×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сигнал до "Флагман": Певец и певица вият под спалните ни след полунощ, не се издържа!


Сигнал до "Флагман": Певец и певица вият под спалните ни след полунощ, не се издържа!
Заведението наистина се намира на няколко борчета разстояние от блока, показа репортерска проверка
29 Май 2016, Неделя, 20:15 ч.
Автор: Флагман.бг

Няма ли кой да глоби "Златното пиле" в ж.к. "Славейков" за нарушение на общинските наредби?

Пишем ви група жители на блок 16 в ж.к. "Славейков". Откакто се е стоплило времето, живеем в някакъв музикален ад. Моля, помогнете ни!
Блокът ни се намира на около 30 метра от заведението "Златното пиле". Всеки петък и събота, а през лятото може би всеки ден, там пристига оркестър с певци. Дамата се напъва да имитира Силвия Кацарова, а мъжът - Азис. Тежки и протяжни маанета  се редуват с песни на Силвия,  чието качество няма да  коментираме.
Проблемът е в тонколоните и децибелите, които се надуват до дупка. Нямаме идея посетителите глухи ли са, та е нужно да са поставени на тази звукова инвазия, но със сигурност някой може и да оглушее.
Да не говорим, че веселбата продължава до след полунощ и околните блокове са като в дискотека. Нито можем да приспим децата си, нито самите ние да заспим, докато не звъннем на 112 или в полицията и някой все пак разкара оттам групата.
Дълго след това обаче пияни или развеселени компании продължават да крещят по масите и да се надвикват и тормозът е ужасен.
Има си Наредба на общинския съвет до колко часа могат да работят заведенията и до колко могат да се дерат кръчмарски певци и певици.
В нея е фиксиран час 23, а веселбите в "Пилето" понякога продължават до 1 след полунощ.
Молим компетентните органи да се намесят, да проверят работното време на заведението и децибелите.
Никой бургазлия не заслужава да живее под непрекъснат стрес и вой на тонколони и микрофони.
Настояваме и за бърз отговор от общината.
/Б.р. Публикуваме писмото без редакторска намеса/



17
Коментара
17
Коментара по темата
17.
nedovolen
31.05.2016 09:58:54
0
2
А кога Община Бургас ще упражни контрол върху кафе "Унисон", което си разполага масите както иска от деситилетия и запушва достъпа на живущите? Колко жалби са пускани...без резултат. А да не говорим за отдел "Незаконно строителство" към ТД Приморие. Пуска се жалба за незаконно и едновременно с това опасно строителство от страна на новодомци-съседи в току-що построена кооперация в центъра на града (говорим за изнасяне на WC и баня на балкона) и оттам отговарят:" Ама,защо не се разберете помежду си?". Отврат!!!! Мижитурки и книжни плъхове, само заплати чакат!!!! Ден да мине друг да дойде!!!Така работим....колко жалко!
16.
до 12
30.05.2016 11:59:09
0
0
То добре напалм, ама поскъпна ... :)
15.
Пилчо
30.05.2016 10:49:11
4
2
Я стига сте ревали. Имате безплатен концерт. Вадете мезетата на терасата, бирата, и се наслаждавайте. От сън спомени няма.
14.
до блок 16 от новината
30.05.2016 09:48:36
2
6
Ами като полицията не се заема защо вие не се заемете ,ама седите като мишки в панелките и търпите .Това е българина , оплаква се но седи и чака някой да му свърши работата ! Осем входа сте , отивате с лопати , бухалки и ги почвате ,където е сръбската и ромската музика си требе и къотек .Къотек за един по добър и спокоен квартал .
13.
do 12
30.05.2016 08:08:06
0
13
ей, мангал рязан. с такива може да се разбере човек, а с такива като вас, само напалма е решение.
12.
BALGARITE NA KAIMA
30.05.2016 07:54:50
12
3
MAMICATA VI GQVURSKA DA EBA,SAMO NA CIGANITE ZNAETE DA SE ZABITE 4E VDIGALI 6UMNI SVATBI.A SEGA DA VI VIDQ KAKVO 6TE NAPRAVITE NA TAKIVA KATO ZLATNOTO PILE I DRUGI KATO TQH?AMA TE SI PLA6TAT NA KRADECA MITKO MOMATA I ZATOVA NI6TO NE MOJETE DA IM NAPRAVITE.
11.
До 10
30.05.2016 06:40:26
2
13
Ти май не четеш какво пишат хората, ами просто си говориш глупости. Къде прочете, че някой се възмущава от детския шум. Хората пишат, че разни чички се правят на футболисти и пречат на живеещите наоколо.
10.
vv
30.05.2016 00:17:36
8
15
Споко! Скоро ще се строи 9 етажна сграда на мястото на пилето и тогава ще видите какво е шум!
За спортните площадки няма и да коментирам , защото по добре на вас да ви е шумно , отколкото децата да стават наркомани. Почивка на село!
9.
Флагман мамка ви
30.05.2016 00:04:32
10
6
Смятам че тези гета там от комунизма трябва да се съборят най бързо --- много бедна и нещастна паплач живее там.
8.
Аз
29.05.2016 22:30:28
0
25
За какво ги направиха тези спортни площадки. Денонощна шумотевица, визирам тази в Славейков с псевдо футболисти, вдигат шум все едно да са спечелили шампионска лига. Поне Бургас да имаше отбор в а група, и като добавим и кръчмите наоколо с купоните до 1_2 часа..кво му пука на кмета общината е далече
7.
невярвам
29.05.2016 22:24:33
2
22
В най добрия град за живеене,видя ли чичо кмет защо неспечели приза тази година защото гръда е превърнат в гето тия мишки от обществен ред нестават за нищо
6.
ларито
29.05.2016 22:22:01
6
4
Сифтето ми свири на микрофона
5.
Точно така
29.05.2016 22:11:02
1
25
Кой дава разрешителните за тези заведения? Кой определя категорията им? Кой решава може ли да има оркестър?
Или някой в една сграда с колони прибира парички и си затваря очите? А хората да полудяват!
4.
Градски
29.05.2016 22:02:00
2
22
Ми тия на площадката на Каменица до спортното. Кой им разрешава по обед да организират спортни събития. Заради 20 куци псевдо футболисти половината Зорница не може да почива.
3.
Бургазлия
29.05.2016 21:59:06
0
28
То да е само там. В Зорница под 48 блок има една кръчма, в която редовно правят купони до среднощ. Кой малоумник в общината дава разрешителни за заведения под блоковете.
2.
Анита
29.05.2016 21:29:49
3
37
Глобата е много сериозна, само общината трябва да се събуди. Две глобички и млъкват. По снимките личи, че наистина вият под спалните на хората. Това е кошмар, КМЕТЕ!
1.
Гочо
29.05.2016 21:16:24
2
30
Нямате ли яйца, картофи, пълни нощни гърнета да излеете "чувствата" си върху певците?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Към средата на май кметът ще организира среща с бизнеса и всички ангажирани със сезона институции Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден В много предприятия ограничението от 18 минимални заплати за шефовете отпадна миналата година Затворник осъди държавата за 16 лева Затворник осъди държавата за 16 лева Пандизчията поискал общо 20 бона обезщетение за теснотия и дървеници Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета При младите тя може да е в резултат на психологически проблем Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Няма ранени, има само материални щети Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Той е сравнително скъпа инвестиция – по голямата част от бизнеса все още се ориентира как да го приложи в своята работа, за да повиши продуктивността
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори