×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Алена: Бойко Борисов правилно се съобрази с ретроградния Меркурий, той е мъдър човек!


Алена: Бойко Борисов правилно се съобрази с ретроградния Меркурий, той е мъдър човек!
Когато се определя дата за избори, тя трябва да е добра за страната ни, а не за определена партия или кандидат, каза Алена
06 Септември 2016, Вторник, 10:50 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Каракачанов има шанс да стигне до балотаж, а БСП трябваше да вземат пример от Борисов и да изчакат да мине ретроградният Меркурий, за да обявят кандидат-президента си, каза астрологът

6 ноември е идеалната дата за вот, защото ако разумно си изберем президент, той ще донесе стабилност на България и кармична разплата с всички нейни врагове в международен план. Това е чудесно, възкликна астрологът Светлана Тилкова-Алена в „Тази сутрин“ по бТВ.

„Тогава ще настъпи едно равновесие, от което имаме нужда. Президентът встъпва в годината на Слънцето – 2017 г. Най-после се задава ново начало и започва 9-годишен цикъл от гледна точка на нумерологията“, обясни известната астроложка.

Президентската кампания си тече съгласно прогнозите, които бях направила още на 24 декември, подчерта тя.

Смешно ми е как куп астролози започнаха да говорят сега, защото умният политик си иска прогнозата една година преди това. Ретроградният Меркурий управлява Близнаци. Хората, които са родени под този знак, трябва да се радват сега, защото в периодите на ретроградност, ако спазват мъничките правила, ще имат невероятен успех. Не е добре сега да се подписват договори, а ако се наложи, нека да са временни, за да може да се преподписват. Да не се сменя работа. Да не се предприемат глобални стъпки в международен и планетарен мащаб. Да се спортува умерено, защото са възможни сериозни травми“, предупреждава Алена.

Позволено е да се сключва брак, да се създават деца, да преговаряме, но без да финализираме сделките, добавя тя.

Премиерът е от хората, които си взимат прогнозата предварително. Правилно е да се съобразява за президентската кампания с ретроградния Меркурий. Тази планета не влияе само на Бойко Борисов и ГЕРБ, а на всяко живо същество на планетата. БСП направи много грешки. На 13 май казах, че при ретрограден Меркурий направиха грешка, като си направиха конгреса и избраха Корнелия Нинова. Бях предупредила тогава, че ако не извършат нещо в обратна посока, ако не коригират поведението си, ако не престанат да критикуват непрекъснато, дори и когато няма причина, ще загазят. По време на ретроградния Меркурий сега през септември може да се окаже, че ще имат сериозни проблеми по време на предизборната кампания и на изборите. Те не само, че не направиха нищо, а дори си избраха кандидат-президента точно в ретрограден Меркурий. Можеха да изчакат или да избързат“, заяви астрологът.

„Независимо, че Румен Радев е емоционален и не винаги преценява думите си, че се опитва да взаимства начин на говорене от лидера на БСП, което не винаги е добрият вариант, искам да предупредя БСП, че вицепрезидентът също е много важен, защото ако генералът има добри вибрации в изборния ден, но заместникът му няма такива, той може да дръпне двойката назад. АБВ пък допуснаха грешката на предишния ретрограден Меркурий да се отделят от БСП. В момента при тях всичко е в застой. Люлеят се в различни посоки. Моят съвет е да подкрепят друга президентска двойка. По-добре да не излъчват кандидат“, съветва феноменът.

„Шансът реформаторите да стигнат до балотаж е малък, защото не са в хубава вибрация в изборния ден. Единствената двойка, която има добри шансове да стигне до балотаж е на патриотите заради личните вибрации на двамата кандидати. Красимир Каракачанов и Явор Нотев имат заложби. Единственото неприятно нещо е, че в самия ден на изборите единият е в месец на трудности, а другият – в ден на проблеми. Те ще са породени от странични фактори, т.е. трябва да се прави предпазлива предизборна кампания“, коментира астрологът.

Не можем да правим прогноза, докато всяка от партиите не представи бланките си за участие във вота и докато не са изтеглени имената им, призна тя.

Когато се определя дата за избори, тя трябва да е добра за България, а не за определена партия или кандидат, каза още Алена.

В категории: Хороскоп


10
Коментара по темата
10.
АЗ
06.09.2016 20:37:29
0
3
Тая дебелосера овца само свирки на пожарникаря-пощальон познава кога ще я пуснат да му прави
9.
боко
06.09.2016 18:45:25
1
8
Гадна БокоЛизачка. Колко ти плати Боко???
8.
Хепиту дей?
06.09.2016 17:26:12
1
3
Честит празник на всички българи.
7.
Свами от Индия
06.09.2016 15:26:57
0
8
Знам тайна мантра за печелене на избори.Цена 2 милиона евро
6.
анализатор
06.09.2016 14:59:36
1
14
Мъдреца Борисов, когато му изнася е християнин в Църквата до рамото на Патриарха, когато му изнася се съобразява с астролозите и ретроградният Меркурий. А той всъщност в нищо истински не вярва. Готов е на всичко само и само да е на ВЛАСТ !
5.
ViP Fetish
06.09.2016 14:36:10
2
16
И тая да си ходи с бойко,че ми писна от нея нещо !!!
Само ходи да говори глупости напред-назад...ай да каже кога ще падне тая герберастия от влас и кой ще е новия президент ?!?
4.
ммм
06.09.2016 13:56:04
1
14
Б.Борисов е мъдър човек-каза Алена!? Колко мъдър? Питам аз...
3.
Дернев
06.09.2016 13:15:05
1
5
"...защото ако разумно си изберем президент..." при това условие, по-нататък няма смисъл да се чете.
2.
Георги
06.09.2016 13:05:43
2
10
На чичо Ален изобщо не му омръзва да говори глупости, а на тъпите журналя - да го канят из студията и да си пълнят сайтовете.
1.
e
06.09.2016 11:17:22
9
4
Тва означава,че турци и руснаци ще ядат хурката! Да живее България!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие „Пратете екип, защото престъпността расте, появяват се и все повече нарушители на ЗДвП, зоват местните жители Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Фолкдивата неузнаваема, сравниха я с нейна колежка Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жертвата, която е на 64 години, е получила медицинска помощ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Ветроходното състезание ще започне с Парад на участниците пред Морската гара ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското Районната избирателна комисия ще е с четирима зам.-председатели Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Бавното правосъдие е равно на липса на правосъдие Кога да си мием зъбите – преди или след закуска Кога да си мием зъбите – преди или след закуска оказва се, че отговорът не еднозначен ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка 26 пъти изпитващ сменил посоката, въпреки инструкциите на таблета ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? Тя е безспорен авторитет и може да застане на върха на държавата  Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Чаените торбички съдържат танин – това вещество ефективно се бори с плака и петна по съдовете
Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори