×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Той спи с мен, а няма никакви чувства, писна ми да съм сексуална играчка!


Той спи с мен, а няма никакви чувства, писна ми да съм сексуална играчка!
А накрая винаги заспивам сама, често и незадоволена
24 Май 2016, Вторник, 22:00 ч.
Източник: розали.ком

Искам да чуя - обичам те, но той мълчи, какво да направя?

Здравейте,
Бих искала да споделя чувствата си тук, пред непознати. Трудно ми е да ги изговоря, затова мисля, че е най-добре да ги напиша.

Преди 2 години се разведох, оттогава възгледите ми за живота се промениха много. През това време не съм имала връзки тъй като не искам/не мога да се обвързвам. Не че не съм се срещала с мъже, но всичко приключва до 2 среща.

Сексуалният ми живот също не се получаваше доста дълго време, само да ме докосне някой и изпадах в ужас. Но... преди една година срещнах мъж. Познавахме се от преди това, но само на здравей.
Случи се така, че за известно време имахме много на брой случайни срещи през които се сближихме. Тук е момента да вмъкна, че той е обвързан. След една от поредните ни срещи, усетих че имам сексуални желания към него.

Отначало ми беше гузно, но пък беше единствения от много години насам с който да имам желание да спя.. а и беше идеален - обвързан, със сигурност нямаше да иска нищо повече от мен и щеше да е дискретен.

Заблуждавах гузната си съвест, че дали аз или с някоя друга той пак ще изневерява, че всичко е само секс и няма да му отнемам вниманието от жена му.... Не ми трябваха повече доводи. Направихме го, то пък се оказа много хубаво (за мен), той беше на моята сексуална вълна.

Супер, всичко хубаво ама айде - кой от къде е след това. На следващия ден още ме държеше доброто настроение от еднократния ми секс (както си мислех тогава) докато вечерта не се видяхме отново случайно в едно заведение и той предложи да продължим някъде само двамата.... съгласих се. Беше още по-хубаво. Така започнахме да се виждаме по веднъж или два пъти в месеца.

През останалото време не се чуваме, не си пишем, не се виждаме.... нямахме нужда един от друг в личния си живот. Постепенно обаче аз (съм много моногамна) доста свикнах с него. Може би заради това че имах с кого да правя секс дори не поглеждах други мъже. Това ми беше достатъчно.

Мислех, че с него имаме най-чистите взаимоотношения на света - без да се лъжем, всеки знае както иска другия от него. И както всичко простичко в един момент и това стана сложно.

При една случайна среща в заведение усетих от него ревност, която за моя изненада ми хареса.

КАК ТАКА ЩЕ МИ ХАРЕСВА, ЧЕ ТОЙ МЕ РЕВНУВА. ТА НИЕ ПРАВИМ САМО СЕКС. БЕЗ ЧУВСТВА?!?!?! Моментално се отдръпнах от него. Реших да сложа край. При срещите ни той никога не си е позволявал да покаже каквато и да е емоции, винаги е бил дистанциран и много сдържан.

Бях убедена, че след 3 поредни отказа за секс от мен повече няма да ме потърси. НО НЕ!Той започна да ме търси още по настоятелно, стана мил, започна да ме търси,да ме пита как съм, започна да излиза с мен ( уж случайно, знаеше къде излизам) . Напълно неочаквана от него реакция и напълно неочаквано много ми харесваше това.

В един момент се предадох, поддадох и продължихме постарому . Почти веднага той стана груб, ужасно груб, като ме видеше някъде случайно не ми се обажда, започна да сваля приятелките ми за да ме дразни,дразнеше ме и по други начини в ежедневието ми, разиграваше ме и това му харесваше (признавал си го е при разговор между нас) спря да ми пише да ме пита как съм, но си искаше секса.
Искаше си близостта с мен.

Аз демонстрирах хладнокръвие и си казвах : Какво ми пука как се държи, нали се виждаме само за секс, не ми е толкова важно да ми казва Здравей като ме види...така няколко пъти докато ми писна от отношението му и го отрязах нацяло.

Господи, как ми липсваше, ужасно много... неусетно бях вложила чувства в чисто сексуалните ни отношения. Това трябваше наистина да е края, няма развитие на нашата история, той си е обвързан, с мен прави само секс. Казах му "КРАЙ" . Не можех да му кажа, че слагам край защото съм увлечена по него.

Казах му че слагам край, защото се държи лошо. И той пак започна, да ме търси, да се интересува, да е мил и нежен към мен.... Аз продължавах да казвам не, на единствения с който исках да съм. Той обаче се усети, че не ми е безразличен, усети че като ме погледне и света около мен изчезва и е само той, усети че с две думи и пак ще съм негова. И го направи, пак се поддадох....

Знам, че е наивно, да искам и при него да не е вече само секс, че е глупава надежда да вярвам че има някакви чувства... упорито отхвърлям тези мисли, за да не се самонавивам и да очаквам нещо от него което знам, че няма да получа. Но толкова много въпроси ми се въртят в главата...

Знам, че мъжете могат да правят секс без чувства, но могат ли да правят секс повече от година с една и съща жена без чувства? Защо не прекрати взаимоотношенията ни когато аз исках?

Защо не се стресна като разбра, че имам чувства към него. Защо проявява ревност когато ме види с някой друг?

Сексът ни е много хубав, но не е най-добрият секс който и двамата сме правили. Защо иска да прави секс с мен, като може да прави, с която си пожелае.

Вярно е, че аз не го ангажирам със себе си по никакъв начин, не го търся и не искам нищо от него. Но все пак всяко нещо без развитие трябва да има край, а той няма никакво намерение да го сложи.

Извинявам се за дългия пост, но за пръв път признавам най-вече пред себе си, че имам чувства към човек в който не трябваше да се влюбвам..

В категории: Животът


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
???????
25.05.2016 09:36:14
0
9
"Знам, че мъжете могат да правят секс без чувства, но могат ли да правят секс повече от година с една и съща жена без чувства?" - това е големият въпрос: в какво се превърнаха мъжете? Същество, което прави секс без чувства, си е просто животно. На тази планета единствено и само човекът има съзнателно управляеми емоции. И когато прави секс без чувства, се гаври със собствения си произход(защото всеки човек е плод на секс по любов в класическия случай). Така че не момичето е виновно за изповедта си, а животното, изживяващо се като мъж. Хора много, човеци малко, мъже още по-малко, за съжаление!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Към средата на май кметът ще организира среща с бизнеса и всички ангажирани със сезона институции Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден В много предприятия ограничението от 18 минимални заплати за шефовете отпадна миналата година Затворник осъди държавата за 16 лева Затворник осъди държавата за 16 лева Пандизчията поискал общо 20 бона обезщетение за теснотия и дървеници Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета При младите тя може да е в резултат на психологически проблем Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Няма ранени, има само материални щети Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Той е сравнително скъпа инвестиция – по голямата част от бизнеса все още се ориентира как да го приложи в своята работа, за да повиши продуктивността
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори