×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ и Патриотичният фронт атакуваха Корнелия Нинова с компромати


ГЕРБ и Патриотичният фронт атакуваха Корнелия Нинова с компромати
„Като имате флашки и папки, айде – в прокуратурата, да ви видя колко ви стиска”, защити се лидерът на БСП
21 Октомври 2016, Петък, 15:19 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

Методи Андреев я обяви за „г-жа 37 процента”, Байрактаров изкара папка и флашка



Депутати от ГЕРБ и Патриотичния фронт заплашиха Корнелия Нинова с изваждане на компромат срещу нея. Тя бе обвинена, че се облажила от приватизация, но не си признавала.
Атаката срещу Нинова подхвана още в четвъртък депутатът от ГЕРБ Методи Андреев, който обяви Нинова за „госпожа 37 процента”.

Днес на брифинг в парламента и други народни представители от партията на Борисов атакуваха лидерката на БСП. Георг Георгиев и Снежана Дукова призоваха Нинова да обясни какво е присвоила. Според тях от БСП се смълчали след изказванията на Андреев.
„Защо бяха толкова смълчани и смирени вчера? Вие давате ли си сметка тяхната агресия, която преобладава в зала, вчера носеше една смиреност. Дори Корнелия Нинова си позволи да не отиде, призована да отговори за въпросните 37 процента, които е присвоила в частен характер, да даде обяснение от трибуна. Това не е срамежливост, това е фалш и това е огромна лъжа. Трябва да излязат и да кажат истината”, обяви Дукова.

Впоследствие в пленарната зала депутатът от Патриотичния фронт Димитър Байрактаров размаха от трибуната папка и флашка. Той репликира Нинова по повод нейно изказване, свързано с промените в Изборния кодекс.
Госпожо Нинова, нямах намерение да ви правя реплика, но когато точно Вие говорите за морал, за българските деца, няма как веднага да не сетя за тази папка, в която е описан подробно Вашият морал. Само преди минути ми предадоха и тази флашка, която пък е останалата част от Вашия морал. Но за това ще говорим друг път…”, заяви загадъчно Байрактаров.

Корнелия Нинова този път обаче реагира. Тя обвини Патриотичния фронт, че получавали поръчки за строежа на оградата по границата.
„Разбирам всички, че сега се слагате на Бойко Борисов с флашки. Къде е Методи Андреев – и той вчера се слагаше с някакви документи? Сега пък и вие с флашки и папки срещу мене! И на вас ще кажа, господа – има ред в тази държава. Като имате флашки и папки, айде – в прокуратурата, да ви видя колко ви стиска. Напишете го, подпишете се, ама не ви стиска! Тука всички говорите, защото стоите зад депутатския имунитет. Иди там и го дай, да те видя тогава! Защото един такъв имаше – Яне Янев. Яне в предишния парламент размахваше същата флашка. Янев е осъден за клевета в момента. Разбира се, по този начин си купи съветническото място при Бойко Борисов. Но ако и вие ще сте му съветници, халал да сте му всичките. С такива съветници със сигурност на 13-ти ще ви бием (на 13 ноември се очаква да има балотаж на президентските избори – б.а.)”, заяви Нинова.

След нея обаче в залата веднага нахлу Методи Андреев и поиска да се изкаже. Той обясни отново, че Корнелия Нинова била „г-жа 37 процента”.
Който иска да влезне, да влезне във Faktor.bg и ще види всички документи, които се отнасят за приватизационната дейност на г-жа Нинова. Г-жа Нинова, която аз наричам „г-жа 37 процента”, излъга пред очите на всички българи, когато бяхме в предаването „Челюсти”. Така че, г-жо Нинова, като толкова се интересувате, влезте във Faktor.bg, статията е излезнала преди половин час и ще видите колко много хубави неща има за Вас.”

Според цитираната дописка Корнелия Нинова навремето имала дял от 37% в приватизираното работническо-мениджърско дружество „Техноимпекс 98” АД.



14
Коментара по темата
14.
И
22.10.2016 00:20:33
0
4
И Македония има магистрали като турските! Без европари! Само ние чакаме подаяния,че сме и горди от "успеха"! За качеството на изпълнение да не говорим!
13.
До Лисицата-трол
21.10.2016 22:17:54
0
2
Парите по европроекти са по-малко от 3% от брутния вътрешен продукт. Ако работеше реалната икономика, тези жълти стотинки нямаше да ни трябват....Тези пари са "награда" за послушната ни управляващата, компрадорска олигархия от южноамерикански тип.... Справка - пътищата на Турция, която не получава европари... Ще ги сравниш ли с нашите ?
12.
Ertu
21.10.2016 21:26:19
0
0
до 8 Май твоите гащи са пълни, я да провериш!
11.
Тк
21.10.2016 21:06:47
0
4
Не обиждайте на комунисти че от ГЕРБ се засягат - нали знаете сърце, мозък т.н.
10.
ЕЕЕ
21.10.2016 21:05:03
0
4
Само като чуеш репликите: "бай...", " простак"... и ти става ясно какви "умни" и "интелигентни" управници имаме!!! И в КРАДЕНЕТО нямат равни! Явно, лиска е от същата категория!
9.
Лисицата
21.10.2016 20:41:59
5
2
Хахаха, разсмяхте ме, червени тролове! По вашето управление нямаше евро проекти, щото сте некадърни, крадливи и прости!
Сега ГЕРБ прави чудеса с европарите, а вие някога фалирахте всички предприятия. Само не разбрах кво правят онези крадливи комунисти ГАГАУЗОВ и ОВЧАРОВ ве още в държавните дружества. Такива плазмодии - на площада и камъни са им малко
8.
Питагор
21.10.2016 19:23:12
10
5
Баба Корнелия напълни гащите и взе да се оправдава. Сготвена е
7.
TR
21.10.2016 17:20:35
7
12
Всички се облажиха,но такова нагло КРАДЕНЕ, каквото прави ГЕРБ, не е имало- магистрали, европроекти, министерски постове, митници, търговски дружества, приближени фирми,които "печелят" големите проекти и после се "отчитат", далавери в здравеопазването...МНОГО СА!
6.
Ха- ха ха
21.10.2016 16:47:59
5
18
То крадливото , мутренското и опростаченото племе вече се знае кое е - ГЕРБ! Вън от управлението на България!
5.
коко
21.10.2016 16:35:20
21
9
Троловете на БСП се активизираха ,комунисти мръсни всички знаем що за крадливо племе сте ,няма начин да ви дадем власт под каквато и форма де е .
4.
НИК
21.10.2016 15:28:57
6
15
НЕ МОГА ДА СЕ СДЪРЖА ДА НЕ ПОДРАЗНЯ ОЩЕ МАЛКО ЗОМБИРАНИТЕ ГЛАДКИ МОЗЪЧЕТА (ФЕНОВЕТЕ НА БАБА ЦЕЦА).........
ДА ВИДИМ, КАКВО МИСЛЯТ ПО ВЪПРОСА БЪЛГАРИТЕ В АНЛИЯ ;-)
http://www.e-vesti.co.uk/anketa-za-kogo-shte-glasuvate-na-prezidentskite-izbori/

А ТАКА ИЗГЛЕЖДАТ (НЕМАНИПУЛИРАНИТЕ ОТ ГЕРБ) АНКЕТИ ОТ БЪЛГАРИЯ:
http://epicenter.bg/poll/Za-kogo-shte-glasuvate-na-prezidentskite-izbori-/36

http://epicenter.bg/

СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ ЗА ФЕНОВЕТЕ НА БАБА ЦЕЦКА И ФЛАГМАН!!......МУУУАААХАХАХА.......
3.
Ще се губят избори - а ГЕРБ
21.10.2016 15:16:21
5
21
Ще се губят избори , а ГЕРБ и ДОСТ ще ви помогнат! Змията като умирала най- хапела. Ама ТЦ. няма да ви мине номерът този път!
2.
Били честни
21.10.2016 15:14:10
4
18
Ами , ако всичко това е вярно що ГЕРБ са мълчали до изборите. Големи смешници сте!
1.
Прощално за ГЕРБ!
21.10.2016 15:13:09
6
24
ГЕРБ си стяга куфара от гардероба
Плаче Цецка , вие като вол.
Тя от нищо не разбира , а ще се наложи да работи - не на стол.
ГЕРБ са аут , но с ДОСТ гърбът им е подпрян.
Ще ги гледа цял народ и ще им вика той- аман.
ЧАО ГЕРБ!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори