×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Митьо Очите за бандата на Божо Кравата: Не ги познавам, страхуват се пред телевизията, като стреляха, не се страхуваха!


08 Септември 2016, Петък, 00:23 ч.

Вярвам в българската полиция и в правосъдието, каза Димитър Желязков


Не познавам Божо Кравата. Там го видях за първи път. Това заяви от болничното си легло простреляният несебърски бос Димитър Желязков-Митьо Очите.

„Не зная кой е подготвил стрелбата. Питайте тях, те трябва да кажат. Не познавам никой. От шока...всичко стана за секунди”, каза Очите пред bTV.

Несебърският бос бе категоричен, че никой не е сплашвал с некролози.

„Това сами си го рисуват. На това положение как си го представяте да пращам некролози”, попита той.

„Страхуват се пред телевизията, като стреляха, не се страхуваха. Някой ударен от тях има ли? От какво се страхуват. Като се страхуват, да идат в полицията. Защо не отиват там? Аз вярвам в българската полиция, в правосъдието”, добави Желязков.

„Може ли за две паркоместа да ме убият – убиха един човек, раниха друг. Кой да ме пази от властта. Аз, каквото имах към държавата, съм си го платил. Осъдиха ме, излежах си, сега съм се хванал на работа, работя”, каза още Желязков, коментирайки версията за стрелбата в заведението в началото на месец юни.

Притеснявам се за здравето си, но Господ си знае работата, заяви Димитър Желязков. В разговор с репортера Росен Цветков в Поморие, където се лекува след стрелбата в Слънчев бряг Митьо Очите сподели, че не познава Божо Кравата и няма никакви отношения с него.

„Желязков ми каза, че е свалил 35 кг, но се усеща оптимизъм, че отново ще е на крака. Два часа преди да бъде застрелян, му звънях по телефона, тъй като още през март имахме среща пред съда и той ми обеща голямо интервю на морето, когато дойде лятото. Той се лекува все още и затова не показваме лицето му. Каза ми, че от време-навреме ще ходи в Истанбул на контролни прегледи. Лечението му ще е много трудно. След три месеца ще е ясно какви операции му предстоят“, заяви Росен Цветков.
Аз вярвам в правосъдието и на българските полицаи, сподели Митьо Очите.

На въпроса как се е озовал в заведението в Слънчев бряг, където стана стрелбата, той отговори, че се е е разбрал с приятели да хапнат там.

В категории: Крими , Несебър


15
Коментара
Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 1
15
Коментара по темата
15.
prach
09.09.2016 15:40:17
3
9
haha men mnou ma izkefi mitaka kato vika za nekrolozite che sami si gi narisuvali ahhahaahhahahah

I che toi si hodel s bronejiletka prosto taka I advokata mu go zashtitava za bronejiletkata vse edno e normalno, bil ekstravaganten hahahha

Mitio unikalen si, burzo vuztanovqvane
14.
Mitko
09.09.2016 14:43:40
5
7
Телевизии,прокуратура ,медии се подиграват с българина.Защо изпълнявате смешни поръчки и се опитвате дса ни внушите ,че очите е жертва.Каквото търсил,намерил си го!Отишъл бил да вечеря с 30 души.Толкова свидетели,камери и никакво обвинение!направихте държавата за смях, така не се прави туризъм!
13.
Мани мани
09.09.2016 13:10:53
0
5
Да не ти идват такива жертви като Митьо в заведението... Знаеш ли кой ще гръмне под предлога, че разбрал някой негово действие погрешно.
Пак го играем невинната жертва. Не разбрам как пък точно тебе гръмнаха.
12.
Taxi
09.09.2016 12:49:08
5
6
IMA SAMO EDIN BOS I TOI E MITIO
11.
ето кое било животинчето с най-голямо желание за ж
09.09.2016 12:27:16
1
5
ревове по телевизията смях в залата ,а само ако знаеш колко високо мнение имах за ТЕБ ...
10.
Parodiq
09.09.2016 11:48:04
0
8
Hahahah ave ei psohopati kvi hapvaneta ve na ugovorena sreshta haha da hapneli s priqteli 30 choveka vuorajeni do zubi smeshkovci
9.
mazen shurok anus
09.09.2016 11:03:39
1
7
GOSPODIN SHIROKOV ZASTO SE KRIE KOI GO GONI ZASTO NE PREBIRA OBOROTA OT DROGATA ZASTO NE IDVA PRI NAS V OBSTINATA DA GLASUVAME
8.
zlodeq
09.09.2016 11:00:53
7
2
mite ochakvame da se opravish burzo I dai boje kmet na pomorie da stanes.
7.
top
09.09.2016 10:38:22
0
16
давайте да го канонизирама за светец : СВЕТИ МИТьО ОКАТИЙ
6.
Ултра
09.09.2016 10:01:50
1
23
Ей теа БТВ братче...четкаме имидж ли, кво? Хаха Милия Митко...Стига се излагахте, а Цацара да не спи-къде са обвиненията срещу хората на Очите?????
5.
d
09.09.2016 09:45:18
0
26
Ау душата златна. Да го съжали човек. Има и мафиоти и мафиоти. Еднитие си правят престъпления, но не тормозят обикновенния човечец. Докато Митьо е леке и всички знаят, че е пребил сумати народ без ясна причина. Ако се опитват да предизвикат съжаление с репортажа няма как да стане!
4.
Ботьо
09.09.2016 09:30:23
1
25
А всички дето е почернил с наркотиците си права нямат ли и какво само ни занимавате с него, няма ли за какво друго да пишете Флагман.
3.
БАТИНКА
09.09.2016 09:17:17
25
7
Оставете Митьо намира, човека сй изкарва парите с честен труд! Работи здраво а всички го плюят и набеждават за неща които не са верни това не е честно спрямо него и той има човешки права все пак!!!
2.
Димитър
09.09.2016 08:42:00
3
45
Направо да го канонизираме адаша,той като Майка Тереза горкия. Едва ли има хора които вярват на тези глупости които надрънка по БТВ. Съвсем случайно бил решил да хапне там с 30 човека и те били решили да го застрелят,ами защо не стрелят по мен бе господин Желязков.
1.
Xah
09.09.2016 08:38:42
2
38
Mitio otishal da qde rapani deto gi bral edno vreme strahotna prikazka razkaza daje i decata nepovqrvaha lainomet eban
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито Търсят ловци на змии, ето къде Търсят ловци на змии, ето къде В Морската столица хората все по-често се натъкват на влечугото Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Виктория участваше и в любовното предаване "Един за друг" БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие Сред идеите, които бяха обсъдени беше създаването на Национален фонд за сближаване между регионите, насочен към изостаналите райони, който ще работи приоритетно за онези от тях, където има най-неотложна необходимост от това
Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори