×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Премиерът Бойко Борисов: Ако не бяхме започнали оградата на границата, тук щеше да е като в Гърция


Премиерът Бойко Борисов: Ако не бяхме започнали оградата на границата, тук щеше да е като в Гърция
Един от джиповете-подарък аха да не запали пред министър-председателя
22 Май 2016, Неделя, 14:35 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: авторът

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов също огледа преградното съоръжение


Ако България не бе започнала изграждането на оградата по границата и засилването на физическия контрол, страната ни щеше да изпадне в ситуацията, която в момента е Гърция. Тази теза разви пред журналисти премиерът Бойко Борисов, който днес огледа с хеликоптер цялото преградното съоръжение на българо-турската граница край Малко Търново.



Министър-председателят  бе придружаван от вицепремиера Румяна Бъчварова, военния министър Николай Ненчев и лидера на НФСБ и съпредседател на Патриотичния фронт Валери Симеонов. Присъствието на Симеонов не е никак случайно. Патриотите са основни инициатори за изграждането на оградата на границата.



Това бе и една от първите точки, които те заложиха пред ГЕРБ, за да подкрепят правителството на Бойко Борисов.

Министър-председателят огледа и 20 от 40-те джипа, подарени на България от британския му колега Дейвид Камерън.

Какво е мнението на Бойко Борисов за британските джипове, които се оказаха, че изобщо не са нови, а са над 20-годишни, очаквайте във Флагман.Бг! Очаквайте и подробности за цялостното посещение не премиера в Малко Търново!



Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 3
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 3
16
Коментара по темата
16.
ффф
23.05.2016 13:33:56
1
2
ИЗТЕЧЕ СЕКРЕТЕН ГЕРМАНСКИ ДОКЛАД: КОЛКОТО И ДА НИ ЛЪЖЕ БОКО УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е В ХОД! ВСЕКИ МОМЕНТ НАХЪЛТВАТ МИЛИОНИ ЦИГАНИ... http://bradva.bg/bg/article/article-82809#.V0LWYfmLTIU
15.
987п
23.05.2016 07:55:50
0
2
поздрав за общинарките и да не се престараете.https://www.youtube.com/watch?v=SoyaHIYQ4d4.
14.
111
23.05.2016 06:54:51
0
4
Aбитуриенти в дискотекa:
-Еднооооо,двееее
DJ-ят:
-Добре дошли в Jobs.bgeeeeeeee...
13.
svoi
23.05.2016 02:26:03
0
6
valeri priberi si ezika 6e go nastapi6 liza4 takav
12.
toi
23.05.2016 02:17:18
0
2
zaradi lap4o
11.
az
23.05.2016 02:16:36
1
3
boiko za6to ne idva6 v carevo ve4e
10.
bgman
22.05.2016 22:24:35
1
11
Истината е, че сме толкова зле, че дори и сирийските бежанци не искат да минават през БГ...
9.
4o4o
22.05.2016 19:54:58
5
2
kurwa e maika ti po skoro.4oweka si ba4ka i namira na4in da izpalnqwa obeshtaniq.Predi wreme Wolen kato podkrepqshe pak lubimeca na naroda Boko dali izdeistwa qmbolskata mastiq za stranata.I edin metar ogradka s uj wrajeska Turciq ne iskashe da se prawi a togawa sashto imashe nujda.Winagi e imalo nujda.Gar4alqta sa s nas w ewrosyza i mangalq ako wlqzat direkshan pak pri tqh.
8.
hihih
22.05.2016 19:54:27
0
1
borisov razbira ot politika a iliqn ot kmetuvane bravo i dano hubavi4ko premiera da se ogleda iz rajona i da ogleda na iliqn elektorata ama nqma da e vse taka nqmaaaaa
7.
Zlatko chernia
22.05.2016 19:18:21
5
9
Valeri simeonov e gadna kurva lajec i chovek za koito ne bih dal glasa si
6.
До Господин Премиер
22.05.2016 19:00:38
4
4
По-лесно да правиш огради и на гръцката граница, че бежанците май минават вече.
5.
Gocho
22.05.2016 18:47:18
3
10
Abe Zashto veche 26 godini gi tarpim tezi Balgaroubiitsi ve hora?!
Stiga robstvo i tiranstvo !
Stiga sme si chesali samo ezitsite anonimno po forumite !
Stavaite !!!
Da gi pometem za vinagi !
Balgaria za Balgarite i interesite na Balgarina !!!
Stiga spahte - ovtse... !
Ne vi omrazna samo da vi strijat... ?!
Daite da pokajem i rogata si !
4.
Пепи
22.05.2016 18:23:11
19
12
Евала на Валери!!Накара Борисов да се съобрази с него за охраната на границата,оградката,пътищата дотам. А какво беше преди това-гробница и разрихичка.
3.
Аз
22.05.2016 18:21:55
0
20
Що не прескочи до резово да види че имат 3(три)джипа в движение и 10 стоят на трупчета
2.
ПатрЕот
22.05.2016 18:09:13
9
19
ПатрЕота Симеонов голям гъзолизник на тиквата излезе да еба болкука му да еба, как сако се е долепил за гъза му
1.
Гайда
22.05.2016 17:50:03
3
31
Първо не се различаваме от ситуацията в Гърция и той много добре знае това, а защо са стари джиповете и това също знае, когато го тупаха по рамото и му казваха конгатулейшънс се усмихваше глуповато, а сега му показаха колко го уважават и колко си е свалил гащите, като предаде българският народ за шепа стотинки.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия Наистина ли се помисли за Кралица Наистина ли се помисли за Кралица Илияна Раева втрещи с външния си вид
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори