×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Отбелязваме Деня на бащата
  • Великобритания призова жителите: Запасете се със стоки от първа необходимост
  • 3,7 по Рихтер разлюля Южна Италия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гръцката национална банка взе хотела на длъжник в Свети Влас – дава го на търг за 60 000 лв. на година


Гръцката национална банка взе хотела на длъжник в Свети Влас – дава го на търг за 60 000 лв. на година
Обектът се състои от две сгради с открит басейн между тях
05 Юли 2016, Вторник, 19:44 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов, снимки: google.bg

Построен е през 2008 г., разполага с около 40 стаи


Гръцката национална банка се сдоби с хотел на длъжник в курорта Свети Влас, научи „Флагман”. От банката в момента се опитват да пласират обекта под наем за 60 000 лева на година (без ДДС).

Хотелът „Сънрайз” се намира в центъра на комплекса, в близост до морския бряг. Инвестицията обаче явно се е оказала неуспешна.

Официален собственик на имота в момента е дружеството „Ей ар си мениджмънт ту” ЕАД, което е част от групата на Националната банка на Гърция. От дружеството организират търг в София на 21 юли на адрес на „Обединена българска банка” (ОББ), която също е собственост на гръцката финансова институция. Началната минимална тръжна цена е 60 000 лева, става ясно от обява в национален ежедневник.

„Флагман” научи, че хотелът е построен през 2008 г. и се състои от две сгради - една до друга, с открит басейн между тях.
В едната постройка има девет стаи и три апартамента, както и сауна, джакузи, басейн, фитнес, зала за масажи, снекбар с кухня. Във втората сграда има само стаи – около 30 на брой.


Хотелът вероятно се нуждае от ремонт, защото не е експлоатиран през последните две-три години, така че този сезон ще е загубен за евентуалния наемател.

По информация на „Флагман” от гръцката банка са опитали да продадат хотела, но не са получили добри оферти. Затова и са решили да го отдадат под наем.


Хотел "Сънрайз" се състои от две сгради и малък басейн между тях





В категории: Несебър , Политика


6
Коментара по темата
6.
Колчо
06.07.2016 21:40:49
0
0
Този хотел го построи бивш военен Времето показа че от всяко дърво свирка нестава 100 процента в слънчака са такива Затова имамаме много туристи Да ви чистито такива хотелиери и та разни смешници
5.
Разумен
06.07.2016 15:58:19
0
0
Ама хотела преди две години го разпродадоха старите собственици. Обраха го целия, аз лично си купих гардероб, разтегателен фотьойл, голям чадър, огледало с осветление от банята. Всичко е разпродадено, всички машини и плотове от кухнята, фитнес няма, изкъртиха даже умивалниците и взеха смесителите. Климатиците свалиха. Всичко е леш, какъв наем кви 5лв, иска 200000евро да тръгне тоя хотел
4.
first hand info :)
06.07.2016 02:57:19
0
3
на този ГЪОЛ басейн ли му викате !?
3.
xaxo
05.07.2016 22:50:14
1
11
Какво показва простата сметка.
Сезона в Свети Влас е 60 дена.При наличие на 40 стаи и при условие че, са постоянно заети това значи 2400 нощувки.При цена 50лв. на нощувка, това прави 120000лв.Като се махнат данъци запрати рушвети и други разходи сумата се стопява наполовина.Значи който вземе хотела ще работи за гърците.Евентуално от билетчетата за басейна ще му остане някой лев.
2.
BS BATKA
05.07.2016 22:33:09
3
2
VZEMETE BATKATA NA GRACKITE FERMERI, CHE PREDI VREME BLOKIRAXA KULATA. QJTE LAINATA I NA GRACKIQ PUTIN.... PECHELETE STOTICI HILQDI OT ZALOJNICI...
1.
вили
05.07.2016 22:17:04
2
4
Честито на печелившите! Бяло море ще се окаже добре за предпочитаните в Свети Влас
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
5 фрази, които умните съпруги никога не казват на мъжете си 5 фрази, които умните съпруги никога не казват на мъжете си „Добре съм“ - тази една фраза може да убие всяка връзка Вижте кои са зодиите с най-мръсни мисли Вижте кои са зодиите с най-мръсни мисли Стрелец, управляван от Юпитер, е знакът на авантюриста. Те винаги търсят нови преживявания и обичат да изследват света Приготвя се за нула време: Най-лесната рецепта за руло с ягоди „Еж и беж“ Приготвя се за нула време: Най-лесната рецепта за руло с ягоди „Еж и беж“ Всеки трябва да я пробва Грейпфрутът помага за отслабването и забързва метаболизма Грейпфрутът помага за отслабването и забързва метаболизма Той е много богат на фибри Само за мъже: 5 места, на които е забранено за жени Само за мъже: 5 места, на които е забранено за жени Тук няма да ви пуснат, ако сте от нежния пол Десетки икони на Георги Парцалев стоят 35 години скрити в банков трезор Десетки икони на Георги Парцалев стоят 35 години скрити в банков трезор Майка му ги дарила на родния му Левски, но там не знаят какво да ги правят Инфлация вдига с 50% секс услугите по морето Инфлация вдига с 50% секс услугите по морето Туристите дават по 200 лв. на час за плътски ласки Радев сложи в малкия си джоб бургаските батки, вижте мускулите на президента Радев сложи в малкия си джоб бургаските батки, вижте мускулите на президента Той бе на посещение на остров Света Анастасия днес, за да се включи в акция по почистване на морското дъно Нищо няма да остане в чинията: как да си направите вкусни и сочни пилешки бутчета Нищо няма да остане в чинията: как да си направите вкусни и сочни пилешки бутчета Ето я тайната рецепта Бизнесът дава заплата 5000 лв. за такъв майстор, но няма Бизнесът дава заплата 5000 лв. за такъв майстор, но няма В момента има обяви за стругари и фрезисти с по 4-5 хиляди лв. заплата, но такива кадри се намират трудно
70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора 70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора Момичето разказало на полицията за годините сексуално насилие, когато се преместило от Нова Зеландия в Австралия Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Горещини морят туристите, които не могат да разгледат града заради липсата на транспорт Нападнаха датския премиер Мете Фредриксен Нападнаха датския премиер Мете Фредриксен Инцидентът е станал в Копенхаген с неясни мотиви Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Не е ясно дали предполагаемият заговор е свързан с войната в Украйна 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция Подготовката за изборите е протекла без трудности, заяви генералният ни консул Васил Вълчев Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Това стана на събитието по случай 80-ата годишнината от десанта в Нормандия Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Разрешили сме употребата на оръжията в близост до границата и то тогава, когато срещу страната се извършват нападения, каза американският президент  Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Хороскоп за деня – 7 юни 2024, петък Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Причината - обезценяването на валутата и инфлацията Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Нямало как да обяват предварително посещението на президента на САЩ
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори