×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Българи се молят за джакпоти на Бегликташ


Българи се молят за джакпоти на Бегликташ
Достатъчно било само човек да отиде там и с цялата си енергия да си пожелае нещо, което силно желае
14 Септември 2016, Сряда, 20:45 ч.

Купища дарове оставят мераклии за милиони върху мегалитите в древното селище край Приморско

Българи се стичат на групи, за да се молят на огромните камъни в Бегликташ да ударят джакпота. Древното светилище край Приморско привлича ентусиасти от цялата страна заради своята космическа енергия, разказаха пред „Зодиак“ свидетели на ритуалите.

Освен че мястото е изключително красиво и е атракция за местни и туристи, то е станало средище на обсебени от идеята да спечелят джакпот, пише "Труд". Осланяли се на мощната необяснима сила, която пази мистичните мегалити. Според езотериците Бегликташ сбъдва всякакви желания точно заради нея.

Те твърдят, че светилището е един от комуникационните центрове с Космоса. Достатъчно било само човек да отиде там и с цялата си енергия да си пожелае нещо, което силно желае. Задължително условие е помислите му да са чисти и да не желаят да навредят на някого, обясняват запознати с енергийните потоци на мястото.

„Едни търкат фишовете в скалните образувания, други лягат върху тях с разпечатките, а има и такива, които целуват камъните с цел да спечелят милиони от тотото”, разказва за „Зодиак“ местен фотограф, който признава, че се е нагледал на всичко в района на Бегликташ.

По думите му има и такива, които правят секс, за да заченат бебето с помощта на извънземна енергия.

Фотографът добавя, че хората, които идват, хвърлят пари върху един от камъните, който се смята за най-мощен, а именно жертвеникът.

Върху монолитната скала са издълбани ями, за които се предполага, че са използвани за култови ритуали. В тях били изливани четири свещени течности – вода, вино, мляко и растително олио.

Други твърдят, че там се извършвали и жертвоприношения, а по каналите потичала кръв.

На това място посетителите поставят даровете си, за да омилостивят висшата сила. Най-често това са монети.

„Явно така смятат, че ще подкупят камъните, за да получат джакпота“, разказва очевидецът на ритуалите, запечатани с личния му обектив.

Преди Освобождението на България от османска власт българските пастири от околните странджански села плащали данъците си във вид на добитък. Животните били отвеждани в местността на Бегликташ, където на големите камъни властите „събирали данъка“, гласи легендата.

Векове по-рано траките избрали мястото за свой храм, защото били посветени в тайната за космическата му сила.

В категории: Приморско


7
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
7
Коментара по темата
7.
Х
15.09.2016 12:51:12
0
0
Трябва да си много тъп, за да вярваш на тези лотарии. Пример: миналата седмица - за петък ти казват джакпот 10,6 млн. минава тиража и обявяват за сряда джакпот... 10,6?!?!? Как го определят това, на око? Нямаха приходи ли? И толкова много им се вързват. А държавните комисии СПЯТ!
6.
Михaил Ивaнович
15.09.2016 09:44:02
0
1
Всичко това ме кара да мислч. че има два български народа, единият от 1878 г. до 1944 г. и вторият от тогава до днес. Явно на дежурните и новодошлите червенотиквениковчета не им е ясно, че тука новината е Българи се молят за джакпоти на Бегликташ.
5.
Мисия на Биг Брадър срина психически Жана
14.09.2016 22:44:42
0
0
Източник: Novini.bg
Биг брадър успя да разплаче скандалната певица Жана Бергендорф. Тя отново влезе в изповедалнята, за да категоризира съквартирантите си като „най-надут”, „най-голям интригант”, „най-превзет”, „най-секси” и „най-скучен”. Задачата се оказа сериозно изпитание за изпълнителката и я накара да избухне в плач.
„Никога не съм давала такива определения за хора. Не съм сигурна, че съм права със себе си. Не искам да обиждам никого”, каза през сълзи певицата.
Като най-големи интриганти Жана определи телевизионната водеща Миглена Ангелова и себе си, като най-надути: Борислав Комсийски и Явор Бахаров. Най-превзети според певицата са Надя и Рени, най-скучни - Лилия Вучкова и Жоро Торнев, а най-привлекателни - Глория Петкова и Деси Цонева.
Гледайки какви чувства предизвиква мисията у Жана, съквартирантите веднага й влязоха в положение и никой не се осмели да я разкритикува за квалификациите.
Седмичната мисия успя да срине Жана психически и тя продължи да страда в спалнята.
4.
120 ще учат в Бобовдолския затвор
14.09.2016 22:42:51
0
2
Източник: Novini.bg
Училището към затвора в Бобов дол за първи път ще има випуск от 12 клас. Това каза за БТА директорът на училище "Доктор Петър Берон" Снежана Славкова.

Учебната година ще бъде открита утре от 10.00 часа с водосвет.
Учениците, които ще завършат през тази учебна година, са петима, надяваме се те да положат успешно и матурите в края на годината", каза Славкова. Тя уточни, че общият брой на учениците в бобовдолския затвор през учебната година ще бъде около 120. Първокласниците ще са 15, до този момент те никога не са посещавали учебни занимания.
За новата учебна година са разкрити две паралелки за професионално обучение - след седми клас - за помощник в строителството и след осми клас - за монтажник по ВиК мрежи.
Няма дефицит на учители, в училището преподават 16 педагози, всичките с висше образование, посочи още директорът на училището. Тя допълни, че за новата учебна година са осигурени и всички необходими учебни помагала.
Наскоро в учебното заведение възпитаниците му са подредили и екологичен кът, каза още Славкова.
3.
Шок! Още един труп на Дунава
14.09.2016 22:38:35
0
0
Тяло на 4-годишно момиченце е открито в река Дунав, над Никопол. Предполага се, че е от изчезналите на 8 септември мигранти.
Сигналът за намереното удавено дете е подаден около 9 часа тази сутрин от очевидец, съобщиха от Гранична полиция - Русе. Тялото е било заплетено в клони.
2.
Американска телевизия съобщи, че Хилари Клинтън по
14.09.2016 22:33:04
0
1
Американската телевизия ABC7 съобщи в пряк ефир, че кандидатът за президент Хилари Клинтън е починала, съобщи БТА, цитирайки RT.
Водещият на новините Джо Торес поясни, че тя е починала от възпаление на белите дробове. По-късно стана ясно, че новината е погрешка, а Хилари е жива.
1.
Големият джакпот в Национална лотария оцеля, в пет
14.09.2016 22:25:26
0
0
Джакпотът в играта "Големият джакпот" на Национална лотария оцеля днес и в петък е 10,8 млн. лева. Печелившите числа за сряда бяха 10, 12, 26, 29, 41 и 46, страна монета Ези и така нито един късметлия не познал числата. Следващото теглене е в петък от 19,45 ч. по Нова телевизия.
За рекордния за Балканите джакпот вече играят и хора от съседните държави, тъй като може би разбрали за това.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори