×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ужас! Вижте как обучават сексуално четиригодишните деца в Канада


Ужас! Вижте как обучават сексуално четиригодишните деца в Канада
Премиерът на Онтарио Катлийн Уин (вляво) със своята сексуална партньорка на гей парад
29 Май 2016, Неделя, 21:43 ч.

Шестгодишните пък учат колко е добре да си хомосексуален

Евелина Азаева е журналист и кореспондент на в. „Комсомолская правда“ в Канада. В една от своите кореспонденции, като пряк свидетел и участник в събитията, тя разказва за нововъведената учебна програма по Сексуално образование в провинцията Онтарио, срещу която се надига цялата общественост. Следва родителска стачка, по време на която 35 000 деца не отиват на училище. Причината – т.нар. сексуална програма не просто развращава децата, достигайки потресаващи порнографски измерения и обучение в орален секс и хомосексуалност, но и внушава на децата от 4 до 13-годишна възраст, че понятието „пол“, „майка“, „баща“ не съществуват. Битката на родителите започва през лятото на 2015 г. и продължава до днес. Въпреки техните протести, програмата е въведена принудително в училище.

Всичко започна лятото на 2014, когато премиер-министър на канадската провинция Онтарио стана Катлийн Уин – лесбийка. Тя почти веднага обяви, че от септември 2015 г. в началните училища, където се обучават деца от 4 до 13-годишна възраст, влиза нова програма за сексуално образование.

До средата на зимата правителството упорито не показваше на родителите тази програма, но след това, явно за да успокои притеснените жители на Онтарио, все пак я публикува.

Да се ​​каже, че населението е преживяло шок, все едно нищо не сме казали. На първокласниците, а това са шестгодишни деца, възнамеряват да обясняват в час какво е „пенис“, „вагина“, „вулва“ и „съгласие за секс“. На осемгодишните ще говорят за хомосексуализма, при това в положителна светлина. Те ще бъдат посвещавани и в  „теорията за половете“, според която половете не са два, даже не са и три, а ако ти имаш един или друг полов орган, това не означава, че ти си момче или момиче. Ти може да си, например, „интерсексуален“. (Какво е това, изглежда знаят само в Министерството на образованието на Онтарио).

На децата от 9 до 13 години ще бъде обяснявано какво е анален секс, орален секс, анална течност, как хомосексуалистите разменят ласки помежду си, а също и мастурбацията като „приятен начин да опознаят тялото си“. Няколко години преди това на сайта на управлението на училищата в Торонто за децата бяха публикувани връзки към сайтове за хомосексуалисти, транссексуални и секс съвети, като например как се използват зеленчуци за секс, защото това е, отново, „по-добър начин за опознаване на тялото“. На децата в шести клас ще се говори за вредата от „стереотипите“.

В интернет в допълнение към секспрограмата се появи видео с инструкции за учителите как да отговарят на предполагаемите въпроси, които ще им задават децата. Около пет 9-10 годишни деца, които изобразяват клас, слушат това, което казва учителят, изчервяват се, кикотят се, закривайки устата си с ръце… и не задават въпроси. Видно е, че се стесняват. Така че учителят разгръща лист хартия и чете въпрос, написан неизвестно от кого. „Какво е blow job?“ – пита учителят (това е орален секс на много мръсен жаргон, който дори не се употребява от всички възрастни – бел.ред.) И отговаря: „Така на жаргон се казва, когато някой поеме член в устата си. Но това трябва да става само с негово съгласие.“ Или друг въпрос: „Може би искате да знаете как гейовете се галят един друг? Те могат да го правят с устни си, с ръце, както и с всяка част на тялото си, за да си доставят удоволствие един на друг“.

Във видеото учителите не спират да говорят за удоволствието от секса: „Какво е усещането при оргазъм? Благодаря ви за този въпрос!“ – сияе учителката и започва да разказва за усещанията… На въпрос за аборта заявява: „Някои религиозни хора казват, че абортът е опасно нещо… Това не е вярно. В Канада абортите се извършват в чисти условия от лекари-професионалисти и рискът от усложнения е минимален“.

Правителството на Онтарио се опитва да обясни своите намерения със загриженост за деца: иска да се намали нивото на забременявания сред тийнейджърките, да се обясни на децата, че не трябва да убеждаваш някого да прави секс без негово съгласие, че не може да се обиждат на базата на сексуална ориентация и т.н.

Но родителите трудно могат да бъдат подведени. Жители на Торонто създадоха във Фейсбук група за борба с новото „сексуално образование“. В края на февруари 2015, в най-големия студ, мултиетническата общност на Торонто в лицето на 800 активисти застана пред сградата на парламента в Онтарио – протестиращите настояваха властите да се откажат от новата секспрограма в образованието. Към протеста на родителите се присъединиха депутати, общественици, а инициативата на Катлийн Уин беше разкритикувана и в пресата.

Въпреки протестите на родителите, Катлийн Уин, която навремето, имайки три деца, се е развела със съпруга си и е довела при тях своята партньорка-лесбийка, заяви, че всички протестиращи са хомофоби.

През април 2015 се състоя втори митниг, на който вече се събраха над 5000 души. Хората дойдоха организирано от всички краища на Онтарио. Имаше англосаксонци, индийци, руснаци, гърци, китайци, имигранти от Африка… Най-организирани от всички, разбира се, бяха мюсюлманите. „Нашият дом е в пламъци!“ – така се изрази техният лидер.

Аз бях сред руските емигранти, носещи плакат „Либерали от Онтарио! Педофилите ще гласуват за вас, родителите – не!“ (премиер-министърката Kатлийн Уин е лидер на Либералната партия в Онтарио). Дадох интервю за местния вестник „Торонто Стар“ и говорих за това, че емигрантите, идвайки в Канада, я смятат за християнска държава с твърди морални устои, а сега за децата просто не е безопасно да ходят на училище. Слушайки за секс в класната стая, гледайки илюстративен материал, 11-13-годишните могат спокойно да изнасилят 8-годишно, учещо в същото училище, в тоалетната… Някои от нашите сънародници дори решиха да се върнат у дома, не виждайки бъдеще за децата си в този Содом и Гомор.

Всичко това се случваше на фона на делото срещу бившия заместник-министър на образованието на Онтарио, професор Бенджамин Левин, който вече е признат за виновен за създаване на детска порнография и за това, че е консултирал майки как да правят секс с децата си. Когато през 2009 г. Левин беше зам.-министър на образованието, министър беше същата Катлийн Уин, настоящ премиер на Онтарио и инициатор на „сексобразованието“. Както пише Левин в един от документите, новата програма за сексуално образование е била „приоритет“ за двамата. Те се опитаха тихомълком да я въведат през 2010 г., но християнските организации вдигнаха много шум, родителите бяха възмутени и не позволиха планът да се осъществи. През 2013 г. полицията, разследвайки международна мрежа от педофили, откри сред тях Бен Левин. Всеки ден той е посещавал сайтове за инцест (кръвосмешение) и e разказвал как той и съпругата му са правили секс с трите си дъщери, съветвал е майките как да развращават дъщерите си, да ги насилват и да ги „предоставят“ на своите съжители. „Беше страхотно!“ – пише Левин  по времето, когато е „използвал“ (по неговите думи) дъщерите си. Той изразява надежда, че те, вече пораснали, ще му предоставят за секс-утеха и внуците му…

Бившият заместник-министър на образованието д-р Бенджамин Левин (вляво), който беше арестуван през 2013 г. за разпространение на детска порнография, на традиционния гей-парад в Торонто заедно с лидера на либералите Джъстин Трюдо (сега премиер на Канада) и с премиера на Онтарио.
Така се стигна до стачката. От 4 до 11 май 2015 родителите от Онтарио, които  не са съгласни със сексобразованието, не водиха децата си на училище. Това, разбира се, е трудно. Работещите родители, особено самотните, няма къде да оставят децата и е трудно да плащат сметките си, ако пропуснат една седмица на работа. Дори могат да изгубят работата си… Но хората решиха да пожертват много, излагат се на риск и не възнамеряват да отстъпват.

В първия ден на стачката, в понеделник, в училищата в Торонто не дойдоха 35 000 деца. А правителството, видимо уплашено, че няма да успее да влее в детските глави „сладката отрова“, се разбърза: родители разказват, че новата „секспросвета“ стартира в училищата още сега, без да се чака септември.

Междувременно канадският сайт www.Lifenews.ca публикува откровенията на една лесбийка-учител от Онтарио. По време на конференция тя просвещава свои единомишленици как да популяризират в детските градини идеята, че хомосексуалните семейства са равни на традиционните. Тя разказа как е започнала да обучава деца в предучилищна възраст и че това било „най-хубавото нещо“. Чела им една книга, където принцът се омъжва за принц. И когато едно момче казало: „Това не може да бъде! И двете са момчетата!“, тя отговорила: „Възможно е. Тук, на страница 12, това е описано“. Детето казало: „Това книга. Това не е реалният живот „. А учителката отговорила, че тя е жена, и е женена за жена … „В класа настъпи тишина“. И тогава учителката казала: „Искате ли да ви разкажа как прекарваме времето с децата си?“. Децата казали, че искат. И тогава педагожката започнала да разказва как люлеят децата в люлката, играят си, гъделичкат ги, водят ги в сладкарница и т.н. „Нима това е различно от вашите семейства?“ – попитала тя. И децата казали, че не е различно… а момчето, което първоначално протестирало, след разказа казало: „Да, вие сте семейство“.

Учителката донесла в клас снимка на своето лесбийско семейство и сега тя винаги стои там… Тя така просвещавала децата, че когато в пети клас дошло ново дете и научавайки, че учителката е лесбийка, казало, че му се гади от това, всички деца го гледали осъдително, а на едно от момичетата дори му се насълзили очите от обидата…

За това, че в училищата вече са започнали да учат „това-онова“, пред „Комсомолская правда“ разказва и една руска майка. По закон родителите все още имат право да вземат децата от такива уроци и тя отишла да вземе своето. „Вместо нашият добър директор ме посрещна някакъв дядка с мазен поглед. Попита ме защо взимам 11-годишния си син. Отговорих, че му е още рано да знае тези неща. „Не, – каза той. – Децата трябва да се учат на това от 3-годишна възраст“. Майката прибрала сина си, но съучениците след това му разказали, че са гледали филм за „пуситата“, после гледали кадри от раждане и „това било толкова отвратително и срамно, че едно от момчетата дори се скрило под масата“.

Друга майка разказа как учителят в класната стая с червило на устните попитал децата: „Знаете ли, че има презервативи с шоколадов вкус? Много са вкусни.“

Срещу новото сексобразование протестират активно християнските организации в Канада, които първи започнаха борбата и я оглавиха. Католиците вече писаха до папата, търсейки защита за провинцията от експериментите върху децата. Но християните в Канада, както и навсякъде по света, сега са в беда. Няма гаранция, че думите на папата, ако прозвучат, ще повлияят на някого…
В адвокатските асоциации в Канада вече не се приемат випускници от Юридическия факултет на знаменития Християнски университет. Правата на сексуалните малцинства са значително повече от правата на вярващите. В Канада не можеш да откажеш услуга на гей или лесбийка, дори ако религията ти забранява да направиш нещо за тях. (В САЩ наскоро със 135 хиляди долара беше глобена семейна двойка сладкари, които отказаха да направят сватбена торта на лесбийки).

Между другото, неотдавна в Белвил, един от градовете на Онтарио, родителите бяха възмутени от разпространението на плакати, в които децата се призовават да не използват в речта си думите „майка“ и „баща“, „съпруг“ и „съпруга“, а да ги наричат ​​“родители“ „опекуни“, „партньори“, „съпрузи“. Предлага се отказ от обръщенията „госпожица“ и „госпожа“ към учителките, а вместо това да ги наричат по име. И всичко, защото това е gender inclusive language – „език, напомнящ за половите различия“.

В плакатите стигат до там, че предлагат думата „policeman“ (полицай) да се замени с „police officer“, за да не се произнася думата „man“ (мъж). „Chairman“ (председател) също не трябва да се  употребява, вместо това – „chair-person“. Не мъж, а някакво лице, което управлява…

Със сигурност ще ви уведомим какъв е изходът от борбата на хиляди канадски родителите за това децата им да си останат момчета и момичета, а те самите – майки и бащи, съпрузи и съпруги.

*Въпреки протестите на родителите, учебната програма по сексуално образование е въведена в адаптиран и „разводнен“ вид от премиера на Онтарио Катлийн Уин за настоящата учебна 2015-2016 година. Резултатът – стотици родители не пускат децата си на училище и посещаемостта намалява видимо. Протестите продължават през цялата учебна година и до днес. Правителството на Онтарио обаче е категорично и отказва да се съобрази с общественото мнение. В канадската преса има множество материали по случая и въпреки огромния спад в рейтинга на Катлийн Уин, нейната сексуална програма се реализира в училищата на Онтарио. (бел.ред.)

Официалният линк към учебната програма по Сексуално образование: https://www.ontario.ca/page/sex-education-ontario

Източник: Memoria de futuro

В категории: Животът


2
Коментара
Би Ти Ви връща Цитиридис?
Би Ти Ви връща Цитиридис? 19/04/2024, Петък 12:14 0
2
Коментара по темата
2.
me
30.05.2016 11:03:54
0
3
Тия са луди. Програмата от линка е потрисаща. Ако и нас тук ни чака това, не ми се мисли.
1.
мдааа
29.05.2016 23:17:48
0
8
Ужас! Светът е обезумял тотално! Явно идва краят! Спомнете си от какво загива Римската империя - от тоталния разврат, който се шири - съвкупление между родители с децата им, между кръвни роднини, а педерастията и лесбийството са били разпространени от далечни времена между патрициите. Въпрос на престиж е било и всички богати и власт имащи са имали млади момчета за любовници!
Аман от тия ЛИБЕРАСТИ и ЛИБЕРИЙКИ (либерали). То и ДПС е от тях - либералите!
Светът е полудял - вижте какво става в американската армия! Содом и Гомор!
Погледнете младежта - в гръб не можеш да ги различиш момчета от момичета, с опашки, с прически, супер тесни панталони, епилирани, със скубани вежди, изнежени........гнус!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов Би Ти Ви връща Цитиридис? Би Ти Ви връща Цитиридис? Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн. 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер
Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори