×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лидерът на ДСБ Радан Кънев: ГЕРБ си играят на шпионски игри, всяка седмица лансират различен кандидат(ВИДЕО)


Лидерът на ДСБ Радан Кънев: ГЕРБ си играят на шпионски игри, всяка седмица лансират различен кандидат(ВИДЕО)
Радан Кънев намекна, че най-вероятната кандидат-президентска двойка на Реформаторския блок е Трайчо Трайков и Гроздан Караджов
25 Август 2016, Четвъртък, 13:12 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки и видео: Иван КОЛЕВ

Общото между спряганите номинации на ГЕРБ е, че не владеят езици и са неграмотни външнополитически, смята Кънев

В ГЕРБ си играят на шпионски игри и всяка седмица лансират различен кандидат. Това отчете днес в Бургас лидерът на ДСБ Радан Кънев. Оттук започна обиколката на тъмносините в страната.

Кънев изрази увереност, че най-късно до вторник ще бъде ясно името на кандидат-президента на Реформаторския блок. Такъв щяло да има и никога не е ставало въпрос за подкрепа на номинацията на ГЕРБ, подчерта той.

Най-възможната кандидат-президентска двойка на РБ според него била тази на Трайчо Трайков-Гроздан Караджов. Двамата били подкрепяни от СДС, ДСБ и Гражданския съвет към Блока. Все още съществува опция реформаторите да издигнат и радикалния проф.Велислав Минеков, но той поставил условия, които били приети само от ДСБ, поясни в Бургас Радан Кънев.

Според информация на Флагман.бг в РБ се обсъжда усилено и името на ген.Съби Събев, който е предложен от БЗНС и се подкрепя от СДС и "Движение България на гражданите“. Кънев обаче директно отписа ген.Събев и направи ироничния коментар, че „мястото на генералите не е в политиката“.

„Мястото на военните не е в политиката, а в армията. А България има големи предизвикателства пред националната си сигурност. Видяхте как един действащ военен (визира ген.Румен Радев, кандидат-президент на БСП, б.а.) в момента, в който си позволи да заиграва политически от позицията си, се превърна в един от най-големите провали в българската политика преди реално да е влязъл в нея. Включително като разцепи току-що направената лява коалиция“, допълни още Радан Кънев.

Според него процесите от последните дни доказвали само едно: че левите кандидати са аутсайдерите на тези избори. Радан Кънев предвеща скорошен разпад на БСП и АБВ, които щели да последват съдбата на сродните си партии в Полша и Унгария – влизащи едва-едва в парламента.

Битката ще е между ГЕРБ и Реформаторския блок като автентична десница. Краят на българската левица наближава. Освобождава  се огромна ниша на говорене на БСП. Заради това Борисов преосмисли поведението си към Русия. В момента той говори проруски, антинатовски, много по-добре от Нинова и Първанов взети заедно“, каза още лидерът на ДСБ.

Той не пропусна да захапе здраво ГЕРБ с твърдението, че който и от лансираните до този момент да кандидат на партията, той влизал с лъжа в кампанията и не бил достоен да е президент.

„ГЕРБ си играят на шпионски игри, някаква дезинформационна кампания. Всяка седмица лансират различен фаворит – Бойко Борисов, вашият кмет, сега Фандъкова. Има две общи неща между кандидатите на ГЕРБ. Едното е, че са неграмонтни външнополитически и не знаят чужди езици, другото е, че всички са казали изрично, че няма да бъдат кандидати за президент“, заяви още в Бургас Радан Кънев.

По думите му евентуални предсрочни избори стават все по-малко вероятни. Цветан Цветанов показал, че може да съставя всякакъв тип мнозинства в парламента – с Атака,  патриотите, с ДПС, с Атака и ДПС заедно, с БСП, БДЦ и други. Така, че нямал да има проблем да удържи подкрепата за правителството до края на мандата. След това се очертавало сигурна коалиция между БСП и ГЕРБ, убеден е Радан Кънев.



В категории: Политика


9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
gaz
26.08.2016 11:30:06
0
1
Докога бе Радане, стегни се, с тези кандидатури ще накараш всички ваши симпатизанти да гласуват за друг кандидат.
8.
!!!
26.08.2016 05:40:33
0
0
Вярно е.С Владо Кузов ходят по мъже и си праят тройки,четворки.Както дойде.В унисон с модерна Европа.То лошо няма,както си го разбират,така си го и правят.
7.
Asian
25.08.2016 20:27:30
3
0
Раданка си ляга с мъже,обаче я срам да си признае.
6.
герб
25.08.2016 18:28:49
1
2
Унищожиха България
5.
Бургазлия
25.08.2016 16:36:03
2
8
Рамадане, Рамазане!
Ебанйе ти требе на теб! Ебанйе мощно в гъза лайнян!
4.
Злоба!!!
25.08.2016 16:16:59
0
10
Това, че злобее срещу Радев не говори добре за Кънев. Злобата е присъща на жените (и то с по-к......урв......енски характер)! Мъжете действат със сила или си замълчават (в най-добрия случай)!
3.
Rado dalbokata
25.08.2016 15:53:39
2
6
.
2.
Ivan Kostov
25.08.2016 15:22:56
2
5
Защо залагате на хора предварително обречени на провал ? Толкова ли си глупав Радане , че се мислиш за много умен ?
1.
polux
25.08.2016 15:15:15
10
7
Това е политик с интелект и потенциал.И НЕ Е ЧЕНГЕ или КОМУНЕ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед На какво се дължи рязката промяна? МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево Местно РУ и администрацията на Общината започват усилена работа, за да осигурят спокоен летен сезон за туристите  ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт Законопроектът отлежавал "доста дълго време", но може и да не бъде приет предвид приключващия мандат на Народното събрание Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено На откритата сцена в града на 28.04.2024 г. 10:00 часа ще се проведе конкурс на лазарски групи и песни Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден По време на почивните дни и дните на официалните празници от 1 до 6 май включително ще бъдат осигурени дежурни инспектори във всички ОДБХ Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Калин Ст. и Величко Тачев са уличени в лъжа от детектора  Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Ертен Анисова стана зам.-председател на групата за сметка на Хатидже Георгиева Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Санкционират шофьорите и за таблет зад волана, колоездачи и тротинетки ще слизат на зебрата Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова На 25 април се навършват 62 години от рождението на слънчевото момиче на Бургас Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Нямал и шофьорска книжка
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори