×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кошмарът на Бургас Горан може да се размине с пробация за жестокия побой над надзирател


Кошмарът на Бургас Горан може да се размине с пробация за жестокия побой над надзирател
Бургаското страшилище държал в килията си парче стъкло
19 Октомври 2016, Сряда, 12:16 ч.
Автор: Флагман.бг

Най-високата присъда, която може да получи, е 2 години затвор

Районната прокуратура в Бургас предаде на съд бургаското страшилище Горан Горанов за побоя над надзирател, като му нанесъл лека телесна повреда. Обвинителният акт срещу него е внесен и той ще трябва да понесе последствията за действията си. Престъплението, по което му е повдигнато обвинение, е по чл.131, ал.1, т.1, вр. чл.130 ал.1 НК, за което законът предвижда лишаване от свобода до 2 години или пробация.

Горан Горанов е многократно осъждан – с общо шест на брой влезли в сила присъди, като три от тях са свързани с унищожаване на имущество в места за временно задържане, а останалите с нарушаване на обществения ред и засягане на телесната неприкосновеност на гражданите.

Екшънът в бургаския затвор се разигра на 13-ти март около 15,00 ч. тази година, когато страшилището Горан е изтърпявал наказание  лишаване от свобода. Същия ден надзирателят бил дневна смяна в зоната за повишена сигурност. В същия коридор пребивавал и Горанов. Около 15,00 ч.  пострадалият бил изпратен от постовия на входа до килията на Горанов, за да му съобщи, че майка му е дошла на свиждане, както и да го попита дали желае свиждането да бъде проведено.

При проведения разговор Горанов съобщил на пострадалия, че не желае да се вижда с майка си, след което разговорът приключил. В последствие надзирателят бил потърсен от същия колега, който го помолил отново да отиде при Горанов и да го попита дали желае майка му да му остави дрехи. Между двамата бил проведен втори разговор, при което Горанов заявил, че желае да му бъдат предоставени донесените от майка му вещи.

Дрехите на  подсъдимия били донесени и предадени на пострадалия от служител в затвора и тъй като имало заповед килията на Горанов да не се отваря самостоятелно, служителят на реда се обадил на дежурния, който му разпоредил да изчака колегите, които ще бъдат изпратени и едва след това килията да бъде отворена, съответно дрехите предадени на Горанов.

След няколко минути при пострадалия отишли двама негови колеги. Тримата надзиратели се отправили към килията на Горанов, след което я отворили. След като вратата била отворена, Горанов директно се насочил към  надзирателя и го ударил с юмрук в областта на лицето и по-точно на лявото око. Непосредствено след това колегите на пострадалия се намесили, а Горанов бил обезвреден с белезници. В килията на същия било извършено и  претърсване, при което били намерени – парче заострено стъкло и метална шина, изкъртена от подматрачната рамка.

Районната прокуратура в Бургас внесе в съда обвинителния акт на 05.10.2016 г. Районен съд –Бургас е насрочил заседанието си на 30.11.2016 г.

В категории: Темида


6
Коментара
Флагман.БГ Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата 25/04/2024, Четвъртък 09:21 0
6
Коментара по темата
6.
До юрист
19.10.2016 19:18:44
2
6
Той и рочата трябваше да бъде съден по бързата процедура и да вземе ефективна присъда ама мина по лекия начин с подписка ;) ти трябва да ги знаеш вратичките и схемичките в съда
5.
Е
19.10.2016 18:31:58
0
7
Няма такова правосъдие!!!
4.
юрист
19.10.2016 18:26:56
0
6
За това престъпление се предвижда наказание ЛОС до три години и не се предвижда пробация. Като не можете да четете законите ПИТАЙТЕ бе. Или така е по-гръмко заглавието?
3.
Диян Тончев Камбаната
19.10.2016 18:22:48
0
2
Горан боклука скапан е хомосексуалист. Рочата ни е евал и двамата.
2.
Нормално за Бургас
19.10.2016 17:58:40
0
11
Ако е при същия прокурор който бе и на рочата със сигурност !!! Очевидно в България се толерират и уважават престъпниците ... колкото си по лош толкова си по невинен. Трябва да се сезира Сотир Цацаров за това безумие, наречено Бургаски съд
1.
..
19.10.2016 17:36:48
1
11
E do koga pitam Az
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Попфолк дивата разказа как е катастрофирала и призна, че вечерта се пила 4-5 чаши вино в комбинация с приспивателно  Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни
Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против"
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори