×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Джигит сече пътя на автобус от градския транспорт в Бургас, има пострадали


Джигит сече пътя на автобус от градския транспорт в Бургас, има пострадали
Ранените са откарани в болница
28 Септември 2016, Сряда, 13:30 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ, снимка: авторът

Инцидентът е станал на улица „Вардар”, точно до спирката на Ритуална зала в ж.к. „Братя Миладинови”

Двама пътници от автобус 12А са приети в УМБАЛ-Бургас след инцидент с градския транспорт. Произшествието е станало тази сутрин на ул. "Одрин", малко преди спирката на Ритуалната зала. Това съобщиха за Флагман.БГ очевидци.

Автомобил е сякъл пътя на рейса, заради което шофьорът на обществения транспорт набил рязко спирачки. Вследствие на това двама пътници са паднали на земята и са се ударили. Благодарение на бързата реакция обаче е предотвратен по-сериозен инцидент.

На местопроизшествието са пристигнали линейка и екип на МВР. Пострадалите пътници са откарани в УМБАЛ-Бургас. От пресцентъра на здравното заведение обясниха, че ранените са с много леки травми, прегледани са и най-вероятно ще бъдат пуснати за домашно лечение след направени изследвания.

Автобусът е пуснат извънредно от „Бургасбус” поради провеждането на спортно мероприятие, обясни Петко Драгнев – управителят на бургаската общинска транспортна фирма.


Флагман.бг припомня, че преди броени дни друг инцидент с автобус от градския транспорт създаде хаос в движението в Бургас. Удариха се лек автомобил и рейс от градския транспорт на кръговото на "Трапезица". За щастие катастрофата се размина без пострадали и жертви (ВИЖ ТУК).

В категории: Бургас


15
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
15
Коментара по темата
15.
NiK
29.09.2016 09:51:37
2
1
КОЯ Е ТАЗИ ОТРЕПКА ОТ ФЛАГМАН, КОЯТО МИ Е ИЗТРИЛА ВСИЧКИТЕ КАЧЕСТВЕНИ КОМЕНТАРИ ОТ ВЧЕРА, С ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ЗАЩИТА НА НАЦИОНАЛНИТЕ ГРАНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!! НЕ БЯХ ПИСАЛ НИТО ЕДНА ДУМА ,КОЯТО ДА Е ОБИДНА В КАКЪВТО И ДА Е АСПЕКТ КЪМ НЯКОГО!!!!!!!!!
ПРИЗОВАВАМ БУРГАЗЛИИ ДА СПРАТ ДА ЧЕТАТ ТОЗИ ЛАЙНЯН И МАНИПУЛАТИВЕН САЙТ!!!!!!!!!!!!!!!!!

А , КОМЕНТАРА МИ БЕШЕ СЛЕДНИЯ:
"БЪЛГАРИ!!!
НИКОЙ НЕ СИ ДАВА СМЕТКА ,ЧЕ ИДЕ НЕЩО СТРАШНО КЪМ БЪЛГАРИЯ, КОЕТО Е С ПОТЕНЦИАЛА ДА НИ ЗАЛИЧИ КАТО ДЪРЖАВА, ИКОНОМИКА, КАТО НАЦИЯ!!!
В БЪЛГАРИЯ ИМА БОГАТИ ХОРА С МНООООГО ПАРИ, НО ТЕ НЕ СИ ДАВА СМЕТКАТА ,ЧЕ ЦЯЛОТО ИМ ИМУЩЕСТВО , ЗЕМЯ И РЕСУРСИ ЗА ДОСЕГАШНАТА ИМ ПЕЧАЛБА СА НА РЪБА ДА БЪДАТ ЗАЛИЧЕНИ ОТ ОГРОМНАТА МИГРАЦИОННА ВЪЛНА, КОЯТО МЕЖДУ ВПРОЧЕМ Е ПЛАНИРАНА И НАСОЧЕНА ОТ "ЕВРОПРЕДАТЕЛСКИЯТ СЪЮЗ" ДА БЪДЕ ЖЕРТВАНА БЪЛГАРИЯ ЗА СМЕТКА НА "ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКОТО СПОКОЙСТВИЕ"!!!!!!!!!
БЪЛГАРИТЕ ,КОИТО СА ТРУПАЛИ МИЛИОНИ И МИЛИАРДИ ЕВРА В БЪЛГАРИЯ ,АКО ИСКАТ ДА ЗАПАЗЯТ СОБСТВЕНОТО СИ ИМУЩЕСТВО И СИГУРНОСТ Е РЕДНО ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ И ДА ВЛОЖАТ ЧАСТ ОТ ПАРИТЕ СИ ЗА ЗАЩИТАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!!
ИНВЕСТИРАЙКИ В ЗАЩИТАТА НА БЪЛГАРИЯ, ТЕ ЩЕ ИНВЕСТИРАТ В СОБСТВЕНАТА СИ ЗАЩИТА , ЗАЩИТАТА НА СЕМЕЙСТВАТА СИ, НА ИМУЩЕСТВОТО СИ, НА БИЗНЕСА СИ!!!
ПРОЧЕТЕТЕ ТЕЗИ СЕРИОЗНИ АНАЛИЗИ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ПРЕД КАКВА ПОТЕНЦИАЛНА КАТАСТРОФА СМЕ ИЗПРАВЕНИ В БЪЛГАРИЯ ,АКО НЕ СЕ ПРЕДПРИЕМАТ ИЗВЪНРЕДНИ МЕРКИ И НЕ СЕ ВЛОЖАТ ПАРИ, ЗА ЗАЩИТАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!!
http://epicenter.bg/article/-Die-Zeit--Ogromna-bezhanska-valna-ot-Egipet-vrahlita-Evropa-/110365/7/0

http://epicenter.bg/article/Simeon-Nikolov--Ima-plan-B---Balgariya-i-Gartsiya-stavat-bufer-sas-stotitsi-hilyadi-zakrleshteni-migranti-/110381/11/0
В БЪЛГАРИЯ ИМА ТОЛКОВА МНОГО БОГАТИ ХОРА,ЧЕ Е НУЖНО САМО МАЛЪК ПРОЦЕНТ ОТ БОГАТСТВОТО НА ВСЕКИ, ЗА ДА СЕ ОБРАЗУВА ЕДНА ОГРОМНА И ДОСТАТЪЧНА СУМА ЗА ЗАЩИТА НА ГРАНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!
БОГАТИТЕ БЪЛГАРИ ТРАБВА ДА СЕ ОБЕДИНЯТ ЗА ДА ИЗВЪРШАТ ИСТОРИЧЕСКИ ПРЕЦЕДЕНТ В ЗАЩИТА НА БЪЛГАРИЯ!!! "

НАЛИ РАЗБИРАТЕ БУРГАЗЛИИ ,ЧЕ НИЕ ИМ ВАДИМ ПАРИТЕ НА ТЕЗИ СКАПАНЯЦИ , КОИТО НЯМАТ ГРАМ УВАЖЕНИЕ КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ СИ!!!!!!!!???????????????????
14.
Кол
28.09.2016 20:58:50
0
8
Явно само най-простите селски бекове не знаят, че автобус от градският транспорт,като тръгва от спирка трябва да се пусне. За съжаление в Бургас са много такива.
13.
*********
28.09.2016 15:53:33
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
stoned girl до stoned
28.09.2016 12:56:31
1
3
Брат дай да врътнем :3
11.
az
28.09.2016 12:36:00
9
16
автобусите секат най-много и си карат дето им падне,не само в буслентите
10.
Stoned до 10
28.09.2016 12:20:08
4
9
Че кво ми пречи да си карам колелото надрусан? Даже мое си пафкам докат карам...
9.
W
28.09.2016 12:17:22
4
15
На всеки светофар - куки. Дръгтестове на всички. Ше ви видя тогава долни наркомани ... всички ще сте с колелета и автобуси. Пръдльовци. Отворковци.
8.
Кмета
28.09.2016 12:04:59
7
13
Ще напрая всички улици само за автобуси, за да не пречят колире и всички тротоари велоалеи, на който не му харесва да се маха от тука
7.
Кака Пенка
28.09.2016 11:52:06
18
25
Te това ли е безопасния транспорт на МОМАТА?
Всеки ден по 1-2 инцидента с автобуси!!!
6.
ККК
28.09.2016 11:30:35
1
11
И ДА ГИ УЧИШ, ТЕЗИ СА МНОГО ЗЛЕ. НЯМА ДА СЕ НАУЧАТ НИКОГА!
5.
trol
28.09.2016 11:23:04
3
35
Запомнете - пише се автобус. Рейс е пътя на кораб, който се изминава от точка А до точка Б.
4.
Пю
28.09.2016 11:22:25
20
17
Много са зле шофьорите на градския транспорт. Сякал му пътя,ами ще предвидиш бе нали си професионален шофьор.
3.
До 1 и 2
28.09.2016 11:13:26
8
26
Ей, неграмотни селяндури...
2.
i ko
28.09.2016 11:08:02
26
13
se4ete im putq masovo na tiq skapani awtobusi.celiq grad im na6ariha s buslenti.se4ete gi qko,ama gledaite da ne si 4uknete kolite samo ;)
1.
taka taka
28.09.2016 11:05:38
20
16
yaka stava kmeta orqza tam stesni za smetka na ogromnata gradinka ostana edno platno i na svetofara e edno za napravo samo che hitreca ot 12a mina napravo ot bus lentata za nad1sno kum centralnata spirka... seki den go pravqt i se butat na horata deto si chakat aide da go duha tupiq shofior i lumpenata statiq
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори