×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

„Убийте българите, да се знае кой командва тук”, крещял Сурай Пашата, докато спуквал от бой момчетата от Раднево


„Убийте българите, да се знае кой командва тук”, крещял Сурай Пашата, докато спуквал от бой момчетата от Раднево
Тази вечер протестът продължава, но няма ексцесии
05 Май 2016, Петък, 02:06 ч.

Младеж от фитнеса едва укротил рома да не ги убие

Ромски престъпен авторитет, държащ в страх и подчинение катун, наброяващ над 500 души, е главният виновник за разпалилата се със страшна сила етническа война в миньорския град Раднево. И циганите и българите знаят името на местния злодей, предизвикал агресията на мирното население. Това е ромският бос Сурай Пашата, за когото мнозина под сурдинка говорят, че държи в джоба си представители на местната власт, съобщава „Уикенд”.
„Сурай Пашата е гангстер, който винаги е над закона. Той е на 34 години и контролира част от незаконния дърводобив в региона, както и две незаконни кариери с интертни материали, които продава на мощни строителни фирми, строящи пътища и магистрали. Държи в подчинение стотици роми от незаконното гето „Кантона”, на които нарежда къде да работят, какви престъпления да извършват и за кого да гласуват. Има наказателен отряд от около 50 тренирани и неграмотни роми, които са въоръжени до зъби с хладно и даже огнестрелно оръжие”, разказват жителите на Раднево.

Искрата на тлеещото от години напрежение между българи и роми пламва в понеделник следобед, когато синът на Сурай Пашата – 19-годишният Стефан, наричан Малката Паша, се спречква с три момчета от Раднево. Конфликтът се разиграва на уличка до циганското гето „Кантона”.

Свидетел на конфликта разказва, че Стефан Малката Паша се спречкал с тримата българи Георги, Цецо и Живко, които отивали на фитнес. Цецо, който е най-здравият от тримата, бил напсуван грозно на майка от рома, не се стърпял и му отвъртял един шамар. След това тримата отишли да тренират.

През това време Стефан се оплакал на баща си. Сурай Паша, чието българско име е Калчо, спешно събрал орда от 15 души, които атакували трите момчета.

„Цецо, Живко и Георги бяха нападнати от озверели цигани, въоръжени с бухалки и сатъри. Мелето беше кърваво и продължи 3-4 минути. След това циганите се оттеглиха, а българите лежаха в локви кръв”, разказват очевидци.

„Сурай Пашата крещеше: „Убийте българите, да се знае кой командва тук!”. Добре, че се намеси едно момче от фитнеса, който по някаква линия работи съвместно със Сурай, та го спря, иначе наказателната му бригада щеше да убие момчетата”, кръсти се свидетел на мелето, разиграло се пред фитнес клуба.

Това предизвика бурните протести на местните жители, които във втория ден прераснаха в опит за саморазправа с ромите и сблъсък с полицията.

„Такова нещо можеше да се очаква в Раднево. Тук българите сме като местните по време на апартейд в ЮАР”, заяви млада майка, излязла на протест с невръстния си син.
Ситуацията в Раднево в момента е спокойна и не трябва да се нагнетява напрежение. Това заяви пред БЛИЦ шефът на полицията в Стара Загора, който в момента е на мястото на събитието.
  „Има водоноски, които от сутринта са в Раднево. Те не пътуват сега към града и се използват в охранителния процес, както при всички други масови мероприятия. В момента пред полицейския кордон, заграждащ ромската махала, са се събрали под 1000 души. Това е на половината на снощи. Пеят „Българи юнаци”, развяват национални знамена. Няма напрежение. Има много млади хора и много майки с малки деца”, разкрива старши комисар Николай Кирков.

От думите му стана ясно, че за разлика от снощи, няма провокатори или хора с маскирани лица.

„Надяваме се тази вечер протестът да протече кротко и мирно, няма агресия към полицаите, хората са се събрали и си говорят спокойно”, коментира още полицейският шеф.

В категории: Крими


17
Коментара
Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 3
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 4
17
Коментара по темата
17.
Изнасилвач на МАНГАЛИ
06.05.2016 19:16:11
0
2
Дайте ми го тоя Сурай да му го натряскам в багажното отделение. Малииии как ще цвърчи мангала !!!!
Циганите не се измирисват от сапуна понеже и сапуна е направен от циганин. Все едно да миеш лайна с лайно.
16.
хайнрих
06.05.2016 16:16:04
3
2
Адолф е жив
15.
lud
06.05.2016 14:18:49
0
3
MANGALITE NA SAPUN
14.
NBFC
06.05.2016 12:29:26
1
4
Циганите на сапун. 14 88
13.
12A
06.05.2016 07:53:36
0
13
Значи, Калчо-кирливия мангал, дерибейства в едни български град?! Къде си, Тодоре, къде си?
12.
Оня
06.05.2016 06:06:52
5
4
11-ти,били са,но само зад компютъра.Нали видяхме когато мангала Илия Илиев дойде с охраната си как ОЗБГ подвиха опашки и наведоха глави
11.
любопит
06.05.2016 01:14:26
0
19
Момчета,някой от вас някога бил ли е циганин или само така,лаф да става?
10.
Кръв И Чест
05.05.2016 23:55:44
0
11
Ще видят в пангото кой командва миризливите черноглави,пу тоя с по късата косичка за мене,ако дойдат в "нашия "квартал" ;)
9.
Izgrev
05.05.2016 23:30:32
1
13
Pashi mashi, mangalski kosti shte se chuvat kak se chupqt, 50 ozvereli mangala, kade beee imam 3 prepraveni gazovi v nas s po 6 patrona, tova sa 18 mangala s dupki v gurdite, drugite shte izbqgat, kak mangali shte imat biznesi v Bulgaria i kakvo li ne
8.
Иван
05.05.2016 22:51:07
1
18
Смърт за циганите ако не сега ние тях после те нас !!!
7.
LSFC
05.05.2016 22:38:27
1
21
Дайте само половин час в Раднево на нашите хора от София-запад ,кьорав мангал нема да остане,а главата на тоя Сурай ли е къф там манго ще направим мачле с местните прасета и ще им го турим с зурлите пак със 7-1...
6.
МАЙКА ВИ ДА ЕБА
05.05.2016 22:14:30
2
31
ДОЛНИ МАНГАЛИ,ТОЛКОВА СТЕ ГАДНИ И МРЪСНИ,ЧЕ И ЗА САПУН НЕ СТАВАТЕ.БОЙ,ЕБАН,ТРЕПАНЕ И ГРЪЦКА МУЗИКА.УТРЕ ВЕЧЕР ИДВА ПОДКРЕПЛЕНИЕ ОТ ПЛОВДИВ И АСЕНОВГРАД.НАКАЗАТЕЛНИЯ ОТРЯД ОТ КАТУНИЦА,ПРИСТИГА В РАДНЕВО,ДА ВИ РАЗКАЖЕ КАК БИЯТ ГЯУРИТЕ....
5.
gerp
05.05.2016 22:11:10
0
22
ето кой пази българската полиция -мангалите
4.
Byrkata
05.05.2016 22:04:56
1
16
Shte te napravq syraiii Kavala MANGAL GADEN !!! SHTE TE REJA MESCE PO MESCE PRAST PO PRAST DOKATO MI IZDAHNESH VAV RACETE GADEN MINDIL SAMO ELA VAV SOFIA !?!
3.
LSFC
05.05.2016 21:45:34
1
31
EЙ МАНГАЛИ,МАЙКА ВИ ШЕ ЕБА

СЪРЦЕ-ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ
2.
Холандската Преса
05.05.2016 21:42:48
2
25
Защо ви взеха пистолетите комунистите? Защо? Защо Българи не може да се защитите рода? Защо ви потъпкват свободата?
1.
Byrgaskiq
05.05.2016 21:33:00
1
25
Eiiii maikati i MANGAL GADEN SHTE TE CHYKAM DOKATO MI IZDAHNESH NA KYYYRAA VE IZRYYDDD SHTI NAPRAVQ KOLYMBIISKA VRATOVRAZKA BE MAIIIKATI I GADEN CIGANIIN DA EBA VAV KALNATA YSTAICHKA DA EBA KAPYYSH YBIT SHI TI IZQM GRACMYLQQ BE YRYD !!!!????!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори