×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Край на разследването за "свинските опашки", пращат Перата на съд


23 Август 2016, Вторник, 03:30 ч.
Източник: 24 часа

Адвокатът на Низамов е сигурен, че клиентът му ще бъде оправдан, тъй като задържаните от него мигранти са осъдени


Петър Низамов – Перата, който залови нелегални имигранти, чието незаконно влизане в страната бе проспано волно или неволно от граничарите, е на крачка от съдебен процес. Досъдебното производство срещу него, което продължи 4 месеца, вече е приключило и събраните доказателства са му били предявени преди дни.

Сега папката ще бъде предадена на прокуратурата за изготвяне на обвинителен акт. Няма промяна в позицията на държавното обвинение – според прокуратурата 31-годишният Низамов "противозаконно е лишил от свобода тримата нелегални мигранти", като на 10 април е завързал ръцете им със „свински опашки” и вместо да ги предаде на властите, ги насочил към границата с Турция.

Перата сам пусна клипа с „гражданския арест” във фейсбук, след което десетки "правозащитници", сред които и такива, защитавали атентатора-терорист от летището в Истанбул, нададоха кански рев за "невинните бежанци". Провокирана от медийния шум, прокуратурата се самосезира. Във видеото лица не се виждат, но става ясно, че Низамов не е сам.

Други обвиняеми обаче не бяха привлечени. По делото е бил разпитан таен свидетел, за който се разбра, че е от обкръжение на Перата. Категорични сме, че няма противоправно поведение от страна на нашия клиент, тримата мигранти бяха осъдени, което е доказателство, че е осъществено задържане на закононарушители, коментира адвокат Мартин Пеев от Варна. Той защитава Перата заедно с колегата си от Бургас Иван Стоянов.

Низамов прекара 3 дни зад решетките през април, прокуратурата поиска за него постоянна марка „задържане под стража”, но съдът определи обвиняемият да си остане вкъщи под домашен арест. Низамов обжалва два пъти с мотива, че при тези обстоятелства не може да работи и да се грижи за семейството си. Мярката му бе променена едва на 20 юли. Тогава Перата, който следва право, сам представи защитна теза. Делото най-вероятно ще влезе в съдебна зала до края на годината.

Наскоро стана ясно, че над трафикантите на имигранти има чадър и ръководството на "Гранична полиция" бе позорно уволнено.

В категории: Темида


12
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
12
Коментара по темата
12.
НЕ НА ПЕРАТА
23.08.2016 17:29:02
0
3
Ай затваряйте го тоя педерас, шибаната малоумна бургаска батка, дето друса и ходи джоби тийновете за цигари и масури.
11.
До 1
23.08.2016 15:18:31
1
0
ох, колко си прост! Скоро не бях чел по голяма тъпотия!
10.
Gonzo
23.08.2016 14:09:42
3
5
ТЪРСИ СЕ ЛИСИЧКОВ 2
9.
сънародник
23.08.2016 13:58:56
3
1
опомни се бат Петьо сам си го правиш и всичко заради една болна амбиция хубав бизнес имаше семейство за какво са ти тия лудости ...
8.
!!! до 4
23.08.2016 13:28:36
3
11
добре бе хора ,Като ги ограбва Перата лошо ама като ги ограбва Гранична добре. Сега не мога да разбера какво искате мамка му. Яд ви е че Перата к лапа от гадните амуджи или му завиждате че той лапа. Ако ви стиска хайде на полосата и екшън . тука пред компа е лесно. Перата може да е голям боклук но в случая за мен е прав . БОЙ НА ЦИГАНСКАТА СГАН -защото те няма да ви пожалят
7.
до 5
23.08.2016 12:33:58
10
5
да цървул такъв. той ще завърши, а ти ще продължиш да живееш жалкия си живот на пълна путка и да пишеш коментарчета в интернет.
6.
Брюксел
23.08.2016 12:19:50
10
11
Че Перата не е цвете то се знае,,,,,,,,,,,,,,,,, НООО че изритва обратно тъпите талибани шапка му сваляме
5.
Д-р Пера
23.08.2016 12:17:05
3
4
След като ме оправдят ще мога да практикувам необезпокоявано народна медицина. Ще стана и доктор по: Биохимия, Биофизика, Вирусология, Икономика на здравеопазването, Клинична психология, Клинична химия Лабораторна имунология Лечебни растения и билково дело, Медицинска зоология Медицинска информатика и здравен мениджмънт, Медицинска радиологична физика Медицинска санитарна физика Медицинска физкултура, Микробиология, Радиационна хигиена, Радиобиология Санитарна химия, Санитарно инженерство, Теоретични основи на медицинската химия, Токсикология, Организация и икономика на фармацевтичното производство.
4.
Nikoi
23.08.2016 12:03:52
10
38
Какъв е Перата???Един най обикновен квартален дилър,тръгнал с шайката си да ограбва бежанци,а не да ги предава някъде.
Гамен прост,на това е Перата.
Изгрев реве от този идиот,както преди години от неговият партньор голямата ружа.Немир на праха му.
3.
корумпирана прокуратура
23.08.2016 11:57:38
3
19
Тоя че е за затвора е за затвора отдавна но как неможахте да се самосезирате за нещо по сериозно
2.
!!!
23.08.2016 11:54:24
6
7
вината на Перата ( когото аз не познавам лично ) е че не е предал потенциалните терористи ( влизат нелегално ) на компетентните власти които да приберат парите им. онзи ден Високо "интелигентния " Главсек поиска помощ от обществеността . А сега да видим . КАКЪВ е Перата ??
1.
НАПОЛЕОН
23.08.2016 11:54:06
10
7
ВСЕКИ ЧОВЕК ИМА ВОЛЯТА И ДУХА ДА НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА СИ , ДОРИ ДАЛЕЧ ОТ НЕЯ КАТО МИГРАНТИТЕ КОИТО ПРЕСИЧАТ БЕЗБРОЙ ГРАНИЦИ ЗА ДА НАМЕРЯТ СВОЯ БЛЕНУВАН РАЙ В ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ И ИТАЛИЯ И АНГЛИЯ, ЗАТОВА НЕ ТРЯБВА ДА СЕКВАМЕ ТЕХНИЯ СТРЕМЕЖ КЪМ САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори