×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Всичко, което се случва в Слънчев бряг е внимателно планирано - и с ръководството на ОД на МВР в Бургас, и с ГДБОП


Всичко, което се случва в Слънчев бряг е внимателно планирано - и с ръководството на ОД на МВР в Бургас, и с ГДБОП
Главният прокурор Сотир Цацаров е категоричен, че арестите в Слънчев бряг ще продължат
29 Юни 2016, Четвъртък, 02:49 ч.
Източник: БЛИЦ

Не може курортът да съществува като държава в държавата, продължаваме акциите си



– Г-н Цацаров, трябва ли след атентата на летището в Истанбул у нас да се предприемат по-сериозни мерки, за да се гарантира сигурността на хората?
– Ситуацията в Истанбул наистина е тревожна и тази ситуация е такава, че може да се случи на практика навсякъде. На първо място – съболезнования към близките на жертвите. На второ място – очевидно е, че всяка страна, независимо къде се намира, независимо каква политика поддържа – независимо какво е отношението й към нашата южна съседка, защото така или иначе не бихме казали, че тук става дума за частен проблем или за проблем, който е свързан само с една страна.

– Какви мерки трябва да се предприемат?
– Това, което според мен трябва да се случи у нас бързо, не е свързано с някакви извънредни или показни мерки. Така или иначе принципно е необходимо охраната на летища и граничните пунктове да бъде засилена, каквато информация имам, че МВР перманентно предприема такава охрана. Това, към което аз искам да насоча вниманието, е необходимостта от бързо разглеждане на закона за противодействие на тероризма. Този закон според мен трябва да влезе в НС по възможно най-бързия начин и народните представители бързо да се произнесат по него. Това е необходимо.

Зная, че има много гласове, които говорят за това, че законът по някакъв начин ограничава човешките права. Но трябва да е ясно, че това е разумно ограничаване. Трябва да е ясно, че това е ограничение, което е само в зоната на антитерористичните операции и в никакъв случай не става дума за такова драстично посегателство на човешките права, каквото някои, включително и политици, се опитват да го представят.

Говоря така, защото съм участвал и в самата работа по създаването на закона, защото познавам антитерористичното законодателство на много страни и защото този закон не е създаден на базата на свободно творчество от хората, които са работили експертно върху него, а те не са малко. Той е създаден на основата на опита и най-малкото, което можахме да прочетем и възприемем от законодателствата на други страни.

– На какъв етап е и защо все още се бави гласуването?
- Мисля, че законопроекта е на етап Министерски съвет, не ми е известно по-нататъшното му движение, но информацията ми е, че е там вече. т. е предстои неговото внасяне в Народното събрание, ако разбира се Министерският съвет вземе такова решение. Но така или иначе  експертното участие, включително и на представители на прокуратурата, свършваше до момента на създаването на този закон.

Аз съм привърженик на точно такова законодателство. Зная много добре какви са възраженията срещу нарушаването на човешките права, но твърдя, че в настоящата обстановка всяка държава трябва да разполага с абсолютно адекватен механизъм за действие.

– Не закъсня ли страната ни да приеме този закон?
- Приемането на един такъв закон не зависи от мен. Аз смея да кажа, че на един от последните консултативни съвети за национална сигурност, на които бях поканен от президента, предложих точно това – изработването на точно такъв закон. И бях изключително удовлетворен, че членовете на съвета приеха това предложение и то бе подкрепено. А в крайна сметка проектът беше изработен. Оттам нататък нещата са в ръцете на народните представители. Аз съм сигурен, че те ще проявят достатъчна воля и отговорност.

– Има ли прокуратурата сигнали и данни за терористични заплахи към страната ни?
- Не. Но можете да сте сигурни, че се работи в пълно съдействие с ДАНС и МВР. т. е. всеки сигнал, макар и с ниска степен на достоверност, подлежи на съответната проверка. Още повече, че на практика ние сме пред финал на досъдебното производство за атентата в Сарафово. Плановете на наблюдаващите прокурори са до 15 юли обвинителният акт да влезе в спецсъда.

– Как ще коментирате престрелката в София?
- Веднага след инцидента прокуратурата е уведомена по мое разпореждане и в синхрон с изпълняващия длъжността градския прокурор на място е изпратен и прокурор и следовател.
Иначе досъдебните производства, които се водят, касаят както грабежа на златарското ателие и на лекия автомобил по пътя на бягството, така разбира се има и досъдебно производство за причиняването на смъртта на единия от извършителите.

– Една хипотеза, която е сходна с тази за граничния полицай в района на участък „Средец”, където вече резултатът бе обявен.
– Дали е налице престъпление в този случай прокуратурата ще се произнесе. Но ако трябва да изразя становището си – вижте , колкото и да търсим дефекти в една или друга полицейска операция, не може да очакваме, че служителите в униформи няма да реагират тогава, когато срещу тях се открива стрелба по този брутален начин. Бруталната престъпност изисква решителни мерки. Няма друг начин за справяне с нея.

– В смисъл – не са превишили правата си, така ли?
- Дали са превишили правата си ще бъде предмет на конкретно досъдебно производство. Казах ви, че ситуацията я познавам само в основни линии, такава каквато ми е докладвана. И на второ място – не мога да предреша конкретната ситуация. Аз говоря за принципната ситуация. А принципната ситуация е, че когато се стреля срещу полицай, отговорът не може да бъде неадекватен на тази стрелба. И го повтарям отново – бруталната престъпност изисква обмислени, внимателни, но решителни мерки.

– Защо се наложи Димитър Желязков да бъде преместен в София?
– Нито  прокуратурата, нито МВР имат отношение към това преместване. Преместването, доколкото на мен ми е известно, е резултат от решението на роднините на Димитър Желязков. Всичко останало – начинът, по който той е приет в една болница, начинът, по който е преместен от една в друга болница, са въпроси, за които отговарят ръководствата на тези болници. Димитър Желязков няма статут на обвиняем към този момент и не мога да ви отговоря на въпроса защо. Как е възможно човек да бъде приет по клинична пътека толкова бързо в болница, която по принцип се занимава с онкологични заболявания. Но очевидно това е въпрос, на който отговор дължи здравната ни система.

– Това не затруднява ли разследването на колегите ви?
- Не, по никакъв начин.

– Докъде е готова да стигне прокуратурата при проверките в Слънчев бряг?
– Първите резултати от това, което започна в Бургас и Слънчев бряг вече са налице. Общо взето на място бе проведен пълен анализ на ситуацията там и този анализ бе работен. Всичко, което се случва там е внимателно планирано. Планирано е с ръководството на ОДМВР в Бургас. Планирано е и с ГДБОП. Така че това не е финала на това планиране Продължаваме и по-нататък.

По отношение на ситуацията в Слънчев бряг трябва да кажем още, че не може Слънчев бряг да съществува като държава в държавата. Нека си зададем един друг въпрос, който дори не е свързан с нивото на престъпност. Слънчев бряг е една територия, която не се управлява от община Несебър – говоря по отношение на своята  устройствена част, а е територия, на която има дуализъм между „Слънчев бряг” АД и община Несебър.

Този дуализъм ражда първите предпоставки за всички нарушения, които са свързани с пътна безопасност, с режимна търговия и т.н. А оттам насетне тази територия дава и възможностите за престъпна дейност.

В категории: Политика


8
Коментара
Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 2
8
Коментара по темата
8.
Помощ!
30.06.2016 15:54:21
0
3
Аз съм обикновен средноголям рапан и искам да свидетелствам, че бях заловен, упоен с кислород и продаден в робство от господин Очи. Искам да се обърна към цацата, че искам да стана защитен свидетел при нея, защото дори Нептун е на хранилка при господин Очи не мога да се доверя дори на него!
7.
123
30.06.2016 14:43:46
0
4
Ай стига глупости митака лови рапани кво изнудване кви наркотици, стига сте говорили глупости човека хваща рапани в черноморец на скалите после ходи да ги продава и така се изхранва!!!!!!!!!
6.
Tt
30.06.2016 13:59:46
0
5
Изрод недоклатен,вие подигравате ли се с хората вече.....! Как може главен прокурор на държава да плямпа такива тъпотии....! Бог ги наказва такива като теб жестоко.......,мишок макък
5.
Новините на Флагман 12:00 Невена Василева
30.06.2016 13:55:51
1
0
Българин-свидетел на атентата: Терористите бяха на 10 метра от мен
Бой заради визита на руски рокери у нас
Арестураха 13 души след атентата в Истанбул

Здравейте, това са Новините на Флагман в 12, аз съм Невена Василева.

"На 10-15 метра от мен видях двама от терористите - млади момчета на 25-30 години, мургави, брадясали. Последва взрив, който разтърси цялата сграда. Неописуеми викове, крясъци, бягане. Настана някакъв хаос". Това разказа доцент Огнян Къчев, който е станал пряк свидетел на кървавия атентат на летище Ататюрк. Атаката отне живота на 42 души и рани близо 240.

"За съжаление не видях адекватна реакция от органите на реда в началото. Всеки може да влезе в летището с оръжие. Службите за сигурност в Турция и в България трябва да вземат мерки", посочи преподавателят във ВСУ "Черноризец Храбър".

"Опитвах се да си забраня мисълта, че няма да излезем живи", спомня си Къчев.

Тунизийски военен лекар е сред жертвите на кървавия атентат в Истанбул.
генерал Фади Беюд пристигнал в Турция, за да спаси сина си, който взел решение да влезе редиците на ИДИЛ и да се бие за групировката, пише британският в. “Guardian”.

Източник от Министерството на отбраната на Тунис съобщава, че синът на Беюд в момента е задържан от турски войници на границата със Сирия. Младият мъж е пътувал със своята приятелка, с която заедно са учили медицина.

Според тунизийските власти над 3 500 жители на северноафриканската държава са отпътували за Сирия, Ирак и Либия да се борят в редиците на ИДИЛ.
Атентатът на летището в Истанбул, за щастие, не засяга пряко нашата страна”. Това каза в ефира на „Флагман” лидерът на Патриотичния фронт Валери Симеонов.
Той подчерта, че въпреки общата ни граница с Турция, към момента няма данни за заплаха срещу сигурността на България.

Симеонов коментира и решението на британците да извадят страната си от Европейския съюз. И подчерта, че, ако бъде проведен подобен референдум и у нас, партията му няма да подкрепи идеята за излизане от Общността.

„Въпреки че сме евроскептици, знаем, че България има полза от членството си в ЕС”, поясни Симеонов.

По повод разследването на стрелбата в „Слънчев бряг”, политикът бе категоричен, че полицията е наясно с криминалните процеси, които текат по Черноморието.

„Униформените са приятели, а понекога дори и роднини с криминално проявените и съвсем умишлено не се пипат „нашите момчета”, каза още Симеонов.

42 души загинаха при терора. Всичко следете на сайта ни flagman.bg.


Бити и задържани заради идването на руските рокери "Нощните вълци" в България. Две групи, едните подкрепящи рокерите, които са на обиколка у нас, и другите, които са техни противници, са се сбили на бензиностанция на изхода на Бургас. От прокуратурата съобщиха, че участниците в мелето са задържани и отведени за разпит в Пето Районно управление – Бургас.

Самите „Вълци на Путин“ не са участвали в боя. Те е трябвало да минат по този маршрут, но конфликтът е възникнал преди тяхната поява. "Нощните вълци", известни и като "Рокерите на Путин", са създадени като мото клуб в последните години на Съветския съюз.
Рокерите "Нощни вълци" са финансирани от руското разузнаване. Те имат връзки с криминалния свят и организираната престъпност в Русия", заяви за "Здравей, България" Асен Генов от "Протестна мрежа".

"Не виждам какво лошо има в това, че са дошли хора с мотори, които ще преминат през България", контрира бившият депутат Страхил Ангелов.

За Флагман самите "Нощни вълци" заявиха, че посещението им няма общо с политиката.

"При нас те идват като мотористи, а не като посланици на Путин, както ги наричат", казаха техните домакини от бургаския клуб "Black Sea Hooligans".

"Нощните вълци" са известни повече като политически инструмент на Москва. Организацията има репутация на една от най-активните националистически структури.

При преминаването на "Нощните вълци" през Чехия те бяха освиркани от недоволни граждани, които не искаха да ги допуснат. По подобен начин ги посрещнаха и в Германия, а в Полша изобщо не можаха да преминат границата.

Те ще преминат през България в рамките на мото похода си „Славянски свят 2016”. Плановете им включват посещения на връх „Шипка”, Троянския и Рилския манастир, както и Плевен.

Рокерите отрекоха обвиненията, че се занимават с политика и са спонсорирани лично от рускияп резидент.

"Ето това е нашата политика - да хванеш брата си за ръка, без значение от кой клуб е, какво му е отношението към религията, политическата му позиция. Има просто общочовешки понятия като чест, достойнство и приличие. Нямаме спонсори, например знамената и гербовете ги правя аз за моя сметка", посочи Андрей Бабровски.

Все пак рокерите обявиха, че подкрепят Путин.

И докато рокерите засаждаха дърво, две групи противници и поддръжници се биха. Украинци и българи, които искали да кажат, че нощните вълци не са добре дошли, били нападнати от представители на войнски съюз. Сериозно пострадали при боя няма. Разпитите продължават.
За Новините на Флагман Димитър Иванов.
След като прокуратура и полиция признаха, че стрелбата по Митьо Очите е не просто спор за паркомясто, а за наркомясто, екип на Нова се срещна с наемателя на ресторанта, в който беше стреляно по Желязков. От страх той се укрива след последните арести на групата на Божидар Кузманов-Кравата.
„Аз не се крия от властите. Просто се чувствам застрашен, моята сигурност е застрашена. На 10 юни излезе статия във вестник с моя снимка и голяма стрелка, която ме посочва, а под снимката пише: „Ето го екзекутора”. Така Данаил Петков обяснява страховете си.

Твърди, че никога не е имал бизнес отношения с Божидар Кузманов - мъжа, чиято компания е била атакувана от хората на Димитър Желязков в нощта на 8 юни. Кравата бил нает от главния готвач на заведението да работи в кухнята. Днес полицията го издирва като тартор на организирана престъпна група.

„Виждал съм го в една фитнес зала, в която тренира доста голяма част от комплекса. Няколко пъти съм го засичал там, но не виждам в това нищо престъпно”, категоричен е Петков.

Подробности за вечерта на стрелбата по Очите Данаил научава от бизнес партньора си Николай Иванов, който бе задържан във вторник при зрелищния арест.

„Фактът, че човекът функционира вече 17-18 години, мисля, сам по себе си отговаря на въпроса дали има политически чадър над Митьо Очите”, коментира още Петков.

Той разкри и подробности от вечерта на престрелката, когато е арестуван като свидетел. Слагат го в килия с човек на Очите.

„Бях разпитван около 3 часа. После бях затворен в килията като истински престъпник. В моята килия беше доведено и лице с бронежилетка. Каза, че работи за Димитър Желязков. Не знам откога може да влизаш с бронирана жителка в килията… А и въпросният човек влезе след мен и напусна доста преди мен. Нали полицаите през цялото време твърдяха, че искат да разследват престрелката? Ако искаш да разследваш престрелката, разследвай човека с бронираната жилетка, който твърди, че е бил там”, казва още Данаил Петков.

Той каза, че досега не е имал нито лични, нито бизнес отношения с Желязков. Отрича в бара му да се правят алкохолни турове - една от версиите за подялба на територия между групировките.

В същото време прокуратурата повдигна обвинение срещу съдружника му в рекет и трафик на бежанци.

„Това някак не ми звучи правдоподобно. Кога точно ние с него сме имали време да ходим да прекарваме бежанци през границата или да подпомагаме каквото и да било, при положение, че ние сутрин и вечер сме в бара?”, пита риторично Петков.

Твърди, че бизнесът му не е толкова доходоносен, колкото се говори. Най-сериозното опровержение на тези слухове бил кредитът му от 30 000 лева. Колегата му пък дължал на банка 15 000 лева, а родителите му изплащали ипотека, направена за срок от 30 години.
Репортер: Цеца Алексова


Температурите през юли ще бъдат близки до климатичните норми за този период от годината. Това съобщи в ефира на „Флагман” синоптикът от Националния институт по метеорология и хидрология при БАН Красимир Стоев.
Най-ниските стойности, до които ще падне живакът в термометрите, ще бъдат между 12 и 17 градуса, а най-високите – 34-39 градуса.

Месечната сума на валежите ще бъде около и над нормата, която за по-голямата част от страната е между 40 и 70 л/кв.м, по Черноморието и долината на река Струма - между 30 и 50 л/кв.м, а за планинските райони - от 70 до 120 л/кв.м.

По-интензивни превалявания ще има в периодите 2-4 и 8-9 юли, каза още Стоев.

По-хладно ще бъде през първото десетдневие на настъпващия месец. Слънчеви часове ще има преди обяд. Около и след обяд и преди полунощ ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще има краткотрайни валежи и гръмотевични бури. Възможни са и градушки.

Между 10 и 20 юли температурите отново ще бъдат сравнителни ниски за сезона. Най-голяма вероятност за преминаване на студени атмосферни фронтове и условия за превалявания и гръмотевици има на 12, 17 и 20 юли.

През повечето дни от третото десетдневие на юли въздушната маса над страната ще бъде устойчива. Ще бъде предимно слънчево, температурите ще се повишат и ще стане горещо. Около 23 юли и в края на месеца може да има краткотрайни валежи и усилване на вятъра.


Огромен джакпот се натрупа в лотарията „Мегамилиони” в САЩ. Сумата достигна 450 млн. долара.

Това стана, след като никой не успя да познае числата и да вземе 390 млн. долара.

Тегленето е в петък вечерта.

450-те милиона долара са третият най-голям джакпот в историята на играта. Те са и най-солидната награда в „Мегамилиони” от декември 2013 г. насам.


Най-големият нешлифован диамант в света се продава на търг. 11000-каратовото бижу, известно като "Леседи ла Рона" или "Нашата светлина", се продава в Лондон.

Диамантът с размер на топка за тенис е намерен в Ботсвана и се очаква да смени собственика си за повече от 70 млн. долара. Анализатори обаче коментират, че продажбата не е много сигурна - заради референдума във Великобритания, на който беше решено страната да излезе от Европейския съюз. Това доведе до спад на британската лира, която загуби повече от 10% от стойността си.
Така се разделяме останете с флагман приятен следобед.
4.
уааааааааааааахахахахахаххах
30.06.2016 13:52:49
1
5
а бе кюфте такова, тук вс е схема, ела виж за какво става въпрос! внимателно планирано? да не би и стрелбата преди 22 дена и тя да беше планирана? паляк
3.
хаха
29.06.2016 22:45:20
0
4
Цацаров и тази Даниела са подлоги на Митьо!
2.
Smith
29.06.2016 21:53:30
4
13
А защо Митьо още не е обвиняем, след като е нахлул с въоръжена организирана престъпна група на публично място и е предизвикал безредици и стрелба? Какво още трябва да се случи, че руската подлога Цацаров да си размърда прокурорския задник и да почне да си върши работата?
1.
НЕСЕБЪРСКИ РИБАР
29.06.2016 19:08:08
0
7
КАТО НЯМА РИБА И ЦАЦАТА Е РИБА
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори