×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цецка Цачева: С номер 17 в бюлетината всички български граждани ще препотвърдят правилния път на развитие на България


Цецка Цачева: С номер 17 в бюлетината всички български граждани ще препотвърдят правилния път на развитие на България
Цецка Цачева заяви, че е нужно българската нация да бъде обединена
18 Октомври 2016, Вторник, 09:23 ч.

С вицеадмирал Пламен Манушев ще работим за активна и балансирана външна политика, основана на националния интерес, каза кандидат-президентът на ГЕРБ

В момента България е фактор на стабилност и сигурност. Трябва да удържим лидерската си позиция в региона и в Европа, защото го дължим на идните поколения. С номер 17 в бюлетината всички български граждани ще препотвърдят правилния път на развитие на България, гласувайте за една европейска и демократична България. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в Шумен. „С вицеадмирал Пламен Манушев ще работим за активна и балансирана външна политика, основана на националния интерес. Страната ни трябва да продължи по единствения правилен път на развитие – европейският. Членството ни в Европейския съюз и НАТО е без алтернатива. Като президент на България аз ще бъда гарант за избрания от българския народ път на развитие“, категорична бе Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент обясни пред жителите на Шумен, че в сложната геополитическа ситуация в момента, страната ни се нуждае от обединение, за да запази своята стабилност. „Трябва да бъдат подкрепяни усилията на всички държавни институции – на Министерски съвет и на Народното събрание. Нужно е да има разбирателство между политическите сили, за да не изпадне страната ни в нова криза и международна изолация“, каза Цецка Цачева. Тя подчерта, че правителството на Бойко Борисов полага много усилия, за да бъдат добре охранявани границите на страната ни. „Това е важно не само, за да се гарантира сигурността на българските граждани, но и на европейските граждани“, обясни Цачева.

Цецка Цачева заяви, че е нужно българската нация да бъде обединена. „Това не означава, че не може да има различни мнения – това е демократична ценност. Но чрез диалог трябва да провокираме взимането на верните решения за една по-добра България в утрешния ден“, категорична бе тя.  Кандидатът на ГЕРБ за президент обясни, че никога не е делила населените места на България по никакъв признак. По думите на Цачева тя цени всички различни вероизповедания, етноси и различия между хората. „Едно семейство е силно, когато за това се полагат съвместни усилия от страна всички негови членове. Като президент на България аз ще работя за това всеки български гражданин ще има сигурност на живот и развитие“, каза още Цецка Цачева в Шумен.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов бе категоричен, че в началото на 2017 година ще започне мандатът на Цецка Цачева и Пламен Манушев като президент и вицепрезидент на България. „На местните избори през 2015 година ГЕРБ направи истински пробив в един регион, за който винаги се е говорило, че може да се управлява само от ДПС. Ние не делим общината на наши и ваши. Когато кметът е работещ, той трябва да бъде подкрепян. Правителството на Бойко Борисов подобрява средата за живот във всички общини, независимо от коя политическа сила се управляват“, обясни Цветанов. Той посочи, че само за една година кметът на Шумен Любомир Христов е успял да реши важни проблеми на Шумен, с подкрепата на силната централна власт. „Отделени са 8, 5 млн. лева целеви средства от републиканския бюджет, за да има Шумен като областен център нова спортна зала. Трябва да имате и чиста питейна вода – затова администрацията на Общината подготвя проект за пречиствателна станция в Шумен. Правителството на Бойко Борисов отпусна 14 милиона, за да бъде завършен проектът за отпадъчните води на стойност над 60 млн. лева. Ето – това е политиката, която прави ГЕРБ“, подчерта Цветан Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ обясни, че инфраструктурата в община Каолиново се подобрява, а от Никола Козлево до село Вълнари вече се изгражда нова пътна настилка. „За десет години ГЕРБ се доказа като знаещата и можещата партия, която поема ангажименти към хората и ги изпълнява. За десет години всички членове и симпатизанти изградиха машината ГЕРБ, която работи в интерес на всички български граждани“, заяви Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб обясни, че Министерски съвет и премиерът Бойко Борисов разчитат особено много на обществената подкрепа. „Вашата подкрепа дава възможност на местната власт да работи, а силната централна власт да прави възможно осигуряването на средства от европейската солидарност. Всички видяхме каква алтернатива дава БСП. Какво направиха те в Шумен, когато управляваха – оставиха единствено задължения и една разрушена община. Какво направи правителството на Пламен Орешарски – необосновани разходи, голям дефицит и задължения, фалирала банкова система“, обясни Цветан Цветанов. Той подчерта, че ГЕРБ иска да гради мостове. „Ние работим за прозрачност в управлението и добро отношение към всички български граждани. Не делим общините на наши и ваши, не делим хората по етнически принцип -  това е силата на ГЕРБ. Трябва да гласуваме доверие на номер 17 в бюлетината, защото през 2017 г. Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев ще бъдат президент и вицепрезидент на България“, категоричен бе Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ изтъка, че благодарение на внесеното предложение на партията за промяна в Изборния кодекс, всички български граждани в Европа ще имат възможност да гласуват.

Вицеадмирал Пламен Манушев подчерта важността България да продължи своята посока на развитие. „Не трябва да губим посоката си, трябва да бъдем равни с европейските народи, както е мечтал Апостола.  Днес е поставена на карта стабилността на нашата държава – опитват се да ни накарат да тръгнем в неясна посока, както го направиха преди две години. Всички ние искаме да живеем в мирна България, в стабилна и просперираща България. Това може да се гарантира само от президентът Цецка Цачева“, категоричен бе вицеадмирал Манушев. Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент приветства жителите на Шумен, които са наследници на героите, служили в славните 7-ми Преславски полк и 4-та Преславска дивизия. „Те са „взели“ крепостта Тутракан за два дни. Трябва да почитаме паметта на титаните на родолюбието, дали живота си за България“, заяви още Пламен Манушев.



14
Коментара
Флагман.БГ Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! 01/06/2024, Събота 09:20 0
14
Коментара по темата
14.
Википедчо
18.10.2016 22:17:06
0
1
Цецка Цачева родена в селоДРАГАНА-Ловешкоо според Уикипедия сДрагана е ГНЕЗДО щаб квартира на Ловешките ПАРТИЗАНИ основателите наБКПиКомунизма .Цецка Цачева ВЛИЗА БЕЗПРОБЛЕМНО в партийното РАБФАК понеже Е РОДНИНА на изтъкнатите ПАРТИЗАНИ-ЦОКО ДОКОВ ДОКО ДОКОВи Чича Митка така нейния ПРАВИЛЕН класов комунистически произход я изстрелва към висшите етажи наБКПи ВЛАСТА.Да напомним кухи герберастки тролове ДРАГАНА НЕеимето наСръпска фолкпевица а РАБФАК не е английска псувня а Работнически Факултетна ЦК на БКП
13.
Индир Ганди
18.10.2016 22:14:54
0
1
МАНУШев МАНУШ произлза от Индийското МАНУ което циганските племена от Северен Пакистан наричат МАНУШ Преди години водач на Циганските Общности в БГсе казваше МАНУШ Романов тойказа че НОСИ най-древното циганско име на МАНУ
12.
антипилотът
18.10.2016 21:13:42
1
0
И тъй като съм добър човек и вече ме плашат вашите несвързани комунистически мисли, ще ви дам един медитативен метод да влезете най-накрая в правилния път.
Медитативната техника на учтивия отказ цели да ви помогне да премахнете още в зародиш безспирния поток от несвързани мисли. Ето илюстрация на това, което имам предвид:

Представете си своите мисли като безкрайна опашка от търговски пътници, наредени пред вашата входна врата, предлагащи всичко – от прахосмукачки до мобилни телефони – все неща, от които слабо се интересувате. На всеки няколко секунди на вратата ви звъни нов търговски агент и не спира да звъни, докато не я отворите. А когато го направите, той изважда моментално мострите си и не приема „не” за отговор.

Какъв е най-добрия начин да се отървете от този досаден натрапник, без да изгубите своето настроение или здравия си разум?

Най-добрият начин е да отворите вратата, да го погледнете в очите учтиво, но твърдо да му кажете: „Не, благодаря”. След това да затворите бързо вратата. Правейки го, оставете незасегнати и не се превръщате в част от ситуацията, както става, когато изгубите самообладание и реагирате с някакви емоции.

Тези досадници никога няма да ви оставят намира, но вие можете да се справите с тях по начин, който не ви създава напрежение и не ви изважда от равновесие. И всъщност може да ви помогне да изпитате още по-дълбок покой. Това аз наричам „учтивия отказ”.

Спомнете си го по време на медитацията през тази седмица. Вашите мисли са като върволицата от търговски пътници пред вратата на дома ви, които се борят непрекъснато за вашето внимание. Справяте се с всеки от тях по абсолютно един и същ начин. Отваряте вратата, поглеждате го в очите и учтиво отказвате да го пуснете вътре.
11.
антипилотът
18.10.2016 21:11:26
2
0
Червени тролове, явно имате проблеми със зрението си и не можете да се видите в огледалата... Имате и доста болни илюзии, може би от прекомерното пиене на алкохол, за успокоение на нервите, а аз като един супер мъдър човек ще ви дам рецептата, ама кой ли ме слуша... и все пак:

Чудотворна смес с моркови и мед подобрява зрението и чисти черния дроб


Моркови и мед – с тази страхотна смес ще постигнете чудесни резултати. Тази рецепта е много простичка, но страшно ефективна при проблеми със зрението. Полезната смес подобрява зрението, чисти черния дроб и предпазва от ракови заболявания.

Можете лесно да си я приготвите, използвайки половин кг моркови, половин кг лимони и мед.
моркови и мед

Смес от моркови и мед подобрява зрението

Обелете морковите. Рендосайте ги. Сложете полученото количество в подходящ стъклен буркан. Добавете нарязаните на ситно лимони, можете да използвате и кората им, но първо трябва да ги измиете старателно под течаща вода.

Накрая сложете толкова мед, колкото да покрие получената плодово-зеленчукова смес. Затворете буркана и го приберете в хладилника.

Сместа ще е готова за консумиране след 10 дни.

Приемайте от нея по една чаена лъжица по 3 пъти на ден, 30 минути преди хранене.

Ще усетите ефекта почти веднага.

Полезната смес от моркови и мед подобрява зрението, подходяща е и за хора, които страдат от макулна дегенерация, катаракта и др.
10.
Чичо Пенчо
18.10.2016 21:06:44
1
0
Номер 1 сте, оставете комунистите да лаят във Флагман. Цецка Цачева е бъдещият президент!
"Политическа партия ГЕРБ е единствената, която прави реални срещи с избиратели. Вие просто се чудите как да се скриете в парламента и смятате, че пак ще има същите заграждения, които имаше по времето на Орешарски. Нека не изпадаме в такива детайли. Това, което искаме да направим е действително, когато Вие използвате парламента, за да правите в парламента политически изказвания и да превръщате парламента в цирк, ние просто не желаем да участваме в тези дебати”, заяви той. Цветанов припомни, че решението за ваканция на парламента по време на предизборната кампания се отнася само до пленарните заседания, а парламентарните комисии продължават да работят по законодателната си дейност. „Вие искате само да провокирате политическо и парламентарно противопоставяне, но обществото вярва на ГЕРБ, на правителството на Бойко Борисов и на парламентарното мнозинство, формирано в сегашния парламент”, коментира Цветанов.
9.
До номер 8 - Лейн
18.10.2016 21:05:09
1
0
Кой знае на какво приличаш, комплексар, с комплексаря ти, че си тръгнал на една успяла жена външността да критикуваш. Отивай в чалга клуба, някоя треторазрядна проститутка може да ти вържи... А забравих, най-вероятно нямаш пари, щото си комунист и ви секнаха кранчето и затова ревете
8.
*********
18.10.2016 19:32:14
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
НИК
18.10.2016 16:38:25
0
5
ВИЕ СИ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СИ ДРЪНКАТЕ ТЪПОТИИТЕ СИ ГЕРБАДЖИЙСКИ ...; ДА СИ ПРОПАГАНДИРАТЕ ЗА СМЕХОТВОРНАТА ВИ "КАНДИДАТУРА - ЛЕЛЯ ВИ ЦЕЦКА, ЧРЕЗ ПОДКУПНИ И ЖАЛКИ МЕДИИ;...........А, НАРОДА СИ ВИ ЗНАЕ ,ЩО ЗА ОБИТАШКО И КАЛИНКАДЖИЙСКО УПРАВЛЕНИЕ ПРЕДЛАГАТЕ ТАКА ,ЩЕ УМНИТЕ И МЪДРИ БЪЛГАРИ ЩЕ ОТРЕАГИРАТ ПОДОВАБАЩО СРЕЩУ ДИВОТИИТЕ ГЕРБАДЖИЙСКИ!!!!!!!!!!!!!!!!
6.
Ирена
18.10.2016 16:27:22
4
1
Най-после в България се усеща стабилност .Сега е важно да да продължим тази посока, но това може да се сллучи само и единствено като и на тези избори подкрепим Цачева и Манушев!!!
5.
цветарчето
18.10.2016 14:02:19
0
0
тоз шумен да им се не начудиш букет със седемнайска брей
4.
Колело с щайга
18.10.2016 13:12:50
1
1
Цецка ше участва ли в бързи и яростни 8 слънчев бряг
3.
FREE BULGARIA
18.10.2016 12:49:08
2
0
Dosta zaspala rabota, ot gotinia Plevneliev da padnem na Tsatcheva, koiato ot mnogo um se bila zapisala da stava komunistka navremeto.
E, mama mu, da ne sme prosti veche.
Haresvam Boiko, no iskam Evropeec kato ot Reformatorskia Blok, tiahnia Traicho e po dobre.
2.
*********
18.10.2016 12:04:42
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
*********
18.10.2016 12:01:45
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие Сред идеите, които бяха обсъдени беше създаването на Национален фонд за сближаване между регионите, насочен към изостаналите райони, който ще работи приоритетно за онези от тях, където има най-неотложна необходимост от това Почитаме жертвите на комунистическия режим в лагера "Белене" Почитаме жертвите на комунистическия режим в лагера "Белене" Поклонението ще се състои днес на остров Персин Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Вижте какви са цените на борсите Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Отчетени са средни месечни температури между 12 и 18 градуса Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Последната година с Мария Илиева се случи истинско чудо При 51 университета имаме едва 36% висшисти При 51 университета имаме едва 36% висшисти Това е далеч от общата цел за ЕС от 45% лица до 34 г. с диплома за висше образование Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! Какво знаем и какво не знаем за празника  Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Турски гранд иска Кирил Десподов Турски гранд иска Кирил Десподов Бешикташ вади големи пари за българина Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Прогноза за времето през целия месец
Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Целта е компанията да догони конкурентната Temu
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори