×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Майки с аларма до Флагман.БГ: Плащаме такса 30 лв. за преглед при педиатър в Спешния кабинет


Майки с аларма до Флагман.БГ: Плащаме такса 30 лв. за преглед при педиатър в Спешния кабинет
Във всички болници прегледите при специалисти се заплащат, въведохме го и ние, каза за Флагман.Бг заместник-шефът на МБАЛ-Бургас д-р Светлозар Георгиев
08 Август 2016, Понеделник, 20:30 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Таксата е въведена наскоро


Прегледите при педиатър в Спешния център вече се заплащат с такса 30 лева. Това алармират майки в сигнал до Флагман.БГ.

„На 03.08.2016 г. около 21 ч. се наложи моя близка да заведе сина си Спешния детски кабинет към МБАЛ-Бургас. След прегледа педиатърката ни каза, че детето трябва да приеме антибиотици, но преди това трябва да заплатим таксата на касата и се върнем да ни дадат рецептата. След като разбрахме, че дължим 30 лева, бяхме втрещени. Попитахме каква е тази такса, все пак нали е Спешен кабинет. Нашият педиатър има сключен договор с болницата. Отговорът, който получихме, бе, че вече лечебното заведение има нов управляващ и е с нови цени и такси. Споделих това и с другите бургаски майки във фейсбук. Оказа се, че не сме единствените потърпевши”, споделя бургазлийката.

Потърпевшите родители са сигнализирали и бургаския кмет Димитър Николов, който по думите им бил изненадан от промените. Той лично се заел със случая и обещал да го провери, казаха още майките.

Действително има промяна и прегледите при специалисти се заплащат, ако не се налага хоспитализация. Това е така от края на миналия месец – юли, каза за Флагман.БГ заместник изпълнителният директор на МБАЛ-Бургас д-р Светлозар Георгиев.

Във всички болници преглед пожелание се заплаща, включително и ние въведохме такава такса. Но това е за случаи, когато идва пациент или родители с дете и казват, че искат педиатър. Никоя болница няма задължение да има дежурен специалист-педиатър. Ние имахме желание и го правехме до скоро. Нашата болница финансираше удобство за всички в Бургас и региона. Искаме да осигурим педиатър, защото хората го търсят и искат. Обаче заради кадрови проблеми няма хора, които да дежурят. Много колеги се пенсионираха или напуснаха”, обясни д-р Георгиев пред Флагман.БГ

Когато пациентът бъде хоспитализиран, касата заплаща изследвания, диагностика и лечението. Но когато това не се налага, консултациите от специалисти се таксуват.

„След 20,00 ч, всеки ден и в почивни дни работят два центъра, които са практически безплатни. В Спешния център има дежурен терапевт. Ако детето има температура, той може да го види и прецени  - да му изпише терапия или да прецени, че няма проблем. Другият е неотложен кабинет – там по договор с джипитата той работи като семеен кабинет. Там също може да бъде видяно детето, без да се заплаща прегледът. Обаче като кажат, че искат педиатър, очен лекар или друг специалист, тогава този преглед някой трябва да го плати. Все пак това са специализирани кабинети”, добави д-р Светлозар Георгиев.

По-рано всички разходи са се поемали от болницата. Д-р Георгиев споделя, че и сега искат да го поддържат, но нямат финансовите сили и се надява на разбиране от страна на пациентите.

Преди и след промените в лечебното заведение са постъпвали много жалби от болни заради проблема. Поради тази причина болницата е организирала срещи в Общината съвместно с всички здравни институции, на които е присъствал и заместник-кметът по здравеопазване д-р Лорис Мануелян.

Това, което направихме, беше много добро, но не можахме да издържим. Може да се измисли вариант, но някой трябва да го организира и да го плати. И това трябва да стане на много по-високо ниво”, каза в заключение заместник изпълнителният директор на МБАЛ-Бургас.

В категории: Здраве


Флагман.БГ Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура 20/05/2024, Понеделник 07:08 0
94
Коментара по темата
94.
Midelieva Ivanova
08.04.2023 12:22:11
0
0
Pari ot leva taino e taka. za tova zapzi se. no i taka vnimanie sus koqto vnimavai vas.
93.
НИК
11.08.2016 16:36:55
4
2
ЕБАВКАТА ОТ ВСЯКЪДЕ Е ПЪЛНААА!!!!
НЯМА ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ,...НЯМА АЛА-БАЛА!!!
ЕБ*Т НИ ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ, КАКТО ИМ Е КЕФ НА ТЯХ И НЕ ПРИЗНАВАТ НИТО ЗАКОНИ ,НИТО НИЩООО!!!!!!!
92.
ER_Dr
11.08.2016 09:11:35
3
2
Ако заповедта е незаконна, може да се атакува в съда. Да, ама не е незаконна. Спешната помощ е безплатна независимо от осигуровките. Ако обаче няма показания за спешна помощ, пациентът трябва или да се връща от СО, или да плаща. Пак независимо от осигуровките.
91.
бургазлия
10.08.2016 23:19:14
3
4
Д-Р МАТЕВ БЕ СМЕНЕН ОТ ДОНОСНИКА НА ДС ЕГОРОВ ОТ ВХТИ , БАХТИ СМОТАНАТА БОЛНИЦА
ЩОМ АГЕНТИ НА ДС СА УПРАВИТЕЛИ И ВЗЕМАТ РЕШЕНИЯ.
НАЙ-ВЕРОЯТНО СЕМИР ГО Е НАЗНАЧИЛ ТОЗИ ИЗМЕКЯР ОТ ВХТИ.
ПРОСТО НЕ ХОДЕТЕ В ТАЗИ БОЛНИЦА.
90.
д-р Хаус
10.08.2016 23:06:34
2
4
НИЩО НЕ МОЖЕ ДА МЕ УЧУДИ В ДЪРЖАВНИЯ МБАЛ С РЪКОВОДИТЕЛ
ДОНОСНИК НА ДС , БИВШАТА ЖЕНА
НА ВАЛЬО СТОЕВ , ПЕНА СТОЕВА ИМА
ЧАСТНА ФИРМА / ЛАБОРАТОРИЯ / В ДЪРЖАВНАТА БОЛНИЦА НО НИКОЙ НЕ СЕ ВПЕЧАТЛЯВА, СЪЩЕВРЕМЕННО Е НАЧАЛНИК НА ДЪРЖАВНАТА ЛАБОРАТОРИЯ, НЕ САМО Е КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ НО И ПРЕДПОСТАВКА ЗА ЗНАЧИМИ КРАЖБИ ОТ ДЪРЖАВНОТО КЪМ ЧАСТНОТО
89.
В СПЕШНОТО СА ИЗМЕТ
10.08.2016 17:21:09
4
2
КОЯТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕНА КОЛЕКТИВНО ОТ ВСИЧКИ УЖИЛЕНИ ДО МОМЕНТА.
88.
Извод
10.08.2016 17:10:39
5
4
Довчера ги биеха циганите и не смееха да отидат в махалата, скоро с тези нови правила ще ги замлатят и българите! Оставка на този директор, който ги е въвел! Бургазлии, всички пред болницата на протест! Това е пълна подигравка с нашия живот и здраве!
87.
Ямбол е града
10.08.2016 15:11:26
4
8
Алоооо псевдо бургазлийте,много си повярвахте нещо май а? Кви бургазлий кви пет лева...всички идем от странджанските села. Голяма буржоазия станахте манекените на адидас...не си мислете, че сте супер готини. Бургас е най-прекрасния град в България спор няма,но хората са бетер селяндури. Расла съм и съм живяла там. Бургас не е това ,което беше...хората се уважаваха и бяха много топли и гостоприемни. Сега са овълчени и със самочувстие едва ли не, че са нюйоркчани.за всички има място под слънцето,пък и да си го кажем...ако не бяха елховлий,ямболийй,сливенлий,карнобатлийй досега Бургас щягме да го виждаме с хора по улиците само през Юли...живи и здрави да сте всички за да не се налага да се посещават тия лечебни и болнични заведения. Има проблем голям и то в нашия социален кръг. Нека намерим изход, а не да се нападане и обиждаме. Грозно е. Езика тук в тия коментари е повече от отвратителен. Срамувайте се. Дубарова и Йорданов със сигурност се срамуват какво е станал Бургас
86.
sda
10.08.2016 13:49:00
3
2
На мен ми се наложи да ходя в спешния кабинет бях на 23г и ми искаха 20 лв да платя ,било се плащало.Пратиха ме на рентген и тогава доктора се развика ,ако ми искали пари в спешното да не им давам :това е спешно и всичко е безплатно.Но уви дадох ,иначе ме пращаха да си ходя.След 20ката станах VIP пациент!
85.
До 84
10.08.2016 13:38:54
2
5
В много голяма грешка си! Лорис Мануелян БЕШЕ от Атака на Валери Симеонов, когато за пръв път се докопаха до общинския съвет. Да не греша през по миналия мандат май стана това. Тогава Валерката беше от Атака още с кръстника си Сидеров и стана председател на ОбС. Първата работа бе да си гласува и купи имота на ТВто в Зорница. Тогава и доктора от МБАЛ, Маноелян стана зам.кмет по здравеопазване. Бяха си заедно с ГЕРБ.
84.
зам.кмет по здравеопазването
10.08.2016 13:02:32
1
0
до 51

Мануелян бил от Атака. Прегледай се при психиатър, колега, Атака никога не е управлявала на държавно или общинско ниво. Този мисля, че е от Реформаторите или герберите, но бургазлии си ги избрахте и ще ги търпите.
83.
???
10.08.2016 11:26:21
1
4
Ало флегмАн айде задайте въпросите на кмета де?! Айде нали сте много ербап. Питайте и неговата маша Мануелянчо що така и що става? Май не ви се развалят отношенията с губернатора на селото? Да дерат кожи от раята.Само бой и е... за простолюдието! Не ни занимавайте с батки и патки ами вземете и направете нещо смислено по този наистина най-важен за града въпрос!
82.
до 81
10.08.2016 11:10:28
1
3
Донякъде е така,но една част от населението са разпределени при нужда да отидат в МБАЛ-а,защото Джипитата имат договори там.А,това че спешният център е на същото място е друга работа.Преди години по район бяхме в Света София и си имаше педиатър за децата1.Сега не знам как е положението,защото и ние сме в МБАЛ.А,има ситуации когато педиатърът праща детето примерно на УНГ.Тогава ще трябва да се платят едни към 60 лева само за преглед?Направо си говорим за частно здравеопазване,a става дума за деца.В шокова зала докато ми течаха на мен едни системи извикаха невролог за една баба.Дойде докторът и се развика на роднините,че тя трябва да постъпи в отделение иначе нямало да я прегледа.Такъв бил редът.Ако нямало да постъпва,те трябвало да му платят знанията и труда за прегледа.Ама,хората бяха ошашавени-от къде да знаят за отделение ли е бабата след като не е прегледана заради 101 условности.
81.
@
10.08.2016 10:20:43
1
0
Чета коментари на явно тъпи и прости селяни.В спешния център отиваш след 20 ч. и то защото в така наречените частни болници няма дежурни специалисти.Тук никой не говори за сополи или кашляне. В частните болници има по 1-2 лекари на нощно дежурство и затова хората отиват в спешния на МБАЛ в който вече ги чака наточената брадва на великите управленски кадри на кмета и здравния министър и тесла. Тъде отиват парите другари ? Ами в джобовете на фирмите за доставка край МБАЛ дето доставят всичко на бомбастични цени ... нали са държавни голяма работа.
80.
))))
10.08.2016 10:14:46
1
2
Кмета е на мача на Нефтохимик. Там общината сега дава парите дето са за болницата. Мерак голям за футбол в село Бургас. А пък народа да духа таратора. Да има за великите футболисти , бъдещия Роналдо. А кумета е сър Алекс с общинската баница. За болницата майната и.
79.
Анка
10.08.2016 00:06:38
1
1
Къде е гн кмета на най добрия град за живеене ???Е, лесно се мълчи ,народа да му мисли....Докога ?Кмете,слезте на земята и по близо до тези благодарение на които сте на това място до днес .
78.
Мира
09.08.2016 17:27:58
1
4
Избягвам да ходя в този център.Само при крайна нужда ходя там.Гледам да издържим уикендите у дома и чакаме до понеделник.Веднъж попаднах на много кадърна докторка,но това което ме отказа след това е срещата ми с някакви безумни псевдо доктори със странни имена и неадекватни решения.Нямам нищо против хората,но явно кадърните кадри са избягали.
77.
До Генчо
09.08.2016 17:20:59
1
1
Шибан малоумник
76.
до генчо
09.08.2016 17:02:24
1
2
Ей,генчо,кой си ти че да казваш кой каква цена трябва да плаща.Ти си един дрисльо.Та на ли най-големия актив на тая държава са хората.Ако ни няма нас,няма да има държава.Та тази държава,трябва да има интерес актива и да е образован и здрав,за да носи по големи приходи в хазната.Незнам какъв лекар може да си ти,най-вероятно си един нереализиран и смачкан човек.На ли лекарската професия е хуманна,то ти си пълен отврат.
75.
Темата
09.08.2016 16:38:43
1
9
Спрете да се дъвчете не по темата! Проблема е, че държавната болница е явно в ръцете на недобросъвестни хора. Как така до вчера не се плащаше, а от днес се плаща!? 25 години спешното беше спешно, а сега решиха да дерат кожи от хора в крайна нужда! От децата! Това е напълно престъпно. Кмета спи и се прави , че не разбира и не знае. Да даде още 10 милиона за някой друг парк и тунел , а пък за болницата да не дава пари. За Очите се намериха и лекари и кво ли не обаче за обикновените граждани нищо. Не може да се отказва медицинска помощ на деца и болни посред нощите с обяснения, че първо да си платиш щото нямало да те приемат. Да я закрият тая болница кво имитират дейност. Нямали ли лекар?! Ами как да имат като ги изгониха! Баси няма такъв град без нито една болница която да може да покрие нуждите на населението! Няма! Само в село Бургас е така.
74.
do Gencho
09.08.2016 16:10:13
1
3
Генчо,ти имаш ли си представа как се гледат деца?В отделението е вярно,че има предимно цигания.Бургазлии сме,децата са ни бели.Гледани са пред блока и в парка(не миткаме по молове,център и т.н.),но има много недобросъвестни родители,които си водят децата болни в детските градини.От там идват многото вируси и бацили.Да не говорим,че даскалиците понякога нарочно ги поразболябат или ги държат изпотени и не пият вода,за да може в групите да останат по-малка бройка.Не ми дрънкай врели-некипели по път, който вървя за втори път.И с второто дете е същата картинката.
73.
Генчо
09.08.2016 15:51:38
9
2
Ще си плащате бе, това е. Малоумието ви няма граници.
Хоцкате много, разболявате си децата. Защо не си стоите в къщи или по парковете да си гледате децата, ами ходите постоянно по моловете. Че сте тъпи ямболийки и сливенлийки спор няма, в Бургас нормални и интелегентни майки вече няма. Чуждоградските идиотки за един сопол и едно изкашляне ....и хайде в спешното. Ще си плащате като попове, това е. Вашите скапани здравни осигуровки, които си плащате, стигат само за един "поглед" от доктора.
72.
ужас
09.08.2016 15:30:08
2
1
Хора аз веднъж преживях този ужас в болницата.Пари не са ми искали,но други неща се случиха.Преглеждаше ни дежурен лекар,след ренгенова симка ни прати при педиатъра-специалист.Имаше суматоха,катастрофа или нещо такова и всички бяха в шокова зала да помагат.По едно време излезе една тросната жена от кабинета и каза да влезем.Гледа снимката,прослуша детето.Каза,че има пневмония и взе да ни пише документите като каза да излезем.Докато чакахме пред кабинета идва една докторка и ни пита ние за какво сме.Обясняваме,че са ни прегледали вече и тя докторката щеше да припадне и вика-кой ви прегледа,как ви прегледа,аз съм докторката.Оказа се,че една луда сестра вътре се е направила на доктор.Кажете това нормално ли е?А горе в отделението тъкмо имаше ремонт(горе долу чисто),но детето се повлия от пневмонията,но хвана друг вирус от другите деца и ни пуснаха 2 антибиотика.Обрина се целия,дразни психиката това.Пищеше като луд.Влизах ,излизах 100 пъти.Отивам при сестрата и казвам,че сме с обрив и тя ми отговаря,че на визитацията трябва да кажа.А,аз защо лежах в отделение,за да чакам 3 часа до визитацията ли,защото нощната смяна спи?Помогнаха донякъде,но ни усложниха от другаде.тази одисея я изтърпях 10 дни и самоизписах малкия.Долекувахме го на частно,нямах избор.
71.
456
09.08.2016 15:20:02
1
0
И аз съжалявам,че по район и аз и детето сме в УМБАЛ.Просто съм доволна от Джипитата ни,иначе щях да се преместя при такива,чиито пациенти в почивните дни и късните часове са разпределени в други болници.
70.
ана
09.08.2016 15:15:18
2
2
Ауууу-преглед пожелание изисквали родителите.Човек с болно дете посред нощ по желание ли отива в болницата./Егати и въртележката на думи и титли,за да вземат парите на хората.Децата трябва да се преглеждат безплатно.Не държа да е специалист педиатър,но лично ми се е случвало да ме размотават да не ми пишат рецепта и да ме уговарят да се качвам горе в отделението с гнойна ангина(която между другото после се оказа,че не е гнойна).Станала съм половин доктор заради такива схеми и мога да кажа кой месец кой антибиотик изписват,защото знаят каква вълна има от вируси или бацили....
69.
до 64
09.08.2016 14:50:51
1
4
Ние от години се лекуваме в "Лайф Хоспитал",защото и джипитата ни са там и мога да ви кажа ,че за детето ми 1 лв. не са ми взели ,макар че правихме и операция там.А на мен само потребителска такса .Така ,че не ни плашете със затваряне на МБАЛ,където първо в джоба ти гледат дори и когато пациента е дете.Няма да пиша как ни вкараха в тази болница с грешна диагноза-двустранна бронхопневмония преди години /само да се източи здравната каса/ и доктора ни изписа още на третия ден/явно му беше съвестно/,защото действителната диагноза беше -ангина.А после,когато джипито ядосана от диагнозата изиска ренгеновите снимки ,от МБАЛ ги скриха и не ги дадоха.Така ,че много моля "компетентните "да си затворят устите ,защото ако започне една проверкатам/която струва ми се е наложителна/ доста гнусотии ще излязат в публичното пространство.Ако я затворят ще е за злоупотреба и некомпетентност на доста от лекарите там!
68.
2015
09.08.2016 14:01:19
2
2
Абе тези лекари ни виждат като банкомати. Може ли да се търгува с живота на децата ни? Или по-скоро ЩЕ ПОЗВОЛИМ ЛИ ДА ТЪРГУВАТ СЪС ЗДРАВЕТО НА ДЕЦАТА НИ?
67.
еееееееееееееееееееееееееееееееееее
09.08.2016 13:26:37
2
1
Болниците ни отдавна се превърнаха в отвратителен бит -пазар,където стоката обаче е нашето здраве.Бардакът МБАЛ - Бургас отдавна трябваше да е изличен от лицето на земята.Превърнат в инкубатор на безлични и безхаберни същества,наричащи себе си лекари.Да,бе.Щом нямаш осигуровка - плащай на свободни цени.Майната ти .Спешен кабинет - с осигуровка.Аааа,не може така.Плащаш или - майната ти.Ти не си важен.Парите ти - те са важни.Не ти.Ясно ли ти е кретен,такъв.Ясно ли ти е,а, бе,тъпанар.
Е,хора ,щом те ни искат пари при посещението ни,ние също ще им искаме пари за посещението на адрес,защото сме се доверили.Мммм.
66.
Анна
09.08.2016 12:49:21
0
3
В такъв случай , нека да спрат здравните осигуровки!Проблем има и с направленията за специалист , прибягваме до частните кабинети където си плащаме прегледа ! Защо да съм здравно осигурена ?!? Не виждам смисъл! Ние платихме 50 лв.за стоматолог по спешност / вечерта / за дете на 10 г.с болки - без касов бон ! Да не говоря , че вратата на поликлиниката беше отворена и нощната охрана спеше ! Нооо и да говорим , нещата няма да се оправят , трябва да действаме !
65.
до нзок
09.08.2016 12:38:33
1
1
Ей,Мишо,как нзок ще затвори.Мен някой пита ли ме,да ли искам да имам договор с нзок,не никой не ми искал съгласието.Този договор се сключва едностранно.Щом държавата е прценила,че вноската е дадена сума и аз си я плащам,оттам нататъка не ме интересува.Мойте задължения са да си намеря работа,да си плащам данъци и осигуровки.Другото е работа на държавата.
64.
НЗОК
09.08.2016 12:15:27
4
1
Сладури мамини, ами като затвори държавната болница, без пари ли ще ви лекуват в частните бе серсеми? Всеки ден трябва да палите свещ да не затвори МБАЛ, защото тогава ще ви светне за какво става реч и свят ще ви се вие от цени и плащане.
63.
Специално към № 57
09.08.2016 12:13:28
0
10
Точно така е, в цяла България им се смеят и си правят гаргара с тях. Като чуят в София, че пациента е от Бургас, първо почват да се хилят с гърло. После вземат папката с всички изследвания и я хвърлят директно в коша, при това най-демонстративно и с огромно удоволствие я изхвърлят. И започват да те изследват наново и да те лекуват както трябва.
62.
до всички
09.08.2016 12:07:30
0
5
Искам да кажа на всички докторчето,които тук и в болницата се имате за много компетентни.На ли знаете че се учите от нашите пари,лекувате с апаратура пак от нашите пари.Завършете някой престижен университет в чужбина,платети си обрзованието,купете си апаратурата,тогава искайте пари.Такава наглост не съм виждал другаде.А на другите да ви кажа,продължаите да си слушате чалга и да търкате билети от някоя си лотария.Така нещата ще се оправят,пък ако не се оправят.........
61.
do 60
09.08.2016 11:18:06
0
5
мбала е такъв батак в момента че не можеш да си представиш ,нямат ортопед неврохирург ,невролог . защо изобщо е отворена тази болница ? и с тези разпределяния на пациентите пълна порнография .хора от айтос ги карат чак в м.р да идват . и до кога ще бъде така никой не знае
60.
лили
09.08.2016 11:12:13
1
10
Нищо ново под слънцето!Преди няколко дни на една приятелка майка й беше зле в събота и се наложи да я заведат до спешното на МБАЛ/там й е райнона/.Жената е с ТЕЛК с висок процент.За две изследвания,едното от които ЕКГ - я изтупаха 55лв. и незнайно защо я изпратиха в понеделник при специалист -кардиолог в УМБАЛ"Дева Мария" да й сложи стенд.Чудя се толкова ли няма кардиолог в МБАЛ и защо жена с ТЕЛК с висок процент заплаща 55лв.за изследвания изобщо?За мен ,това не е болница ,а паразитиращо на гърба ни ТЪРГОВСКО ДРУЖЕСТВО!!!
59.
asd
09.08.2016 11:11:21
10
7
точно така дори таксата трябва да стане 50 а не 30 лева . мега заблудените майки . цял ден си развявала гъза по улиците и все вечерта решават да ходят на лекари и като я питаш от кога детето е така ,тя вика ами от 3 дена е кво е ся това чудо ? таксата да се вдига
58.
Иван
09.08.2016 10:51:16
4
6
Истината е, че частните болници доведоха до тази ситуация. Може пациентът да е здравноосигурен, но ако не бъде приет в болница, Здравната каса не превежда на болницата парите за изследванията и лекарствата. А така се трупат дългове. В частните болници ти дерат кожата, но всички бягат в МБАЛ, а там лекари няма, защото всички искат повече пари и по-добри условия, а не да поемат най-тежките случаи на частните болници и накрая заплатите им да са по-малки от на сервитьорка на Слънчев бряг.
57.
До 34-ти ако си лекар
09.08.2016 10:32:50
5
8
С твоя коментар се затвърди, че сте най-некадърните лекари в Бургас! Цяла България ви се смее, че за нищо не ставате и ви хвърлят всичко в коша! С глас се смеят! Как мислиш, че от висока температура не се умира, след като лично аз като бебе съм получил гърч и за пет минути да умра ако не са ме завели в Спешното! Сега само 30 минути ще оправяте сметките на пациентите си на вратата! Но тогава имаше лакари! И за ветеринари не ставате в момента!
56.
Виц
09.08.2016 10:24:20
1
3
Надпис пред кабинета на личен лекар:
- "Ако не сте здравно осигурени, вървете на майната си. Ако сте здравно осигурени, ще ви пратим там по клинична пътека."
55.
пациент
09.08.2016 10:16:34
1
7
Кога ще върнете парите на тези, които са осигурени по Здравна каса и отделно от частни фондове? Къде отиват нашите пари без да ползваме държавните услуги? Мошеници крадливи! В Бургас нито сте лекари, нито специалисти, само за хрема идваме при вас, а сте алчни до безобразие! Първо нямате елементарно отношение към болните, какви лекари сте?
54.
tony
09.08.2016 09:41:52
3
6
Първо трябва да знаете към кое спешно трябва да се обърнете, питайте си личния лекар, иначе плащате!Ако личния ви лекар има договор с МБАЛ - значи там за вас е спешното, ако е с Лайф или където и да е - отивате там! В противен случай плащате!
53.
DD
09.08.2016 09:31:33
3
7
Вие сте си виновни, искате да ви осугиряват на минималната заплата, след което сте недоволни, че ви таксували. Ами истината е такава, няма доктори, висчки избягах. На никой не му се учи десет години и накрая да работи за 600 лв. Системата е скапана, както цялаат държава. Всеки гледа далаверата и казва, е--съм няма да плащам данъци, ама като искате безплатно здравеопазване, как да стане!?
52.
До 47
09.08.2016 09:30:09
4
4
Дано не си лекар, че с този неграмотен текст и коментар ще бъде жалко за авторитетната лекарска професия.
51.
СТИГА!
09.08.2016 09:15:10
4
6
ПРОДАЖНИ МАФИОТИ! Да се затвори тая така наречена държавна болница! Някои хора явно са я превърнали в бащиния! Защо потъпквате конституцията и какви пари събирате продажни некадърници! Срам , срам и пак срам за града! И ние сме потърпевши в 23.30 детето ми на 2,5 г беше паднало и ни казаха, че щом искаме невролог да си платим. Тоя Мануелян дето е от Атака само дето прави интервюта и НИЩО за града!
50.
До Ямбол
09.08.2016 09:01:20
3
3
Вие се радвайте, че поне пари ви искат. В София отдавна е така. Но тук не можеш да извикаш педиатър, ако искаш.
49.
До 48
09.08.2016 08:58:15
2
3
Да г-не, прав сте, но такава е системата. Не ви е виновен дежурният лекар. Направете необходимото и я променете тази система. Ще помогнете и на лекарите така.
48.
Аз
09.08.2016 08:47:32
3
8
До 47
Дрисло, а какво да се направи, когато личния лекаф има договор с болница, в която деж.лекар може да е всякакъв? Ти мухло отворена би ли се доверила на невролог за адекватно лечение на болното ти дете, защото точно това ми се случи на скоро. Отиваме в болницата и там с усмивка ни съобщават, че имат само един дежурен и той е невролог. Това е цинизъм, защо плащам луди осигуровки след като поне за детето ми няма адекватна помощ. Поне за тях са длъжни да го осигурят, още повече при двама осигурени родители. Навсякъде искат пари, а такива лигли се обясняват, какво трябва и какво не трябва. След като ще плащам за всичко, поне да не ми вземат парите всеки месец.
47.
Корнерия Нинова
09.08.2016 07:36:43
14
6
Всеки има личен лекар и децата. Като е болен ходи при своето дни пи. Когато не е в кабинета, личния лекар има договор с някоя болница и там е вашия спешен кабинет. Щом вие решите, че трябва да отидете в спешното на МБАЛ, Маджаров, Девата, Черноморска или Лайфа иде е там НЕ Е спешния кабинет на вашето джи пи СТЕ ДЛЪЖНИ ДА ПЛАТИТЕ ПРЕГЛЕДА!Безплатен обяд няма. Държавна болница не означава всичко без пари.
46.
Така е
09.08.2016 06:42:37
4
11
И аз нямам обяснение каква е тази държавна болница, и защо взима тези пари за прегледа. Като нямат специалести, ами да го затворят, а не да ни размотават по нощите с дете и да обикаляме града. От Приморско сме и тръгнахме към Мбала, тк малката имаше проблем, там като ни видьха директно ама не знаете ли чу района ви е в Меден Рудник в Бургасмед. Ами не, не знам, откъде да знам, че сме за там. И в 3:30 сутринта айде обратно към Меден Рудник. Там ни посрещна един възрастен лекар, който взе присърце нещата и помогна на детето. Съжалявам че дори името му не научих, но през цялото време беше до главата на детето и сега играе здраво. Ами това е, по-добре на частно, че да обърнат внимание, отколкото в държавната, в която щяха да ме набият още малко.
45.
Галя
09.08.2016 05:58:34
6
13
Тези недообмислени и лишени от всякаква човечност коментари са явно на служители във въпросната болница-работещи от поне 30 години там,свикнали само да си клатят,каквото щат,да източват пари от касата и от рушвети,да се мислят за Господ,докато някой не ги свали на земята!Бомба за тази болница!Некадърни,надути и гримирани бабки!!!Дано някой ден да попаднете на такива като вас!!!Друго не ви желая-ИЗМЕТ!!!
44.
Dobra Maika
09.08.2016 00:57:36
3
8
I az iskam da se oplacha che v bolnicata nqma dobar WaiFai
Postoqno mi prekasva a toi si e nujen!!!!
43.
Гарантирано нали знаете от кого ?
09.08.2016 00:46:00
2
20
Вие не разбрахте ли , че докато управлява ГЕРБ , в Държавната болница безплатно може да се лекува единствено и само Митьо Очите ???
Така както телевизията , интернета , тока , водата , храната и ДОРИ ДРЕХИТЕ , СА НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ единствено и само в луксозната " килия" на престъпника Йоско !
Както се казва : на печелившите - Честито !
42.
Каспичан
09.08.2016 00:34:33
6
19
Тези призиви: "Не си водете децата за сопол и температура в Спешното" и "Не пестете пари за здраве", не ми се вярва да са от майки и други пациенти. Що си мисля, че авторите на тези постове работят в МБАЛ-а? Даже по просташкия стил на изразяване, разпознавам няколко малоумни силиконки, дето по някаква голяма грешка са им дали дипломи за медсестри. А иначе те самите се изживяват като лекарки и доцентки. Някои даже се и представят за такива. Струва ми се, че тук са писали и някои санитарки, които пък се пробват евридей да дават "компетентни консултации" на пациентите и даже така ги насочват към конкретно лечение.
УАУ, голям смях в залата
41.
Ямбол
08.08.2016 23:48:48
2
20
Явно нямат деца...Абеее много сте компетентни бее..когато детето ви вземе да се гърчи в ръцете ви от висока т. да ви видим дали няма да се побъркате и в главата да ви е спешното
40.
До всички прости коментари
08.08.2016 23:42:47
2
16
Вие деца имате ли ?! Изпадали ли сте в състояние на безсилие да си гледате детето как изгаря от висока температура и да не можете да му помогнете?
39.
До 34
08.08.2016 23:41:04
2
17
Ти безмозъчно безгръбначно същество наясно ли си че при температура над 39 градуса при малко дете може да се получи не увреждане а и фатален край?! От кое село излезе че е магарето буквара ти изяде?! Господи думи нямам вие сте просто нечовешки прост народ
38.
Ямбол
08.08.2016 23:37:06
2
19
За сведение на "И да добавя" и другите,които се опитват да покажат "компетентността си" За малките деца 39°, тъй като при тях могат да се появят гърчове или увреждания). Над 42 градуса вече съществува истинска опасност за живота.По дяволите!Става въпрос за ДЕТЕ!
37.
Peti
08.08.2016 23:33:14
0
7
Sega da vdignat mai4enstvoto
36.
Рени
08.08.2016 23:32:19
0
7
Tova na kakvo prili4a.
35.
Ани
08.08.2016 23:31:22
2
5
Аман уляха няма да ги посещава ме има и др болници докато не си махнат тарифата това е държавна болница,усигоровките за какво плаща ме.
34.
И да добавя
08.08.2016 23:29:33
23
12
Спешният център е за състояния, застрашаващи живота. От температура посред нощ не се умира. Но повечето т.нар. майки лекуват с хомеопатия, оставят децата да се влачат с дни, а после обвиняват лекарите.
33.
Лллл
08.08.2016 23:28:34
10
10
До 10 коментар:Ейй урод мръсен, долен,ще ти дам едни ямболски пръдли и сливенси мърди...мери си приказките надута бургазлииска курво.Щом съм преценила,значи детето ми е за спешнотооо...миндил черен
32.
КРАСИВАТА ЯМБОЛИЙКА
08.08.2016 23:27:51
8
4
"10.
Още по-високи такси трябва
08.08.2016 21:18:14

Рейтинг:
-5
Т.нар. майки, се или ямболски пръдли, или сливенски мърди, или новозаселени меденруднишки "бургашлийки", слезли по налъми от планината. Тъпи са, грозни, дебели и малоумни. Не знаят един аспирин за какво се ползва и за всяко сещо тичат до спешното. Да не говорим, че половината не работят и не плащат осигуровки.

Жалко за моят прекрасен Бургас. Жалко, чу все по-малко истински бургазлийки и бургазлии останаха тук.
9.
Браво
08.08.2016 21:13:24

Рейтинг:
7
Това е спешен център, където спасяват човешки животи, а демем и нощем е пълен с бабки от сорта "бабе измери ми кръвното" или като тая патка заспала - детето и кашля и хоп в бърза помощ! А деца блъснати на пешеходни пътеки умират зарду такива профани. После линейката идвала за половин час. До загрижената майка - ПАТКО ЗАСПАЛА, СТРАНДЖАНСКА СЕЛЯНКО, ХОРАТА ИЗМИСЛИХА ДЖИ ПИ'ТА. ТОВА СА ЛИЧНИ ЛЕКАРИ КОИТО ОТГОВАРЯТ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ. Това са лекари, които са денонощно на разположение. Ако Вашето джи пи не отговаря си изберете друго. Моето отговаря денонощно. Др Панайотов, Военна болница. Не ползвайте спешния център, когато си мислите, че като детето Ви е дигнало 39 градуса и хоп там. За такива таксата да стане 300 лева!"ЖАЛКИ КОМПЛЕКСИРАНИ БУРГАСКИ СЕЛЯНДУРИ
31.
До 27
08.08.2016 23:26:49
1
15
Кой пести пари за здравето на детето си ??? Вие там ли бяхте, Че да видите сопола на детето?! Или бяхте с майката на капаните ?! В джоба на бащата ли погледнахте и разбрахте, че имат пари ?! Никой не пести за детето си . Потърпевшата не е бедна, не търси слава иска справедливост тя може да има дали 30 или 300 лв за преглед но много от българите нямат дори 3 лв .
30.
Проста Мария
08.08.2016 23:25:51
13
10
Абе само аз ли не разбирам къде е драмата? Децата ми си имат личен лекар. Като се разболеят, първо звъня на него. Ако не е на работа, отивам в кабинета, който го замества. Там преценят дали детето е за болница, или за домашно лечение. Всичко това го поема здравната осигуровка.

Ако истерясам и искам педиатър веднага, отивам където реша и си плащам.

Системата работи безотказно и при двете ми деца вече 15години. Но просто знам с кой МЦ джипито ми има договор и кой го замества винаги, когато отсъства. Мисля, че за нито една майка не е сложно да се информира повече и да поддържа тясна връзка с общопрактикуващия си лекар!
29.
Роднина
08.08.2016 23:22:39
3
12
Не 30 лв а 130 бих дала зала за доброто на детето си . Но искам да среща да получа адекватен преглед и адекватно лечение . А не поредната пародия на лекар да седи отсреща ми и да се чуди какво да ми каже. Защо тази така компетентна лекарка в нощта на 03.08 не отговори на нито един от въпросите на майката касаещи здравето на детето и?! Защо се обръща и казва влизаш ли в болницата или плащаш такса?! В каква жалка история се превръща нашата страна . Освен пари друго интересува ли го българина вече?! А относно всичко коментирали с малумни пубертетски коментари. Да не дава господ да ви се налага да си водите децата при такъв тип некомпетентни лица.
28.
До 27
08.08.2016 23:22:32
2
23
Ами ти ако искаш и по 150 евра давай, ама малко да ти светне лампата, че има млади семейства и самотни майки, които с 50 лв. карат месеца. Ако не си чула, в тая държава който не краде, е принуден да гладува. Ако си дал последните 2 лева днес за мляко на детето, а то се разболее посред нощ, какво ще правиш?
27.
йгг
08.08.2016 23:18:22
25
7
Просто спрете да ходете за един сопол там и всичко ще е ок.Пазете ги малко тези деца стига сте седяли по капаните...После детето ми е болно...
Бих заплатила и 50лв ако е спешно майната му на парите здравето на детето ми е най-важно.За здраве пари не се пестят мили майки.
26.
Ти да видиш!!
08.08.2016 23:11:40
6
21
Спешна помощ може и да няма вече в Бургас, обачИ по-важното е, че болницата не е вече една проста МБАЛ, а цяла Университетска!!! С Идни университетски доктУри. Чакаме скоро да ни турят такса "преглед" в Спешното поне 80 кинта, щот вече прегледите ще са нали, университетски, а не некви прости.
Да въ...... и смешниците....боже, прости ме. Намерили нещастниците начин как да издоят до последна капка народа - посред нощ, да рекетират майки на болни бебета, които се гърчат в ръцете им.
Оня горе записва всичко и после връща двойно.....
25.
MILF
08.08.2016 23:04:23
16
7
Като им висне сопола и бързат да ходят и занимават докторите, а като хванат гъбички от комшията си стоят на гъза
24.
Правилно ли разбрах?
08.08.2016 22:58:05
4
26
От всичко изчетено до тук, разбрах, че в Бургас вече няма Спешна помощ . Ако правилно съм разбрал, то значи е дошло време да затворят Шоковата зала, Спешния център и всичко там. Щото такива платени кабинети има в останалите частни болници денонощно, които са поне пет броя. Защо ни тогава този уж Спешен, но не много спешен, а по-скоро много платен Спешен център? Ако бъркам някъде, моля поправете ме.
23.
До 10, 15 и всички останали
08.08.2016 22:53:46
3
15
Поздрави от една майка, дошла с налъмитИ от Руси на центъръ на Бургас да работи. Така... ще дам не 30, а 300 ако трябва. Но не може когато детето ми в събота вдигне температура, отпаднало е и т.н. в и го заведа в "Св. София" да ми кажат, да чета какво се дава в интернет и да й изпишат антибиотик, от който в неделя вечерта да вдигне 40 градуса... А в така наречения "Спешен Център" лекарката да блее баирите, а сестра да гледа "Като 2 капки вода"... Не ми пука за цената, а за качеството!!!
22.
От опит , но културен
08.08.2016 22:45:28
3
9
Развръзката !!! Една хубава статия без нито един отговор на въпросите ми !!! Защо когато отидох в МЦ " Св. Николай Чудотворец " ми казаха да отида директно в Спешния детски кабинет ! Понеже звучи малко вероятно , но ако дете има безкрайна необходимост да бъде прегледано от ПЕДИАТЪР ( което значи детски лекар) и някой трябва да плати , защо не дават направление , а да плащам кеш ??? Защо се визира в заповедта на стената дейноста на Спешното отделение като цяло , а не само за детския кабинет ??? И някой може ли да ми покаже това ПМС под номер 118 ???
21.
se1
08.08.2016 22:45:24
3
18
Гласувайте за ГЕРБ тапаци! Малко ви друсат! Кмета слънце къде е сега? Да не мислите че и той не е в играта! Малко ти е 30лв за спешен..... и 300 са ти малко. Ама гласува за герберастите и гения Москов нали? Плащайте сега роби....
20.
18
08.08.2016 22:43:52
2
4
михлюзите си ги дават от джоба колко от 33,60лв са от личния Ви джоб
19.
До 14
08.08.2016 22:41:33
1
7
Днес моя позната рускиня ми разказа, че за транспорт от Влас до болница Маджуров е платила 120 лева за линейка и по 600 лева на ден за лечение на слънчева алергия на детето си. Защото не покривала това лечение по застраховката й - така й казали. А за прегледа преди това във Влас е дала 215 лева.
18.
До 14
08.08.2016 22:35:20
5
5
16.80 плащат безработните михлюзи. Работещите плащат минимум 33.60.
17.
Потърпевшата
08.08.2016 22:34:53
3
19
До всички които явно много ги интересува моя случей..

Детето ми беше на лекар в петък при Педиатъра.. след изписаните лекарства не се подобри и в петък и събота вечерта ми вдигна 38,4температура.. след като нито с Нурофен и панадол не я свали реших да го заведа до Спешният център... нито съм ромка , нито съм бедна , нито се боря за слава... утре и на вас ще ви се наложи и ще възруптаете .. а медицинските лица да не се намесват така неподготвено , всички знаем , че сте с превилегии и 1ст. Не ви взимат...
16.
Крис
08.08.2016 21:56:36
3
6
За туй че нама такъв доктор ..аз плащам 30 лева .... Има логика ...
15.
Ot opit
08.08.2016 21:56:10
21
12
Мн лесно е да се оплачете.А нас как ни е да ни вдигате заради това че детето ви стояло цяла седмица с хрема и не сте посетили личен педиатър ,а като стане зле тогава през нощите в сутрешните часове .Защо не пускахте жалби срещу Маджуров и другите болници.Заради такива Ганьовци ние заплати не получаваме.Ай у лево и не идвайте без 30лева.
14.
ИОН
08.08.2016 21:48:45
2
3
До №6 удръжката Ви от 70 лв само здравно ли е защото един самоосигуряващ се плаща по 16,80лв месечно здравни осигуровки може би говорим за няколко хилядна заплата която си има всички видове удръжки както от работодател така и от Вас.Желая Ви не на 10 или 20 а изобщо да не Ви се налага да ползвате здравната система
13.
qqq
08.08.2016 21:39:23
3
11
Пропаднала даржава сме.
12.
Стана ебати смотания град
08.08.2016 21:38:04
7
24
Няма друг град в България, където са се заплаща спешната помощ, ако си здравно осигурен.
Най-крадливия за живеене град в България е нашия.
Руснаците си имат бол парички и си плащат. Ние да го духаме.
11.
?
08.08.2016 21:28:35
5
15
Ако се чувстваш застрашен ти или съпругата и детето ти от нещо, когато отидеш в полицията и искаш да говориш с районния инспектор за да ти реши проблемите, не ти вземат 30 лв. Ако искаш да се срещнеш с някой от криминална полиция, пак нищо не плащаш. Ако желаеш са се консултираш с експерт-криминалист, никой не ти иска пари.
10.
Още по-високи такси трябва
08.08.2016 21:18:14
31
12
Т.нар. майки, се или ямболски пръдли, или сливенски мърди, или новозаселени меденруднишки "бургашлийки", слезли по налъми от планината. Тъпи са, грозни, дебели и малоумни. Не знаят един аспирин за какво се ползва и за всяко сещо тичат до спешното. Да не говорим, че половината не работят и не плащат осигуровки.

Жалко за моят прекрасен Бургас. Жалко, чу все по-малко истински бургазлийки и бургазлии останаха тук.
9.
Браво
08.08.2016 21:13:24
24
25
Това е спешен център, където спасяват човешки животи, а демем и нощем е пълен с бабки от сорта "бабе измери ми кръвното" или като тая патка заспала - детето и кашля и хоп в бърза помощ! А деца блъснати на пешеходни пътеки умират зарду такива профани. После линейката идвала за половин час. До загрижената майка - ПАТКО ЗАСПАЛА, СТРАНДЖАНСКА СЕЛЯНКО, ХОРАТА ИЗМИСЛИХА ДЖИ ПИ'ТА. ТОВА СА ЛИЧНИ ЛЕКАРИ КОИТО ОТГОВАРЯТ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ. Това са лекари, които са денонощно на разположение. Ако Вашето джи пи не отговаря си изберете друго. Моето отговаря денонощно. Др Панайотов, Военна болница. Не ползвайте спешния център, когато си мислите, че като детето Ви е дигнало 39 градуса и хоп там. За такива таксата да стане 300 лева!
8.
До 6
08.08.2016 21:11:57
5
24
От тези 70 лв.джипито ти взема само едно левче което не стига даже за салфетката с която ще ти обърше сопола.питай бат'Бойко къде са ти др.69 лева-в офшорната му фирма.трябва индивидуални карти за всеки и парите внесени по картата да са ти личните пари.не видя ли циганите в спеш.помощ.парите ни хвърчат за тях
7.
...
08.08.2016 21:06:55
25
11
Така трябва да е.не може да се ходи за един сопол или две пъпки вечер на лекар.да си чакат до сутринта джипито.устите им големи а не са чували за нещо елементатно от домашната аптечка като алергозан нурофен и т.н.неграмотноста държавата не я заплаща.извинявам се за написаното но това е истината
6.
оставка
08.08.2016 21:06:21
4
37
На месец само на мен ми удържат по 70 лв здравни осигуровки, плюс тези, които са за сметка на работодателя. За тези пари трябва да ръце да ме носят, а не да плащам. При все, че на 10- ет години веднъж използвам здравната система. Няма да я бъде тази държава.
5.
неграмотници
08.08.2016 21:04:14
16
9
А бе, как може да сте толкова неграмотни. Ама явно може. Имената на месеците се пишат с главни букви. Месец Юли. Само претенции без покритие. Сигурно сте завършили местния ПУЦ.
4.
Неа
08.08.2016 21:00:29
5
38
Преглед по желание ?! Направо ще умра от смях . Кой ще ходи по желание в спешното ? Нали плащаме здравни осигуровки , ало ?! Къде отиват тези пари ???
3.
@@@@@@
08.08.2016 20:59:47
5
42
Изверги. От децата започнаха да си покриват разходите в тъпата здравна условно наречена "система", която е нищо повече от един бардак с начлник д-р Москов.
2.
_nib_
08.08.2016 20:56:01
8
32
Как преглед ,,по желание" бе.Да го намурмулеча на майка ви тъпа.Това е спешен център не се ходи по желание а при нужда.
1.
Неа
08.08.2016 20:55:13
4
22
Че аз онзи ден платих 80 лева за преглед , защото доктора ми се водеше в отпуска но имал много спешни случаи и ме прие . Тъй като се води в отпуска сиреч същия ден уж не е на работа , каза че прегледа няма да мине по здравната каса . Казах , че съм съгласна , мислих че ще е 30 макс 50 лева . Еее беше 80 !!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Депутатите се събират извънредно утре заради пенсиите Депутатите се събират извънредно утре заради пенсиите Искането за заседанието в парламента е заради съмнения сред някои политици, че дохотие на старите хора ще бъдат актуализирани с 10, а не с 11% Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 20 хиляди ученици от професионални гимназии ще защитават дипломен проект Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла 
Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори