×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Автобус от градския транспорт помете кола на "Трапезица"


Автобус от градския транспорт помете кола на "Трапезица"
Задръстването е огромно, избягвайте този участък
25 Септември 2016, Понеделник, 00:01 ч.
Автор: Гергана РАДЕВА, снимка: архив Флагман

Рейсът все още се намира на кръговото


Автобус от градския транспорт в Бургас и лека кола катастрофираха преди минути на кръговото на "Трапезица". Това съобщиха за Флагман.БГ очевидци на инцидента.

Двeтe превозни средства са се ударили на самото кръгово. За щастие ударът е бил лек и са се разминали само с материални щети и уплаха. Рейсът обаче и към момента се намира на колелото, което блокира движението. Задръстването в района е кошмарно. Образували са се огромни опашки от всички страни на кръговото.

Избягвайте да пътувате по този участък.

В категории: Пътна обстановка


16
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
16
Коментара по темата
16.
Оня
28.09.2016 12:12:34
0
2
Не се научиха да карат , не съм чул шофьор на голям камион да се е оплакал от това кръгово
15.
Emo
26.09.2016 19:21:16
0
4
Абе тая снимка е от миража. Флагман,коригирайте се бе хора
14.
чакам следващия път да има жертви
26.09.2016 14:55:56
1
17
Докато не се приеме закон,че комисионните са незаконни, тези на които се предлагат и ги вземат -затвор до 10 години ,ще има такива дивотии като кръговото на Трапезица и до КАТ. Очаквам следващия път да има и жертви. Аз разбрах едно- в момента такива идиотски решения и трошене на пари се вземат от неуки,некомпетентни овластени чиновници,с тлъсти комисионни. Това е драги бургазлии. Много интересно кай ще отговаря при следващия инцидент с жертви?Кмета ,КАТ, или пак ще изкарат воновен водача ,не защото нняма видимост, не защото пътя е тесен ,не защото чиновниците са взели тлъста комисионна и направиха това недоносче. Не, другари и другарки. Виновни сме всички ние защото години търпим безобразията на Негово Величество -Чиновника.
13.
БГ резил
26.09.2016 14:30:27
3
13
До КАТ е малко по-добро, по-широко е, имаш време да реагираш на малоумници, които не дават мигачи, когато излизат от кръговото. Иначе седиш и дремеш да видиш, ще свие ли, ще продължи ли да обикаля, идиотска работа. За този трафик, просто колелцето е като рисунка на асфалта. Газиш островчетата и това е! Даже си мисля, че с тази цел са ги направили почти на едно ниво, не повече от 2 см. са издигнати...
12.
Бургазлия
26.09.2016 11:47:04
4
26
Напълно съм съгласен с коментар№9. Нямаше по-голяма дивотия от тези две кръгови. Правилното решение беше като това за к-с "Меден Рудник", но корифеите от ОС обявиха, че само те разбират от пътна инфраструктура. Мен наример ме е засичал ТИР, който в един момент не ме вижда и аз спирам рязко в кръговото за да не ме удари. За всяко нещо си има решение, но комисионната става по-малка!
11.
До 9
26.09.2016 11:42:03
9
4
Там камиони нямат работа.
10.
До 9
26.09.2016 11:42:03
7
7
Там камиони нямат работа.
9.
До 8
26.09.2016 11:08:15
3
42
Не е дали можеш или не. Кръговото е прекалено малко. Трафика е голям. Лентите са две но реално става само за една кола. Автобус или голям камион за да мине, задължително е да се качи на островчетата.
Това решение е малоумно. Трябва кръгово с надлез. Но нали трябваше да се присвоят едни пари и за да не ги изпуснат, направиха тапите по - големи. В час пик се чака точно толкова, че и повече, колкото и преди със светофара, но пък предпоставките за ПТП са си налице.
8.
??????
26.09.2016 10:09:14
26
10
До 7. Като не можеш да караш е така
7.
!!!!!!
26.09.2016 09:57:28
3
45
Tova kragovo e nai-maloumno napravenoto!!! Tam postoqnno ima risk ot PTP
6.
БГ резил
26.09.2016 09:07:15
6
30
Рейс - изминат път от някакво превозно средство, по определен маршрут.
Автобус - моторно превозно средство за превозване на пътници с над 8 места за сядане без мястото на водача.
А сега, кое или какво е катастрофирало, Флегман?
Освен това, снимката е илюстративна. Да, всеки бургазлия го вижда, но сте длъжни да го уточните!
5.
a3
26.09.2016 09:05:34
5
24
Поне от 8:15 няма автобус, който да стои на кръговото. Задръствания си има и без катастрофа...
4.
На Мираж или на Трапезица
26.09.2016 08:52:50
4
23
...според снимката...
3.
с тея кръгови...
26.09.2016 08:46:08
4
75
С тея малоумни кръгови особено на трапезица където всичко е на риск...постоянен ежечасен риск... и недаване на мигачи за излизане от кръговото от страна на шофьорите, просто нещата са трагични. Убеден съм че стават много повече птп-та от преди...заради умнотията на някой ! В крайна сметка нито трафика се подобри, а тапите станаха ежедневие. Това ли е новата транспортна схема, това ли е ... модерното, умното !!!?? "Бърз" градски транспорт закъсняващ с 20 мин.
2.
Яяв
26.09.2016 08:41:00
9
54
Дападжиите са отвратителни. Много нагли. Отнемане на предимство е ежедневие. А на някои спирки не спират. Няма ли кой да ги дисциплинира.
1.
az
26.09.2016 08:39:11
2
48
а снимката от Миража.браво Ви велики сте просто
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори