×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бал като в приказките: Известен хирург зарадва дъщеря си с три рокли, 250 гости и червен килим


Бал като в приказките: Известен хирург зарадва дъщеря си с три рокли, 250 гости и червен килим
Габи е една от най-популярните млади дами под тепетата
Ключови думи: абитуриентка, флагман, бал
23 Май 2016, Понеделник, 14:20 ч.
Източник: Блиц

Дрон снима грандиозното тържество


Бал като в приказките направи за дъщеря си Габриела известният лицев хирург д-р Дани Якуб. Близо 250 роднини и приятели бяха поканени за празника на хубавицата в събота вечер. Сред тях бяха консулът на Казахстан в България Н. Пр. Темиртай Избастин, бившият шеф на полицията Пламен Узунов, известни бизнесмени. Партито бе в лъскав пловдивски ресторант.

Гостите преминаха по червен килим и бяха посрещнати с уелкъм дринк от популярна тв водеща, а всяка тяхна стъпка бе следена от дрон. Менютобе от рибни деликатеси. В сюблимния момент зрелостничката разряза бутикова торта. „Това е личният ми празник. Реших да присъствам цяла вечер, тъй като бе доста грандиозно. Изпращането от училище ще е на 24 май”, разказва възпитаничката на частно училище „Класик”.

Габи е една от най-популярните млади дами под тепетата, пише marica.bg. От малка е на сцената. Участвала е в десетки ревюта и конкурси за красота и талант. През 2009 г. печели титлата Мини Мис България. Три години поред е победителка в Мис Бели денс, а през 2014 г. впечатли жури и публика в надпреварата за Лейди България. Била е рекламно лице на фирми, хотели и тютюневи изделия. „Моите родители винаги са ме учили да имам самочувствие, насърчавали са ме да се изявявам”, казва известната наследница.

Те помагат и за подготовката за абитуриентския бал, която започнала още миналата година. „Бях на почивка в Дубай и там случайно си харесах една дизайнерска рокля. След това заедно с родителите ми отскочихме до Истанбул и си купих още две рокли”, посочва зрелостничката. И трите тоалета са дълги, официални. Смята да заложи изцяло на визията на принцеса. Защото този ден е само веднъж в живота и всяка жена трябва да бъде неотразима.

Роклите са в черно, червено (цветът на успеха) и телесен цвят. Разбира се, ходила е на пробна прическа и маникюр. В косите си ще има романтични къдрици и вплетени перли, а ноктите ще са пурпурни. „Ще работя с най-добрите в града, които от години се грижат за моята визия. Изцяло съм се доверила. Изборът е техен и се надявам да ме изненадат приятно”, признава Габриела Якуб. До ресторанта ще я закара д-р Дани Якуб със семейното БМВ Х6. А честта да кавалерства абитуриентката ще отдаде на брат си Алекс, който в момента се готви да стане част от националния отбор на България по бокс.

„През тази една година на подготовка за бала срещах най-различни трудности. Не е лесно да се подготвиш за 250 души. Да прецениш кой до кого да седи, да избереш храната, която ще се хареса от всички, червените килими... Аз самата съм много претенциозна и четири пъти променях концепцията - да речем, украсата, която бе изцяло от живи цветя”, признава Габи.  

В момента тя усилено се готви и за кандидатстудентските изпити в Медицинския университет, тъй като е решила да поеме по стъпките на баща си и да следва дентална медицина. Вече трупа и практически опит в клиниките му. „Искам да се развивам, защото не всичко е само красота. Трябва и ум. Хубаво е една красива жена да има и атрактивна професия”, категорична е Габи. Тя признава, че е много амбициозна и в следващите години ще съвместява лекциите в университета с изявите си на подиума.

“Когато една жена е красива, каквото и да облече, изглежда добре. Затова според мен е много важно как си се поддържал през останалото време. Ако някой си мисли, че ще го гримират и облекат и ще е звезда на бала, се заблуждава”, казва абитуриентката. Посочва, че тя самата много внимава с какво се храни.

„Непрекъснато съм на фризьор и маникюр. Поне два дни в седмицата прекарвам на вилата ни в Храбрино на чист въздух. Ходя на почивки в чужбина, за да разпускам. Наспивам се добре, за да избегна сенките под очите”, издава тайната Габриела. И допълва, че е противник на гладуването, както и на силния грим.

В категории: Лайфстайл


2
Коментара
2
Коментара по темата
2.
..
23.05.2016 23:32:37
1
10
Докато някой се чудим какво да ядем , други си избират какво да серат.... Държавата на безумията , чалгата и евтините наркотици.......... С тези празно изхарчени пари можеше стотици , които нямат пачички даже за костюм да имат по - добър бал и тоя евтин пр в момента щеще да е нещо положително и хората наистина да ви харесат пумияри мръсни!
1.
анти
23.05.2016 18:37:14
1
12
прилича на дъщеря на чалга певица, не на хирург !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори