×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

От какво умират зодиите


22 Май 2016, Неделя, 13:16 ч.
Източник: Труд

Овен - Удар в главата

Ще намерите смъртта си навярно от удар в главата. Има три посоки, от които може да дойде: от ръката на приятел или от ръката на враг. И в двата случая причината ще е, че сте ги изнервили до загубване на човешки облик. Третата посока е от рязко приближаващата се към главата ви стена. Преди да се кюснете, дори няма да се замислите, че насреща ви е железобетон. Някои предричат да загинат в лавина в подножието на Еверест или друг достоен за покоряване от Овни връх. Както и да ви сполети, гибелта ви ще предизвика въздишки на облекчение.

Телец - От менингит

Вие давате ли си сметка, че няма друг човек в ресторанта, който чете по-дълго и сладостно менюто от вас? Експертите по планетарните влияния предвиждат, че вие, Телците, е много вероятно да посрещнете г-н Смърт с издут от преяждане корем. Гибелта ви ще е или героична - ще ядете, докато се пръснете, и за вас после ще пишат по вестниците, или трагична - от болест, която произтича от прекомерната ви страст към вкусната храна. Има и трети вариант. Може да хванете менингит в някоя лятна нощ от много дълго време, прекарано с глава в хладилника.

Близнаци - Просто млъкват

Трябва да знаете, че Близнаците не умират, те просто млъкват завинаги. По възцарилата се подозрителна тишина близките им се ориентират, че се е случило нещо лошо. Ако сте родени под този знак, смъртта ще ви посрещне под формата на човек в бяла престилка, който повтаря: “Спокойно сега, не бива да се вълнуваме.” Някои мистици смятат, че всеки Близнак в крайна сметка загива от ръката на злия си двойник. Но ние с вас сме наясно, че пиенето, дрогата и разгулният живот също може да ви убият. Ако са в неправилните съотношения.

Рак - В служба на детето

Достойната жена Рак ще издъхне в служба на детето (дори и да е вече плешиво, 50-годишно и с шкембе) или в краен случай - на дома. Тя ще предаде Богу дух или в кървава битка с други майки Раци, или ще падне бездиханна от изтощение. С мъжете, родени под този знак, нещата стоят различно. От тях се очаква да се пръснат от егоизъм и тревоги по собствения си пъп. Но тъй като такава смърт е невъзможна, значи остава другата опция - колкото и да са болни и многострадални, мъжете Раци няма да умрат. Никога. Поне докато стигнат до дълбока старост.

Лъв - Заради селфи

Не е лесно да се гадае от какво би загинал Лъвът - от противопехотна мина, от неотворил се парашут, от вбесен конкурент, или докато си прави селфи с гърмяща змия. Възможно е да го прострелят или намушкат с нож при сбиване. Вариантите са безкрайни, колкото са и опасностите, които се разпръскват подобно на облаци само при вида на краля Слънце. Огромната му самонадеяност го кара да се чувства недосегаем. Всички останали знаем, че не е такъв, дори и наемният убиец, който от две седмици ходи като сянка по петите му.

Дева - От ред и чистота

Съвсем прости неща могат да сложат точка на житейския път на Девите. Девите може би ще погинат от премного ред и чистота. След като успеят да стерилизират докрай всичко в живота си, те ще бъдат засегнати от единствения бацил, осмелил се да навлезе защитената им територия - бацилът на неподчинението. С други думи, представителите на този знак ще получат разрив на сърцето, когато научат, че собствените им деца живеят в разхвърляни квартири или че внуците им се хранят в “Макдоналдс”. Липсата на контрол е съсипваща за Девите.

Везни - Безсмъртни са

Везните се оказват безсмъртни. Те едва ли ще преминат в отвъдното. Ще се спрат на прага му в хамлетовски колебания. Зациклили още на репликата: “Да бъдеш или не - туй е въпросът”, те въобще няма да могат да се съвземат и да умрат като останалите порядъчни хора. В техния случай това зацикляне ще е по-скоро кокетиране със славата им на нерешителни, която ще използват, за да не се лишат от всичките часовници, обувки, слънчеви очила, коли и други красиви неща, които просто няма начин да оставят, за да си легнат в кален и мръсен гроб.

Скорпион-Гибелта на поета

Най-сладката гибел - смъртта на поета, очаква представителите на този сладострастен знак. Според всички предсказания на астрологията, астрономията и някои древни гадателски умения като хвърляне на боб и карти таро страстта на Скорпионите към секса ще ги погуби. Те най-вероятно ще получат инфаркт, инсулт или смъртоносно венерическо заболяване, докато се бъхтят да защитят славата си на любовници. Всенационална мръсна тайна е, че патриархът на българската литература (който впрочем е Лъв, а не Скорпион) Иван Вазов е издъхнал в леглото.

Стрелец - От глупост

Това е единственият зодиакален знак, чиято смърт ще бъде пряко следствие от откровена глупост. Невъзможно е да се предвиди как ще стане това, но прогнозите сочат на първо място смърт чрез удавяне в квартална чешмичка, следвана от задушаване в найлонов плик (след думите “Гледай сега какво ще стане!”), неволна електроевтаназия („Наистина ли ще ме удари ток, ако хвана тези двете жици?”) и пребиване (последвало репликата му: “Що ме гледате, бе?! Кво като сте осем?). Е, може да ги постигне и банална гибел - катастрофа, обесване или да ги нахапе акула.

Козирог - Сред близките

Заобиколен от деца и внуци, Козирогът ще издъхне на смъртния си одър порядъчно, с побелели коси, увенчали патриаршеската му 45-годишна глава. Понеже доста е хапвал, пийвал и палувал, здравето му е влошено и ще му се наложи да се оттегли от този свят доста по-рано от представителите на останалите зодиакални знаци. Макар и да ненавижда смъртта, Козирогът усеща, че е взел от живота своето, даже двойно, така че е готов да се предаде в ръцете на повелителя на мрака, който и да е той - Хадес, Анубис или шефа на “Гробищни паркове”.

Водолей - На барикадите

Водолеят или ще издъхне на барикадите, или ще се задуши в найлонов плик за трупове, в който доброволно е влязъл, намазан в кръв, за да прави веганска демонстрация, или ще бъде убит от най-близките си, които накрая не са издържали на изстъпленията му.

В първите два случая смъртта му ще бъде щастлива, защото ще е дал живота си за каузи, в които вярва.

В третия гримьорите в моргата ще имат доста работа, но така и няма да успеят да заличат изражението на крайна изненада.

Риби - Докато спят

“Искам да умра като дядо - щастливо в съня си, а не в ужас и кръв като пътниците в автобуса му.” Всички си мислят, че това е виц, но той е по действителен случай от житейския път на един представител на знака Риби. За Рибите целият живот е непробуден сън. Когато не спят, са замечтани, отнесени или пияни и затова трудно можеш да ги хванеш в напълно будно и концентрирано състояние. По тази причина те са еволюирали и умеят да оцеляват дори на автопилот. Въпреки това и при тях се случват сакатлъци като гореспоменатия.

В категории: Животът


Коментари
Флагман.БГ Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! 01/06/2024, Събота 19:20 3
Флагман.БГ Варненци пропищяха от змии Варненци пропищяха от змии 01/06/2024, Събота 18:40 1
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Роси присъства на всичките му спортни изяви, първият й спомен е от зала "Младост", когато е едва 14-годишна 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите Всеки човек в този живот има външни опори: сродна душа, любящи роднини, работа, някакво хоби Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Богаташи глезят съпругата с домашна помощница Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Най-много средства за реклама са отделили парламентарно представените формации Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Столична община не дава паметникът да е пред Народния театър Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Бургазлийката разказва за пътя си към голямата сцена Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица
Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори