×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте коя нечиста сила е символ на вашата зодия


Вижте коя нечиста сила е символ на вашата зодия
Снимката е илюстративна
30 Август 2016, Вторник, 20:57 ч.

Мислиш, че си хванал Дева, а тя се оказва Баба Яга
Всеки от нас има и лоша страна. Колко я показваме в друга тема. Но дали сме наясно каква точно е нечистата сила, която се спотайва в нас...разберете:
Овен - Змей Горянин
Змеят Горянин е импулсивен и от устата му непрекъснато се изливат огън и жупел. Неговата летяща, пълзяща и огнена самоувереност би могла да се сравни само с горделивостта му.

Телец - Домашен дух
Ако сте се обзавели с Домашен дух, означава ви е провървяло. Забравете за материалното и спрете да задавате с глупашко упорство въпроса: „Къде отидоха парите?” Къде, къде! В една банкова сметка, до която вие нямате достъп. Поради това се концентрирайте върху духовното - как да опазите душата си примерно. Колкото и да е грижовен, домашният дух си е нечиста сила. Той е ревнив, егоистичен, неотстъпчив и за вас при всички случаи е по-добре да си мълчите.

Близнаци - Горски цар
Дива и изменчива душа е той. В един миг ви обгаря в пещта на гневен горски пожар, в другия от него лъха хлад като от дъното на кладенец. За да се изясните с Горския цар, самият вие трябва да сте нечиста сила, въоръжена с ангелско търпение, дяволско чувство за хумор и всичкото свободно време на този свят. Той не лъже, а използва въображението си, не бърка - само се е пошегувал, не крои черни планове, а се забавлява. И не закъснява. Той просто се е забавил.

Рак - Кикимора
Кикимората е славянски домашен дух, който помага или вреди - кое от двете сте, зависи от вас. Противоречива натура е и му се ще едновременно да е и благ домашен дух и дива блатна фея. Е, не може! Но това разкъсване между двете желания - дали да хване, или да яхне метлата, превръща кикимората в дълбоко нещастна нечиста сила. Безкористна е, умее да пази тайни и може спокойно да й се повери гърне с жълтици. Тя е верен и предан другар, но горко ви, ако й паднете в лапите.

Лъв - Котаракът разказвач
Котаракът разказвач на приказки е добър за смелите и силните и лош за слабаците. Ако сте слабак, нямате работа в една и съща приказка с него. Първо ще ви зашемети с небивалици за своята величавост и грандиозност, а след това ще ви премаже. Прилича малко и на учения котарак от "Руслан и Людмила" - тръгне надясно - пее песни, наляво - приказки разказва. Има си и интелект, и магнетизъм. Само понякога паметта му изневерява. "Освирквали ме били! Това бяха овации."

Дева - Баба Яга
В къщичката й на кокоши крака цари правилен безпорядък - паяци тъкат паяжини в указаните им ъгли, мишки тичкат в спретнати редички, мухи летят по позволените им въздушни коридори. Баба Яга е немногословна, сдържана, но любопитна и с наклонност към клюкарството. Надушва глупостта от километри. Забележките й са строги, думите й намират безпогрешно слабото място и винаги поставя добрите юнаци на мястото им, ако решат много да си вирят носа.

Везни - Мора
Това е зъл дух на удушен човек или на загинал от друга насилствена смърт. Създание мрачно и пълно с неясноти - какво ще облече, с кого ще излезе... Гледайте на своята Мора като на смесица от зла съдба, вечен мрак и леко умопомрачение. Ще разберете защо е дух на удушените още първия път, когато излезете по магазините - ще ви се иска собственоръчно да я удушите само и само това мъчение да приключи. Тя следва три много важни принципа: никога не тичай, когато можеш да ходиш, не стой прав, ако може да приседнеш, и недей да седиш, щом в стаята има легло.

Скорпион -Русалка
Седи си тя на скала насред морето, разресва дългите коси с вълшебен гребен, а от вас се очаква да й се любувате без дъх, без помръдване, без кихане. Нарушите ли вълшебния миг, тя като нинджа ще се метне, ще ви опердаши през лицето с опашката и ще забие жестоко гребена в гърдите ви. После ще ви пороби да й строите подводен кристален замък. Русалката е загадъчна, независима, непокорна и своенравна. Дълбоко в душата й е погребана една друга личност - добра и отзивчива.

Стрелец - Циклоп
Принципно си има две очи. Циклоп е само ако го разбудите след снощното пиянство. Имайте късмета да сторите тази глупост и милият ви циклоп ще открие по вас стрелба, подобно на луд с картечница. Иначе е завършен идеалист с твърда вяра в светлото бъдеще. Бихте могли десет пъти да настъпи едно и също гребло и цял живот да ходи наперен с посинено око. Ако сте мазохист и държите да узнаете истината и цялата истина за себе си, допитайте се до циклопа.

Козирог - Кашчей Безсмъртни
Той е целенасочен, честолюбив, огнеупорен, водонепроницаем и недосегаем дори за сребърен куршум. Сравняват го със солта на земята, което е справедливо - че е захар и дума не може да става. Умее да прощава обидата, разбира се, след като виновникът е хвърлен да изтлее във влажна и тясна килия, докато със сетния си дъх изграка: "Прости!" Кашчей Безсмъртни праща Василиса Прекрасна да върти гозби в кухнята, а с Иван Царевич в хола пият, мезят и философстват.

Водолей - Славей Разбойник
Кротичка, ленива и дружелюбна нечиста сила, за която човек би предположил, че по цял ден се полюшва на някое клонче и си свирука. Все пак ви гризат съмнения - и правилно. Не се полъгвайте, че е кръстен на пиленце - той е гигантска птица, която поразява и най-силните герои с кошмарната си пронизителна славеева песен. Творческа личност е, но е вечно в търсене. С лекота съгражда въздушни замъци и също тъй лесно ги събаря пред очите на изумената публика.

Риби - Воден дух
Давите се, потъвате в мътните води на дълбоко езеро, бълбукате, ритате с крака. Нещо безформено и бледозелено ви настига и започва да ви дърпа към дъното. Докато ви завлича, през цялото време с патриотичен подем разяснява какъв късметлия сте да потънете точно в това езеро. Толкова обича родното дъно, че предпочита никога да не излиза от него. А по душа Водният дух е една възпълна Златна рибка, която мечтае за бурни вълни, безбрежни океани и опасни приключения.

Източник: zajenata.bg

В категории: Хороскоп


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Текат анкети с граждани за това къде и как да се построят такива съоръжения, особено в жк „Възраждане”, каза Пламен Димитров, управител на ОП "Транспорт" Това са най-добрите кулинари сред зодиите Това са най-добрите кулинари сред зодиите Ето кои са те  Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Вижте рецептата 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия Ако усетим, че чувството на хармония и баланс е изчезнало от дома ни, трябва да вземем мерки Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Според доклади става дума за организирана схема Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Минаването с прахосмукачка и кърпа за прах съвсем не изчерпва битката с мръсотията и бактериите у дома Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Ha втopo мяcтo в нeгaтивнaтa cтaтиcтиĸa ce нapeждaт Финaнcoви зacтpaxoвaтeлни дeйнocти Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Фондацията на певицата е изпратила искане до зам.-кмета на Бургас да вземе апетитния терен в Морската градина под наем за 10 години Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Преобразяваме гарсониерата с 35 000 лв.
Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи Джо Байдън бил умствено пригоден за президент Джо Байдън бил умствено пригоден за президент  Президентът няма никакви увреждания, заяви главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд  пред подкомисията по бюджета Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар  Милиардерът предупредил Володимир Зеленски, че опитът да си върне Крим ще доведе до масова смърт Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори