×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Запорирана заплата и висящо шкембе у НФСБ докараха оставката на герберовия шеф на ОбС-Бургас


Запорирана заплата и висящо шкембе у НФСБ докараха оставката на герберовия шеф на ОбС-Бургас
Кого бихте подкрепили вие: Гологлавият Костантин Луков (вляво) или Божидаров с достолепното благоутробие
06 Юни 2016, Понеделник, 12:35 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Не ме притесняват, имам подкрепата на ГЕРБ, Реформаторския блок и ДПС, отвърна Луков, който смята още, че и гологлав изглежда добре

Общински съветници от НФСБ, СЕК и БСП ще поискат утре на извънредна пресконференция оставката на председателя на Общинския съвет в Бургас Костантин Луков, научи Флагман.бг.

Все още не е ясно дали двамата съветници на АБВ, единият на БДЦ  и представителят на странното формирование „Солидарност“ ще ги подкрепят, намирайки разумно основание за това.

Утре в 11 часа се очаква консолидираната опозиция да застане пред медиите, за да съобщи мотивите за исканото отстраняване на първия сред равни в ОбС Бургас. Адвокат Костантин Луков е сред знаковите лица на ГЕРБ в община Бургас

„Поканих всички председатели на групи в ОбС, но все още не знам кой от тях ще дойде на утрешната пресконференция. Така може да се държи в школата в Симеоново или в милиционерското училище, но не и в ОбС- Бургас, затова Луков трябва да си ходи“, каза общинският съветник Ангел Божидаров от НФСБ пред Флагман.бг.

По думите му Луков смачкал всички демократичните норми и прокарал сталинизма в местния парламент. Като добър поведенчески модел на председател, Божидаров посочи парламентарната шефка Цецка Цачева, която според него, водела заседанията ерудирано, не влизала в разпри и се отнасяла толерантно към всички парламентаристи.

Всъщност НФСБ са обидени на председателя на ОбС Бургас, че в момент на непремерена емоция по време на последната сесия той изнесе обстоятелства около личния живот на колегата си Георги Дражев. Луков заяви от микрофона, че заплатата му като общински съветник е запорирана заради дългове. Това стана след словесен двубой между двамата дали и до кога в канцеларията на местния парламент могат да чакат отчет на похарчените общински пари за командировката на зам.председателя Дражев като водач на делегация в Иран.

Освен на Дражев, Луков скочи и на Ангел Божидаров, критикувайки го не на политическа основа, а за физическите му недостатъци. Пак от деловия президиум, в присъствието на медии и граждани, общинският шеф Луков  препоръча на телевизионера Божидаров да не се пали толкова много с изказвания, защото може да получи инфаркт или... още по-лошо – ще му падне шкембето от злоба.

„Не говоря от името на Георги Дражев, нека сам той да си каже, аз не се чувствам обиден заради това, че Луков ме подигра за голямото ми шкембе. Приемам го с усмивка и му обещавам, че до септември ще съм го свалил. Въпросът е дали той може да стане по-мъдър“, допълни с чувство за хумор Ангел Божидаров.

Всъщност оригиналният отговор на Божидаров от последната сесия е, че той шкембето може да го свали, но на плешивия Луков коса няма да му поникне. С ироничен тон Божидаров заяви следното на шефа си: „Пожелавам ти на тебе: Да ти поникне коса!“, което заклинание по-скоро имаше подигравателен характер – в смисъл, че Луков изглежда не по-малко отчайващо с олисялото си теме отколкото Божидаров с шкембето.

Изобщо не се притеснявам от това искане на оставката ми, чувствам подкрепата на колегите си от ГЕРБ, от Реформаторския блок и ДПС. Аз лично не вярвам и АБВ да им се вържат“, отсече пред Флагман  Костантин Луков. Според него нивото на дебата в оОбщинския съвет го сваляло именно от опозицията.

„Чуйте изказа им! Трябва да имаш железни нерви, за да издържиш. Заради това и не се притеснявам, защото знам, че мнозинството от общинските съветници оценяват на какво съм подложен“, допълни Луков. Той препоръча на опозицията да промени поведението си, защото на следващите избори резултатите им щели да клонят към нула.

По думите му дори и да не е председател на ОбС, няма да загуби нищо. Дори напротив – щяло да му остане повече време за адвокатската практика.

Дали ще съм председател или не – не е от особено  значение. А за косата ми – не приемам заклинания да ми поникне, защото не смятам, че с окосмяване ще изглеждам по-добре“, допълни Костантин Луков, който и така, според дамската част на залата, си е доста секси.

В интерес на истината настоящият председател на ОбС в Бургас, въпреки импулсивността му и резките жестикулации от трибуната, е далеч по-приемлив в своето честно поведение спрямо опозицията, отколкото предшественичката му Снежина Маджарова.

Маджарова се записа в историята като дребнава, отмъстителна и злобна спрямо всяка критика към нейната работа. Затова бе загърбена дори и от собствената си партия. Даже вече е забравена.

В категории: Политика


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
16
Коментара по темата
16.
ВСИЧКИ СА МАСКАРИ
07.06.2016 08:08:57
0
6
То е ясно, че всички включени тук публични личности са дебили, малоумници и т.н. - да не цитирам всички изказани мнения до сега, но пък ДРАЖЕВ да стане председател на общинския съвет - ПОЗОР! Братът на мафиот №1 в Бургас да бори мафията?!?! Вие вярвате ли му? Ама брат му, според него, не бил мафиот, защото спасил "Черноморец" с...1 милион лева? Че откъде ги имате тези милиони, бе братя? Защо вие да, а всички ние - не? И каква работа са имали бургаските велможи в Иран? Така ли се замаскират живи екскурзии с народни пари? Плюят се на ужким, за пред нас, а всъщност си плетат взаимно кошниците! Божидаров е една мижитурка, на приказки и да се блещи от екрана на СКАТ много го бива, но да се е преборил за нещо смислено? като си гласуват заплатите и придобивките си правят една словесна гаргара и после дружно лапат на калпак. Хора, ножът е опрял до кокъла. Всеки четвърти българин иска да обърне гръб на България и да бяга от нея, до където му видят очите. Това е именно заради ТЕЗИ! Докога ще ги избираме, докога ще им даваме и хляба, и ножа в ръцете - този хляб, който не стига за децата ни, за родителите ни - а внуците ни няма и да го вкусят, защото ще се родят по четирите краища на света... и думата България няма да означава нищо за тях.
15.
Иван де ла Пеня
07.06.2016 07:46:15
1
6
Луков=БАТМАН=МАлоумник номер 1 на Бургас!!!
14.
pepi
06.06.2016 18:44:03
2
12
lukow e golqmo nedorazumenie i prost kato zadnik
13.
kircata
06.06.2016 18:36:46
1
23
Толкова простотия на едно място няма даже и в БигБрадър.Горко на Бургас с такива управленци
12.
Милчо Дбрев
06.06.2016 17:58:19
4
13
Той председателят направо се уплаши от всички и ще го премести от едното място на другото!
11.
Младеж от Бургас
06.06.2016 17:57:37
0
21
Извинявайте , ама няма ли млади хора в този Общински съвет?
10.
Тъпънар
06.06.2016 17:52:54
1
1
Чл. 24. (Изм. - ДВ, бр. 65 от 1995 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 69 от 1999 г.) Общинският съвет избира от своя състав председател на съвета. Изборът се провежда с тайно гласуване. За избран се смята кандидатът, който е получил повече от половината от гласовете от общия брой на съветниците.

(2) (Нова - ДВ, бр. 69 от 2003 г.) Общинският съвет може да избере един или повече заместник-председатели на съвета. Условията и редът за избиране и правомощията на заместник-председателя се уреждат в правилника по чл. 21, ал. 3.

(3) (Нова - ДВ, бр. 69 от 2003 г.) Правомощията на председателя на общинския съвет се прекратяват предсрочно при:

1. подаване на оставка;

2. трайна невъзможност или системно неизпълнение на задълженията си като председател за повече от три месеца с решение на общинския съвет, взето по реда на ал. 1;

3. (нова - ДВ, бр. 42 от 2009 г.) влизане в сила на акт, с който е установен конфликт на интереси по Закона за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси.
9.
oho boho
06.06.2016 17:51:37
3
12
Каква кантора бе Луков само Милчо Добрев се навърта пред прозорците.
8.
oho boho
06.06.2016 17:38:21
6
26
Луков къде точно чувстваш подкрепата на ДПС.Някъде отзад ли?
7.
сашко
06.06.2016 17:30:32
8
23
Това поведение на Луков е недопустимо.Ако Герб са умни сами ще го махнат.
6.
Требор
06.06.2016 17:05:56
1
29
Част от съвета е направо за продължително психо лечение.
5.
ЦСКА гние във В група
06.06.2016 16:57:28
7
39
Koцето Луков е абсолютен дебил и малоумник,типичен идиот от ГЕРБ върхушката,тъпа кука наритана от МВР защото е заловен с белязани банкноти по време на вземане на подкуп за прикриване на убийство при ПТП.
4.
Георги
06.06.2016 16:55:03
2
19
№ 2, ти като много остро парче да не си авторът на статията.
Цитирам:
"Запорирана заплата и висящо шкембе у НФСБ докараха оставката на герберовия шеф на ОбС-Бургас"

Това е напълно малоумно изречение, да не говорим, че "герберовия шеф" не си е подал оставката.
3.
роса
06.06.2016 16:48:44
24
9
Маджарова не е забравена, тя е изключително уважавана в редиците на ГЕРБ и не ви прави чест да отправяте подобни злобни коментари.
2.
До Георги
06.06.2016 16:48:18
16
4
Лунатик си ти бе тъпо парче - не си прочел и два реда и бързаш като пърле пред майка си да пишеше глупости
1.
Георги
06.06.2016 16:45:08
1
21
Егати заглавието. Явно е написано от някой пълен лунатик.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Добрата новина е, че 49-ото НС ще излезе в почивка до няколко дни и доколкото е възможно авторитетът на парламентаризмът ще бъде запазен При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие „Пратете екип, защото престъпността расте, появяват се и все повече нарушители на ЗДвП, зоват местните жители Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Фолкдивата неузнаваема, сравниха я с нейна колежка Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жертвата, която е на 64 години, е получила медицинска помощ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Ветроходното състезание ще започне с Парад на участниците пред Морската гара
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори