×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Замъкът в Равадиново или къде отиват парите от най-големия кич на Балканския полуостров


Замъкът в Равадиново или къде отиват парите от най-големия кич на Балканския полуостров
А направихте ли си снимка с Краля(имаме предвид Георги Тумпалов- биографията му е твърде интересна)
28 Август 2016, Неделя, 11:38 ч.
Автор: Webcafe.bg

Уважаеми посетители, получихте ли касова бележка или поне билет за вход срещу десетте си лева?

Посетихте ли родното Черноморие тази година? Твърде вероятно е прословутият Замък в село Равадиново да е бил едно от местата, които сте включили в плана си за посещения, независимо къде сте почивали - на юг или на север. Независимо дали сте семейни с дете или отивате да обикаляте баровете в Приморско.

Може би нашето Черноморие малко доскуча и стана твърде еднообразно, та този замък се появи, предоставяйки ни нещо интересно и нетипично за нашите географски ширини...

Затова паркирахте на прашното поле, застанахте на входа, заплатихте чинно 10 лв и влязохте в най-големия кич на Балканския полуостров.

Разходихте се, пуснахте монетка в кладенеца на желанията, който отдолу има възможност да се отвори, за да може с паричките да подпомогнете изпълнението на желанията на собственика на еклектичния мастодонт в средата на полето. Вероятно хвърлихте монетка и във фонтана на желанията.

А после продължихте край стърчаща на места арматура, скелета и недовършени фрагменти от парка и замъка. О, всъщност вътре в замъка дори не се влиза, защото още се строи, но вероятно ще стане някой ден!

Така сред радостни детски възгласи и звук от работещ ъглошлайф продължавате напред.

Деца и възрастни се радват на красивия парк и замък. Не може да се отрече - фрагменти от този имот са майсторени по интересен начин, вероятно е струвало страшно много пари, за да се направи подобно нещо.

Парк, градина, езера, животни... Всичко погледнато от една гледна точка изглежда много добре, даже в един момент си казваш, че 10 лв, които със сигурност отиват и за поддръжка на това място, не са чак толкова много. Може би този човек наистина иска да си направи замък от приказките и е на път да го стори - е, чудесно. Но пък малко неприятно става, че при 10 лв вход трябва да се плати и 1 лв за тоалетна и 3 лв за вода, но да... Ние сме тръгнали на почивка все пак, подготвени сме за това, пък и всички са били тук.

Няма значение дали и кой ще влезе да го види, почти няма значение и фактът, че културната стойност и значение на мястото са нулеви. Имат значение няколко други неща - дадохте ли поне 10 лв през последната година, за да посетите художествена галерия, музей, старинна къща или нещо друго, театър, ако щете?

Замислихте ли се да дадете 10 лв, за да посети детето ви място, където да излезе с различно впечатление от това, че си е направило селфи в зоната за селфи в Равадиновския замък?

Интересното е, че културните ни институти тънат в мизерия и нищета, но те явно са твърде невзрачни за българина, не са кичозни, огромни и обвити в злато и приказни истории за вятъра.

Уважаеми посетители, получихте ли касова бележка или поне билет за вход срещу десетте си лева? Замислихте ли се за това? Вероятно да, но еуфорията е била голяма и това е без значение, нали ми дадоха карта и ще се снимам и тагна.

..."Заповядайте да се снимате с Краля за спомен... На излизане можете да получите снимката си срещу 5-6-7-10 лв". А осъзнахте ли, че това всъщност е страхотната система за преброяване на посетителите - учтиво си помолен да се снимаш с Краля, а за 30 минути нови 100-тина посетители нямаха нищо против ексцентричния собственик да ги преброи на снимката и да укрие малко данъци.

Става ми лошо и треперя от яд, не за това, че отидохте да се радвате на посредствен кич, а че не отивате да се радвате на културното наследство, което имаме у нас във всякакви форми, което не по-малко заслужава вниманието ви!

Яд ме е, че помагате на един да укрива данъци, а оставяте други да живеят в забвение с по 400 лв заплата в културните институти.

Ние сами помагаме на измамниците и далавераджиите да си въртят схемите, стоим безучастно и получаваме снимка вместо касов бон - да ясно е, че тези пари от данъци, ако бъдат събрани изобщо, са непроследими, само че и за това сме си виновни ние с нашето бездействие.

Добре дошли. Заповядайте да се снимате с Краля, защото имаме много още да ремонтираме.

В категории: Созопол


45
Коментара по темата
45.
Дебелаков
07.10.2023 17:05:43
0
0
АБСОЛЮТЕН КИЧ!
БЕЗВКУСИЦА ОТВСЯКЪДЕ.
МНОГО ХВЪРЛЕНИ ПАРИ ЗА НИЩО.
ТОВА Е НЕПОНЯТНО,ДОРИ ЗА ТУРИСТИ ОТ СТРАНИ КЪДЕТО ЗАМЪЦИТЕ СА ОТЗВУК ОТ

РЕАЛНАТА ИМ ИСТОРИЯ.
ЗА АТРАКЦИЯ МОЖЕ БИ И ДА СТАВА,НО МОЖЕШЕ ДА Е ОБЕКТ В ТРАДИЦИОНЕН ЗА БЪЛГАРИЯ СТИЛ,КОЙТО ДА НЕ СЪЗДАВА ГРЕШНА ПРЕДСТАВА У МЛАДИТЕ ЗА ИСТОРИЯТА НИ.
НА ВСИЧКО ОТГОРЕ БЪЛГАРСКИЯ ГЕРБ Е ИЗТИПОСАН НА ВХОДА НА КОМПЛЕКСА.
НЕ МИСЛЯ,ЧЕ ВТОРИ ПЪТ ЩЕ ПОСЕТЯ ТОВА МЯСТО.
44.
Някой си
05.09.2016 13:17:28
1
4
Който е писал статията май живее в по - красива панелка. Я се огледай - навсякъде е итонг и гипсокартон вече или невзрачни сиви и безлични тъпи архитектурни неща без душа. Това може да не е плод на уникална готическа мисъл, но е нещо , което се отличава от всичката бетонна цветност сега и дори да е кич, пак е по-добре от тъпотата на съвременната архитектура
43.
Румен
01.09.2016 00:12:14
1
4
Само защото се бърка в джоба на тия където ни управляват, като укрива данъци за да направи нещо хубаво е наш враг!
А тия където ни управляват и бъркат в нашия джоб и парите отиват в овшорки това е благородно така ли ?!
В допълнение всички ходим веднъж по българското в годината и посещаваме поне веднъж такива места и това че сме оставили 10 лв. за да подпомогнете нещо красиво да стане още по-красиво е голям трън... а това че плащате всяка година по 97лв. за винетка и резултат на среща няма това не се вижда..!!!
42.
69
30.08.2016 15:39:07
4
7
На мен замъка ми харесва. Направен е добре и може да бъде декор на много забавни неща. Браво на този, който е отделил време и средства за да направи такова нещо. Едва ли се изплаща от входа, който се заплаща. Аз го посещавам с удоволствие по един или друг повод почти всеки сезон. А, на автора на злобното материалче, мога само да му напомня, че лоша реклама няма. Дори и поръчков, нескопосано написан и тенденциозен, хората пак ще го посещават. И вместо да си губите времето със загубени каузи, по-добре се огледайте около вас. Кича ще ви извади очите навсякъде по българското черноморие, особено в района от Обзор до Ахтопол. Това Влас, Слънчев бряг, Поморие, Приморско, дори някога хубавите Несебър и Созопол тънат в кич и простотия, ама не съм прочел и една дума за това. Жалка работа!
41.
a3
30.08.2016 09:20:31
2
5
Общо взето съм съгласен с автора. Само да попитам, той дали си поиска касова бележка на входа или кротко мишкуваше и сега изригва недоволно в нета, м? :)
Разберете, за да се научат такива селски тарикати като Тумпала, освен да се вдига врява в интернет, трябва и на място да се писка. Ако всеки си искаше касовия бон или билета щеше да става по-лесно, не ли? А и тарикатчета на входа щяха да започнат да дават бон или билет редовно, без да им се иска, а ако откажат, звъните в НАП, но веднага, а не да циврите в тъпи статии...
40.
клиент
30.08.2016 05:07:33
4
4
Извинявам се много на писалия статията, но на мен ми дадоха касова бележка
39.
player 1
29.08.2016 23:58:43
2
11
КИ40ЗЕН е и замька на Гауди в Барселона и Катедралата сьс страни форми .Но тов а НЕ им пре4и напротив ПРИВЛИ4А КУПИША ПАРИ НАРОД се сти4а на тала3и и пьлни джобовете на Обшинарите от Барселона ЦЕЛОГОДИШНО
38.
$$$$$$$
29.08.2016 23:54:25
6
6
Тая овца дето е писала статията имали представа колко при струва само гранита за балната зала има няма500ЕВРА квадрата без поставянето х 1500 кв метра .Гранита е от наи скьпия идва 4ак от Зимбабве кво иска входа н4алготеките ибарове епо10лева кво остава за замьк от такьв машаб
37.
Лебед
29.08.2016 22:17:31
6
5
Стига бе, хора коментиращи! Стига сте налагали мнението си! Всеки е прав за себе си!
За мен този замък е кичозен и има прекалена съвкупност от стилове от различни епохи! Единствено ми харесват животните - зайчета, лебеди; също и ръчните стенописи! Нищо друго!
Иначе това е център за пране на пари, за разпределяне на дрога, за мафиотски срещи. Това го знае почти всеки! Как може едни да строят замъци с мръсни пари, други да тънат в мизерия! Замислете се колко хора биха живели малко по-добре с всички тези пари, вложени там, изкарани от вашия джоб! Срамота е ние, българите от средната класа, да правим богатите още по-богати, а бедните още по-бедни! Срамота! Да почитаме и вярваме в чужди извратени ценности, а нашето родно минало да тъне в нищета!
36.
Doliana
29.08.2016 19:16:27
8
6
Мислете си каквото искате,замъка си е прекрасен,заслужават си парите! АЗ УВАЖАВАМ човека който го е направил ,когато го видяхме,беше много любезен!Разказваше, че това е неговият сън като е бил малък, НЕ ПЛЮЙТЕ КАРСИВИЯТ ЗАМЪК ,ЗАСЛУЖАВА СИ! Приятен ден!
35.
дали или
29.08.2016 17:14:28
3
1
Много от коментиращите имат право,че с не внасянето на реални данъци се ощетяват самите граждани,за да се вдигат пенсии,майчинства,помощи и т.н.Обаче в България такава е ситуацията,че едни внесени данъци няма гаранция къде ще бъдат потопени от разни служители.Свидетели сме на какво ли не.Я,малко да разбутат данъците на големите риби да видим какво става там?!А казусите с пътя-общински,не общински сме го имали и ние във фирмата,където работя.В нашия случай ние си направихме пътя със собствени средства,защото тя общината, на която плащаме данъци е "бедна".
34.
Мискинин с мерцедес
29.08.2016 15:49:38
5
7
Като не ви ахресва - не ходете.На цялото ми семейство хареса разходката и пак ще идем там.Хубавото си е хубаво.
33.
nikolai
29.08.2016 13:10:44
5
5
ne znam za6to nari4ate tova prekrasno mesto ki4 as bqh tam tazi godina prez juni tam s moi priqteli nemski grajdani koito ostanaha o4arovani ot vidqnoto horata ne gi interesuva prihodite danacite i tn a ge interesuva nai ve4e tova koeto vijdat za6to balgarina se opitva da omalovaji postignatoto ot drug balgarin za men e golqma zagadka
32.
brawo!
29.08.2016 09:29:00
5
10
един от малкото коментари на флагман който ми допада!
точно попадение!
31.
Ей, ЗАЩО/29/,
29.08.2016 07:42:08
3
10
кой плаща данъци, като крие приходи, бе умник? Ако на 200-300 човека дават по един касов бон, как може да се определят приходите и да се обложат!Стига с това "мръсно и завистливо племе"!Да не мислиш, че всеки иска да е един Тумпал и му завижда, че не е ? Глупак! Кога ще станем гражданско общество: ние, обикновените хора, да можем да посочваме проблемите и да искаме те да се решават! Нали сега в туризма положението е същото: през сезона:"Силен сезон" в края на годината: няма печалба/разбирай данъци/. Ами в заведенията? А в здравната каса: докторите не издават касови бонове за посещения, което означава че и те не внасят парите където трябва...Хайде да продължаваме да си кютаме, защото иначе сме "мръсно и завистливо и злобно българско племе" и ония да си купуват самолети и яхти, да ходят да стрелят по бели мечки на Аляска, да правят хотели и замъци...с незнайно какви пари! Така след немного години и племе няма да има.
30.
Дарина Манчева
29.08.2016 06:40:34
8
9
Бяхме наскоро там. Разходихме се около езерото. Напълниха ми се очите и душата с красота. Писахме и в книгата за препис на Историята на Паисий. Опитахме вино във винарната. Изкарахме страхотен ден. Има доста неща за довършване, но го препоръчвам на всеки който иска да изкара един незабравим ден.
29.
защо ?
28.08.2016 23:38:55
17
15
Защо е тази злоба? Знаете ли какви данъци плаща собственика или НЕ? А замисли ли се някой КОЛКО РАЗХОДИ се плащат за подръжката на това огромно пространство - ток,вода,заплати на персонала,изхранването на животните??? НЕЕЕЕ! Ей,мръсно,завистливо и злобно българско племе!
28.
Bb
28.08.2016 21:54:20
19
8
Ебете си путките майни,зависници жалки.Шментни капели.
27.
ба, бла, бла
28.08.2016 21:52:07
9
6
А на мен ми се струва, че на "някой" са му отказали предложената реклама и сега злобее. Не че ми харесва замъка или краля, но да се правите на много праведни, при положение, че всички ви знаят какви сте е не само смешно, но и жалко, флегмани.....
26.
какви злобари!
28.08.2016 21:20:51
11
12
Решението е да не ходите като не искате.Колкото до това,дари посещаваме други културни ценности,за Ваше учудване да и в България и в чужбина.Замъкът е интересен особено за децата.Може тук там да има кич,но това не е най-важното.На мен ми дадоха касов бон,без да си искам,не искахме снимка и никой не ни задължи.Като сте толкова отворени да бяхте си предявили претенциите там на място!
25.
Rusnak
28.08.2016 21:03:35
7
7
Платих ли данъци журналист за хонорар?
24.
Asian
28.08.2016 20:21:44
22
14
Колко злоба има боже по тая проста нация.Няма такова племе,като по тия географски ширини!!!!?
23.
Аз си поисках
28.08.2016 19:58:08
7
22
касовия бон и ми го дадоха, с видимо нежелание. После попитах тези на входа не ги ли е срам да има такъв прашен коларски път пред така наречения им замък. Казаха ми, че пътят е общински и те не отговарят за него. А общината май няма пари? продължих аз. Ами да, каза напереният контрольор - този който прибира парите за входа. Ами защо не я спонсорирате?- ни мирясвах още аз. А, за пътя говорете с Бойко Борисов - се направи на глух контрольорът. Оставих го - какъв е смисълът да се мъчиш да отваряш очите на такива като този! Но докато траеше нашата обиколка, дойдоха няколко автобуса с посетители, още повече бяха с личните си автомобили. Тук приходите текат като река и нека данъчните да не се занимават само с мургавите търговци от Комлука, а да стисната за гушата този Тумпалов, който къде ли не си рекламира кичозното нещо без стойност, пък не се отчита на бюджета.
22.
народът прост
28.08.2016 19:43:05
12
29
Не, не съм ходил и няма да отида. Не подкрепям подобни незконни и кичозни измишльотени. Има достатъчно културни и исторически забележителности в България за които си струва си давам парите. Но за съжаление народът е прост, хем ще мрънка, ма хем и ще иде да му бутне 10 лв.
21.
бургазлия
28.08.2016 17:22:21
11
28
ей много прости хора има по тая земя. никой не плюе по направеното, а заради укриването на данъците. нали същите тия дето го хвалят ревете, че държавата не правила нищо за вас. ами няма да прави, като се поощрява укриването на данъци.
20.
До 19
28.08.2016 17:21:11
5
32
Обществена тайна е, че (не)известен политик стои зад този замък, а Тумпала е просто предпазител :)
19.
Deniz
28.08.2016 17:12:04
50
21
Авторът на тази статия е пълен неблагодорник заедно с всички които го подкрепят. Човекът е вложил милиони собствени средства за да създаде забележителен атракцион с много въображение и любов, а вие пак не оценяте и сте неблагодарни. Все пак никой не ви кара насила. Вие искате да се насладите на гледката или да се погрижите държавата да си вземе ДДСто?
18.
Копирачи
28.08.2016 16:45:26
9
12
Копи и пасте..... И това ми било медия.... Поне пишете от къде сте го откраднали....
17.
не!
28.08.2016 16:42:23
9
10
Бре,колко ЕСТЕТИ имало по нашите земи, български?! Че и треперят... Погледнете по-позитивно! Черният цвят не е здравословен!!!
16.
ана
28.08.2016 16:38:52
23
26
Този замък се строи доста отдавна,доколкото знам.Човекът е имал идея и какво лошо има да осъществищ мечтата си да имаш замък.Не съм ходила там,но от моя позната знам,че преди години лично е говорила със собственика.Ако,токова много печели ,та чак буди завист,досега да го беше завършил този замък,нали?!Нали не продава наркотици на децата.Такива истории със снимките и тоалетните ги има навсякъде.Ходили ли сте във френските замъци-такава грозотия(времената са били такива) е вътре,само разходките в градините са чудесни и всичко се плаща.Една вода,купена от Айфеловата кула е 3-4 евро.А,хотелиерите и концесионерите да не би да плащат данъци в реални размери?!А,уж "частното плажче" на Доганчо?!Някои направо са си заграбили част от територията на картата на БГ.
15.
и аз
28.08.2016 16:32:51
26
17
И АЗ посетих Замъка скоро. Има си минусите , но и доста плюсове. Не разбирам хората,които треперят от яд... Като не ти харесва,КАКВО ПРАВИШ ТАМ?! На входа дават касова бележка! А вътре има толкова зеленина-цветя,храсти,дървета,добре поддържани зелени площи,че човек може да се отпусне за няколко часа. Струва си да се посети!
14.
българин
28.08.2016 16:32:02
11
31
браво. хареса ми статията.
13.
в
28.08.2016 16:29:00
12
32
Да,наистина там е за чалгари,ниско профилни създания!
12.
ехе
28.08.2016 16:19:12
25
17
Чак пък "кич",защо такава завист и злоба?
Явно на някой псевдо-български политик му пречи.
Те от 1989 се карат политиците кой е по-по-най-лап.....
11.
козеткя
28.08.2016 16:17:08
31
9
ох, жалки сте!! не ви е харесало не вие.. ама защо занимавате хората.. в крайна сметка човека като може да си строй да си строй, като може да си укрива данъци и тем подобни да укрива, ами укривайте и вие катоо много знаете! на децата им харесва и се радват, а това е най-важното!! и да занимавате хората с вашите глупости и да не ги занимавате нищо няма да се промени, в България сме. така че най- добре спрете да говорите, обсъждате и да завиждате на хората, то който какквото си надроби сам си го сърба!!
10.
Brawo!
28.08.2016 16:10:25
9
41
Тъкмо да ви похваля с единствената смислена статия в този сайт и видях, че е преписана от друг сайт!
Хората, които се дивят на Равадиново, нямат потребност от художествени галерии и музеи.
Дай им чалга и парцуца и им гледай сеира после във фейса
9.
Убитаци
28.08.2016 16:04:50
30
25
Постройте нещо и вие, направете нещо в този живот. От злоба не се постига нищо за това цял живот цървули. На който не са му дали билет или касова бележка да се беше обадил в данъчното, не да умира постижението на хората дори и престъпници като бившият сикаджия. Поне направи нещо.
Защо не си искахте парите обратно като не е и издадоха касов бон а сега ревете български манталитет
8.
Готик
28.08.2016 15:54:21
8
15
Може да се спомене и Габи Антова сребърна медалистка от ЕП по шахмат до 14 години
7.
Касабова
28.08.2016 15:43:12
10
17
Е,Пенка, видя ме значи!
И как бях, хареса ли ми путката?
6.
Нашето име
28.08.2016 15:39:54
13
34
Оняден ходих.... че е кич, кич е, чак в един момент си викам - Деба и пич, евала му на ентусиазма, ама да беше викнал хора, които разбират.... ако че конкурс да направи и да си избере.... На фона на мащаба на строежа, парите за проект щяха да са нищожни, но щеше да направи нещо наистина стойностно. Иначе е мащабно наистина, мащабно, кралимарковско лайно..... Жалко за напъна... една наистина похабена добра идея
5.
Краляя
28.08.2016 15:35:29
5
14
В Кеш или в Брой от 10лв така се предпочитанията!!! Друго нЯяямаааа
4.
Max
28.08.2016 15:28:43
31
17
Посредственият журналист писал статията.....,ще си остане все така беден(като църковна мишка),именно заради "треперенето от ЯД".....!
3.
Надежда
28.08.2016 15:28:22
25
26
Толкова много жлъч...кому е нужна все пак?
Как може да струи толкова силна негативна енергия пт това писание?
Защо натоварвате хората?
Можеше по-кратко, по-сбито с повече ко крекита да си напишете статийката.
В замъка ходих преди 3-4 години, ясно е , че никога повече няма да повторя.
Идеята на статията е добра, но не начина на поднасяне.
Спрете с тези Ваши "новини" , които само смазват хората.
Защо не написахте за четвъртокласника, спечелил европойското по математика или сесмокласника - гений , който спечели балканиадата по шах???
2.
penata
28.08.2016 15:23:14
16
22
kazabova mnogo da ne znae lichno q vidqh da si mie putkata v ezeroto na zamuka
1.
Паисий
28.08.2016 15:04:06
10
9
3лефъ
За вода щот е средновековнъ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина
Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори