×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Приморско разкри анонимния сексманиак, подложил града на психотерор


Приморско разкри анонимния сексманиак, подложил града на психотерор
Училището в Приморско е основна тема в сексфантазиите на Атанас Петров от Ямбол, в морския град не бяха пощадени семействата на десетки хора, най-потърпевш е директорът Стоян Налбантов, чието име интернет психопатът развява по форумите
18 Март 2014, Вторник, 18:21 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, снимка Флагман.бг

Гнусотиите на Атанас Петров в интернет не пощадиха учителки, кметове, бизнесмени, най-опарен е училищният шеф Стоян Налбантов

Анонимният сексманиак, който се гаври с местните хора с измислени порнографски гнусотии и ги тиражира в публичното пространство, е бивш учител от местното СОУ „Н. Й. Вапцаров” - Атанас Петров. Макар че отдавна неофициално е ясно, че именно той е авторът на виртуалната психоатака, довела до поврат в редица семейства, разбъркала живота на много хора, сред които учителки, кметове, общински съветници, бизнесмени, обикновени служителки и редови граждани, както и с част от екипа на Флагман.бг, Петров беше разкрит от местни жители.

Той сам се е издал, че стои зад гадните порнографски писания. Извратените му творения буквално наводниха форума за Приморско, познават се по потресаващия му циничен език, както и по повтарящия се IP адрес, от който са пускани и който сочи, че авторът е от Ямбол. През последните години Петров се подвизава именно там, след като разбърка съдбите на много жители на Приморско като бивш кадър на ММЦ и на местното училище.

Сега продължава от разстояние, чрез коментари във форума на Флагман.бг, както и с фалшиви профили във Фейсбук, да съсипва ежедневието на хората. Той обаче беше засечен от известния като първи победител в реалити формата „Биг брадър” Здравко Василев, който също беше един от потърпевшите, върху които Петров изля куп гадории.

Всъщност Петров е бил учител в ОУ „Н. Й. Вапцаров” преди 14 години. Работил е там за кратко като преподавател по английски език. Не е блеснал с особени педагогически качества, затова пък остава дълготрайно в  живота на местните жители с интригите, гаврите и серията жалби, пълни с помия към хора, ползващи се с авторитет.
Сред особено извратените проблясъци на автора, достойни за порнографски трилър,  е дългата поредица , която той сам си е озаглавил „Записките на един български учител”, която бълва от гнусни подробности за измислени сексуални сцени. В психоекшъна жертвите са целени точно там, където най-много да боли – в семействата им, в най-лични подробности, разбира се съчинени. През годините са пращани хидяли жалби от от този човек до Общинския съвет в Приморско, до Общината, до медиите. Всички те украсени с изумително красноречиви сюжети. Правени са хиляди проверки от институции и разбира се – нито една не удостоверява каквато и да било истина от разгласяните от Петров глупости. Но въпреки това той продължава.
Личността му е особено любопитна и като щрих от нея е и фактът, че след Приморско той работи като сценичен работник в театъра в Ямбол, където „блесва” с нова щуротия. Там пък пише отново жалби до всички институции, за които се е сетил, а причината, че иска да му се плати 50 лева за участието в една известна в цялата страна общественополезна кауза като изчистването на България за един ден.

„Нормален човек тези неща не може да ги пише, това си е чист психопат. Само искаме да спре. Този човек е луд, щом така ни тормози от разстояние какво би станало, ако е тук”, възмутени са хората в Приморско.
Многократно и в редакцията на Флагман.бг са се обаждали засегнати от гнусните писания хора, които потресени и със сълзи са казвали колко омерзени са се почувствали. Многократно сме правили и ние усилия да предупредим автора да не злоупотребява с анонимността на форума, за да не се налага да разкриваме самоличности, но безуспешно. Атаката продължи, както към хората от Приморско, така и към хора от екипа ни.
Оказа се, че прокуратурата не може да се задейства с подобен терор в интернет, но пък от ОД на МВР казаха, че в подобни случаи – хората могат да подават жалби към тях (очаквайте подробности какъв е редът).
„ Всеки случай е индивидуален. Ако на потърпевшия в интернет му припишат престъпление или позорно обстоятелство, това е обида и клевета от частен характер,  хората трябва да си подадат тъжба направо до съда. В тях прокуратурата не участва”, казаха днес от Районна прокуратура в Бургас.
Ще продължим да питаме институциите как хората могат да бъдат защитени от подобен виртуален терор.
Очаквайте продължение и как може да реагира МВР, както и реакцията на най-засегнатия от Атанас Петров – директорът на СОУ „Н. Й. Вапцаров” - Стоян Налбантов, чието име е ползвано фалшиво многократно.

В категории: Приморско


Флагман.БГ Килограм череши в Лондон чукна 165 паунда Килограм череши в Лондон чукна 165 паунда 04/05/2024, Събота 10:00 0
Флагман.БГ Нудисти ще се женят на плаж в Сардиния Нудисти ще се женят на плаж в Сардиния 04/05/2024, Събота 09:20 0
61
Коментара по темата
61.
Васко Минета
29.04.2014 20:12:25
0
0
ВАСКО МИНЕТА
Работи в ММЦ до декември 1997 г. Бил е ел. техник до 1988, управител на къмпинг „Лес“ от 1988 до 1992 и на хотел „Дружба“ от 1992 до 1997. Голям образ – ексцентричен, емоционален, известен с това че говори глупости и приказки без покритие… общо взето цинизми, сексуални истории и преживявания, които е имал с германки, рускини, чехкини, а извън сезона и с българки, като цяло всеяден – чука наред каквото му падне (с малки изключения все пак), а тъпи жени бол – дават му се и после стават героини в разказите му, защото той умира да се хвали. Иначе хората не гледат сериозно на приказките му, защото му знаят репертоара – винаги едно и също: коя чукал и какви минети му правила… Езикът му е много колоритен и става за компания, колкото да разсмее хората около себе си. Иначе като управител е много неорганизиран и не му се занимава със сметки и изчисления за нощувки, групи, брой туристи и пр. Оставя тая работа на старшата администраторка и на жените от счетоводството. Често го викат в счетоводството да уточняват бройки туристи, групи и сметките им. Съгласява се с всичко без да навлиза в подробности, защото в главата му е каша и не помни нищо, нито може да изчисли сам сметките. Слуша безизразно и без да разбира какво му говорят за групите на някой си туроператор – приморно „Алматур“ – и накрая като рекапитулация на разговора той прави своето гениално заключение нямащо нищо общо с темата: „А знаеш ли каква дъщеря има този човек!!! (става въпрос за дъщерята на туроператора) Нещо велико! А-а-а, ама наистина нещо велико!!!“ Ако е в мъжка компания Васко се отпуска и дава израз на възхищението и въображението си: „Ама то момичето направо като изваяно! Що така бе, накъде някой на някого е давала-давал, че се забравил – и бедра му дал на момичето, и цици му дал за чудо и приказ, апък задника му да видиш как е изваян – не гъз, а чудо на природата… да бе, истина ти казвам, гъза му е направо едно от Седемте чудеса на света!!!“ И това му е репероара, който се повтаря като види някоя по-засукана мадама.
Но все пак и той отбира и не се пуска на всяка срещната. По думите му Ваня Парушева му се била сваляла, ама той не бил все още толкова закъсал, че да чука някоя като нея и да си представя, че е с друга… освен ако й сложел една кофа на главата, за да не я гледал… Но не, не можел той така да се прежали, той, който бил имал толкова много и първокласни путки в тефтера си, да се унижи дотам и да легне с нея.
Ваня Парушева наистина не представлява интерес за Васко и на практика той нито я забелязва, нито я коментира. Когато в компанията стане въпрос за нея Васко обикновено мълчи, гледа безизразно и сякаш мисли за нещо друго. Само веднъж по време на един такъв разговор, когато се говори за Ваня Парушева, Васко изведнъж като че ли се събужда от сън и започва да я коментира, но коментарът му така и не е по темата: „Чудя се тоя, нейния мъж, как ебе жена като нея! Направо му се чудя, възможно ли е да я ебе въобще! Трябва да имаш голямо въображение и да си представяш, че спиш със жена, щото аз не мога!… Не, честно ви казвам, не мога! Ами на мен първо хуя ми няма да стане, ако ми се наложи да я еба! Не че съм импотентен, ама то тука си има някаква мярка и граници, които аз не мога да прекрача!“ Хората го слушат и си умират от смях. Най-после разбират какво толкова го е мъчило по отношение на Ваня Парушева и защо досега той все е мълчал и нищо не е казвал за нея. А той по цял ден за това си мислел: Как е възможно мъжа й да спи с нея и т. н.
През зимата често му се налага да разпределя бригади от служителки, които да чистят и подреждат бунгалата в „Дружба“. Докато е покрай тях в някое бунгало се майтапи и се прави на остроумен, но когато излезе навън и попадне в мъжка компания не може да се сдържи и си казва мнението за жените, с които е говорил току що: „Абе на тия патки много им се чудя на акъла! Слушам им аз приказките и се чудя!… Абе тия жени за ебане не говорят ли бе! Как може да говориш на такива тъпи теми и оттам да черпиш вдъхновение – коя каква манджа сготвила, как я сготвила, какво правила в къщи, как си подредила мебелите… Не, не мога да ги разбера! За какво живееш ма, путко заспала, като не си хванеш нещо за ебане и не си начешеш оная работа! Заспали шматки, кво искаш от такива хора!…“
Васко ръководи и мъжките бригади, които обикновено почистват покривите от шумата или вършат друга по-тежка работа и ако той няма друга работа се присъединява към тях и покрай другото ги занимава с вечния си репертоар – коя наебал, какви минети му била правила и пр… На мъжете им е весело, темите им са приятни и го насърчават да им говори още и още – за тази, за онази, ами за другата, да кажел нещо и за нея... Васко обича да говори за една от последните си бройки - някаква мутреса. През последния си работен ден в ММЦ - 9 декември 1997 г. Васко за последно преразказва, за кой ли път, историята с мутресата. Мъжът й, някакъв престъпен бос, бил ангажирал една от луксозните вили за цяло лято и я оставял сама дълго време, докато той скитал насам натам из страната. "И как да не й обърнеш внимание на тая самотна жена като виждаш как й се ебе, а оня го няма никакъв... Не, не искам да се самоизтъквам, че уж съм по-добър от него. Тя самата ми го призна, че го прави просто така - защото й е било кеф, а не че той не можел да ебе. Ама все пак човекът го няма, а тая путка иска ебане мааму дееба, то е близко до акъла... И затова аз съм насреща!" Веднъж Васко се оказал нещо ангажиран и не й обърнал внимание и тя веднага си хванала друго гадже - някакво младо момченце, с което се показвала нагоре надолу и хич не се пазела да не ги видят заедно. Васко направо се ужасил: "Извиках го и му се скарах. Викам му, ти в ред ли си бе, поне се крий! Знаеш ли, че ако му кажат на оня идиот какво правите с жена му и с тебе е свършено... Ще дойдат мутрите му и ще ти счупят кратуната за едното нищо! Ами тъй ми, то и аз го правя същото с нея, ама поне се пазя и гледам никой да не ме разбере, а тоя хукнал да се показва на всеки срещнат... Просто момче!" После Васко се връща на темата за тая мадама, ама колко секси била, ама какви форми имала, ама какви минети му правела... Тогава един от слушателите - Петко Жмитката, го пита: "Тя хубу ти е правила минети, ама ти не й ли удари и един език? Я си признай!" Тук Васко е неподготвен да отговори и за момент блокира и мълчи. Но след малко се окопитва и рязко отговаря: "Е-е-е, ама ти пък много питаш!..." Другите се смеят, а той мълчи, мълчи, но после продължава по темата: "Ами много ясно, че и аз трябва да направя нещо по въпроса! Жената се раздава и прави всичко да ми направи удоволствието, а аз да стоя кат пън и нищо да не правя! Чак такъв егоист не съм!" И тъй като темата е вече "лизане" Петко Жмитката продължава. Говори как веднъж една чехкиня го била карала да я лиже: "Викам, добре! Наведох се над оная й работа, разтворих я леко... и като видях там едни лиги как се точат на конци, направо щях да повърна!"... Отново всеобщ смях! И Васко като специалист и многознаещ в областта си дава компетентното мнение: "Ти пък, къде се завираш чак там като някой гинеколог?! Ами по-нагоре ще пускаш езика и няма да гледаш много-много какво лижеш, че никак не е за гледане... Ами тъй ми!"
Петко Жмитката и той се впуска да разказва от своите истории, а той ги има много такива - с чужденки, курортистки и какви ли не още... всички го знаят, че чак бълдъзата си бил ебал. Веднъж една чехкиня го накарала да влизат вечер в най-големия студ и вятър в морето... "Че като ме схвана един кръст, не мога се движа, а тя иска да я чукам! Ужас!" и т. н.
Мильо Ботев пък разказва своята история как с еди-кой си шофьор чукали веднъж една камериерка, ама оня бил голям ебач и направо й разпорил оная работа от ебане: "Апък аз с мойта малка пишка, вика Мильо, дрънча наляво надясно в путката й като лъжица в тенджера... Срам голям!"
Докато си говорят сладко-сладко по темата се обаждат на Васко, че директорът Камберов го вика. Васко оставя мъжете да продължат разговора вместо него и тръгва радостен към дирекцията. Той смята, че Камберов е силно негов човек - същият антикомунист като него, който най-после дошъл да махне оня боклук Стаматов и да изчисти окончателно комунистите и всички останали боклуци от ММЦ... Следобед става ясно, че Васко е бил извикан в дирекцята, за да му кажат че е уволнен. Мотивите на Камберов - Васко бил човек на Стаматов и затова го уволняват. Пълна лъжа! казва Васко, ама карай, не му се сърдя на Камберов. Щом така е решил, негова работа!
60.
Филолог
10.04.2014 12:09:08
0
0
На тази Живка никой да не й дава дипломата, докато не се научи как правилно се пише думата "уплашен"...
59.
Из "Записките..."
08.04.2014 17:09:08
1
1
ДЕНКА МИНЧЕВА
Налбантов говори с удоволствие за нея, защото му е една от най-старите бройки. Двамата изпитват симпатия един към друг, защото са били съученици, израстнали са едва ли не заедно и ги обвързват общи спомени и преживявания. Някъде към края на 90-те години съпругът на Денка претърпява катастрофа и това е причината тя да търси отново Налбантов като мъж, защото мъжът й не можел да се справя със съпружеските си задължения в леглото. Кой знае защо Налбантов се хвали с тоя факт, защото видите ли, той бил търсен мъж и това че Денка го търсела било доказателството. И в тази връзка той се впуска в ненужни подробности, защо Денка искала да спи с него, а не с мъжа си. Защото на съпруга й (някой си Минчо или Минко...) след катастрофата му правели някаква операция на главата, отваряли му черепа и слагали там не знам си какви пластини и пр. и пр., поради което на практика бил половин човек и не ставал като мъж... (ВСИЧКО ТОВА СА ДУМИ НА НАЛБАНТОВ). Това според него била причината Денка да му се натиска (тук говорим за периода 1999-2000, възможно е вече тази информация да не е актуална).
В общи линии това е репертоарът на Налбантов: Половината жени на Приморско ги бил чукал, а останалите не ги бил чукал. Приморци знаят за тези изцепки на Налбантов, но го траят все още. Те едва ли не смятат, че за Налбантов това е нещо нормално - да говори глупости и цинизми. Приемат го за част от странностите в характера му, поради което не трябвало да му се обръща внимание. И така се стига да нещо много абсурдно - Налбантов злослови по адрес на приморци и най-вече на жените в Приморско, а те, противно на всякаква логика, се обединяват в негова защита и продължават да го държат на власт като директор... което си е вече не мазохизъм, а пълен идиотизъм, нещо граничещо със слабоумие и характерно за хора без елементарно лично достойнство.
58.
Чат м/у Живка и някакъв учител
05.04.2014 16:49:05
1
3
http://m.flagman.bg/новини/36802/Мистерия-в-училището-в-Приморско-майка-проплака-Не-ми-дават-диплома
________________
21 юли 2012 г. 16:03

УЧИТЕЛЯТ:
не се сещам коя беше преди, това име ти е от скоро нали
ЖИВКА:
не мога да разбера ти кой си, чакай
УЧИТЕЛЯТ:
Живял съм преди години в Приморско. Гледам ти роднините – Ивелина я знам
ЖИВКА:
да да сетих се учителя, аз съм живка стоянова
УЧИТЕЛЯТ:
аааааа
ЖИВКА:
да друго ми е името, за малко
УЧИТЕЛЯТ:
Гочкова
ЖИВКА:
да да
УЧИТЕЛЯТ:
Стоян Янакиев кой е – на Здравко брат му ли?
ЖИВКА:
да, по големия
УЧИТЕЛЯТ:
значи Здравко ти е роднина?!?!
ЖИВКА:
не не знам
УЧИТЕЛЯТ:
ок, писала си го братовчед
ЖИВКА:
ужас здравко
УЧИТЕЛЯТ:
няма значение
ЖИВКА:
ааааааааааа стоян янакиев е друг, не е на здравко брат му, за друг стоян става въпрос
УЧИТЕЛЯТ:
Ясно, друг е, ами добре... между другото, извинявай, че бях несериозен по оня въпрос, започнах и не довърших нещата
ЖИВКА:
няма проблем
УЧИТЕЛЯТ:
бях писал нещо, но после все отлагах, а сега вече и забравих подробностите, ставаше въпрос за 11 клас ли, или 10-ти, ти живееше на Иглика 8, нали, само ми кажи кой ти беше последният клас за който си взела изпитите
ЖИВКА:
11, извинявай имаме проблеми с тока
УЧИТЕЛЯТ:
ок, иглика 8 беше, нали
ЖИВКА:
да
УЧИТЕЛЯТ:
ок, само да те питам, кога за последно беше на изпити – 2000 или 2001 – и кога горе долу ти казаха, че няма да стане
ЖИВКА:
олеееееееееее изобщо не помня май ще е по добре да отида до там
УЧИТЕЛЯТ:
не, няма проблем
ЖИВКА:
дали ще ми кажат нещо дали ще пазят архива
УЧИТЕЛЯТ:
не се занимавай с това, те проверяващите ще свършат работата
ЖИВКА:
aha ok
УЧИТЕЛЯТ:
аз само си спомням, че есента на 1998 ти се явяваше май за 9-ти клас, вероятно към 2001 си ги минала всичките изпити, ок, удобно ли ще е ако им дам твой телефон за връзка или не искаш
ЖИВКА:
не е проблем за телефона ама като не помня...........вчера ли беше
УЧИТЕЛЯТ:
карай

30 юли 2012 г. 14:40
ЖИВКА:
здравей, моля те пиши ми като си на линия, даде резултат жалбата
УЧИТЕЛЯТ:
Тук съм
ЖИВКА:
директора ми дойде на крака в къщи и ми каза че ще ми даде дипломата само след 2 изпита, ама ей така ще ми ги дадат, септември, оплашен е много, медии, инспекторат
УЧИТЕЛЯТ:
внимавай да не те излъже пак
ЖИВКА:
ужас, трепери
УЧИТЕЛЯТ:
ти чете ли я
ЖИВКА:
не, нищо не съм чела
УЧИТЕЛЯТ:
още е рано да се радваш, той много лъже
ЖИВКА:
обеща ми пред една лелка от училището че на есен ще имам диплома, ами пак медии тогава, звъняли му от 3 медии, и искали да идват в къщи
УЧИТЕЛЯТ:
никога не вярвам на директори
ЖИВКА:
трепери целия
УЧИТЕЛЯТ:
само не се огъвай
ЖИВКА:
ще го видим септември
УЧИТЕЛЯТ:
има голяма опасност да ти влезе под кожата само и само да не го тормозиш
ЖИВКА:
ама само колко бързо забрави че пак трябва да започна от 9 клас, обаче подозира нещо внимавай
УЧИТЕЛЯТ:
затова трябва да си много твърда и да не вярваш
ЖИВКА:
защото ме пита какво съм писала в жалбата, а аз мънках само
УЧИТЕЛЯТ:
Не вярвай на голи обещания, ОК, сега ще ти я пратя
ЖИВКА:
щяло да има проверка по случая, свърши вече, той подозира че не е от мен, поне така си мисля, много е ефектиран
УЧИТЕЛЯТ:
Няма значение
ЖИВКА:
и треперещ
УЧИТЕЛЯТ:
Ти не се издавай, само бъди твърда и дръж на своето
ЖИВКА:
да ама като ме пита какво съм писала аз не му отговорих, така че внимавай
УЧИТЕЛЯТ:
Ти не си длъжна да му даваш отговори, дръж го в невидение
ЖИВКА:
ами то така си стана
УЧИТЕЛЯТ:
И по-малко контактувай с него
ЖИВКА:
защото и аз не знам какво пише, ами не не, каза септември да отида да си взема двата изпита и ми дава дипломата
УЧИТЕЛЯТ:
кажи му че си говорила с адвокати и те са ти казали да не казваш нищо, не му вярвам...
ЖИВКА:
ами пак ще пишем тогава и тогава ще потрепери малко повече от сега
УЧИТЕЛЯТ:
той много лъже само за да ти влезе под кожата и за да изкопчи информация
ЖИВКА:
информация няма, само да не те хванат и тебе
УЧИТЕЛЯТ:
бъди нащрек и не му се доверявай за нищо
ЖИВКА:
аха, ами ще видим на есен
УЧИТЕЛЯТ:
това няма значение дали ще ме хванат, аз не върша престъпление, но по-добре е да не знаят че съм аз, чакай малко, сега ще ти пратя писмото, само с годините и датите не знам дали бях точен, щото нямах инфо за тебе
ЖИВКА:
ок
УЧИТЕЛЯТ:
помня само, че вече края на 1995 г. ти беше спряла да учиш, чакай
ЖИВКА:
по имейла ли
УЧИТЕЛЯТ:
Може и тука
ЖАЛБА
от ЖИВКА.....
адрес: гр. Приморско.....
ОТНОСНО: Отказ да ми бъде издадена диплома за средно образование
Уважаеми Г-жи и Г-да, През 1995 г. след изкаран 8-ми клас прекъснах образованието си в СОУ "Н. Й. Вапцаров" гр. Приморско и продължих да се обучавам като частна ученичка явявайки се в продължение на пет години на приравнителни изпити в същото училище. Всичко това ставаше със знанието и съгласието на директора на училището Стоян Налбантов, след издаване на заповед от негова страна и съответно провеждане на писмени и устни изпити от изпитни комисии също учредени със заповед на директора Стоян Налбантов. През всичките тия години имах пълните уверения на г-н Налбантов, че ще ми бъде издадена диплома за средно образование стига аз да съм си вземела успешно всичките неоходими за това изпити.
След около четири-пет години си взех успешно и последните положени от мен изпити и очаквах да ми се издаде диплома за средно образование. Но за съжаление директорът Налбантов отказа да ми издаде такава диплома под предлог, че от РИО - Бургас му били забранили да издава дипломи на частни ученици. Позова се на някакви бюрократични пречки и хвърли цялата вина за случая върху РИО - Бургас - те били виновни за всичко, те му нареждали и нямало как той да не се подчини. Имам основания да вярвам, че това не е така и че съм лишена от диплома несправедливо и по най-незаконен начин. Междувременно доколкото разбрах на други ученици като мен г-н Налбантов е издавал подобни дипломи. Досега аз така и не разбрах защо за едни хора той е можел да издава дипломи, а за други - не. Означава ли това, че тези на които се издават дипломи, имат връзки и позиции в РИО и затова биват облагодетелствани? Или може би Налбантов издава дипломи само по симпатия? Не знам. Но аз положително съм ощетена.
Възникват и много други въпроси:
- Кой ще ми компенсира загубените и пропиляни през всичките тия години време, труд и нерви необходими за учене, подготовка и явяване на изпити в училището? - Защо трябваше да бъда подвеждана от г-н Налбантов с празни обещания години наред?
- Означава ли това, че съм била подвеждана и лъгана през всичките тия години само защото г-н Налбантов не е знаел законите на страната и разпоредбите на Министерството?
- Означава ли това, че от РИО - Бургас, респ. Министерството на образованието, нямат достатъчно контрол върху Стоян Налбантов и на практика си нямат представа какво точно се случва в училището в Приморско?
- Къде са били проверяващите органи и инспектори през това време? Защо не са си вършели работата? Защо не са предотвратили навреме явяването ми на въпросните изпити, ако въобще се е касаело за някаква незаконна практика в училището свързана със Стоян Налбантов? Предвид гореизложеното МОЛЯ да се направи проверка по случая, да се удостоверят изложените от мен факти и да се установят причините и чия е вината за това да не ми бъде издадена диплома за средно образование, въпреки че съм положила всичките необходими за това изпити. Моля да се установят кои са виновните лица от РИО - Бургас, които не са упражнили необходимия контрол върху Налбантов. Моля след проучване на случая да бъда информирана какви възможности ми остават за завършване на средното ми образование - трябва ли да полагам още изпити и какви.
Моля също така да бъда компенсирана парично за загубените и пропиляни от мен, години наред и не по моя вина, време, усилия и нерви свързани с подготовка, учене и явявяне на изпити в СОУ "Н. Й. Вапцаров" гр. Приморско, което впоследствие се оказа излишно.
Ще очаквам Вашето съдействие по повдигнатите от мен въпроси!
С уважение: ЖИВКА.......
гр. Приморско

ЖИВКА:
да, друго има ли
УЧИТЕЛЯТ:
Само не съм ти писал до кой съм го изпратил
ЖИВКА:
не го виждам цялото
УЧИТЕЛЯТ:
дай си и-мейла тогава
ЖИВКА:
[email protected]
написах заявление че нямам обвинения ама ако не ми даде дипломата септември ще пусна аз този път жалба и той го знае, ако изхвърчи заради мене цяло село ще ми благодари
УЧИТЕЛЯТ:
Изпратих го
ЖИВКА:
аха, дойде, скоро е имало пак жалба срещу него
УЧИТЕЛЯТ:
пуснал съм го до РИО Бургас - това е Регионалният инспекторат по образованието
ЖИВКА:
и сега го спасих ама септември ще видим какво ще стане
УЧИТЕЛЯТ:
после до МОМН - това е министерството в София, после до БНТ, БТВ, НоваТВ, ТВ7, Труд, 24часа, Стандарт и.... не помня къде още
ЖИВКА:
малееееееееее, ами за сега се потуля случая
УЧИТЕЛЯТ:
чакай малко... той ли те накара да пишеш заявления
ЖИВКА:
ама септември може да има продължение, да
УЧИТЕЛЯТ:
нееее, това е голяма грешка
ЖИВКА:
ами обеща ми диплома, офффффффффф
УЧИТЕЛЯТ:
той те лъже
ЖИВКА:
ама пак може да пуснем жалбата и той го знае
УЧИТЕЛЯТ:
не му вярвай за нищо
ЖИВКА:
еми.........
УЧИТЕЛЯТ:
за НИЩО
ЖИВКА:
ще видим септември
УЧИТЕЛЯТ:
трябва да му вземеш страха и да го държиш в шах
ЖИВКА:
ох, ами като не бях подготвена
УЧИТЕЛЯТ:
сега той ще развява наляво и надясно това заявление и ще се оправдава с него
ЖИВКА:
какво да правя, да ама септември ей сега ще дойде
УЧИТЕЛЯТ:
дръж се по твърдо и настъпателно
ЖИВКА:
ще си оставя в архива на пощата
УЧИТЕЛЯТ:
хора като него не разбират от добро
ЖИВКА:
ще го видим какво ще направи на есен
УЧИТЕЛЯТ:
той ще те уважава и ще ти прави услуги само ако си лоша с него
ЖИВКА:
ама как трепереше ако знаеш само
УЧИТЕЛЯТ:
Той е артист и се преструва пред тебе
ЖИВКА:
ще го видим
УЧИТЕЛЯТ:
а иначе сигурен съм че действа зад гърба ти и говори по твой адрес глупости
ЖИВКА:
не вярвам да ми откаже оплашен е много
УЧИТЕЛЯТ:
не вярвай на това че е уплашен, ок
ЖИВКА:
само кофтито е че не повярва че аз съм го писала
УЧИТЕЛЯТ:
това не е негова работа да знае кой го е писал
ЖИВКА:
да не ти навлека беля на тебе
УЧИТЕЛЯТ:
пък и ти не си длъжна да му даваш обяснения
ЖИВКА:
е то кво беля
УЧИТЕЛЯТ:
за мен няма страшно, но за тебе ще е лошо ако разбере че съм аз
ЖИВКА:
ами дано не разбере
УЧИТЕЛЯТ:
това ще е коз от негова страна като се оправдава пред проверяващите
ЖИВКА:
да и на есен като ме излъже пак ще пусна жалба
УЧИТЕЛЯТ:
ще каже, видите ли, то момичето няма нищо против мене, оня учител е виновен за всичко и така и на тебе няма да ти направят услуга
ЖИВКА:
ох
УЧИТЕЛЯТ:
бъди твърда и не се огъвай и нищо не подписвай, кажи че ще ги съдиш за парични компенсации, че имаш адвокат който ти е казал нищо да не им казваш
ЖИВКА:
аха
УЧИТЕЛЯТ:
за мен няма нищо страшно ако ме разберат, лошото е че ако видят че аз съм го писал тогава няма да обърнат сериозно внимание на жалбата ти, тоест ти ще си ощетената, не аз, затова си трай и не го казвай това докато не ти дадат дипломата
ЖИВКА:
ами дано да е взема вече на есен
УЧИТЕЛЯТ:
пратил съм го това от един и-мейл
ЖИВКА:
аха
УЧИТЕЛЯТ:
мога да ти дам тоя и-мейл на тебе да го ползваш
ЖИВКА:
аха, ползва ли го някой друг, а не, ако трябва да пускам пак жалба ще си го пусна от моя и мейл
УЧИТЕЛЯТ:
но когато те разпитват не изпадай в подробности - не си длъжна нищо да им казваш за това кой е пратил писмата и от коя поща, ОК, ами това е
ЖИВКА:
дали ще ме разпитва някой
УЧИТЕЛЯТ:
възможно е да те извикат проверяващите и да те питат дали поддържаш написаното в жалбата
ЖИВКА:
аха
УЧИТЕЛЯТ:
дали е вярно всичко това
ЖИВКА:
ок
УЧИТЕЛЯТ:
има ли нещо невярно като години дати и факти
ЖИВКА:
ами не помня
УЧИТЕЛЯТ:
добре
ЖИВКА:
ще държа на това и това е
УЧИТЕЛЯТ:
само не се огъвай и дръж на твоето
ЖИВКА:
ок
УЧИТЕЛЯТ:
Не им позволявай да те баламосват със сладки приказки, не отстъпвай от своето,
по-твърдо се дръж
ЖИВКА:
ок
УЧИТЕЛЯТ:
ок, чао засега
ЖИВКА:
чао, ако има нещо ще ти пиша
УЧИТЕЛЯТ:
добре
ЖИВКА:
ама я ако искаш си дай и номера
УЧИТЕЛЯТ:
телефона ли
ЖИВКА:
ако те няма на линия а имам въпроси, да
УЧИТЕЛЯТ:
.....
ЖИВКА:
ок
УЧИТЕЛЯТ:
и другия телефон..... чао за сега
ЖИВКА:
идеално, мерси
УЧИТЕЛЯТ:
моля, всичко добро
ЖИВКА:
и на теб
УЧИТЕЛЯТ:
мерси

31 юли 2012 г. 14:50
УЧИТЕЛЯТ:
Здрасти. Мога ли да те питам нещо, вчера ти каза, че имало някакво друго оплакване срещу... оня човек, за какво всъщност става въпрос - кой и защо се е оплаквал, знаеш ли?

31 юли 2012 г. 21:10
ЖИВКА:
здравей, ами не знам, жената от инспектората ми каза че още не са приключили предния случай с него и за това предполагам че е нещо от скоро
УЧИТЕЛЯТ:
знаеш ли коя беше жената
ЖИВКА:
но нищо повече не каза
УЧИТЕЛЯТ:
тя по телефона ли говореше с теб
ЖИВКА:
да, ама май не ми се представи
УЧИТЕЛЯТ:
добре, няма значение
ЖИВКА:
каза ми само че е от инспектората
УЧИТЕЛЯТ:
че тя откъде ти знае телефона, той ли й го е дал
ЖИВКА:
идея си нямам, че и на домашният ми звъня
УЧИТЕЛЯТ:
има вероятност това да е инсценирано от него
ЖИВКА:
а той ми има мобилния
?
УЧИТЕЛЯТ:
всъщност може и да го е намерила в телефонния указател, ако е домашния, но поне аз доколкото си спомням на времето, там в Инспектората бяха все негови хора и когато ме питаха мен за нещо, то беше само за да знаят какво да му кажат после и той да се защити
ЖИВКА:
аха
УЧИТЕЛЯТ:
така че, нямам им доверие, каквото пишех или им казвах, те го използваха само да трупат информация и за да знаят какви мерки да вземат и да го защитят и накрая разбрах, че и на тях нищо не трябва да казвам... карай, явно има някакво оплакване от другаде, ок, ами това исках да знам, но друг път запомняй имената на тия които те търсят, защото има всякакви, може да е някаква друга жена, която той я е накарал, на него сега му трябва информация и той затова не може да си намери място
ЖИВКА:
ок
УЧИТЕЛЯТ:
дано да стане твоята работа наесен
ЖИВКА:
ох дано
УЧИТЕЛЯТ:
чао засега
ЖИВКА:
чао
ЖИВКА:
лека вечер
УЧИТЕЛЯТ:
мерси, и на теб

1 август 2012 г. 13:07
УЧИТЕЛЯТ:
Получих на мейла отговор от РИО, виж го....
ЖИВКА:
не мога да го видя
УЧИТЕЛЯТ:
отвори си пощата, там изпратих 2 писма, в първото беше линка, а във второто – файла, отвори файла и го прочети
ЖИВКА:
не мога
УЧИТЕЛЯТ:
отвори ли си пощата
ЖИВКА:
да, свалих файла, обаче,,,,,,,,,,
УЧИТЕЛЯТ:
добре, ще го препиша на ръка. Изчакай малко, файла е снимков и затова трудно става
ЖИВКА:
аха
УЧИТЕЛЯТ:
копирай и поставяй
ЖИВКА:
не се копира, снимка у, снемка е
УЧИТЕЛЯТ:
изчакай
ЖИВКА:
ок
УЧИТЕЛЯТ:
вътре пише, че си подписала декларация, че не си изпращала жалба по и-нет и че някой друг е злоупотребил с името ти, не си била подавала молба за издаване на диплома и с една дума нищо не могат да направят, почвам да го преписвам
ЖИВКА:
на първо време това ми е достатъчно, не го преписвай
УЧИТЕЛЯТ:
верно ли е
ЖИВКА:
важното е че се оплаши
УЧИТЕЛЯТ:
Вероятно е добавил после твои думи, че някой друг е злоупотребил с името ти и пр., ти подписвала ли си такова нещо
ЖИВКА:
накара ме да напиша че не повдигам обвинения и че сме си разрешили случая по между си и че септември ще си продължа обучението за което ми остават изпитите по литература и математика и един държавен и си взимам дипломата
УЧИТЕЛЯТ:
писала ли си, че не си подавала жалба по електронен път и че някой друг е злоупотребил с името ти
ЖИВКА:
дамо че от инспект, не, той трябваше да прикрепи писмо като пращаше имейл
УЧИТЕЛЯТ:
значи той е добавил тези думи от себе си
ЖИВКА:
така каза на жената която беше с него в къщи, пуснал е два имейла, но не знам какъв е другия, жената от инспектората така каза и каза че май ше трябва да си повече държавните изпити
УЧИТЕЛЯТ:
това няма значение какво той е пуснал като и-мейл, въпроса е какво пише в твоята декларация
ЖИВКА:
ами това беше, ще видим какво ще кажат проверките, чакам да ми се обадят по домашния от бургас
УЧИТЕЛЯТ:
от инспектората казват че не могат нищо да ти издадат защото първо няма молба от твое име и сама си написала в декларацията, че едва ли не нищо не искаш, а някой друг злоупотребява с името ти и праща от твое име писма
ЖИВКА:
аха, нищо не искам, трябва да ми обадят и на мен, така сме се разбрали
УЧИТЕЛЯТ:
Означава ли това, че Налбантов ги е прибавил после тия думи без твое знание
ЖИВКА:
глупости, не съм писала такова нещо
УЧИТЕЛЯТ:
това означава, че той е фалшифицирал декларацията ти
ЖИВКА:
не знам, дано не, че лошо му се пише, първо искам да ми се обадят от бургас, за да разбера какво е писано, ако трябва пак ще пуснем имайла
УЧИТЕЛЯТ:
да пиша ли от твое име, че не си писала такова нещо и че най вероятно тия думи ги е прибавил Налбантов
ЖИВКА:
айде да изчакаме малко, не знам какво е писано, направо вече ми идва в повече, нека да изчакаме, да ми се обадят от бургас
УЧИТЕЛЯТ:
след малко ще ти напиша текста на писмото, което получих по мейла
ЖИВКА:
ок
УЧИТЕЛЯТ:
изчакай
ЖИВКА:
ок
УЧИТЕЛЯТ:
Уважаеми Г-не / Г-жо Във връзка с Ваша жалба за нередности в СОУ "Н. Вапцаров" гр. Приморско, с наш вх. номер........, Ви уведомяваме, че се запознахме с документите, които се съхраняват в училището от обучението на ЖИВКА Петкова Стоянова (Гочкова). Лицето не е приключило обучението си до етап, на който може да бъде издадена диплома за средно образование. Няма изявено желание да продължи и завърши обучението си. В Регионалния инспекторат по образование - Бургас е получена декларация от ЖИВКА Петкова Стоянова (вх. номер ......... на СОУ "Н. Вапцаров" гр. Приморско), в която се заявява, че не е подавала заявление на електронния адрес на институцията и че с името и положението й като ученик на това училище е злоупотребено. С уважение: Инж. Виолета Илиева
Началник
това верно ли е?
ЖИВКА:
и как да нямам изявено желание, не съм подавала заявление жалба подадох
УЧИТЕЛЯТ:
жалба за какво и срещу кого
ЖИВКА:
ами нали това уж беше жалба, не знаех че е заявление
УЧИТЕЛЯТ:
това на което те казват заявление е твоята декларация която Налбантов те е, карал да подписваш
ЖИВКА:
да това е заяеление ама това което пусна ти мислех че е жалба
УЧИТЕЛЯТ:
да, точно така
ЖИВКА:
не заявление
УЧИТЕЛЯТ:
Нямат значение думите, всеки ги тълкува по своему. Ти жалбата прочете ли я
има ли нещо, с което да не си съгласна? Ако те питат ще поддържаш ли написаното в нея или ще се отречеш? Това ме интересува. Ако не си настъпателна и се отричаш от това което съм пратил, смятай че никой никаква диплома няма да ти даде. Ще те третират като слаб човек, който всеки може да манипулира и в крайна сметка нищо няма да постигнеш. Оня засега те лъже и ти дава голи обещания, но виждаш от РИО какво казват - тя не е изявила желание да продължи образованието си и нищо не иска, а някой друг праща писма, от които тя се отрича. А това означава че от РИО нямат никакво намерение да ти дават диплома, така че Налбантов не го слушай. Той ще те лъже така колкото си иска
ЖИВКА:
аха, ами дано не ме излъже защото мисля ще ми помагаш ако се наложи да водя битка с него, познаваш го по добре от мен, но все пак нека да изчакаме до есента
УЧИТЕЛЯТ:
добре
ЖИВКА:
да еидим ще си спази ли пбещанието
УЧИТЕЛЯТ:
Да не стане късно дотогава само, щото това е негова тактика - лъже те с голи обещания и печели време до следващия път, когато пак ще гледа да те излъже с нещо друго... и така годинките си минават и нищо не постигаш. Факта че те е накарал да подписваш там някакви декларации и ти си се съгласила, означава че още дълго може да те баламосва и води за носа, а трябваше да бъде обратното.
Трябваше той да отстъпва и да се съгласява на твоите условия, а не ти на неговите. Както и да е, ще видим наесен.

5 август 2012 г. 14:56
УЧИТЕЛЯТ:
Здравей Живке, Ще ти се обади Димитър Байрактаров - водещ на предаването "От упор" на Телевизия СКАТ. Много те моля, кажи му всичко както си е било и както ти го каза на мен: как директорът Налбантов е дошъл при тебе в понеделника (на 30-ти юли), бил е много разтреперан и уплашен, и как ти се е подмазвал и умолявал да не пишеш повече, а той от своя страна ти е гарантирал, че наесен ще ти даде диплома, след като минеш на два изпита. Кажи му, че те е изнудил, също така, да подпишеш декларация, за това че нямаш към него обвинения. И ти си подписала декларацията, защото си нямала друг избор и защото само така той е можел да ти гарантира, че ще получиш диплома. Кажи също, че тази декларация впоследствие е била фалшифицирана и Налбантов е добавил към нея думи, които ти не си декларирала. Там е пишело, че не си подавала жалби и че някой друг е злоупотребил с името и положението ти на ученик. А ти ми каза после, че нищо такова не си подписвала. Значи декларацията, с която Налбантов и РИО се оправдават е фалшив документ, писан по-късно. Тези неща трябва да се изяснят и затова те моля да бъдеш по-настъпателна и да отстояваш правата си твърдо и неотстъпчиво, с по-голяма увереност. Не трябва да им мънкаш и да се отричаш от това, което преди това си твърдяла. Аз те разбирам донякъде защо си раздвоена. Защото Налбантов вече ти е обещал диплома за наесен и сега вече ти си по-склонна да го прикриваш и да премълчаваш истината. Но така нищо няма да постигнеш, защото Налбантов те лъже. Неговата цел е само да спреш да се оплакваш от него и да спрат проверките, които му се правят. А наесен той ще забрави за обещанието си. Ти ми каза, че ако наесен Налбантов не ти даде диплома, ти пак си щяла да пуснеш жалбата и тогава с него щяло да бъде свършено... Не е така! Тогава никой вече няма да ти обърне внимание. Всички ще кажат, тя веднъж ни излъга и се отметна от думите си, каква е гаранцията, че сега не ни лъже. Затова сега е моментът да се действа. Не се оставяй Налбантов и от Инспектората да те баламосват със сладки приказки и да те карат да заемаш тяхната страна. Не влизай в никакви споразумения с тях, защото те само гледат да си спасят кожата, а ти въобще не ги интересуваш. Ще те разиграват и лъжат както си искат. Бъди по-настъпателна и твърда, отстоявай си правата без да отстъпваш и само тогава ще те уважават и ще можеш да се надяваш на някакъв успех. Затова и сега се надявам да се представиш пред журналиста от СКАТ достойно.... Мисля, че ме разбра. А сега действай по въпроса! И както се разбрахме - твърдо и неотстъпчиво!

5 август 2012 г. 22:55
ЖИВКА:
ох искаше ми се да изчакам до есента все пак
УЧИТЕЛЯТ:
Има една приказка, огънят трябва да се поддържа жив...
Тези хора не трябва да се успокояват и да си мислят, че им се е разминало.
Те трябва да се страхуват от теб и сами да те молят да дойдеш и да си вземеш дипломата, а не ти да се тътриш подир тях и да ги молиш и то за нещо, което ти се полага. Ако се успокоиш и нищо не правиш ще се успокоят и те и ще си помислят, че вече ти е минало и че и на тях им се е разминало... Не трябва да ги оставяме на спокойствие, а да чакат с нетърпение деня, когато ще ти дадат дипломата и ще се оттърват от тебе и от проблема ти. Разбра ли ме? Не се страхувай, вината е тяхна, а не твоя. Лъгали са те толкова години и са те карали да се явяваш напразно на изпити. Какво си виновна ти, че те не са знаели законите и са те подвеждали. Затова не се отчайвай. Длъжни са да ти дадат тая диплома и даже да ти се извинят, че са те подвеждали напразно. Но със седене и самоуспокояване нищо няма да постигнеш. Ако ти сама не действаш и не си търсиш правата никой друг няма да свърши тая работа вместо тебе. Ти си човекът, от когото всичко зависи и който трябва да действа. И най-вече, вземи им страха, накарай ги да се чувстват виновни пред тебе и тогава всичко ще си дойде на мястото. Те трябва да разберат, че ти на тях правиш услуга, а не те на тебе. Защото ако бях на твое място досега щях да ги осъдя за толкова години разиграване и лъжи... И не допускай Налбантов много близо до себе си, за да поддържаш страха му от теб. Така ще си повече сигурна, че той е готов на отстъпки и ще е съгласен на твоите условия. А от журналистите не се притеснявай, а им кажи нещата такива както ги разказа и на мен - това за тях е напълно достатъчно: за изнудването, за обещанието, че ще ти даде диплома с условието да не пишеш против него и да подпишеш декларацията му, както и за това, че после декларацията е била подправена, че ти не си подписвала текста, който после са прибавили... Говори ги тия работи, те са достатъчни.
Мисля, че ти казах достатъчно за да ме разбереш. Оттук нататък ти решаваш.

7 август 2012 г. 22:50
ЖИВКА:
нищо не искам за сега да правиш повече по въпроса, моля те идва ми много тежко и в коментарите в бесове ме оплюха много сериозно много ме нараниха моля те спри за сега ако има нещо ще продължим на есен
УЧИТЕЛЯТ:
аз нищо не правя
ЖИВКА:
има втора жалба и в бесове са писали за мен
УЧИТЕЛЯТ:
само в почивните дни разбрах, че Байрактаров иска да говори с тебе, това е, разбрах те
ЖИВКА:
ок
УЧИТЕЛЯТ:
някой търсил ли те е от журналистите
ЖИВКА:
не
УЧИТЕЛЯТ:
Дори и Байрактаров ли?
ЖИВКА:
не
УЧИТЕЛЯТ:
Интересно. Само бесове ли те притесняват?
ЖИВКА:
не, никой
УЧИТЕЛЯТ:
там чете ли ги някой тия неща, аз сега разбирам че и бесове са писали
ЖИВКА:
никой журналист не ме е търсил
УЧИТЕЛЯТ:
те са негови хора, главната редакторка е Катя Касабова, на времето я съдих и може би затова са тръгнали да го защитават
ЖИВКА:
аха
УЧИТЕЛЯТ:
Да, разбирам те, не си свикнала с тия неща. Трябват много здрави нерви и да не обръщаш внимание на нищо и никого, но ти не можеш така. Тия хора са обиграни в интригите, те не се обиждат от нищо и знаят как да манипулират хората и как да ги настъпят и наранят. Специално при тебе това се е получило, не си свикнала с подобни неща и затова го възприемаш много болезнено. Лошото е че пак оставаш ощетена. На времето си вземала изпитите и си се надявала на нещо и после, когато оня те е отрязал той дори не е почувствал вина, че те е подвел, а трябвало е още тогава да си потърсиш правата и да го накараш той да се чувства виновен, затова че не ти е дал дипломата, но се е получило обратното. Ето за това ме е яд, вместо ти да нападаш и да ги е страх от теб, сега се получава точно обратното. Кога ти са изпитите наесен, в началото на септември ли? То не остана наистина...
ама оня идиот ми е голям дразнител и още не мога да разбера кой и защо го държи там, хем мъти водите на хората и им пречи, хем го държат... ОК, разбрах те, ще го имам предвид. Пък ти не му мисли толкова, има и по-лоши работи от това! Слабия човек като няма с какво да те победи и гледа да те уязви. Важното е ти да не обръщаш внимание на това, но ти поне засега не го умееш.
57.
до 57
25.03.2014 13:32:04
0
0
Работели в ужасна обстановка... Айде бе!
56.
Страхотно училище!
24.03.2014 18:10:15
0
0
Разкрили някой си... много важно! А тези, които са вършили порноизпълненията в дирекцията нямат нужда от разкриване, защото тях всички ги знаят. Репертарът им е известен, какво да им разкриваш?
55.
УЧИТЕЛИ ОТ СОУ "Н. Й. ВАПЦАРОВ"
22.03.2014 21:40:38
0
1
"...Учители: Работим в ужасна обстановка! Чувстваме се тероризирани, чувстваме се употребени, чувстваме се непрекъснато на показ, като опитни зайчета. Така не може да се работи - заявиха вчера учители от гимназията в Приморско. Работим в изнервяща обстановка и не знаем всеки момент какво да очакваме. Непрекъснато ни пречи и ни притеснява. Чувстваме се сякаш непрекъснато ни наблюдава под лупа и дебне всяко наше действие, за да го разнесе после във вид на "компромат". При такава ситуация не смеем дори една крачка да направим накриво. Не е ясно как ще бъде изтълкувана тя. Не може да се живее и да се работи така. Уведомили сме и полицията, и прокуратурата. Какво още да направим?
Бившият ни колега има контакти с децата, събира се с тях, те му доверяват какво става в училище. Информацията е излязла оттам. И той я използва оново в наш ущърб. Смятаме, че трябва да се намесят вече компетентните органи."
54.
Така ли карате хората да мълчат!!!
22.03.2014 14:16:29
0
0
Тук някой се опита да каже истината, но го заплашиха със съд и човекът млъкна.
И все пак, въпросите, които е повдигнал номер 15 остават и никой не им дава още отговор!

15.
sali
19.03.2014 20:13:59

Рейтинг:
0
palen boklyk sas jeleva sa postoyano zaedno zatova desata sa v nevidenie s materiala samo iska pari za gluposti yj za tarjestva da ima i za neia za patron4e pra6ta desa da gi u4i a taia kurva v direksiata se la6ka kak moje da ste tolkova zaspali maikite na 1b klas
53.
експерт в РИО
22.03.2014 13:06:49
0
2
Моето мнение е, че публикациите на този бивш учител са напълно възможни и да представят до голяма степен (и въпреки емоционалната си пристрастност) достоверно истински ситуации, което не значи, нито че учителите не са хора (тъкмо напротив!), нито, че не си вършат работата... а просто трябва да съществуват механизми, които да проверяват безпристрастно и компетентно и предотвратяват подобни (пак повтарям) напълно възможни ситуации (аз лично имам спомени за такива... което значи, че съществуват и не са единствените).
52.
Е, не, това не може да бъде!
22.03.2014 12:37:14
0
1
От прочетеното останах с впечартление, че или нещата са доста пресилени или в това училище работят не учителки, а проститутки. Има една поговорка: "Ако кучката не си вдигне опашката, кучето не тръгва след нея".
Този директор бил голям е..ч с извинение. Направо да му завиди човек на енергията и ентусиазма, ама то човек като си пийне незнае какво прави, та и той сигурно се мисли за неотразим. А учителките направо ми скъсаха сърцето, горкичките как са го закъсали щом са опрели до един алкохолизиран идиот. Представям си мъжете им що за картинки са щом тоя извратен тип ги задоволява сексуално. Може да ви прозвучи грубо, но сигурно са си намерили онази работа на улицата щом се задоволяват с този ракиен тигър. Пази боже сляпо да прогледне! До къде стигна народа и в какви ръце оставяме съдбата и бъдещето на нашите деца, а нали те ще управляват държавата след време. Просто не ми го побира главата.
51.
Не смесвайте темите!
22.03.2014 11:12:44
0
0
Чудех се кои са тези Димо Бозев, Кондака и с-ие, а те се оказаха най-големите алкохолици на Приморско. На Чарка пък му откраднали ракията от мазето и той не спря да реве и да обвинява някой си Кольо от Граматиково... После се оказа, че някой друг пише вместо тях, щото те са хора прости и не знаят какво е компютър...
То добре, ама не виждате ли, че тука темата е друга - училищна? Решават се сериозни образователни проблеми, обсъждат се най-новите тенденции в образованието на Приморско... И вие ни занимавате с вашата ракия и бурканите с краставици - кой ги бил откраднал, кой ге бил изял... Ай стига, моля ви се!
50.
Четене между редовете
22.03.2014 07:46:13
0
1
Обърнете внимание! Засегнатите учителки са идвали в редакцията на Флагман и със сълзи на очи са се оплаквали от писанията!...
А в тези писания какво е пишело? - че Налбантов ги бил ебал... Значи те не се сърдят на Налбантов, че ги бил ебал и се е хвалел след това, а на оня другия, който ги пишел тези работи в и-нет, това за тях било много по-обидно... Явно жените са нямали нищо против секса с Налбантов, само им е неприятно, че някой ги разнася след това и в това е целият проблем. А иначе, че това е истина то за всички е ясно.
49.
до 48
21.03.2014 19:07:05
0
0
Кой го знае, може и Налбантов да е бил! Той е малко съмнителен!
48.
Стига с тия перверзии!
21.03.2014 17:38:29
0
2
За какъв сексманиак говорите, нали вече се разбра че оня който плашел децата край детската градина не е Налбантов? Да няма някакво продължение историята?
47.
учители, кво да ги правиш
21.03.2014 14:52:21
0
1
Има един лаф: Там, където си вадиш хляба, не си вади оная работа...
Има и допълнение: Можеш да си го вадиш от време на време, ама не го размахвай...
Като гледам този човек не само си го е вадел, ами и доста го е размахвал наляво-надясно.Затова сега цяло Приморско се занимаваме с тия простотии, защото някой си глупак се е самозабравил и се е мислел за вечен и недосегаем.
46.
имало е проверки все пак
21.03.2014 14:27:42
0
1
"Правени са хиляди проверки от институции и разбира се – нито една не удостоверява каквато и да било истина от разгласяните от Петров глупости."
Сигурно проверяващите са питали учителките дали са още девствени и те са им отговаряли: "да, девствени сме". И са им повярвали.
45.
Съвет към Ваня Желева
21.03.2014 07:34:04
0
0
Пази някаква дистанция и стой далеч от Налбантов! Виждаш хората какви глупости говорят за вас. Може и нищо да не е имало, ама хайде иди и им затвори устите сега!
44.
Пълно с ненормални в това Приморско!
21.03.2014 07:28:24
0
0
Ако писаното от 15 е вярно, значи че Желева е много проста жена. не мога да разбера, решила е да кръшка, защо точно с Налбантов ще го прави, само защото е директор ли? къде е бил през гова време мъжа й, той не ги ли знае тия работи?
43.
туроператор
20.03.2014 22:42:56
0
1
четах записките на един очител, това е много интересни четиво за приморско и училището, така ще привлечем повече туристи през лятото, нали това искаме всички
42.
атанас петров
20.03.2014 21:58:09
0
0
до бургаски апелативен съд
г-да съдебни заседатели признавам се за виновен, аз ги писах тия глупости за налбанта и учителките и поемам цялата отговорност като подавам оставката си като кмет на китен, надявам се китенци да изберат по-достоен кмет от мен
41.
ЧАРКА
20.03.2014 21:55:12
0
0
Приморско разкри анонимния сексманиак, подложил града на психотерор
40.
ЧАРКА
20.03.2014 21:53:57
0
0
той вав статията пише кои отгоре пише проче ти
39.
до чарка
20.03.2014 21:50:32
0
0
кой ги пише?
38.
ЧАРКА
20.03.2014 21:35:42
0
0
вече знам кои ги пише тея работо из записките на един очител
37.
MMC
20.03.2014 20:54:38
0
0
OSTAITE 4ARKA NAMIRA NESE PODIGRAVAITE TOI E INVALID 4OVEK EDVAM HODI TOZ KOITO SE PRESTAVQ ZA NEGO DORI NEZNAE NA KAKVO POLUJENIEE VAV MOMENTA E`4ARKA
36.
ЧАРКА
20.03.2014 20:29:46
0
0
сас граматич ки пихме по няколко
35.
Чарка е добро момче, не се подигравайте!
20.03.2014 20:28:09
0
0
Димо, какво го питаш Чарка, не виждаш ли, че не го е писал той това? Няма си друга работа Чарка и по цял ден ще седи на компютъра и ще чати!!!!!!!! Чарка и компютри... Чарка - хакер или компютърен специалист!... Сигурно докато е живял в Ново Паничарево и е завършил там някаква компютърна академия. Хай спрете да се подигравате с човека! Имайте малко мярка и приличие!
34.
ДИМО БОЗЕВ
20.03.2014 20:02:13
1
0
сас кой пи ракия бе 4арк и да не ме поканиш
33.
ЧАРКА
20.03.2014 19:49:25
0
0
да вай ба в кавалити смотани, по цял ден сидите на компютрите и пишити глупости, и да знайте туй дето го е писал чарка не съм аз, някой друг е писал вместо мен, аз съм истинския Чарк и хич нямам време да са занимавам с ваште интриги. цял ден съм навън по работа. изкарах си прасетата на поляната, изринах им лайната, завърших старата кочина и започнах нова, преградих стария свинарник и напраях там още един курник, после прекопах градината и набрах малко лук да мой жена ми да напрай салатата, после ходих при съседа и пихме ракия, после... после забраях кво праях.
32.
ЧАРКА
20.03.2014 19:47:25
0
0
няма да малча знаешли сас колко труд сам я правил
31.
Кмета на Китен
20.03.2014 19:26:52
0
0
Чарк, ела в Китен да те почерпя и да млъкваш най-сетне... ракии, буркани, ай стига вече!
30.
nalbanta
20.03.2014 19:24:16
0
0
q da se mahate! sadiqta mi e pyrvi bratov4ed i se razbrahme az da spe4elq deloto... kele6i takiva
29.
ЧАРКА
20.03.2014 19:24:07
0
0
как нетее срам да ми испиеш ракията а аз помислих че е граматички от ммц сас димо бозев сая испили и бурканите си ми изял сигорно нетее срам АТАНА СЕ
28.
Атанас Петров - кмет на Китен
20.03.2014 18:56:06
0
0
Ало, Желева, аз пък ще те съдя, за това че ме наричаш психопат! Къде се намираш? Знаеш ли колко много хора са гласували за мен на изборите? Те ще ме подкпрепят в съда и жална тий майка!
27.
Неграмотни даскали, това е!
20.03.2014 18:45:36
0
0
Тази Желева уж е учителка, а не може да пише на кирилица. Това ли са ви кадрите, г-н Налбантов?
26.
Podsadimiq: do sou
20.03.2014 18:39:26
0
0
e da ama az ve4e podkupih sadiite i 6te spe4elq deloto
25.
sou
20.03.2014 18:38:10
0
0
komentara ot 24 e kam sani 15 naslednica na atanas psihopata
24.
sou
20.03.2014 18:33:55
0
0
ste se vidim v sada znam koq si zapo4va razsledvane
23.
Да изчистим България... дрън-дрън
20.03.2014 18:26:43
0
0
Откога bTV започна да се разпорежда в тая държава и взе да налага на хората разни измислени от нея "общественополезни" каузи?! Нали уж са частна телевизия? Ами да си гледат там частно-собственическите интереси и да не се месят в живота на обикновените хора! Че аман от "благодетели" и "много загрижени" радетели за чистотата на България!
22.
sou
20.03.2014 18:23:38
0
0
gte te vi sadq zapo4na se razsledvane
21.
АТАНАС ПЕТРОВ - кмета на Китен
20.03.2014 16:13:24
0
1
Признавам... че изпих ракията ти
20.
ДИМО БОЗЕВ
20.03.2014 15:46:10
0
0
наско признаи си ти ли ги пишеш тея нешта
19.
На мама момчето! Гордея се с тебе!
20.03.2014 15:25:30
1
1
Здравко стои на пост и брани Приморско от посегателства. Браво на него! Ако не беше той нямаше да бъде заловен този престъпник, който пише за учителките!
18.
До каките, които са посещавали дирекцията
20.03.2014 15:12:49
0
1
Хванал ги сърбела и решили да влязат в дирекцията... Ами да не сте влизали там, бе, какички! Някой насила ли ви буташе в бърлогата на лъва? Толкова ли не знаехте какво ще ви се случи?!
17.
Ех, тоя Здравко! Пак ли той?
20.03.2014 14:45:48
0
1
Здравко е голям герой, разкрил е престъпника! Кмете, дай му някаква награда - златен, сребърен... тиквен медал... измисли там нещо, да се радва момчето!
16.
stefan
19.03.2014 23:09:31
1
2
abe vie v prmorsko ste mnogo mazni tap selqn anti biznesmeni stanali zamojni blagodarenie na dqdovcite vi s zemite vi vijte kak se izrazqvate kato prostaci kamo li y4iteli i biznesmeni xaxaxaxax samo kmeticata na novov pani4arevo kato stane kmet na primorsko 6te vi opravi ili stariq vi kmet
15.
sali
19.03.2014 22:13:59
0
1
palen boklyk sas jeleva sa postoyano zaedno zatova desata sa v nevidenie s materiala samo iska pari za gluposti yj za tarjestva da ima i za neia za patron4e pra6ta desa da gi u4i a taia kurva v direksiata se la6ka kak moje da ste tolkova zaspali maikite na 1b klas
14.
ISP
19.03.2014 20:36:53
0
2
Дотук добре ще има и още.
13.
отмъстители
19.03.2014 18:23:33
0
0
наско ще вземем да те скопим и да се кротнеш
12.
ЧАРКА
19.03.2014 16:36:03
0
0
ТИЛИ БЕ НАСКО КАК МОЖА ОТ ТЕБ НЕСАМ ОЧАКВАЛ ТАКОВА НЕШТО .НЕТЕЕ СРАМ ДА ОБИЖДАШ ДИРЕКТОРА.КОИТО ТЕ САЖАЛИ И ТЕ ЗЕМА НА РАБОТА .ИМА ЕДНА ПОГОВОРКА ДАИСИ РАКАТА А ТОЙ ЩЕ ТИ Е ОТХАПЕ ЦЯЛАТА, НЕТЕЕ СРАМ
11.
*********
19.03.2014 14:36:14
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
*********
19.03.2014 11:00:24
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
Българин
19.03.2014 10:19:21
1
11
флагман трие коментари, които не са му удобни, а тия простотии ги оставя, за да има посещаемост - отврат! В тоя сайт няма журналисти, а селски клюкарки, които се радват на всяка жалка простотия!
8.
*********
19.03.2014 10:00:32
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
*********
19.03.2014 09:23:53
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
Благо
19.03.2014 08:07:08
0
5
Познавах подобен изрод - Симеон Кънев геодезист. Спеше наред с ученички и ученици, та дори се натискаше и на майките. Колко жалко, че нямаше интернет навремето.
5.
Писна ми!
19.03.2014 07:44:03
0
0
Дядо Коледа: банален си!!!
4.
*********
19.03.2014 07:37:44
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
До Брадъра
18.03.2014 23:41:24
1
6
Какъв човек,какъв учител?Един бивш салонен управител.Колко време беше "учител"?Децата още в самото начало усетиха ,че не бива,ама вие от Бесове продължавахте да му оставяте "коментарите" и клиповете,въпреки,че имате възможност да ги изтривате!
2.
Най на края
18.03.2014 23:03:11
2
6
Най-на края се сетихте кой е!Толкова пъти ви подавахме "жокери"Още в началото,когато започнаха тези писания преди 14 години,и когато не всички имахме компютри,и когато се носеха слухове ,че някой оплюва всичко и всеки в Приморско никой не обърна внимание. Трябваше много хора и семейства да станат жертва на този изрод за да намерите начин след толкова години да му изтривате коментарите,или предпочитахте сайта ви да има 50000 посещения за годината и с това да се гордеете?Ако искате да имате обективни коментари премахнете анонтимните такива и тогава няма да ви наричат"лъжлив"сайт и понякога да ви упрекват,че не сте обективни!
1.
Брадъра
18.03.2014 22:49:08
3
9
Човека е прав не го съдете.
Докато работи като учител изеба на половин Приморско жените и сега си разказва спомените.Обаче на ония не им изнася да си признаят че, докато работят денонощно на сергии, кръчми и хотели някой им ебе жените.Затова вдигнаха такава врява.Никой не си признава обаче всеки се съмнява в жена си.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори