×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Голите батки в Бургас да са спокойни, няма да има глоби!


Голите батки в Бургас да са спокойни, няма да има глоби!
Нарушителите трябваше да бъдат санкционирани с от 100 до 300 лева
25 Юли 2016, Вторник, 00:30 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка Авторът

Надявам се дебатът да продължи и да намерим решение на този проблем, каза вносителят Румен Ангелов


Общинският съветник от ГЕРБ Румен Ангелов - младши оттегли предложението си хората, които се разхождат в неприличен външен вид в центъра на Бургас, да бъдат глобявани от общински полицаи.
Той настояваше да бъде въведена санкция, ако бургазлии или туристите ходят голи до кръста, боси или в неприличен външен вид в центъра на града. За жените забраната щеше да е да не ходят само по бански. Нарушителите трябваше да плащат глоби от 100 до 300 лева, които трябва да налагат общинските полицаи.

„Оттеглям моята докладна записка. Тя предизвика огромен интерес не само в Бургас но и на национално ниво. Впоследствие предложението ми претърпя много промени”, каза Ангелов.

Надявам се дебатът да продължи и да намерим решение на този проблем, който касае специфично град Бургас, добави той.

В категории: Бургас


16
Коментара по темата
16.
Аятолах Али Хомейни
26.07.2016 16:49:43
4
6
Как ще им наложите забрана на нашарените голи и боси селяндури,като те са ви избиратели всичките (тези,които още нямат години ще ги навършат и за вас естествено ще гласуват,защото "туой кмйетъ мноу напраи зъ гръдъ"!).Дръжте си ги така,да ви излагат и после кажете,че Йоан Костадинов е виновен за това.Това ви е най-любимият подход за всичко!Олигофрени!
15.
...
26.07.2016 14:17:06
2
16
Оставаме си мутренско-цигански град! Един човек с европейско мислене се появи, но никой не намери смелост да го подкрепи.
Жалко за Бургас и за цяла България!
14.
ДДД
26.07.2016 13:03:41
2
1
МАЙКА МУ КАК СЕ КАЗВА-ОНАЗИ-СЕРВИТЬОРКАТА , РУСАТА???
13.
do 11
26.07.2016 12:27:43
4
4
Ti shtoto si mnogo gramoten. Kade ti e vtorata zapetaya?
12.
Димитър
26.07.2016 12:22:13
12
12
Тази идея определено нямаше бъдеще,няма как да ме накарат да ходя облечен по тертип на някой си пръдльо в общинския съвет. Да вземат да се хванат в работа,че целия град е една голяма тапа особено сутрин. Да хвърлят по един поглед какво става във Възраждане където няма едно парко място и всички селяни от Ямбол и околията спират върху тротоарите. Майки с деца и колички няма от къде да минат,а да не говорим за няколкото човека които съм виждал на инвалидни колички. Даже вчера ми се случи да помогна на една жена на улица Македония да може да мине,че някакъв селянин с регистрация СН беше спрял умрялото си БМВ на тротоара. Тия от общинска полиция да не ми се разхождат в морската и да задяват момичетата ами да тръгнат из кварталите и да започнат да налагат глоби на такива.
11.
До N9
26.07.2016 12:11:38
3
1
Много си тъп Сайше,че и неграмотен.
10.
HAHAHAH
26.07.2016 10:58:17
6
13
Не се чудете за опит, НЕ МУ ТРЯБВА! Той е СИН на другаря Румен Ангелов дето беше от не една партия. Последно май от на Стефан Софиянски. Има имоти по целия град и най-вече на Александровска и е в игрите от 1990 год. още. Та така се става общински на 20 и без ден стаж с тате с парици зад гърба.
9.
УКОРС спи
26.07.2016 10:52:15
1
16
Постата ни африканска - всичко живо плюе, секне се и фърля семки и фасове, където и .когато му е удобно... Жестока простотия - говедото е по - чисто. Откъде се е навъдил толкова елементарен народ, не знам! Контрол му е майката и ГЛОБИ!!!
8.
вятър вее мандалата
26.07.2016 10:45:59
5
9
Голи и боси, ходят само ЦИГАНИТЕ, дето нямат пет лева в джоба да си купят една тениска. Батките, ако им е плитък джоба или пък ако не искат да спестят от стероиди, в Хуманата за левче ще се докарат, като абитуриенти... Бахти циганията, в Европа ще ги сапунисат веднага, ами тука няма кой да им хакне една глоба, щото Луковите само се возят и блеят баирите.
7.
сърбеж
26.07.2016 10:26:54
9
10
Сигорно много го е сърбял задника,много народ го е "богославел"и майкаму също.
6.
123
26.07.2016 10:26:42
9
17
Всичките проблеми на града решиха дрес-код седнали да въвеждат. Гербаджии некадърни целият Бургас объркаха, хората по цял ден седят по тапи и задръствания що пара потрошиха и нищо не се промени към по-добро. Съветниците са от абсолютен идиот на горе
5.
asen
26.07.2016 10:05:18
13
4
koi kak da se oblica . dali da si nasharen da se div selianin ili tam kakvoto vi trevoji v horata si e svobodno pravo . kakto i kade da godiat taka. koi ima oravo a reshava koi kal da se oblica i kyde da ne eoblica. tva samo v sevrna korea go ima. ami ako az resha utre ce ne mi e priatno da gldam sbruckani stari hora i zaradi tova da iskam militeni maiki i babi ili da si sediat v kyshti ili da se opynat ? imam li pravo da iskam tova?
4.
жжжжж
26.07.2016 10:01:31
19
13
Отегли го защото щеше да е публично изнасилен пред общината. Очудва ме кой позволява на подобни галфони да стават съветници, че и заплата да взима за малоумните си предложения. Като не иска да гледа голи хора да ходи в Ирак
3.
Аз
26.07.2016 09:50:22
11
14
Така се получава когато изготвяш нормативна уредба, а нямаш никакъв опит. Поне да беше се посъветвал със знаещите и можещите от неговата група, макар че и те не са много!
2.
ого
26.07.2016 09:29:52
12
36
Значи пак диви нашарени голи селяни с ножове в гащите и мангали ще трябва да гледаме, има си плаж за тая работа. Да се събличат там като искат.
1.
гошо
26.07.2016 09:22:03
23
21
Глупаво предложение беше
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Комплекс от десетки еднофамилни жилищни сгради ще се появи съвсем скоро на това място  Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Чернокосата участничка в любовното шоу имала корави връзки в БФС, родителите й били сред най-уважаваните в спортните среди Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Работодателите чакат над 5-6 хиляди души от Узбекистан, но обработката на документите се бави Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Броят на спипаните ментета удари 17-годишен рекорд Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Приоритет в следващите месеци ще е строителство на такива съоръжения и в жк „Възраждане”, предстоят обществени обсъждания за предвидените терени, каза арх. Тихомир Райчев Главчев поиска смяната и на земеделския министър Главчев поиска смяната и на земеделския министър Кирил Вътев не се справял със служебните задължения Атанас Славов с бонус за три млади нотариуски, преместил ги в София в последния си ден като министър Атанас Славов с бонус за три млади нотариуски, преместил ги в София в последния си ден като министър Депутатът от ПП-ДБ бламирал провеждането на дългоочакван конкурс за 52-ма нови нотариуси, подготвил прекратяването му в края на мандата си в МП Секира! Издаването на лична карта ще струва двойно повече Секира! Издаването на лична карта ще струва двойно повече Без повече безсрочни лични карти за хора над 70 г. Министърът отказал среща с отговорника за "Магнитски", изчезнал по време на атаката на Иран срещу Израел Министърът отказал среща с отговорника за "Магнитски", изчезнал по време на атаката на Иран срещу Израел Отишъл в Черна гора и си изключил роуминга, защото му бил твърде скъп Главчев с нова порция смени на заместник-министри Главчев с нова порция смени на заместник-министри Александър Йоловски става зам.-министър на електронното управление
Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори