×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Красимир Каракачанов: Не тръгваме на една кампания, а на битка за освобождението на България (СНИМКИ)


Красимир Каракачанов: Не тръгваме на една кампания, а на битка за освобождението на България (СНИМКИ)
Националистите изпяха стария български химн "Шуми Марица"
08 Октомври 2016, Събота, 04:00 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов (снимки: Авторът)

Кандидатът за президент на "Обединени патриоти" обеща да свиква всеки месец Консултативния съвет за национална сигурност


Предизборната кампания на „Обединени патриоти” бе открита със заявка за спечелване не само на президентския вот, но и на следващите парламентарни избори.

Кандидатпрезидентската двойка Красимир Каракачанов – Явор Нотев обеща да работи за разрешаване на демографските проблеми, за разправа с циганската престъпност и със заявка да не бъдат подчинени на никоя чужда държава.

Събитието бе в зала „Универсиада” в София, като започна с настоящия български химн „Мила родино” и завърши със стария „Шуми Марица”.

Модераторът – евродепутатът Ангел Джамбазки, даде думата на председателя на предизборния щаб Валери Симеонов, който заяви: „Не е необходимо да правим задълбочен анализ на геополитическата и вътрешна обстановка в страната, за да се убедим, че удари решителният час истинските български патриоти да се намесят в управлението”.



Лидерът на НФСБ изрази удовлетворението си, че лидерите на националистическите формации са превъзмогнали егоизма, вождизма и мегаломанията и най-накрая са се обединили. Според него индикации за това е имало още от началото на работата на това Народно събрание.

Симеонов изреди закони и решения, по които те са гласували заедно: оградата по българо-турската граница, промени в Закона за горите с цел спасяване на „зеленото злато на България”, идеята на „Атака” за признаване на геноцида срещу арменския народ.

По отношение на геноцида лидерът на НФСБ възкликна: За мен това бе един от най-значимите дни, защото се обединихме всички българи в българското Народно събрание.

Валери Симеонов припомни и общите действия срещу ЕРП-тата и в подкрепа запазване цената на тока.
Успяхме да прокараме и промените в Конституцията, за да започне реформата в корумпираната съдебна система, похвали се председателят на парламентарната група на Патриотичния фронт.

Валери Симеонов добави и че са успели да съкратят четири пъти изборните секции в Турция (чрез промените в Изборния кодекс). Забраната на бурките, фереджетата и всякакви други „парцали” бе също сред изброените постижения на националистите.

След него думата бе дадена на лидера на „Атака” Волен Сидеров. Той цитира Симеонов и каза, че е съгласен с думите му за обединението и преодоления вождизъм при националистите.
Днес в парламента сме две парламентарни групи, но утре ще сме една и то двойно по-голяма, закани се водачът на „Атака”.

Далеч по-амбициозен бе обаче кандидат-президентът Красимир Каракачанов, който заяви, че когато стане държавен глава ще работи много добре с българското правителство, защото то щяло да е правителство на „Обединените патриоти”.


Каракачанов обеща Консултативният съвет за национална сигурност да бъде свикван всеки месец и на него той да поставя не само проблемите пред България, но и техните решения.

Първото ми посещение като държавен глава ще бъде в Турция, каза Красимир Каракачанов. Думите му изненадаха голяма част от препълнената зала, в която имаше няколкостотин привърженици на ВМРО, „Атака” и НФСБ. Каракачанов обаче уточни, че той ще отиде в турската държава, за да постави условия да се спре ислямизацията у нас, финансирана от турския Дианет, както и с други предупреждения.



"Не тръгваме на една кампания, а на битка за освобождението на България от всички тези набези, от всички онези хора, външни и вътрешни сили, които я поставиха на колене през последните 26 години. След 26 години разделение, противопоставяне, мачкане на обикновения българин е крайно време някой да каже "Стига, така повече няма да бъде“, заяви още Красимир Каракачанов.
„България има сили да се изправи на крака. Това, което ни предлагат всички останали кандидати, е дa продължаваме да стоим наведени, а зад нас някой друг обслужва личните си или чужди интереси“, каза кандидат-президентът.

Той отново обяви, че ще се бори за връщане на наборната служба, но и за запазване на професионалната армия. Каракачанов изреди с носталгия какво въоръжение сме имали по време на тоталитарния режим и обеща да се бори за повече подкрепа за въоръжените сили днес.
Лидерът на ВМРО ще работи и за намаляване на циганската раждаемост и за стимулиране на грамотността.

„България е най-бедната държава не само в Европейския съюз, но и в цяла Европа. (…) България от ден на ден все повече се циганизира, защото така е изгодно – да им купуваш гласа за 20-30 лева и след това да продължаваш да крадеш. На това ще сложим край”, отсече Красимир Каракачанов.

Кандидатът за вицепрезидент Явор Нотев пък се закани да не помилва нито един престъпник, посегнал на имущество на български граждани, което правели циганските банди и местни велможи.
„Нито един няма да получи милост
”, обеща адвокатът на Волен Сидеров.

От друга страна всеки етнически българин от чужбина щял да получава лесно българско гражданство.

Обръщение пред събранието днес направиха представители на всички организации,  дали подкрепата си за кандидатите на „Обединени патриоти” – партия „Народен съюз”, съюз „Защита”, движение „БГ патриот”, сдружението на запасняците „За честта на пагона”, както и партия „Средна европейска класа” (СЕК).

Бургаският политик Георги Манев, лидер на СЕК, заяви, че Красимир Каракачанов му е личен приятел.
Като депутат кандидат-президентът се борил за подпомагане на малкия и средния бизнес. „Няма по-голям патриотизъм от това да създадеш средна европейска класа”, каза още Манев.










26
Коментара по темата
26.
кви патриоти кви работи
09.10.2016 07:28:58
1
5
ей боклуци вие сте вълци в агнешка кожа майка ви да иба продажна! и вие сте като всичките други продажни предатели! защо гласувахте Против признаването на геноцида над Българи по време на турското робсвто а!?!? Дайте ясен отговор боклуци шибани анадолски!
25.
патриот
08.10.2016 23:30:10
0
4
Патриотите нямат цвят, човек се ражда патриот, не става такъв в последствие. А днешните сини, зелени и не знам още какви, първо бяха червени, после жълти, после независими и накрая Грабим Европа и Република България. Време е патриоти да управляват България, не подмазвачи на чуждестранни политики и идиоти.
24.
********
08.10.2016 21:20:58
0
4
Всички фесове и цигани в газовите камери на сапун и на кайма, турци миризливи, смотани, сополиви и гнусливи, на бахар ще ви направя, долна сган помиярска
23.
Tcigani, fasisti-"patrioti" bez koral
08.10.2016 21:16:03
2
1
Bezmoralni,bezsramni fasidizoirani mangali zaedno. Fasisti BG SS-ovtci bez moral.
22.
Г. Д.
08.10.2016 21:01:17
0
2
Треперят ли ви гащите?
21.
страндженски бек
08.10.2016 20:20:06
2
7
Ченгето Каракачанов ли призова да заселим Странджа с емигранти?
20.
Идиоти-патриоти
08.10.2016 20:02:08
3
3
Патреотаре ИбетИ съ в Гъзъ, ша го гледате президенството от улицата само, молаумници побъркани ..
19.
ДО каракачан и дружина
08.10.2016 17:21:47
2
15
Знайм те Красе и битките ти ги знайм. Мазно охранено от държавната софра политиче агентче доносниче.Нещо сбърках ли.
18.
БЕРЕКЕТ ВЕРСИ
08.10.2016 17:15:14
1
10
1степена задача на Каракакачанов като Президент е да наложи ултиматум на Турция или спира с Илямизацията или България НАЛАГА 10-торни такси за 100 ХИЛЕДИ Турски ТИРове кръвоносните съдове -ДВИГАТЕЛЯна износа на турската икономика и износ за Европа а също и главен НЕлелегален източник на милиарди от трафик на ДРОГА ХЕРОИН за Европа който трафик генерира 60 милиарда оборот на година в касите на Ердоган и турската мафия
17.
17
08.10.2016 17:04:09
3
8
Каква битка бе? Защо не отидете на границата че там имат нужда от хора.Ама като ви гледам колко сте дебелогъзи незнам с какво ще помогнете на момчетата.Битката само пред микрофоните и после да се налапате с кебапчета.Поне ги даите на граничарите че мръзнат като кучета и спят на палатки.Това ми било патриоти.
16.
дядо
08.10.2016 16:47:11
2
7
Бухахаххаах,хахахахах БУХАХАХХАХА
15.
GO40
08.10.2016 16:42:05
2
4
Ето това Ви очаква.....https://www.youtube.com/watch?v=tB68NaaqK5I
14.
Ще дойде и това време!
08.10.2016 16:38:04
4
9
От НФСБ плачат за нов Нюрнбергски процес, когато ще им се поиска сметка какви са ги вършили.
13.
45
08.10.2016 15:46:57
4
16
и тримата са лъже и псевдопатриоти лошото е че има още хора които им вярват аз бях за нфсб но продадоха на тиквата горчиво съжалявам че гласувах за тях довчера се плюеха а днеска се обединяват предлагам и на другите разочаровани от атака нфсб и вмро да гласуваме за велизар енчев
12.
restodeliver
08.10.2016 15:13:33
3
10
Курти,гледа ли любимеца на народа,след обичайните кебабчета,лимонади,фафли обеща каквито гласове събере да ги даде на ГЕРБ,щото с тях се родил,с тях ще мре.ПатрЕотите имаха едно предимство пред Пищова-отпор на рязаните.Ама с Бялата Златка това предимство се испари бе Пич.
11.
Аптикадир
08.10.2016 15:08:53
2
18
Не октанаха вече ахмаци, които да вярват на тези лакърдии ! На едно сядане ядете 50 кюфтета с два хляба, а ахмаците, които гласуваха за вас гладуват.
10.
Da si hodqt po domovete
08.10.2016 14:55:39
2
11
Нови политически лица , старите муцуни в нов бардак са си същите курви, така че дали са идиоти- патриоти, ГЕРБ, БСП, БКП , реформаторчета, демократи преватизатори и кдрадци на БГ икономиката през последните 26 години всичките са за извън строя, не на държавната ясла!
9.
ББ
08.10.2016 14:47:47
3
11
Ми вие сте на власт бе патриотчета нали подкрепяте нашта програма и сме коалиция .Ама кокала не го давам -можете да го гледате само през макарон.Ако сте послушни може и на живо'
8.
Курти
08.10.2016 14:42:54
5
16
Ами иначе кой ГЕРБ ли да подкрепя???Действат като организирана престъпна група!!!Герб=БКП и всичките им водещи кадри са бивши БКП членове!!!Това ли е промяната която търсим???
7.
restodiver
08.10.2016 14:26:29
4
12
Еми нема как да подкрепим Бялата Златка Сидеров.Русата и Черната някакси по секси ми стоят.Мен не ме бройте като поддръжник за изборите .
6.
ss 23
08.10.2016 14:24:41
4
4
smisala na ocelqwaneto e obedinenieto i kompromisa kogato se nalaga
5.
КО, НЕ
08.10.2016 14:20:50
6
18
И какво са направили тези "патриоти" за България?
4.
АЗ
08.10.2016 14:15:23
5
22
ИЗРОДИ ПРОДАЖНИ !!!!
3.
куртака
08.10.2016 14:02:58
6
11
oleleeeeeeeeeeeeeeeee
2.
?;?kakvo?
08.10.2016 13:59:36
5
23
Обеднелите идиоти откриха кампанията...??
1.
Бай Димо
08.10.2016 13:57:53
5
31
Нов бардак със стари курви. Довчера се заливаха с помия и лаеха един срещу друг, днес са "обединени". Така е в политиката, няма принципи, а интереси и глад за власт.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори