Созопол, Приморско, Царево и Бургас в неделя
Тема в развитие
виж още
скрий
21 Октомври 2016, Петък, 15:37 ч.
Автор: Флагман.бг

В неделя се очаква пълният площад "Атанас Сиреков" в Бургас да посрещне кандидат-президентската двойка на ГЕРБ

Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, ще посетят област Бургас тази неделя - 23 октомври, съобщават от предизборния щаб на ГЕРБ.

Цачева и Манушев ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ в Бургас и народен представител Димитър Бойчев, от кмета на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов, от евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел и народни представители.

В 09:30 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се срещнат с рибари и граждани на Поморие на Рибарско пристанище – Поморие, бул. „Пейо Яворов”. С тях ще бъде кметът на Поморие Иван Алексиев.

В 10:45 часа часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб ще се срещнат с жители на Айтос. Мероприятието ще се състои в шатра на площада пред парк „Славеева река”, ул. „Паркова” 60. Ще присъства Васил Едрев – кмет на Община Айтос.

В 12:15 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще посетят Созопол и ще се срещнат с представители на местния бизнес в НЧ „Отец Паисий 1896”, гр. Созопол, ул. „Аполония” 1. С тях ще бъде Панайот Рейзи – кмет на Община Созопол.

В 12:45 часа те ще посетят църквата „Св. св. Кирил и Методий”, в която се съхраняват мощи на Св. Йоан Кръстител. Адресът на църквата е ул. „Хан Крум” 1.

В 14:00 часа Цачева, Манушев и Цветанов ще се срещнат с рибари и с представители на местния бизнес в Приморско. Срещата ще се състои в НЧ „Самообразование 1919”, ул. „Св. Св. Кирил и Методий” 10. Ще присъства и Димитър Германов – кмет на Община Приморско.

В 15:00 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще разговарят с жители на Царево на площада пред НЧ „Георги Кондолов 1914”, ул. „Хан Аспарух” 34. С тях ще бъде Георги Лапчев – кмет на Община Царево.

В 18:00 часа започва основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в град Бургас. В 18:30 часа на сцената на площад „Атанас Сиреков” председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Бургас кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

Участници в концерта в Бургас ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Невена Пейкова от Х фактор, група „Rewind”, Поли Генова, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове.

"Всякакви други публикации и анонси за срещи в частни фирми и организации с кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев на територията на Бургаска област не отговарят на истината", поясниха от предизборния щаб на ГЕРБ по повод появили се дописки в някои медии за предстоящи такива.



88
Коментара
Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
88
Коментара по темата
88.
гого
24.10.2016 12:43:32
0
0
Прочетох посланието на Цачева и трябва да ви кажа, че нейното е най правилното за европейското развитие на България, глупостите на БСП, ДСБ и псевдо патриоти лежащи на гребена на популизма не ме интересуват, само ГЕРБ дават ясна насока и линия на развитие в полза на гражданите, тях трябва да подкрепим и ако може още на първи тур всичко да приключи с един звучен шамар срещу некадърността на БСП ще е най-добре, да си знаят мястото. Толкова са неморални в действията си БСП, че ми се повръща от тях, никаква етика,отговорност,визия за развитие, само голо плюене в техен стил, ето и тук има един трол дето е същия като тях- някъв ник дето не спира да хвали издънката Радев. Цачева и Манушев са хора с визия за развитието на България, хора целящи нашия просперитет, работещи в наш интерес, такива хора ни трябват с мисъл ясна логика и достойноство, по този начин да защитават Българските интереси и европейското ни развитие, това което градят не е за нас, то е и за децата ни, нека не спираме развитието на прекрасната ни родина, гласувайте за страната си за Цецка Цачева и Пламен Манушев
87.
ОТ 87
24.10.2016 12:42:38
0
0
Спомняте ли си, плиткоумни комунисти? Защото хората още помнят….......
Малко хора обичат да се връщат към това време, но преди около 20 години .. България премина през така наречената Виденова зима, която остави страната напълно опустошена. Кризата, в която ни вкара тогава управлението на БСП, доведе до близо 50-процентен спад на реалните заплати и близо 60-процентен спад на реалните пенсии спрямо годината преди Жан Виденов да дойде на власт.
Такава е равносметката от на практика четвъртия фалит, до който докарва България БКП/БСП от 1960 г. насам, и не е никак учудващо, че левите „журналисти“ никак не обичат да си спомнят за нея.
Не трябва да се забравя и приноса на Сергей Станишев към подобряване финансовото състояние на роднините му. Бившият премиер не веднъж е помагал на брат си Георгий, който е архитект, в развиване на бизнес начинания. Братът на Станишев успя да се сдобие с разрешително за изграждане на курортно селище в Кара дере, защитена територия включена в Натура
Рудниците продадени за 1 лев от БСП и препродадени за 35 млн. евро!
Мини Бобов дол са били продадени за 1 лев през 2007-ма, когато министър на икономиката в кабинета на Станишев е Румен Овчаров, а заместник му е сегашната червена водачка Корнелия Нинова.
Бенефициентът е партийният другар на Нинова, Овчаров и Станишев - Красимир Паргов.
В последствие, след като доста от активите изчезват от мината, тя е прехвърлена срещу няколко милиона лева на новия собственик - Христо Ковачки.
Спирам че ми се повдига .......
86.
Стоян Михайловски
24.10.2016 12:41:15
0
0
Стоян Михайлвски в произведението си "Книга за българския народ " е казал:„За да господаруваш – развращавай!“.Това важи с пълна сила за генерал Радев.Но за съжаление са и онези хора, които ще гласуват за него и БСП,защто пак Михайловски го е казал..."онези безброй хора, които искрено вярват, че нямат нищо общо с това, което става, и които още по-искрено биха се възмутили, ако се намери някой наивник да им каже, че и те в някаква степен съдействат и съучастничат и че са не само жертва на деспота, но и негови създатели."Морал в БСП няма , нито пък при Генерал!Направте си сами изводите и подкрепете най-достойните кандидати Цачева и Манушев!
85.
ДО НЧ" Отец Паисий" и до Княз Мишкин , г
24.10.2016 09:47:50
0
1
Освен да крадат и лъжат друго не могат ГЕРБ и да манипулират избори и конкурси ! МУАХАХАХА
84.
Антипилотът
23.10.2016 19:50:03
0
0
Еййй, Маринерооо, и тук си се записал. Дано червените изверги са ти платили. Аз като мъдър човек ще ти дам съвет, белким се върнеш и да поемеш своя си духовен път
За Духовно търсещите е редно да споделим днес в деня на Юпитер нещо важно.
Това е за тези дето търсят Истината , дето търсят Духа Божи , дето следват Бога , дето са тук за и според Господа.
Мили приятели , важно е да разберете , че за вас не е важно какво прави Света или хората , Човека до вас или децата ви дори.
Но как вие проявявате Божия Дух тук на физично ниво и как вие напредвате в Духовните нива тук и сега според промяната във вас и обновлението ви.
А Света няма как да ви пусне , за него всички са важни , но като пленници един вид , оковани вътре в Света.
Жената има една мисия , една задача на тази Планета , мъжа има друга задача.
Може да си помагате , но жената да не притежава мъжа оплетен в нейната чувственост и взискателност.
Тя е жена , но има всички качества на мъжа и може и е нужно да е независима и индивидуална.
Мъжа да не владее жената и да не Господства над нея с Материални Блага или Интелигентността си.
Както мъжа може да готви и чисти, така и жената може да е Президент или Управител , няма делене и всеки е нужно да е индивидуален и подкрепящ другия , но не и да го владее с подписи или чувствеността си , парите си , Властта си , Силата си.
Всеки е нужно да е независим и самостоятелен , тогава и само тогава може да има Обич , но кога ти си зависим от другия , то не е обич , но нужда.
Малцина са на ясно , че Любовта не е наслада , но жертва и саможертва в името на някой.
Децата на всички търсещи Духа са души , свободни и е редно вие да сте толерантни и да не отнемате Свободата им.
За всички Духовно търсещи примера за този живот е Учителя Беинса Дуно за България и тези Земни райони.
Освен него имаме примери като Учителя Иисус , Учителя Ом Раам , Доктор Рудолф Щайнер , Лао Дзъ , Кришнамурти , Буда и много други физични примери.
Всеки сам може да намери Своя идеал и да го следва , да изучи живота му , да разбере навиците му , дори да говори с него.
Понеже тези личности ги няма на физично поле , но това не значи , че не Съществуват извън видимото за нас.
За женските тела , пример и идеал са Майка Тереза , Дева Мария , Луис Хей има и други примери , но всеки е нужно да намери нужното за него и Духа в него , душата в него , сърцето в него.
За материално отдадените идеал ще е Бил Гейтс или Доналд Тръмп , Бойко Борисов с :) .
Да така е , а за жените ще е Мадона или някоя друга известна личност.
Няма лошо , всеки според сърце си.
Идеята ни е да сте на ясно , че без този идеал вие няма да имате успех и сами ще се заровите в един живот отдаден на мъж или жена с идея , че това е смисъла на живота.
Кога това ви радва , то е за вас , но кога във вас има напрежение и търсите нещо повече , то Духа и душата ви търси пролука и вие е редно да сте над тези неща в това време сега.
В Михаиловия период и Христовия импулс.
Да спазвате , да следвате , да тренирате , да сте Волеви и да сте над масовите вълни и изяви как се живее.
Всеки ден има чудеса има Божи прояви на Божия Дух и от нас зависи дали ще видим и чуе , дали ще се променим или не.
Дадени Сили над нас правят всичко за да помагат , но не може само да помагат , нужно и ние да си помогнем и да се пробуди.
Не е важно колко , а да има пробудени.
Няма как всички , такъв е закона.
На всички спокоен Юпитеров ден. :)
83.
Marinero
23.10.2016 19:19:48
0
2
До тук визитката на ГЕРБ е следната, колкото заеми изтеглихте за 2 г, толкова пари получихме от но за 10 г. Ако южен поток беше построен половината газ за ес щеше да минава от тук, което щеше да е най добрата политика за пазене на границата от турция. За това ердоган си иска земята защото единствените които можеха да парират тези претенции русия, вече имат решение за газта. Бойко борисов ни предаде и продаде, фатална национална грешка която ще струва минимум кърджали! Останалите резултати са 1 млн емигрираха а след канадските визи ще избягат още половин. България е разграден двор благодарение на резултатите. По голяма предателска сган не ни е управлявала
82.
Чичо Пенчо
23.10.2016 16:43:36
2
0
Мръсни комунисти, искате да повторите аферата Костинбод, нали?! Измислихте и си съчинихте казиното, изпратихте медии - номерата ви вече не минават. Черният пиар вече омръзна на населението. Старите хора ви вярваха, повечето обаче вече не са сред живите, сега няма как с партенките си да убедите младите, че подобни съчинения са верни
81.
KIROV
23.10.2016 00:36:04
1
7
Освен да крадат и лъжат друго не могат ГЕРБ и да манипулират избори и конкурси ! МУАХАХАХА
80.
Мина
22.10.2016 22:23:02
3
1
И още неща от които на всички ни се повръща:
Субсидията за НДСО

Партията на Илия Киров Национално движение за спасение на отечеството (НДСО) е получила държавната субсидия като мандатоносител в предишното 40-то Народно събрание в коалиция "Национално обединение Атака". Коалицията е регистрирана в ЦИК за парламентарни избори през 2005 г. Другият мандатоносител е партията "БНПП". Предишен одит на Сметната палата установи, че
председателят на НДСО Илия Киров е наел с парите от държавната субсидия апартамент за офис от жена си. Освен това Киров е купил бойлер, телевизор и офис техника с държавни пари, като освен това е давал заплата на себе си за дежурство в "партийния офис".

Скандалните телевизионни клипове "Гласуваш за Бойко, получаваш Костов", които агитираха да не се гласува за ГЕРБ преди изборите за европейски и национален парламент, са били платени с пари на българския данъкоплатец. Това стана ясно от доклад на Сметната палата, която по закон има задължението да проверява отчетите на партиите.

Автор на скандалните клипове беше партия "Нова зора" с лидер Минчо Минчев, която беше един от сателитите на БСП и участник в "Коалиция за България". Тогава Минчев твърдеше пред медиите, че рекламните клипове са изготвени безвъзмездно от симпатизанти на партията.
Реклама

Проверката на Сметната палата е показала, че за изработването на клиповете в периода 8-16 май 2009 г. са били похарчени 221 627 лева, които не са включени в отчета на "Коалиция за България". Рекламната кампания е била финансирана със средства на друга малко известна партия - ПП "НДСО" (Национално движение за спасение на отечеството), които тя е получила от държавата като субсидия. Това е едно от многото "ментета" на НДСВ, които се пръкнаха след завръщането на Симеон Сакскобургготски в политиката. Партията е регистрирана през 2003 г. с лидер Илия Киров.

Цялата рекламна кампания в полза на "Нова зора" е струвала 463 863 лева. По този начин предизборната кампания на "Коалиция за България" е била подпомогната с почти половин милион лева, които не са включени в отчета на коалицията. Пред Сметната палата лидерът на "Нова зора" Минчо Минчев обяснил, че изразходваните средства не са включени в отчета на коалиция, защото са за реклама "за излизане на партията от състояние на анонимност и нейното популяризиране в страната".

Сметната палата обаче смята, че приемането на дарение от юридическо лице е нарушение на закона за политическите партии. "Проведената рекламна кампания от ПП "НДСО" е извършена в полза на ПП "Нова зора", участник в "Коалиция за България", което е скрита форма на финансиране на предизборната кампания на коалицията", пише в доклада на Сметната палата.
79.
Мина
22.10.2016 21:55:14
5
1
Рудниците продадени за 1 лев от БСП и препродадени за 35 млн. евро!
Мини Бобов дол са били продадени за 1 лев през 2007-ма, когато министър на икономиката в кабинета на Станишев е Румен Овчаров, а заместник му е сегашната червена водачка Корнелия Нинова.
Това обяви в парламента депутатът от ГЕРБ и бивш министър на икономиката и енергетиката в първия кабинет на Бойко Борисов - Делян Добрев.
Бенефициентът е партийният другар на Нинова, Овчаров и Станишев - Красимир Паргов.
В последствие, след като доста от активите изчезват от мината, тя е прехвърлена срещу няколко милиона лева на новия собственик - Христо Ковачки, каза Добрев.
Питаме, когато министърът на енергетиката е бил от БСП, а зам.-министър на енергетиката е бил също от БСП и сегашен председател на партията, как така прехвърлиха акциите за 1 лев, а след това мината се е продала за няколко милиона, допълни той.
С изненада установих, че БСП изличат дивиденти от нещастието на хората и от проблемите, които се създават в една мина, коментира и зам.-председателят на парламентарната комисия по енергетика Красимир Николов.
Установих, че те извличат дивиденти, когато отдават концесията за мината и съответно, когато има проблеми там. Те винаги взимат дивиденти оттам, защото дават една мина срещу 1 лев, която впоследствие е прехвърлена на сегашния собственик срещу милиони. Къде отиват тези пари? - попита Николов.
Отгоре на всичко и бившата им партийна другарка - сега омбудсман Мая Манолова влиза при миньорите и им разправя, че управляващите били виновни за ситуацията във въгледобива, негодуваха от парламентарната група на ГЕРБ.
Изключително съм разочарован от това, което наблюдавам последните дни, коментира в парламента и премиерът Бойко Борисов.
Следобед ще ви изкараме цялата сделка за Мини Бобов дол, как е минала, как е продадена за 1 лв., как е купена за 35 млн. евро, кога, от кои хора и кои депутатите са били там, които сега се опитват да се правят на обществени защитници, каза още премиерът.
78.
Чичо Пенчо
22.10.2016 21:50:45
4
0
През последните дни сме свидетели на манипулации, които добиват уродливи форми. Хора с претенции за демократи се опитват да компенсират липсата си на идеи и визия за политики, като подменят смисъла на тезите на опонентите си в предизборната кампания. Няма да позволя да ми се приписват лъжи и да ми се слагат думи в устата, които не съм изричала!
В състоял се вчера публичен дебат заявих, че върховенството на закона не позволява да има противопоставяне между спазването на основните права на човека и защитата на националния интерес, именно защото законът е гаранция за това.
Ето и точните цитати:
„- Защо България „тихомълком” върна седем души на Турция?
- Тогава, когато не са спазени условията, критериите, не е спазен законът, това трябва да се случва и аз подкрепям такава позиция на българските власти.
- Да, но и националният омбудсман каза, че правата им не са спазени. Човешките права на тези хора спазени ли са, според Вас?
- Преди всичко е националният интерес на държавата пред защитата на отделни права.
- Преди всичко е националният интерес или правата на човека?
- Върховенството на закона не позволява да има противопоставяне между двете понятия, защото винаги законът гарантира и онова, което е справедливо и важно за отстояване правата на отделния човек”.
Многократно сме били свидетели на подобни „добри” практики в манипулацията, при които думите се вадят от контекста, преувеличават се до абсурдни твърдения и се доукрасяват с ужасяващи образи. Крайно недопустимото в случая е, че това се извършва от моите опоненти - тези, които трябва да бъдат обединители, стожери на законността, толерантността и опазването на демокрацията.
Тези практики за съжаление ни връщат към едни мракобесни времена, когато репресивният апарат манипулираше истината по жесток начин. Категорично заявявам, че няма да го позволя и ще отстоявам демократичния и политически коректен тон в предизборната кампания, както и досега съм го правила.
77.
Антипилотът
22.10.2016 21:48:46
3
1
Случаят с намерените в Костинброд 350 хиляди надпечатани „фалшиви” бюлетини, които прокуратурата, послушните медии и заинтересованите партии обявиха за едва ли не държавен преврат и фалшификация на изборите от страна на управляващата партия много напомня на българската поговорка „Крадецът вика: Дръжте крадеца!”


С повече от три месеца закъснение прокуратурата най-сетне посочи виновен за т.нар. "костинбродска афера", гръмнала точно в деня за размисъл пред парламентарния вот.
Но кой е посочен за обвиняем? Нали на 11.05.2013 г. бе обявено от прокуратурата, че е „пресечен опит за гигантска фалшификация на изборните резултати”? Нали това беше „опит за „държавен преврат от управляващата партия?”, както твърдяха от левите до десните и от социалистическите до националсоциалистическите медии? (Сещам се, че за същото бе обвинявано и правителството на Филип Димитров от новите, уж „независими” и „свободни” медии през далечната 1992 г.! Представяте ли си – правителство да направи държавен преврат срещу … себе си!)

И така обвиняем се оказа бившият главен секретар на Министерския съвет Росен Желязков, който по закон е отговорен за процеса по отпечатването на бюлетини. Той ще бъде съден за неизпълнение на служебните си задължения.

Така завърши успешно политическата поръчка, изпълнена блестящо от „независимата” прокуратура. Тя обаче доведе не до "чудовищен преврат на престъпниците от ГЕРБ" чрез "нечувана и огромна фалшификация на изборните резултати", както твърдяха БСП, ДПС и финансираните от олигархията медии, а до точно обратното!
До парламентарно мнозинство и правителство на „загубилите” изборите партии - БСП и ДПС със „златния глас на уж „антикомунистическата” , „антитурска” и „крайнодясна” партия „Атака”.
Още когато гръмна Костинбродската афера, от нея вонеше ужасно. Но вонята усетихме изглежда само малцина социолози и политолози. Тогава ни обвиниха, че сме станали от независими изследователи – „гербери” и „тиквеници”. И най-жалкото е, че това твърдяха нашите уж „демократични” приятели – и „отляво”, и „отдясно”.
И вместо тогава прокуратурата „да си свърши работата” без да предизвиква медийна сензация и в нечий партиен интерес, сега се оказа, че всички т.нар. „доказателства” за преврат и фалшификации са „кьорфишек” и обвиняем се оказа не набедената бивша управлявала партия, а някакъв немарлив чиновник, който не наблюдавал процеса! (Ами как да го наблюдава, нали опитът за фалшификация е бил „пресечен навреме” ? Защо ДАНС не изчака да проследи къде (изчезнали яко дим впоследствие!) „камиони с двойни дъна” ще отнесат „фалшивите бюлетини”? Може би в секциите в Занзибар и Папуа-Нова Гвинея?

Технология на манипулацията за промяна на изборните резултати
За да манипулираш успешно изборните резултати са ти необходими три неща:
Организиране на мръсна предизборна кампания в стил „Всички срещу управляващата партия” с удари под кръста, набеждаване на политическия противник, нагнетяване на политическо напрежение и медийна истерия.
Контрол над най-важните в случая държавни институции – за България това са прокуратурата и ДАНС.
Контрол над повечето „независими медии” . Но за „по-автентично” нагнетяване на медийна истерия използване на избрана електронна медия, за която се знае, че уж служи на политическия ти противник. И съответно повратлива журналистическа „звезда”, която начаса сменя „резбата”.
Така успехът на манипулацията е гарантиран. Някои анализатори твърдят, че това бил само медиен, но не и изборен преврат. Напротив! Това бе преди всичко изборен преврат, който доведе до драматично съотношение на силите в Народното събрание! Защото в резултат на Костинбродската манипулация бяха решително изкривени изборните резултати!
Според данни на Алфа Рисърч 11% от избирателите са променили нагласите си как да гласуват в резултат на Костинбродската афера. Някои от тях са гласували за друга, от предварително набелязаната партия, а повечето изобщо не са отишли да гласуват. Според Цветозар Томов (по данни от неговия екзит пол) промяна в нагласите е имало на между 3 и 3.5% от гласувалите. Но Костинбродската афера имаше за цел не толкова да принуди избирателите да гласуват за БСП, вместо за ГЕРБ, колкото да отврати колкото се може повече гласоподаватели от дясноцентристкия спектър да не отидат да гласуват за ГЕРБ! Предизборната агитация против ГЕРБ в деня за размисъл е нарушение на закона, просто защото не само агитацията за някоя партия, а агитацията по принцип е забранена в деня за размисъл! Защото агитацията против е не по-малко агитация, отколкото агитацията за! Но това нашият Конституционен съд няма как да го разбере...
И ако „само” 3- 3.5% от гласувалите са променили своя вот, това е незначителна част от онези, които са били отвратени от ставащото и изобщо не са отишли до избирателните урни. Каквато бе и целта на операцията. А това са най-вероятно между 6% и 8% от всички избиратели. С други думи става дума за не по-малко от 200-250 000 избиратели!
И това не са предимно избиратели на БСП и ДПС, които гласуват като войници, а избиратели от „меката периферия” на ГЕРБ и дясноцентристките партии. Така в резултат на манипулацията чрез Костинбордската афера, както и на цялостната мръсна предизборна кампания по мои изчисления ГЕРБ загубиха най-малко 60-80 000 гласа и поне 5-6 мандата. БСП получи „бонус” от най-малко 50-60 000 гласа и поне 4-5 допълнителни мандата. Но най-печеливши се оказаха националистическите партии, които в резултат на мръсната предизборна кампания удвоиха и дори утроиха очакваните за тях гласове.
Обвиненията с днешна дата на прокуратурата само потвърждава подозренията, че цялата афера е съшита с бели конци от заинтересованите партии БСП, ДПС и „Атака”.
Още повече, че Прокуратурата и ДАНС все още не са дали отговор на въпросите:
Откъде Мая Манолова е получила информация за печатницата?
- Кой е съобщил за нередности в печатницата Мултипринт?
- След колко време Манолова е подала сигнала?
- Кой е отговорен за изтичане на информация от прокуратурата?
- Кой е отговорен за разсекретяването на акцията и за появяването й в точно определена медия?
- Разпитан ли е журналистът раздул „новината”?
- Кои аргументи накараха председателите на трите управляващи партии – БСП, ДПС и „Атака”, да предприемат недопустимото нарушаване на закона в деня на размисъл?
-Разпитана ли е Мая Манолова?
- Разпитан ли е Лютви Местан, който твърдеше че се извършва държавен преврат?
- Най-накрая разпитан ли е Сергей Станишев, който на среднощен пленум на партията си призна, че ако не е била Костинбродската афера, БСП е нямало да може да състави правителство?!
БСП, ДПС и „Атака” след тези благоприятни за тях изборни резултати пак щяха да имат повече гласове от ГЕРБ. Защото ГЕРБ бе попаднал в (само)изолация и нямаше как да състави ново правителство на малцинството. ГЕРБ щеше да е в опозиция, дори да не бе Костинбродската манипулация. Но тогава БСП и ДПС със сигурност щяха да имат по-малко гласове от ГЕРБ и Атака. Те пак щяха да се съюзят с националистите, защото както информираната прекалено много добре за България руска преса писа още преди да са ясни резултатите от вота „това са три русофилски партии и те ще съставят следващото правителство”. Просто защото „..за Русия е много важен проектът „Белене”...
Но тогава тази „необичайна и неочаквана” червено-кафява коалиция трябваше да се оформи официално, а не зад кулисите, а това за проруската олигархия никак, ама никак нямаше да е изгодно. А и от ПЕС щяха да реагират много неприятно към злополучния си председател...

Така или иначе манипулацията сполучи и не дава никакъв повод за оптимизъм - защото власт, дошла с измама, може да си отиде само с кръв.
76.
ДО НЧ" Отец Паисий" бавно развиващите от
22.10.2016 20:07:58
0
6
Цеца га яде кифтета и кибапчета и беше арно за 2000 лв , сега ще ми риве, хайде десните педалчета крадливи да си ходят вече! МУАХАХА
75.
до 74
22.10.2016 19:44:35
0
5
И сега трябва да понасяме правителството на ГЕРБ - ДОСТ и Турция чрез Ердоган. Няма да стане. Националните предатели от ГЕРБ управляват вече 7 години стига са си оправдавали арогантността и простотията си с други . Ще си ходите . Пътници сте!
74.
до 73
22.10.2016 09:36:29
6
1
Ами как да има държава бе госпожа, като идва едно правителство, работи няколко години, за да стабилизира страната, после бум БСП/ДПС на власт и всички усилия отиват по дяволите. Последователност и стабилност са необходими.
73.
На ви ГЕРБ,на ви БКП,на ви на майка ви......
22.10.2016 01:44:38
0
5
Боже ,колко прост народ има!!!В крайна сметка всеки си заслужава съдбата.Не случайно сме най бедната и най корумпирана заградена територия в Европа.Прогресивно изчезваща нация ,бъкаща от олигофрени,педали и пълзящи твари.
72.
стоян
22.10.2016 00:17:29
1
2
А В НЕСЕБЪР НЕ РАЗБРАХ,КОГА ЩЕ ИДВАТ
71.
УЖАС
21.10.2016 23:14:21
0
11
Тази госпожа е жена в кавички, но без никакви кавички е едно неприятно същество, от което лъха посредственост и липса на харизма. Ако тя стане лицето на България, Боже пази България!!!
70.
?!?
21.10.2016 22:54:48
1
10
И какво е сега по време на управлението на ГерП ?!?!
Какво е ?????
Питам ви !!???
Бетер комунисти,царе и турци сме..жив зян сме..жив...
Най слабото правителство на България с един единствен коз..харизмата на файрмена..само и единствено на неговата "харизма" се държи..за сега...
69.
до68
21.10.2016 21:48:59
1
4
Учили сме в МГУМосква с Кмета Слънце и в Ленинград Военна Академия с МАНУШката
68.
communism
21.10.2016 21:42:13
10
1
Алооо комунистите чак и стихотворения съчинявате? Хаха не сме вече 1970 година или по-зле, вече е демокрация и пропагандните песни, слова и съчинения и какъвто още шит имате не вървят!!!!!
67.
Мина
21.10.2016 21:36:57
12
2
Всички помним какво беше при правителството на Пламен Орешарски, издигнат от БСП и ДПС. Спомняме си белия автобус – помним как тези, които днес предлагат алтернатива на стабилното управление на Бойко Борисов, се криеха, излизаха от задните входове, как не смееха да се изправят очи в очи с хората на България. Парламентът беше заграден, жандармерията пазеше депутатите вътре, вместо да охранява населените места, където престъпници посягат върху имотите и собствеността на българските граждани.
66.
измисления
21.10.2016 21:35:11
8
2
Измисления сайт е-нюз може да се скрива. Комунистите манипулирате хората. Няма да спечелите. Герб пак ще дпечелят защото го заслужават и работят за нас!!!
65.
..
21.10.2016 21:30:14
1
7
Единствения начин по който може живота и бизнеса в България да се нормализират е файрмена да изчезне от политическата сцена на държавата,обаче трябва да стане бързо,инъче Господ да ни е на помощ !!!
Ще постигнем успехите и класациите на националния ни отбор с банкенския...
64.
ViP
21.10.2016 21:29:17
2
10
Бойко и герП са Чао,момчета !!!!!!!!
Няма да може да затвори кръга кмет,премиер,президент...всички гербери,няма да може,много схеми ще му се объркат на файрмена,хахахаха !!!!
ГеРбеРасТи...всяко начало си има и край :)
63.
Антипилотът
21.10.2016 20:27:27
10
3
Не се борите с Цецка Цачева, ясно, че в нейните ръце е победата. Това е един квалифициран подготвен кандидат за президент.
Борбата изтощава и причинява болести.
He ce бopeтe c дpyгитe xopa. Bмecтo тoвa тpaнcфopмиpaйтe eнepгиитe. Toвa e тoлĸoвa пpocтo, вceĸи oт вac знae ĸaĸ дa гo нaпpaви, и мoжe дa ce cпpaви c изящecтвo и cъвъpшeнcтвo! Caмo тaĸa щe ycвoитe вaшитe жизнeни ypoци.



He зaбpaвяйтe, чe имeннo вaшитe взaимooтнoшeния cъдъpжaт нaй-вaжнитe ypoци зa вac. Xopaтa oĸoлo вac ви yчaт нa тoвa, ĸoeтo тpябвa дa нayчитe – и ĸoлĸoтo пoвeчe тe ви дpaзнят, тoлĸoвa пo-вaжни ca тeзи ypoци e зa вac!

Πo-чecтo ce oбpъщaйтe ĸъм вaшaтa Бoжecтвeнa cъщнocт c въпpoca: „Kaĸъв пpoблeм ми пocoчвa тoзи чoвeĸ?“ „Oтpaжeниe нa ĸoи мoи нecъвъpшeнcтвa e тoй?“, „Kaĸвo тpябвa дa yзнaя и дa paзбepa oт тeзи oтнoшeния?“, „Kaĸ и ĸaĸвo тpябвa дa пpoмeня в ceбe cи зa дa мoгaт oтнoшeниятa ми дa ce пoдoбpят и тoзи чoвeĸ дa пpecтaнe дa мe мъчи? “ Bceĸи, ĸoйтo зaдaвa въпpocи, тoй пoлyчaвa oтгoвopи – тoвa e иcтинaтa! He ce cтpaxyвaйтe oт иcтинaтa зa ceбe cи и cвoитe взaимooтнoшeния. Toвa e иcтинa, a дopи и дa e бoлeзнeнa – възпoлзвaйтe ce.

Упpaжнeниe. Πpeoбpaзyвaнe нa eнepгии

Уeдинeтe ce и зaeмeтe yдoбнa пoзa, дишaйтe дълбoĸo и paвнoмepнo, зa дa ce ycпoĸoитe, дa ce oтпycнeтe и дa нeyтpaлизиpaтe външнитe миcли. Cвъpжeтe ce c вaшия Бoжecтвeн цeнтъp, пoмoлeтe Tвopeцa дa ви oбвиe в пaшĸyл oт любoв и cвeтлинa, и нacoчeтe тaзи eнepгия във вaшитe ĸлeтĸи.

Πoмиcлeтe зa тeзи oтнoшeния, ĸoитo биxтe иcĸaли дa ce пoдoбpят. Kaжeтe миcлeнo или нa глac: „Cъздaтeлю, aз знaм, тoвa нe e бopбa мeждy xopaтa – тoвa e бopбa нa eнepгии. Πoмoгни ми дa пpeoбpaзyвaм диcoнaнcнитe eнepгии в cвeтлинa и любoв.“.

Πoмиcлeтe зa диcĸoмфopтa и диcoнaнcнитe eмoции, ĸoитo възниĸвaт y вac във вpъзĸa c тeзи oтнoшeния. Bиe ce чyвcтвaтe нapaнeни, гнeвни, oбидeни, yнизeни, ядocaни?

Cъcpeдoтoчeтe ce въpxy тaзи oблacт нa тялoтo, ĸъдeтo миcлитe, чe нaй-яcнo ce yceщaт тeзи eнepгии. Цeлтa e дa нacoчитe eнepгиитe cи oт вaшeтo cъpцe c любoв и блaгoдapнocт ĸъм тaзи oблacт: „Блaгoдapeн cъм нa (имeтo нa чoвeĸa, oтнoшeниятa c ĸoйтo ви пpичинявaт тeзи чyвcтвa) зa тoвa, чe ти пoзвoли дa ce пpoявят в мeн тeзи диcoнaнcни eнepгии (oпpeдeлeтe ги: oбиди, нeгoдyвaния, и т.н. – .. в зaвиcимocт oт тoвa, ĸoeтo изпитвaтe).

Tи нaпpaви тoвa зa мoe дoбpo. Aз гo пpиeмaм зa ceбe cи, и ти пoжeлaвaм дoбpo.



Haблюдaвaйтe cяĸaш oтcтpaни, ĸaĸ диcoнaнcнaтa eнepгия ce тpaнcфopмиpa в любoв и cвeтлинa. Baшитe блaгoдapнocт, oбич и тoплинa – ca ĸaтaлизaтop нa тeзи пpoмeни. Toгaвa ĸaжeтe: „Cъздaтeлю, пpиeми eнepгиитe нa тeзи диcoнaнcни чyвcтвa, тpaнcфopмиpaни в любoв и cвeтлинa. Paзтвopи ocтaтъĸa oт диcoнaнcни eнepгии в любoв и cвeтлинa. Изпълни cъpцeтo ми и вcяĸa мoя ĸлeтĸa c eнepгии нa любoв и cвeтлинa. Oтceгa мeждy мeн и (имeтo нa чoвeĸa) имa caмo любoв и cвeтлинa .. . тaĸa дa бъдe. „

Oтнoвo миcлeнo нacoчeтe ĸъм чoвeĸa, вpъзĸaтa c ĸoйтo пoдoбpявaтe, пoтoци c любoв и cвeтлинa. Oбвийтe ги в бялo cияниe.

Πoвтapяйтe тoвa yпpaжнeниe вceĸи дeн, дoĸaтo нe пoчyвcтвaтe, чe cтe зaпoчнaли cпoĸoйнo, миpoлюбивo и тoплo дa ce oтнacятe ĸъм тoзи, ĸoйтo ви e вбecявaл. Baшитe oтнoшeния cлeд тoвa или щe ce пoдoбpят или щe пpиĸлючaт миpнo.

Hиĸoгa нe питaйтe „Зaщo ми ce cлyчвa тoвa нa мeн?“ Bиe нямaтe винa и ниĸoй нe ви нaĸaзвa. Bcичĸи вaши диcĸoмфopтни oтнoшeния ca cлeдcтвиe oт ypoцитe, ĸoитo cтe cи избpaли caми. Πpeди въплъщeниeтo cи виe cтe ce дoгoвopили c вaшитe мъчитeли зa тoвa дoбpe дa ce измъчвaтe eдин дpyг!

И знaйтe: Toвa , ĸoeтo зa Дyxa изглeждa зaбaвнo и дopи ĸoмичнo, нa вac xич нe ви изглeждa вeceлo. Ho чecтo cи нaпoмняйтe, чe тoвa e пpocтo игpa, и чe нe e тoлĸoвa cepиoзнa, ĸoлĸoтo ви изглeждa нa вac oт дълбинитe нa мaтepиaлнocттa. Игpaтa щe cвъpши и виe щe видитe, чe дo вac винaги e имaлo cвeтлинa. Bижтe тaзи cвeтлинa, пpиeмeтe я ĸaтo инcтpyмeнт, нacoчeтe я ĸъм ceбe cи и ĸъм дpyгитe – и щe видитe ĸapтинaтa в иcтинcĸaтa и cвeтлинa. Bиe щe видитe: вcичĸo, ĸoeтo ви дpaзни и плaши – тoвa e caмo eнepгия.

A вcяĸa eнepгия мoжe дa ce пpeoбpaзyвa тaĸa, ĸaĸтo ви e нeoбxoдимo. B ĸpaя нa ĸpaищaтa, eнepгиятa e пoдвижнa, cĸлoннa дa ce тpaнcфopмиpa – тoвa нe e нeщo зaмpъзнaлo и нeпoдвижнo. Taĸa чe oтнoшeниятa ви, ĸaĸвoтo и дa ca тe – нe ca дaдeнocт, зacтинaли зaвинaги и нeизмeнни. Moжeтe дa пpoмeнятe eнepгиятa във вceĸи eдин мoмeнт – и, cлeдoвaтeлнo, дa пpoмeнятe и взaимooтнoшeниятa. Toгaвa тoзи ypoĸ щe ce бpoи ĸaтo нayчeн.





Mинaвaйтe пpeз ypoцитe cи пo-бъpзo зa дa ce oтъpвeтe oт пpoблeмитe и пoлyчeтe щacтлив и paдocтeн живoт в cвeтлинa и oбич – тaĸъв, ĸaĸъвтo зacлyжaвaтe.
62.
Мина
21.10.2016 20:19:10
6
1
Бе кво сте се хванали с този НИК, това е някой неграмотен бургаСлия. .. от боята сигурно. Може и да е Атанас Зафиров, щото и той не може да пише. Все тази. Комунисти, мангали... един електорат
61.
Антипилотът
21.10.2016 20:15:20
7
1
И тъй като към добър... имам лек за вас мили комунисти, оплетени в собствените си интриги...
Всяка сутрин отделяй по един час за занимания за личностно
развитие. Медитирай, визуализирай деня си, чети вдъхновяващи текстове, за да се настроиш, слушай мотивиращи записи или чети стойностна литература. Използвай това време, за да настроиш и енергизираш деня си за един наистина ползотворен ден. Гледай изгрева поне веднъж седмично или излизай сред природата. Доброто започване на деня е чудесен начин за себеобновяване и лична ефективност.

Управлявай мислите си и ще управляваш съзнанието си.
Управлявай съзнанието си и ще управляваш живота си.
Управлявай живота си и ще управляваш съдбата си.

Никога не обсъждай с друг твоите действия за личностно
развитие. Твоите стратегии за разширяване способностите на
съзнанието и духа са си твои. Другите може да не разберат
стойността на себевладеенето и може да погледнат на теб с
недоверие, ако им кажеш че успеха ти се дължи на тези техники. Запази тези действия за себе си.

Бъди господар на волята си, но слуга на съвестта си.
Стреми се да бъдеш скромен и да живееш прост живот.
Използвай меки думи и силни аргументи.
Всеки ден се откъсвай от шума, тълпите и препускането и
прекарай няколко часа в тих самоанализ, четене или просто
отпускане.
60.
Чичо Пенчо
21.10.2016 20:12:07
4
1
Муйсабе, Хуйсабе, все тази, стига с този ДОСТ бе, няма такава партия. Ходете в сарая на Доганчо и се споразумявайте... защото на червените боклуци вече никой не им вярва. Нали ви гледам срещите с дадена изнорени старци. Вижте колко млади повярваха на ГЕРБ, защото не стоят зад компютрите си, а решават проблемите на държавата
59.
Антипилотът до НИК
21.10.2016 20:07:22
5
1
Момче, имаш нужда от специализирана помощ. Никакви средства, обещани от червената ти партия, която апропо лъже много в плащанията, не могат да оправдаят нелогичната ти мисъл. Със сигурност традиционната медицина не може да ти помогне , бих ти дал няколко метода за изчистване на дефектите в мозъка ти.
Ти се стремиш към хората, защото не ти достига енергия. В действителност не ти е нужна тяхната енергия. Ти търсиш всъщност своята енергия, но не където трябва. Необходима ти е твоята собствена енергия, която можеш да откриеш, складирана в миналото. Ние оставяме огромно количество енергия в миналото и бъдещето, а в настоящето ставаме все по-слаби.

Когато предусещаме някакво събитие, силно желаем нещо, тогава изпращаме своята енергия в бъдещето. Когато се случва събитието, ние изпитваме радост - това е така, защото в този момент ние срещаме своята енергия, изпратена в бъдещето. Но после радостта отминава, енергията е изразходвана и отново не е с нас, а остава в миналото. Така че това е най-лошият вариант - лишавате самите себе си от този запас от енергия, още преди да е станало събитието.

Ако желаете нещо, то по-добре е да вложите енергията си в намерения и действия за достигане на целта, отколкото в желания и мечти. Освен това, вие оставяте много енергия в продължение на целия си живот, заради вашите преживявания. Предлагаме ви да опитате следното упражнение за възвръщане на изгубената енергия от миналото.

Упражнение: Как да си върнем енергията от миналото?
Легнете, отпуснете се и потърсете в себе си зоната на дискомфорта. Може да е дискомфорт в тялото, в емоциите, някаква тежест, болка, неудобство.

След това си задайте въпрос: кое събитие или верига от събития съответстват на този дискомфорт. Мислено се пренасяте там, където е станало, но си представете, че е сега, в настоящето. Т.е. вие попадате в настоящето на това място, където в миналото се е случило това събитие.

Ако този дом (стая) са разрушени, вашата енергия ще бъде по дърветата, върху камъните, зидовете и върху всичко, което е на това място. След това вие обхождате това място. Не ви интересуват хората, вещите, които са там, вие не се опитвате да си ги спомните, а търсите с очи своята енергия. Това ще бъде нещо захвърлено, забравено, но ваше. То може да бъде във вид на облаче, паяжинка, сухи стръкове трева или листа. Вие събирате всичко това, събирате го на топка, слагате го върху слънчевия сплит и вдишвате дълбоко.

Или друг вариант: вземате чаша с определена форма, слагате в нея всички открити предмети. Формата на чашата помага на енергията да бъде качествена. Изпивате тази енергия. Вие трябва да намерите сами формата на чашата по време на медитацията.

Когато видите вашата сгъстена енергия, може да огледате конкретното събитие, какви емоции се съдържат в него.

След като използвате вашата енергия (като я вдишвате, изпивате), това събитие, което сте открили, ще загуби за вас своята емоционалност, ще ви стане безразлично и спокойно можете да го захвърлите в историята. Няма да усетите веднага прилив на енергия. Това ще стане след няколко дни, когато енергията проникне напълно във вас. Тогава ще усетите реалния прилив на сили.

Чрез тази техника ние не разрушаваме връзката между събитията, т.е. веригата от събития си остава същата, само че е лишена от енергия. А ние си връщаме така жизненоважната за нас енергия, която трансформираме и влагаме отново - в нови, вдъхновяващи дела.

Дишах, НИК, след 6-ти ще си говорим. Ще ти оставя и телефона си, защото ти предстои нервен срив
58.
Мусайбе ал Хабибе
21.10.2016 19:40:29
1
4
Ния ДОСТойните отДОСТ чакаме Айшето на Нацията Цецка Цачева ромското братчедМАНУШ и ГЕРБавите да ни докарат 700000 А ЗАЩО НЕ И 7милиона ИСЛЯМСКИ ЗАСЕЛНИЦИ авери наЕрдоган които дани приобщят Румелия към Велик Ориент Булгаристан и ВсемиренТурскиХалифат
57.
ПиАР
21.10.2016 19:32:21
1
10
Девиза на кандидатката на ГЕРБ;РАБФАК РабФАК приБайТошо лапах при батБОЙКО ПАК с още по голям черпак игоолям МЕРАК.Визиятамие страшно СИВА дипломата за юрист ФАЛШИВА мъжа ми бачка намесец за 20000 в Шопското РВеДе за вас избирателите не ме е*е.ЦецоЦветанов ми хариза наПавелБаня луксозен СПАхотел който ми прай дебел портфейл
56.
Архимед
21.10.2016 19:19:31
4
2
НИК много си прост който момче. Хваща гората и не се връщай
55.
Койчо
21.10.2016 18:31:25
1
11
Вземайте развалените яйца и доматите.
54.
Читател до НИК
21.10.2016 18:16:06
6
5
Едно от любимите ми четива са форумите на Флгаман, забавлявам се от сърце. Въпроса е НИК, ти на всяка статия ли пишеш бе човек, мега нареден си, явно само това правиш и си на заплата нейде да лапкаш парички, няма лошо щом има кой да дава взимай, ама ми писна само теб да гледам, остави и другите да се включат, доскуча ми от теб.
53.
НИК
21.10.2016 18:14:46
4
9
НЕ МОГА ДА СЕ СДЪРЖА ДА НЕ ПОДРАЗНЯ ОЩЕ МАЛКО ЗОМБИРАНИТЕ ГЛАДКИ МОЗЪЧЕТА (ФЕНОВЕТЕ НА БАБА ЦЕЦА).........
ДА ВИДИМ, КАКВО МИСЛЯТ ПО ВЪПРОСА БЪЛГАРИТЕ В АНЛИЯ ;-)
http://www.e-vesti.co.uk/anketa-za-kogo-shte-glasuvate-na-prezidentskite-izbori/

А ТАКА ИЗГЛЕЖДАТ (НЕМАНИПУЛИРАНИТЕ ОТ ГЕРБ) АНКЕТИ ОТ БЪЛГАРИЯ:
http://epicenter.bg/poll/Za-kogo-shte-glasuvate-na-prezidentskite-izbori-/36

http://epicenter.bg/

СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ ЗА ФЕНОВЕТЕ НА БАБА ЦЕЦКА И ФЛАГМАН!!......МУУУАААХАХАХА.......
52.
НИК ДО БУРГАСЛИИ- МНОГО ВАЖНО!!!
21.10.2016 18:13:03
2
12
БУРГАСЛИИ !!!...НЕДЕЙТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ЕЛЕКТРОННИТЕ КАРТИ ,КОИТО СА ВИ ИЗДАДЕНИ СРЕЩУ ЛИЧНА КАРТА ЗАЩОТО РАЗПОЛАГАТ С ВСИЧКИТЕ ВИ ЛИЧНИ ДАННИ ЗА ДА МОЖЕТЕ ДА БЪДЕТЕ ПРОСЛЕДЯВАНИ ПО ВСЯКО ЕДНО ВРЕМЕ!
ДЕЙСТВИЯТА НА "БУРГАС БУС" СА АБСОЛЮТНО ПРОТИВОЗАКОННИ И НАРУШАВАТ ПРАВАТА ВИ!!!!!!!!!!!!
"БУРГАС БУС" НЯМАТ НИКАКВО ЗАКОНОВО ПРАВО ДА ВИ ИСКАТ ЛИЧНИТЕ КАРТИ!!!!!!!!!!
АКО ОРГАНИЗИРАНАТ ПРЕСТЪПНОСТ ,ПОДКУПИ ХОРАТА ,КОИТО РАБОТЯТ В ЦЕНТРОВЕТЕ, КОИТО ОПЕРИРАТ С ТАЗИ ЕЛЕКТРОННА ИНФОРМАЦИЯ, ТЕЗИ ХОРА МОГАТ ДА ИМ ДАВАТ СВЕДЕНИЯ ЗА ВСЕКИ ГРАЖДАНИН,ПО КОЕ ВРЕМЕ Е НАПУСНАЛ ДОМА СИ; КОЙ АВТОБУС Е "ХВАНАЛ" И ПО КОЕ ВРЕМЕ!!!!!!!!!!!
НЕ СИ ДАВАЙТЕ ЛИЧНИТЕ КАРТИ НА ТЪПАЦ*ТЕ ОТ "БУРГАС БУС" ЗА ДА НЕ БЪДЕТЕ ГЛОБАЛНО СЛЕДЕНИ БУРГАСЛИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!
А, ТЕЗИ КОИТО ВЕЧЕ СА СИ ИЗКАРАЛИ ТАКИВА ЕЛ.КАРТИ СРЕЩУ ДАДЕНА ЛИЧНА КАРТА ДА НЕ ГИ ИЗПОЛЗВАТ ,ЗАЩОТО ВСИЧКИТЕ ВИ ДАННИ ПО ЛИЧНА КАРТА СА ВКАРАНИ В ЕЛЕКТРОННАТА ИМ СИСТЕМА И ВИ СЛЕДЯТ ПРИ ВСЯКО ЧЕКИРАНЕ!!!!!!!
ШИБАНЯЦ*ТЕ ОТ БУРГАС "БУС "НАРУШАВАТ ЧОВЕШКИТЕ ВИ И ГРАЖДАНСКИ ПРАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!
"БУРГАС БУС" ТРЯБВА ДА ГИ ВЪЛНУВА ЕДИНСТВЕНО ДАЛИ ВИЕ ЩЕ ВКАРАТЕ НЯКАКВИ ПАРИ В ТАЗИ КАРТА И КОГАТО СЕ ЧЕКИРАТЕ ДА ВИ ВЗЕМАТ ЛЕВЧЕТО!!!!!!!!!!!!!
КАРТИТЕ ТРЯБВА ДА СА АБСОЛЮТНО БЕЗ ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ (АНОНИМНИ)!!!!!!!!!!!!
ТОВА Е ВСЕ ЕДНО ВСЯКА КОНТРОЛЬОРКА ДА ВИ ИСКА ЛИЧНА КАРТА ЗА ДА ВИ ИЗДАДЕ БИЛЕТЧЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
БУРГАСЛИИ, НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА БЪДЕТЕ СЛЕДЕНИ ВСЕКИ ДЕН ,ЗАЩОТО С ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ И ИНФОРМАЦИЯТА КЪДЕ СЕ НАМИРАТЕ МОЖЕ КОРУМПИРАНИ СЛУЖИТЕЛИ НА БУРГАС БУС ДА Я ДАВАТ НА ПРЕСТЪПНИЦИ И ОБИРДЖИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
51.
Стефчо
21.10.2016 18:09:19
7
2
Кънчо, нашия кмет и той е от ГЕРБ, в ГЕРБ едва ли ги избират по населени места, а по качество!
50.
Бургазлия
21.10.2016 18:07:04
6
1
Абе НИК,ти добре ли си или??
49.
НИК
21.10.2016 18:04:20
4
1
ЧАКАЙТЕ ЧЕ ВЕЧЕ СЕ ОБЪРКАХ ТОТАЛНО...АЗ ИСКАХ ДА ПИША ВАВ БЛИЦА АМА НАЛИ БЪРЗАМ СЪ УГЕЛПИХ...
48.
НИК ДО №45
21.10.2016 17:56:04
1
4
№45 ТИ ЯВНО СИ МЕГА ОТРЕПКА, КОЯТО СИ ВЪОБРАЗЯВА ,ЧЕ С ИМИТАЦИЯ НА "СТИЛА МИ" И ГНУСНИ РЕПЛИКИ, МОЖЕШ ДА МЕ ЗАСЕГНЕШ ИЛИ ДА МАНИПУЛИРАШ ДОСТА ПО-УМНИТЕ ОТ ТЕБ ЧИТАТЕЛИ !!!!!!
ПРОСТО СИ ЖАЛКА МИЖИТУРКА!!!!!!!!
47.
Кънчо
21.10.2016 17:51:11
2
9
Въобще да не идват!Да си хващат багажа за село Драгана!Истинските Бургазлии няма да допуснат селянка от село Драга на да ни президент!
46.
НИК ДО ИМИТАТОРА МИ №44
21.10.2016 17:49:33
1
5
ПОЗДРАВЛЕНИЯ И НА ТЕБ ЗА ИЗБОРА НА ПЕСЕН ПРИЯТЕЛ, НО НЕ СЕ ПРЕДСТАВЯЙ ЗА МЕН !!!!!!!!!!
МОЯТ ПОСТ Е №43
45.
НИК
21.10.2016 17:48:03
7
2
АЗ СЪМ ЖИВ ПЕДАЛ ОТ ШИЛОТО И ГО ПОЕМАМ УСТАТЪЧНО-АНАЛНО
44.
НИК
21.10.2016 17:45:34
4
2
ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ И В ЧАСТНОСТ БУРГАСЛИИ!!!...............https://youtu.be/eYft44ZQmGs
43.
НИК
21.10.2016 17:41:59
1
7
ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ И В ЧАСТНОСТ БУРГАСЛИИ!!!
"Стефка Съботинова - Притури се планината (оригинал)"
https://www.youtube.com/watch?v=P_Y7abspLSA
42.
223
21.10.2016 17:37:20
0
2
Летящит Холандец-браво
41.
малките буквиии
21.10.2016 17:36:22
2
3
Ник мик алоу аман от твойте главни букви
40.
dgd
21.10.2016 17:33:40
1
4
майка ви долни травестити подли
39.
dfh
21.10.2016 17:29:36
1
2
https://youtu.be/z3YMxM1_S48
38.
НИК ДО №11 И №31
21.10.2016 17:28:43
1
8
МУУУААХАХАХАХАХА....
ВЕЧЕ КАТО ЧУЕШ ЗА "НИК" И СЕ ПОСИРАШ .......НАЛИ ГЕРБАДЖИЙСКО ЗОМБИ С ГЛАДКО МОЗЪЧЕ??????
ДОВЕЧЕРА, КАТО СИ ЛЕГНЕШ, ГЛЕДАЙ ДА Е ПАМПЕРСЧЕ, ЧЕ ПАК МЕН ЩЕ СЪНУВАШ....... ...........МУУУААХАХАХАХАХА
А, Е ВЪЗМОЖНО ДА СЪНУВАШ И МОКРИ СЪНИЩА С БАБА ЦЕЦКА.....ПАЛАВНИЦИ ТАКИВА ;-)
37.
345
21.10.2016 17:26:53
6
1
#17 на 6 ноември!
36.
До 34
21.10.2016 17:26:25
0
9
Боже спаси ни от световната простотия - дори не знаят имената на кандидата от ГЕРБ само инициалите са чували.
35.
А моля мола
21.10.2016 17:24:54
0
7
Не ни стига зам. кмет от ГЕРБ в Карнобат , който нищо не върши , не стига , че началничката на чистачките в града е от ГЕРБ , пък градът тъне в мръсотия защото тя само ходи по улиците с цигара в ръка и не работи , а сега искали и кмет. Да ама не. Карнобат не се дава.
34.
цецка
21.10.2016 17:24:13
16
0
каквото и да си говорим, Ц.Ц. е най-добрия кандидат... особено на фона на останалите !!!
33.
до 28
21.10.2016 17:23:42
0
7
Карнобат няма кмет ве! Тук управлява лорд-кмет Миньо Стайков, познат още като сър Минко Апаша.
За това няма да има кмет от ГЕРБ....
32.
Нека ги видим за последно
21.10.2016 17:21:34
0
12
ГЕРБ си стяга куфара от гардероба
Плаче Цецка , вие като вол.
Тя от нищо не разбира , а ще се наложи да работи - не на стол.
ГЕРБ са аут , но с ДОСТ гърбът им е подпрян.
Ще ги гледа цял народ и ще им вика той- аман.
ЧАО ГЕРБ!
31.
До 24 - селянин от град
21.10.2016 17:20:03
3
2
Няма да слоза, ша ва води да га ядети кибапчита и кифтета.
И НИК ще е там!
30.
До 24
21.10.2016 17:19:53
0
6
Възможно е . То от ГЕРБ само лъжи. Пак нещо послъгват.
29.
dfh
21.10.2016 17:19:40
0
2
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ................................https://youtu.be/eYft44ZQmGs
28.
А нееее
21.10.2016 17:19:01
0
7
Хич не чакаме кмет от ГЕРБ в Карнобат. Тази простотия няма да я допуснем. Тя и затова Цецка го няма Карнобат в програмата.
27.
до 24
21.10.2016 17:18:47
0
0
Поморие - Айтос за 30 - 45 минути невъзможно ли е?
26.
До 18
21.10.2016 17:17:55
0
2
То сега имате зам. кмет , от ГЕРБ в Карнобат , който отговаря за проектите. то добре че е кмета и общ. администрация да и вършат работата.
25.
до 23
21.10.2016 17:17:18
4
1
така наречените ти неманипулирани анкети са от някакви невзрачни сайтове дето не съм ги чувал никога, що не изкараш една анкета от dir.bg или нещо друго по-квалитетно
24.
Гражданин от село
21.10.2016 17:12:03
0
7
Каква е тази програма. То само да се придвижваш едвам се вместваш в тези часове, камо ли да се задържиш и поговориш със симпатизанти. Явно няма да слоза от колата и ще помаха ръчика в движение.
23.
НИК
21.10.2016 17:10:35
1
7
НЕ МОГА ДА СЕ СДЪРЖА ДА НЕ ПОДРАЗНЯ ОЩЕ МАЛКО ЗОМБИРАНИТЕ ГЛАДКИ МОЗЪЧЕТА (ФЕНОВЕТЕ НА БАБА ЦЕЦА).........
ДА ВИДИМ, КАКВО МИСЛЯТ ПО ВЪПРОСА БЪЛГАРИТЕ В АНЛИЯ ;-)
http://www.e-vesti.co.uk/anketa-za-kogo-shte-glasuvate-na-prezidentskite-izbori/

А ТАКА ИЗГЛЕЖДАТ (НЕМАНИПУЛИРАНИТЕ ОТ ГЕРБ) АНКЕТИ ОТ БЪЛГАРИЯ:
http://epicenter.bg/poll/Za-kogo-shte-glasuvate-na-prezidentskite-izbori-/36

http://epicenter.bg/

СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ ЗА ФЕНОВЕТЕ НА БАБА ЦЕЦКА И ФЛАГМАН!!......МУУУАААХАХАХА.......
22.
dfh
21.10.2016 17:08:28
0
2
http://www.blitz.bg/news/article/455693
21.
opasna blizost
21.10.2016 17:05:24
0
2
tia isiplqci da vnimavat da ne se zagubqt po tumnite chasove v burgas che ako gi barna i lakomqsalite im maiki (ako izobshto sa jivi ) nqma da mogat da gi poznaiat
20.
фенка
21.10.2016 17:00:38
0
0
Този път Поли Генова браво!
19.
гражданин
21.10.2016 16:55:13
17
1
Бургаска област е зад ГЕРБ, хората не са толкова ограничени. Виждат и оценят. Благодарни са, макар да искат всичко да става по-бързо. Път назад няма. Година и половина БСП-ДПС ни върнаха с 10 назад, за да им плащаме далаверите.
Победа с бюлетина номер 17!
18.
Илияна
21.10.2016 16:50:44
14
0
Чакаме и в Карнобат да имаме кмет от ГЕРБ, за да тръгнат проектите, инфраструктурата, и да се съживи този град. Ще подкрепя Цачева, ясно е, че няма алтернатива. Другите са въздух под налягане!
17.
Петьо
21.10.2016 16:49:43
4
3
Концерта се очаква да е готин, там съм....успех
16.
Цаца Цечева
21.10.2016 16:47:52
1
12
Цацка Цечева няма да спечели.
15.
*********
21.10.2016 16:45:29
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
14.
трололол
21.10.2016 16:40:37
7
0
много хейт от троловете този път... добър инструктаж са ви направили
13.
*********
21.10.2016 16:30:49
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
fen na nikolov
21.10.2016 16:30:33
2
0
radvaite se burgazli inache shtyah me da ostanem bez kmeta!!!
11.
бургазлия
21.10.2016 16:29:46
3
1
НИК също ще посреща Цачева.
Не го слушайте :)
10.
Що
21.10.2016 16:29:18
0
11
Те хората си знаят да не гласуват за тях. Само за концерта сме!
9.
НИК
21.10.2016 16:28:21
2
8
СЪОТВЕНТО, ВСЯКО ЖИЛИЩЕ В КОЕТО Е ИМАЛО ОБИР ИЛИ ГРАБЕЖ НА ЛИЦЕ, КОЕТО ИЗПОЛЗВА СЕГАШНАТА ЕЛЕКТРОННА КАРТА НА "БУРГАС БУС" МОЖЕ ДА СЪДИ ДО ДУПКА ЗА МНОООГО ПАРИ "БУРГАС БУС", ЗАЩОТО ТЕ ИМАТ ПОТЕНЦИАЛА ДА РАЗПОЛАГАТ С ИНФОРМАЦИЯ, КОГА НАПУСКАТЕ ЖИЛИЩЕТО СИ И В КОЙ АВТОБУС СЕ НАМИРАТЕ........А,ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕ ДА Е ДАДЕНА НА ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ТЕХНИ КОРУМПИРАНИ СЛУЖИТЕЛИ!!!!.......ТОЕСТ "БУРГАС БУС" СА ОСНОВНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ СЪУЧАСТНИЦИ В ГРАБЕЖА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8.
Недей се напва Цеце
21.10.2016 16:27:47
0
11
Няма нужда Цецка да идва в Бургаска област. не ни се слушат глупостите и .Дай направо концерта , ние затова ще ходим.
7.
НИК ДО БУРГАСЛИИ- МНОГО ВАЖНО!!!
21.10.2016 16:27:40
1
12
БУРГАСЛИИ !!!...НЕДЕЙТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ЕЛЕКТРОННИТЕ КАРТИ ,КОИТО СА ВИ ИЗДАДЕНИ СРЕЩУ ЛИЧНА КАРТА ЗАЩОТО РАЗПОЛАГАТ С ВСИЧКИТЕ ВИ ЛИЧНИ ДАННИ ЗА ДА МОЖЕТЕ ДА БЪДЕТЕ ПРОСЛЕДЯВАНИ ПО ВСЯКО ЕДНО ВРЕМЕ!
ДЕЙСТВИЯТА НА "БУРГАС БУС" СА АБСОЛЮТНО ПРОТИВОЗАКОННИ И НАРУШАВАТ ПРАВАТА ВИ!!!!!!!!!!!!
"БУРГАС БУС" НЯМАТ НИКАКВО ЗАКОНОВО ПРАВО ДА ВИ ИСКАТ ЛИЧНИТЕ КАРТИ!!!!!!!!!!
АКО ОРГАНИЗИРАНАТ ПРЕСТЪПНОСТ ,ПОДКУПИ ХОРАТА ,КОИТО РАБОТЯТ В ЦЕНТРОВЕТЕ, КОИТО ОПЕРИРАТ С ТАЗИ ЕЛЕКТРОННА ИНФОРМАЦИЯ, ТЕЗИ ХОРА МОГАТ ДА ИМ ДАВАТ СВЕДЕНИЯ ЗА ВСЕКИ ГРАЖДАНИН,ПО КОЕ ВРЕМЕ Е НАПУСНАЛ ДОМА СИ; КОЙ АВТОБУС Е "ХВАНАЛ" И ПО КОЕ ВРЕМЕ!!!!!!!!!!!
НЕ СИ ДАВАЙТЕ ЛИЧНИТЕ КАРТИ НА ТЪПАЦ*ТЕ ОТ "БУРГАС БУС" ЗА ДА НЕ БЪДЕТЕ ГЛОБАЛНО СЛЕДЕНИ БУРГАСЛИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!
А, ТЕЗИ КОИТО ВЕЧЕ СА СИ ИЗКАРАЛИ ТАКИВА ЕЛ.КАРТИ СРЕЩУ ДАДЕНА ЛИЧНА КАРТА ДА НЕ ГИ ИЗПОЛЗВАТ ,ЗАЩОТО ВСИЧКИТЕ ВИ ДАННИ ПО ЛИЧНА КАРТА СА ВКАРАНИ В ЕЛЕКТРОННАТА ИМ СИСТЕМА И ВИ СЛЕДЯТ ПРИ ВСЯКО ЧЕКИРАНЕ!!!!!!!
ШИБАНЯЦ*ТЕ ОТ БУРГАС "БУС "НАРУШАВАТ ЧОВЕШКИТЕ ВИ И ГРАЖДАНСКИ ПРАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!
"БУРГАС БУС" ТРЯБВА ДА ГИ ВЪЛНУВА ЕДИНСТВЕНО ДАЛИ ВИЕ ЩЕ ВКАРАТЕ НЯКАКВИ ПАРИ В ТАЗИ КАРТА И КОГАТО СЕ ЧЕКИРАТЕ ДА ВИ ВЗЕМАТ ЛЕВЧЕТО!!!!!!!!!!!!!
КАРТИТЕ ТРЯБВА ДА СА АБСОЛЮТНО БЕЗ ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ (АНОНИМНИ)!!!!!!!!!!!!
ТОВА Е ВСЕ ЕДНО ВСЯКА КОНТРОЛЬОРКА ДА ВИ ИСКА ЛИЧНА КАРТА ЗА ДА ВИ ИЗДАДЕ БИЛЕТЧЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
БУРГАСЛИИ, НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА БЪДЕТЕ СЛЕДЕНИ ВСЕКИ ДЕН ,ЗАЩОТО С ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ И ИНФОРМАЦИЯТА КЪДЕ СЕ НАМИРАТЕ МОЖЕ КОРУМПИРАНИ СЛУЖИТЕЛИ НА БУРГАС БУС ДА Я ДАВАТ НА ПРЕСТЪПНИЦИ И ОБИРДЖИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6.
*********
21.10.2016 16:27:16
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
5.
цецко
21.10.2016 16:26:54
8
2
ЦЕЦИТО!
4.
*********
21.10.2016 16:26:24
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
nnn
21.10.2016 16:25:37
1
14
такова ФИАСКО ги очаква
2.
*********
21.10.2016 16:22:35
2
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
1.
Иван Димитров
21.10.2016 16:19:52
19
4
Очакваме ви в Айтос!
Победа с номер 17!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори