×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов оглави Предизборния щаб на „Обединени патриоти”, обяви лозунга на кампанията (СНИМКИ)


Валери Симеонов оглави Предизборния щаб на „Обединени патриоти”, обяви лозунга на кампанията (СНИМКИ)
ГЕРБ нямат и не могат да издигнат читав кандидат, каза лидерът на НФСБ
27 Септември 2016, Сряда, 02:10 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов (снимка: Авторът)

Кандидат-президентът Каракачанов ще е за отворена политика и на изток, и на запад


Лидерът на Националния фронт за спасение на България Валери Симеонов стана председател на Предизборния щаб на коалиция „Обединени патриоти”.
Лозунгът на кампанията на коалицията между НФСБ, „Атака” и ВМРО ще е „България над всичко”. Това може да стане лозунг на обединението и по-нататък, обяви Симеонов на официалното представяне на кандидатите за президент и вицепрезидент Красимир Каракачанов и Явор Нотев в хотел „Радисън” в столицата.
То започна с българския химн, който изправи залата на крака.




Валери Симеонов даде думата на лидерите на формациите и на кандидатите за президент и вицепрезидент, като за доскорошния си враг Волен Сидеров каза „моя партньор и колега”.



Сидеров изрази надежда един ден правителството да бъде оглавено от човек на „Обединени патриоти”.
Явор Нотев обеща като вицепрезидент да работи за по-лесно даване на българско гражданство на етническите българи, да опрощава държавни вземания разумно и справедливо. Лесно обаче няма да прави помилвания за излежаващи присъди, особено на хора, тормозели населението по малките населени места.

Кандидатът за президент Красимир Каракачанов изложи платформата си за управление, като наблегна на „демографската катастрофа” и на имигрантския натиск и визията си за борба с него.
„Ще работим за връщане на наборната служба, макар че няма да се харесаме на всички”
, заяви още лидерът на ВМРО.

Друг приоритет на „Обединени патриоти” е спиране на „неграмотната раждаемост”, като това можело да стане през законодателни промени в социалните закони.

Според Каракачанов външната политика на България трябва да е еднакво отворена към изток и към запад, без да се поставя под въпрос членството на НАТО и Европейския съюз. България не трябвало да бъде „ястреб” спрямо Русия.

Валери Симеонов от своя страна подкачи най-голямата партия: Истината е, че ГЕРБ все още нямат кандидат за президент, не могат да извадят достоен кандидат.

Според лидера на НФСБ конкурентите им се уплашили от силната двойка на „Обединени патриоти”, която била обявена още през юли.
Симеонов заяви, че към момента кандидатите им за президент и вице са били подкрепени от организациите „Защита”, „БГ патриот” и „За честта на пагона”, но щели да се присъединят и други партии.

На представянето днес бяха знакови лица като Петър Берон, акад. Георги Марков, левият Иван Гранитски.





Там бе и депутатът Слави Бинев, чиято формация ГОРД се коалира с АБВ и ще подкрепи кандидата за президент Ивайло Калфин.



В категории: Политика


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
11
Коментара по темата
11.
NiK
29.09.2016 09:59:19
2
2
КОЯ Е ТАЗИ ОТРЕПКА ОТ ФЛАГМАН, КОЯТО МИ Е ИЗТРИЛА ВСИЧКИТЕ КАЧЕСТВЕНИ КОМЕНТАРИ ОТ ВЧЕРА, С ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ЗАЩИТА НА НАЦИОНАЛНИТЕ ГРАНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!! НЕ БЯХ ПИСАЛ НИТО ЕДНА ДУМА ,КОЯТО ДА Е ОБИДНА В КАКЪВТО И ДА Е АСПЕКТ КЪМ НЯКОГО!!!!!!!!!
ПРИЗОВАВАМ БУРГАЗЛИИ ДА СПРАТ ДА ЧЕТАТ ТОЗИ ЛАЙНЯН И МАНИПУЛАТИВЕН САЙТ!!!!!!!!!!!!!!!!!

А , КОМЕНТАРА МИ БЕШЕ СЛЕДНИЯ:
"БЪЛГАРИ!!!
НИКОЙ НЕ СИ ДАВА СМЕТКА ,ЧЕ ИДЕ НЕЩО СТРАШНО КЪМ БЪЛГАРИЯ, КОЕТО Е С ПОТЕНЦИАЛА ДА НИ ЗАЛИЧИ КАТО ДЪРЖАВА, ИКОНОМИКА, КАТО НАЦИЯ!!!
В БЪЛГАРИЯ ИМА БОГАТИ ХОРА С МНООООГО ПАРИ, НО ТЕ НЕ СИ ДАВА СМЕТКАТА ,ЧЕ ЦЯЛОТО ИМ ИМУЩЕСТВО , ЗЕМЯ И РЕСУРСИ ЗА ДОСЕГАШНАТА ИМ ПЕЧАЛБА СА НА РЪБА ДА БЪДАТ ЗАЛИЧЕНИ ОТ ОГРОМНАТА МИГРАЦИОННА ВЪЛНА, КОЯТО МЕЖДУ ВПРОЧЕМ Е ПЛАНИРАНА И НАСОЧЕНА ОТ "ЕВРОПРЕДАТЕЛСКИЯТ СЪЮЗ" ДА БЪДЕ ЖЕРТВАНА БЪЛГАРИЯ ЗА СМЕТКА НА "ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКОТО СПОКОЙСТВИЕ"!!!!!!!!!
БЪЛГАРИТЕ ,КОИТО СА ТРУПАЛИ МИЛИОНИ И МИЛИАРДИ ЕВРА В БЪЛГАРИЯ ,АКО ИСКАТ ДА ЗАПАЗЯТ СОБСТВЕНОТО СИ ИМУЩЕСТВО И СИГУРНОСТ Е РЕДНО ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ И ДА ВЛОЖАТ ЧАСТ ОТ ПАРИТЕ СИ ЗА ЗАЩИТАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!!
ИНВЕСТИРАЙКИ В ЗАЩИТАТА НА БЪЛГАРИЯ, ТЕ ЩЕ ИНВЕСТИРАТ В СОБСТВЕНАТА СИ ЗАЩИТА , ЗАЩИТАТА НА СЕМЕЙСТВАТА СИ, НА ИМУЩЕСТВОТО СИ, НА БИЗНЕСА СИ!!!
ПРОЧЕТЕТЕ ТЕЗИ СЕРИОЗНИ АНАЛИЗИ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ПРЕД КАКВА ПОТЕНЦИАЛНА КАТАСТРОФА СМЕ ИЗПРАВЕНИ В БЪЛГАРИЯ ,АКО НЕ СЕ ПРЕДПРИЕМАТ ИЗВЪНРЕДНИ МЕРКИ И НЕ СЕ ВЛОЖАТ ПАРИ, ЗА ЗАЩИТАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!!
http://epicenter.bg/article/-Die-Zeit--Ogromna-bezhanska-valna-ot-Egipet-vrahlita-Evropa-/110365/7/0

http://epicenter.bg/article/Simeon-Nikolov--Ima-plan-B---Balgariya-i-Gartsiya-stavat-bufer-sas-stotitsi-hilyadi-zakrleshteni-migranti-/110381/11/0
В БЪЛГАРИЯ ИМА ТОЛКОВА МНОГО БОГАТИ ХОРА,ЧЕ Е НУЖНО САМО МАЛЪК ПРОЦЕНТ ОТ БОГАТСТВОТО НА ВСЕКИ, ЗА ДА СЕ ОБРАЗУВА ЕДНА ОГРОМНА И ДОСТАТЪЧНА СУМА ЗА ЗАЩИТА НА ГРАНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!
БОГАТИТЕ БЪЛГАРИ ТРАБВА ДА СЕ ОБЕДИНЯТ ЗА ДА ИЗВЪРШАТ ИСТОРИЧЕСКИ ПРЕЦЕДЕНТ В ЗАЩИТА НА БЪЛГАРИЯ!!! "

НАЛИ РАЗБИРАТЕ БУРГАЗЛИИ ,ЧЕ НИЕ ИМ ВАДИМ ПАРИТЕ НА ТЕЗИ СКАПАНЯЦИ , КОИТО НЯМАТ ГРАМ УВАЖЕНИЕ КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ СИ!!!!!!!!???????????????????
10.
кольо
28.09.2016 23:16:09
3
4
за резил станаха тия все-юнаци с тумбалаци , патриотари муфтари
9.
97
28.09.2016 19:55:21
4
4
флагман не ни занимавайте повече с тримата лъже и псевдопатриоти сидеров симеонов и каракачанов избирателите им ги видяха що за стока са валери защо не каже колко журналисти са го напуснали и какво говорят бившите му служители как им режел заплати и какъв лош работодател бил и не да говори за хората че бил разочарован и не очаквалтакива резултати на местните избори хората много добре разбират и го наказаха на местните избори и на президентските ще го накажат днеска гледам дават му 3% ако има парламентарни избори а на атака1% затова предлагам на всички които са разочаровани от симеонов сидеров и каракачанов а ми такива хора да гласуваме за велизар енчев
8.
1980
28.09.2016 17:58:14
3
4
Тия дядовци ги знаем от 25 години.Досега нищо не са направили няма и да направят, освен да гризкат кокалето дето боко им го дава .Ама като ги гледам как са се размножили май нема да има за всички.Някой ще я кара на супа.
7.
А.....
28.09.2016 17:54:55
4
4
Валери-далавери , председател на предизборен щаб,боооже! Сигурно ще гушне нещо! А отбора - все юнаци!
6.
АМЕТ
28.09.2016 16:18:16
5
6
Заради кокала се събраха старите душмани.Какви ли не гнусотии си казаха един друг по тв Скат и тв Алфа.Единствената им гпижа е са влязат в следващия парламент.Услади им се.На ядно сядане Каракачанов е хапвал 50 кюфтета с два хляба.Така, че на тези лакърдии от рада на патриотизъм не шм вярвайте.По делата ще ги познаете !
5.
много възмутен
28.09.2016 15:31:16
3
7
Обединени идо.и
Пу не ви е срам !!!!
4.
Естет
28.09.2016 15:18:08
1
8
Амааа, Кате твойто мъж най-убав на снимките. Малко луд, ама хубав. Ама пък луд.
3.
зрител
28.09.2016 12:51:46
5
14
Кралски шекспиров театър...
2.
Нов Бардак
28.09.2016 12:43:58
7
15
със Стари Курви
1.
дядо
28.09.2016 12:23:22
8
12
Бая вълна рошава!Сбрали са се помияри,да дудуткат на Боко Кратуня кавали!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори