×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Откриха зрелищно спортно събитие №1 на 2016 година в Бургас (СНИМКИ)


Откриха зрелищно спортно събитие №1 на 2016 година в Бургас (СНИМКИ)
Областният управител на Бургас Вълчо Чолаков поздрави всички участници в шампионата
28 Септември 2016, Сряда, 20:19 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Иван КОЛЕВ

УШУ-то бе обявено за Спорт на 21-и век от Световната здравна организация

Световното първенство по УШУ за младежи бе открито тази вечер по изключително зрелищен начин на площад „Тройката”. Няколко хиляди бургазлии и участници в спортния форум наблюдаваха атрактивните демонстрации на китайското бойно изкуство, обявено за Спорт на 21-и век от Световната здравна организация.

Откриването се предаваше на живо по водеща спортна телевизия, а организаторите – Община Бургас и Българската федерация по УШУ, се бяха погрижили за всеки детайл.


Председателят на българската федерация Стефан Колев награди вицепрезидента на МОК Дзай Джин

Състезатели от над 50 страни и хиляди по телевизионните екрани бяха запознати с красотите на България, а програмата включваше още и изпълнения на атрактивни български танци.

Сред официалните гости на събитието бяха областният управител на Бургас Вълчо Чолаков, вицепрезидентът на МОК и президент на Световната федерация по УШУ Дзай Джин, вицепрезидентът на Световната федерация по УШУ Антъни Го, организационният директор на Световната федерация по УШУ Байрън Якобс, председателят на Общинския съвет в Бургас Костантин Луков, зам.-кметът Красимир Стойчев и други.



Губернаторът на Бургас Вълчо Чолаков поздрави участниците в най-престижния спортен форум, провеждащ се през тази година в Бургаска област. Той си припомни как през 80-те години филмът „Манастирът Шао Лин” вдигна завесата за спорта УШУ и запали хиляди последователи. „Вярвам, че светът ще стане по-добър, ако спазва правилата му", каза областният управител на Бургас Вълчо Чолаков.



Официалното откриване на УШУ шампионата бе съпроводено с мощната и ефектна заря. Това е 6-то първенство по УШУ за младежи. Бургас е първият европейски град, който ще домакинства на мащабния спортен форум.



15 състезатели от Българския национален отбор по УШУ ще вземат участие в предстоящото Световно първенство за младежи - шестима състезатели по "Сан да" и 9 състезатели по "Тао Лу", които са двете основни категории, включени в програмата на състезанието. 90% от участниците в Националния отбор са от Бургас.

ВИДЕО: bMT TV
























В категории: Бургас


12
Коментара
Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
12
Коментара по темата
12.
НАБЛЮДАТЕЛ
29.09.2016 21:20:49
0
1
Kurti, napulno si prav. A ot tova meroprijatie Stevan Kolev i poso4rnata ot Kurti kompanija ste gusnat sttici niljadi evro ot bezot4etni prihodi i razhodi opravdani s falsivi dokumenti.
11.
Курти
29.09.2016 17:55:14
0
1
Стефко Колев дето плати на 450 мангала от долно Езерово да го направят общински съветник да може с Митито Николов,Краси Стойчев и Коцето Марков по лесно да крадат общински парцелчета да си строят на воля!!!Община Бургас в лицето на тези хора действа като организирана престъпна група!флагман и вие ги подкрепяте позор!!!!!!!!
10.
Роли
29.09.2016 17:16:38
0
3
Браво, в Бургас трябва да се провеждат повече такива мероприятия! Поздравления за организаторите!
9.
Гаварит МОСКВА...
29.09.2016 12:00:10
0
3
Няма го Баце - виден спортист на Републиката, нямаше го министарот на спорта, нямаше го кмета на града обявен за Европейска столица на спорта за незнам си коя година...
Защо?
8.
А
29.09.2016 10:01:33
0
3
за какво става шефката на спорта,не разбрАХ
7.
Nik
29.09.2016 09:44:11
1
4
КОЯ Е ТАЗИ ОТРЕПКА ОТ ФЛАГМАН, КОЯТО МИ Е ИЗТРИЛА ВСИЧКИТЕ КАЧЕСТВЕНИ КОМЕНТАРИ ОТ ВЧЕРА, С ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ЗАЩИТА НА НАЦИОНАЛНИТЕ ГРАНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!! НЕ БЯХ ПИСАЛ НИТО ЕДНА ДУМА ,КОЯТО ДА Е ОБИДНА В КАКЪВТО И ДА Е АСПЕКТ КЪМ НЯКОГО!!!!!!!!!
ПРИЗОВАВАМ БУРГАЗЛИИ ДА СПРАТ ДА ЧЕТАТ ТОЗИ ЛАЙНЯН И МАНИПУЛАТИВЕН САЙТ!!!!!!!!!!!!!!!!!

А , КОМЕНТАРА МИ БЕШЕ СЛЕДНИЯ:
"БЪЛГАРИ!!!
НИКОЙ НЕ СИ ДАВА СМЕТКА ,ЧЕ ИДЕ НЕЩО СТРАШНО КЪМ БЪЛГАРИЯ, КОЕТО Е С ПОТЕНЦИАЛА ДА НИ ЗАЛИЧИ КАТО ДЪРЖАВА, ИКОНОМИКА, КАТО НАЦИЯ!!!
В БЪЛГАРИЯ ИМА БОГАТИ ХОРА С МНООООГО ПАРИ, НО ТЕ НЕ СИ ДАВА СМЕТКАТА ,ЧЕ ЦЯЛОТО ИМ ИМУЩЕСТВО , ЗЕМЯ И РЕСУРСИ ЗА ДОСЕГАШНАТА ИМ ПЕЧАЛБА СА НА РЪБА ДА БЪДАТ ЗАЛИЧЕНИ ОТ ОГРОМНАТА МИГРАЦИОННА ВЪЛНА, КОЯТО МЕЖДУ ВПРОЧЕМ Е ПЛАНИРАНА И НАСОЧЕНА ОТ "ЕВРОПРЕДАТЕЛСКИЯТ СЪЮЗ" ДА БЪДЕ ЖЕРТВАНА БЪЛГАРИЯ ЗА СМЕТКА НА "ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКОТО СПОКОЙСТВИЕ"!!!!!!!!!
БЪЛГАРИТЕ ,КОИТО СА ТРУПАЛИ МИЛИОНИ И МИЛИАРДИ ЕВРА В БЪЛГАРИЯ ,АКО ИСКАТ ДА ЗАПАЗЯТ СОБСТВЕНОТО СИ ИМУЩЕСТВО И СИГУРНОСТ Е РЕДНО ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ И ДА ВЛОЖАТ ЧАСТ ОТ ПАРИТЕ СИ ЗА ЗАЩИТАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!!
ИНВЕСТИРАЙКИ В ЗАЩИТАТА НА БЪЛГАРИЯ, ТЕ ЩЕ ИНВЕСТИРАТ В СОБСТВЕНАТА СИ ЗАЩИТА , ЗАЩИТАТА НА СЕМЕЙСТВАТА СИ, НА ИМУЩЕСТВОТО СИ, НА БИЗНЕСА СИ!!!
ПРОЧЕТЕТЕ ТЕЗИ СЕРИОЗНИ АНАЛИЗИ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ПРЕД КАКВА ПОТЕНЦИАЛНА КАТАСТРОФА СМЕ ИЗПРАВЕНИ В БЪЛГАРИЯ ,АКО НЕ СЕ ПРЕДПРИЕМАТ ИЗВЪНРЕДНИ МЕРКИ И НЕ СЕ ВЛОЖАТ ПАРИ, ЗА ЗАЩИТАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!!
http://epicenter.bg/article/-Die-Zeit--Ogromna-bezhanska-valna-ot-Egipet-vrahlita-Evropa-/110365/7/0

http://epicenter.bg/article/Simeon-Nikolov--Ima-plan-B---Balgariya-i-Gartsiya-stavat-bufer-sas-stotitsi-hilyadi-zakrleshteni-migranti-/110381/11/0
В БЪЛГАРИЯ ИМА ТОЛКОВА МНОГО БОГАТИ ХОРА,ЧЕ Е НУЖНО САМО МАЛЪК ПРОЦЕНТ ОТ БОГАТСТВОТО НА ВСЕКИ, ЗА ДА СЕ ОБРАЗУВА ЕДНА ОГРОМНА И ДОСТАТЪЧНА СУМА ЗА ЗАЩИТА НА ГРАНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!
БОГАТИТЕ БЪЛГАРИ ТРАБВА ДА СЕ ОБЕДИНЯТ ЗА ДА ИЗВЪРШАТ ИСТОРИЧЕСКИ ПРЕЦЕДЕНТ В ЗАЩИТА НА БЪЛГАРИЯ!!! "

НАЛИ РАЗБИРАТЕ БУРГАЗЛИИ ,ЧЕ НИЕ ИМ ВАДИМ ПАРИТЕ НА ТЕЗИ СКАПАНЯЦИ , КОИТО НЯМАТ ГРАМ УВАЖЕНИЕ КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ СИ!!!!!!!!???????????????????
6.
В
29.09.2016 08:59:10
0
4
Ую как ва описа с едно изречение ...
5.
Влюбен
29.09.2016 08:28:56
1
7
Ама и шефкатата на спорта си става
4.
Ую
29.09.2016 08:23:39
0
18
Бургаските батки се бяха изнесли от центъра и се паркираха в кашмира. Там по традиция гледаха лошо, давеха се с минерална вода и броиха ст'инките, че като сложиха по 5 литра дизел в таралясниците и не останаха за харчене. Кво да правиш, тежък е животът на бургдидашки селтак...
3.
Деян Тончев Камбаната
29.09.2016 08:12:52
0
6
Пробвах да продам две козчета на некви азиатчета обаче в крайна сметка изядох шамарите.
2.
xaxo
29.09.2016 07:53:59
0
21
Бургаските батки се скриха, да не ги бият децата.
1.
Кметицата-фенка на футбола
29.09.2016 04:12:05
5
5
Димитрина,защо я нямаше на откриването или може би беше заета да подкрепя Ла.нотворец в София?Не се ли усеща малко,че е шеф на футболен клуб и не е в реда на нещата да подкрепя противников отбор или и тя е тръгнала по стъпките на Галя Топалова да я мятат в басейните феновете на чужди отбори
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple”
Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори