×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Заплахи срещу собственик на „Оксижен” в Слънчев бряг, разпитват заподозрян


Заплахи срещу собственик на „Оксижен” в Слънчев бряг, разпитват заподозрян
Заведението, където стана стрелбата на 8 юни
27 Август 2016, Събота, 19:41 ч.

Собствениците на клуб „Оксижен” Николай Иванов и Данаил Петков са сред обвинените като членове на организирана престъпна група с лидер Божидар Кузманов – Божо Кравата


Сигнал за отправени заплахи срещу Николай Иванов, един от собствениците на клуб „Оксижен” в центъра на Слънчев бряг е подаден в несебърската полиция, научи „24 часа”. В момента в районното управление разпитват заподозрян.

Атаката е била през съпругата на Иванов, която преди няколко дни е била застигната по време на сутрешния си крос от непознат. Той я хванал здраво през раменете, привел й рязко надолу и изсъскал: „Не си мислете, че ще се измъкнете. Много поздрави от Димитър”. Жената на Николай няколко пъти забелязвала преследвача след себе си, затова той я подсигурил с охрана. Тази вечер гардовете й успели да го заловят, обадили се на 112 и извикали полиция. Иванов, съпругата ми и авторът на заплахите давали обяснения в полицията.

Собствениците на клуб „Оксижен” Николай Иванов и Данаил Петков са сред обвинените като членове на организирана престъпна група с лидер Божидар Кузманов – Божо Кравата. Делото бе поето от спецпрокуратурата, като към него бяха присъединени и престъпленията, извършени на 8 юни с ресторант 4 YOU – убийството на гарда Александър Алексиев и опита за убийство на Димитър Желязков – Очите. Иванов бе освободен още на първото заседание за определяне на мерките. Наложена му бе парична гаранция от 10 хил. лв. Съдружникът му напусна страната и бе задържан в Испания с европейска заповед за арест. Съдът трябва да реши дали да го върне в България през септември.


В категории: Несебър


14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
antimafia
28.08.2016 10:57:19
1
1
toq she go presledvat senki , mitio tolkova hora e zatril eitaka bez nishto a na toq predstavqm si kvo mu gotvi
13.
хахахаха
28.08.2016 09:58:20
0
3
ПЪРВО В 24 часа и после във флагман! !!
12.
Грую
28.08.2016 02:40:28
0
7
Продавам бахур изгодно!
11.
teneva
28.08.2016 02:26:58
0
0
Kut ni6ty ........ !???
10.
поТ
28.08.2016 02:24:46
0
1
Да няма още едно наакване ааа малко по голямо
9.
Tova
28.08.2016 01:48:17
0
3
E stefan rakovodi opg v slanchev brqg za reket prostitutki lihvi prez na kapsata ot pomorie zalojnata kashta karashe siv kaien ima apartament v slanchev brqg roden v ruse lejal v zatvora i.psiho pere pari i prez stroitelna firma
8.
Така е...
28.08.2016 01:44:41
4
11
Като няма държава мутрите ще се разпореждат. Кой поставено лице кой не... само те си знаят.
Полицията е толкова купена там, че няма да се очудя ако още една наказантелна акция мине без последствия за Бай ти Митьо!
7.
Ко.не.
28.08.2016 01:04:21
0
2
Много поздрави, на всички..
6.
Топ
28.08.2016 00:03:08
4
9
Митьо,не заплашва.Той действа,кравата скоро ще го издуят!!!
5.
siska teneva
27.08.2016 23:52:39
1
11
nai golqmata putka v burgaski region stanislav tenev ot bratqta mercedes 9363 donosnik i jena pazete se!!!!!!!!!
4.
съм
27.08.2016 23:31:32
4
7
Копиране - поставяне, това ли е вашия журналистически нюх ....
3.
Dani
27.08.2016 23:22:41
8
4
Това е инсценировка от тяхна страна, няма защо Димитър да ги заплашва тя държавата ще ги накаже много солено !
2.
Lili
27.08.2016 23:20:30
4
6
Да той Димитър е толкова прост че да изпрати някой да заплашва жената на някакво си поставено лице на Божо! Божо им е шефа и тва най- много да е инсценировка!
1.
Flagman sa golemi jurnalsti
27.08.2016 23:18:52
6
1
Колко си шумна или тиха в леглото.

Е, разбира се, ако го сграбчиш за косата и така му извикаш в ухото, че му се спука тъпанчето, няма да ти е много благодарен.


Дали интимният ти аромат напомня на лилии.

По-скоро това би привлекло пчели, а не мъже. Вагината трябва да мирише на вагина, а не на цветя. Ако спазваш хигиена, на повечето от мъжете ще им хареса как миришеш „там”, или ще се отнесат спокойно към това.


Как изглеждат гърдите ти, докато правите секс.

По дяволите, удоволствие ли получаваш, или позираш? Тъпо е да се отказваш от удобни и приятни пози заради това, че в тях те притеснява неприятният ракурс за бюста ти. В крайна сметка, ако е толкова важно за теб, то можеш да ги придържаш с ръце, създавайки си нещо като „сутиен от пръсти”. Всичко ще изглежда така, сякаш искаш да си поиграеш с момичетата. А това е доста съблазнителна гледка.



Гладко, но не съвсем.

Бъди сигурна, че не всички мъже са толкова претенциозни, че ще започнат с линийка и шублер да измерват колко е пораснало окосмението ти след последната депилация. Повечето мъже просто не са във възторг от идеята да се наядат с интимни косми, така че нека всичко да е в рамките на допустимото.



Какви звуци издават съкровените ти места при проникване.

Да, всички тези мляскания, пръцкания и подобни звуци се случват често. И те не са повод да спреш, да изпълзиш от леглото, да започнеш да кършиш ръце и да възкликнеш: „О, не, беше ужасно!” Не, било е напълно естествено: просто въздухът при определени пози се нагнетява във влагалището и след това рязко излиза при определени движения. Просто физика, миличка.



Всички имат анално отверстие. Дори и морската звезда има анално отверстие, нищо, че тя няма абсолютно нищо. Така че престани да се притесняваш за това.

„Оу, май ми е паднала фиба от прическата”. Ей, красавице, ние с теб сме заети със секс. Сериозно ли смяташ, че в момента съм в състояние да оценя прическата ти?




За ваше добро – не се притеснявай да му кажеш какво искаш. Никой няма да е против това да чуе: „Мили, малко по-бавно” или „По-бързо, да – точно тук”. Е, разбира се, не трябва да приема формата: „Ти какво – тъп ли си? Казах наляво”.

Колко странни гримаси правиш по време на секс

Възможно е на партньора ти да му се сторят суперсекси, а не странни. Във всеки случай едва ли ще забележи: прекално е зает да прави своите собствени секс гримаси.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев Петър Чобанов заяви, че консултациите са на етап, в който няма директно решение, и намекна за други хипотези Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Председателят на Българския олимпийски комитет с послание за почетния председател на ДПС Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Инцидентът станал малко след празника Благовещение, когато на гости й дошъл бившият й съпруг Венци Мартинов Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Директорът на „Югоизточно държавно предприятие“ ДП гр. Сливен инж. Димчо Радев поздравява всички лесовъди и приятели на българската гора по повод Седмица на гората 2024 г. Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента  Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Пацо Килията обещал на бившия шеф на БФС да проучи по свои канали кой е извършил удара
Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори