×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето как Камено отбеляза 42-ата годишнина от обявяването си за град (ВИДЕО)


Ето как Камено отбеляза 42-ата годишнина от обявяването си за град (ВИДЕО)
Кметът на Камено Жельо Вардунски поздрави местните жители и им обеща, че предстоят добри дни за общината
07 Септември 2016, Сряда, 06:45 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки и видео: Иван КОЛЕВ

Общината организира богата празнична програма

Камено отбеляза 42-ата годишнина от обявяването си за град с богата празнична програма, която снощи препълни градския площад. 

Кметът Жельо Вардунски поздрави местните жители и им обеща, че предстоят добри дни за общината.

„На 4 септември 1974 година с Указ на Министерски съвет сме обявени за град. Той влиза в сила на 6 септември, заради това този хубав ден освен със Съединението на България го свързваме и с важна дата за Камено. Ние сме бедна община, но никога няма да пестя пари, за да доставя усмивка и радост на хората, за да се видят и съберат в центъра“, каза Вардунски.

На сцената се качиха местни фолклорни състави, както и гост изпълнителя Мариета Петракиева от „Гласът на България“, а кулминацията бе атрактивно лазарно шоу.














В категории: Камено


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
Стан
09.09.2016 15:24:57
0
3
300 пъти за предпочитане е селския,пред прехваления градския манталитет.На село е лесно да разбереш,кога прекрачваш границата и разбираш о време,когато някой реши да ти забие един в претенциозния градски фейс,със 100% гаранция,че никога удара няма да дойде в гърба ти.Искренно се надявам тия 42 години да не са успели да изродят простодушния селски човек в лицемерното градско безчувственно,ехидно и безпардонно чудовище.
2.
Стефка
07.09.2016 13:07:06
7
10
Такива изказвания от анонимници които не смеят да застанат зад името си най- малко могат да накърнят достойнството на Каменовци , а колкото до града и общината инфраструктурта и благоустройството са такива благодарение на предишните ни оправници.До сега гн.Вардунски стриктно спазва обещанията си така, че Камено малко по малко започна да има облик на градче. До края на мандата му има доста време така, че ще видим промените. Хайде да спрете да хулите само защото така ви харесва.
1.
жалко, но факт
07.09.2016 12:18:12
11
3
Те може и да са обявени за град, но селския манталитет не може да се изкорени много поколения напред.Същото се отнся и за всички новоизлюпени квартали на Буграс, бившите околни села.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско За пореден ден полицейската сводка е пълна със случаи за водачи, хванати да шофират след употреба на наркотични вещества 5 причини да няма романтика във връзката 5 причини да няма романтика във връзката Ако интимността във връзката ви е предимно физическа, имаща за цел да задоволи сексуалното ви желание, но само толкова, имате проблем с романтиката Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Ето кои са те  Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Ако сте Стрелец, който търси любов, помислете за съвместимостта на зодиакалния знак на вашия потенциален партньор Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вижте рецептата И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ Това заявиха адвокатите на двете жертви Хариет и Христина Радев наградил тайно с орден „Стара планина“ дъщерята на италианския президент Радев наградил тайно с орден „Стара планина“ дъщерята на италианския президент Имала "изключително големи заслуги за двустранните отношения между Република България и Италианската република" Синоптици обявиха прогнозата до края на април, ще се завърне ли топлото време Синоптици обявиха прогнозата до края на април, ще се завърне ли топлото време За утре на места е обявен жълт код Божков заобиколи Магнитски - участва на изборите с други партии вместо с „Българско лято“ Божков заобиколи Магнитски - участва на изборите с други партии вместо с „Българско лято“ ЦИК регистрира коалиция под името "Център" Маргините вдигат сватба - Мария Маринова се сгоди Маргините вдигат сватба - Мария Маринова се сгоди Племенницата им Мария се похвали с диамантеното бижу за над 5000 лева
Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно Чудо в Газа, бебе е спасено от утробата на убита жена при израелски удар Чудо в Газа, бебе е спасено от утробата на убита жена при израелски удар Младата палестинка е загинала, заедно със своя съпруг и дъщеря им при атаката на град Рафах Новомихайловка падна, а Илон Мъск притеснен след одобрението на военната помощ за Украйна Новомихайловка падна, а Илон Мъск притеснен след одобрението на военната помощ за Украйна  Руските окупатори напредват, може да превземат Очеретино, Бердичи и Часов Яр скоро Внимание! Дрехите на Shein и Теmu: Евтини, но опасни Внимание! Дрехите на Shein и Теmu: Евтини, но опасни Бързата мода се нуждае и от бързи доставки, затова двете китайски платформи изнасят стоките си не с кораби, както правят Amazon или H&M, а със самолети 106-годишна пациентка проговори по време на операция 106-годишна пациентка проговори по време на операция При изписването д-р Сасони и г-жа Боргати си пожелаха да се видят отново след 10 години Ако искаш да си асистентка на Кейт Мидълтън, трябва да преминеш този странен изпит Ако искаш да си асистентка на Кейт Мидълтън, трябва да преминеш този странен изпит Нали не мислехте, че една принцеса са справя с всичко сама?
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори