×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Всички новородени с чипове от май 2014, край на отвличанията


Всички новородени с чипове от май 2014, край на отвличанията
Чипът ще бъде абсолютно безопасен
27 Декември 2013, Петък, 22:04 ч.
Автор: Флагман.бг

По този начин ще се спрат отвличанията и бягството от правосъдие
От май 2014 в цяла Европа всички новородени ще бъдат задължени да им се имплантира подкожен микрочип, който ще се въведе в държавните болници, съобщава италианският в. Corrire di Roma. Mикрочипът е микросхема, която ще се намира в подкожната тъкан. Микрочиповете са с размерите на оризово зърно и са базирани на пасивната технология НВО (NWO).

Тези микрочипове, както се посочва в статията, ще бъдат особено полезни в случай на изчезване или отвличане на дeтето. Подробностите са още по-интересни: "Много страни вече са въвели микрочип при ваксинация. Такъв микрочип съдържа информация за едно лице, а схемите от ново поколение GPS вътре в чипа могат да открият човека носител на микрочипа с точност до 5 метра. Микрочипът ще бъде свързан директно към спътник, който ще управлява включените към него устройства.Taкъв микрочип всеки желаещ може да имплантира за себе си или децата си безплатно, независимо от датата на раждане, след като попълни формуляр. В отдела, за съществуването на който научаваме за първи път - КККН, Консултативния комитет по контрол над населението, са взели предвид възможността за имплантиране на всички граждани, родени преди тази дата. Въвеждане на чипа ще бъде напълно безболезнено, защото ще се имплантира под кожата на левия лакът", обяснява Corriere di Roma.

По-нататък в статията се казва, че този път новината от света на технологиите наистина е добра. Благодарение на микрочипа най-сетне ще може да се избегнат  случаите на отвличания и рекет, които разтърсиха света през последните години, в това число и България. Освен това, благодарение на тази технология в бъдеще ще бъде лесно да се проследят всички престъпници, бегълци от правосъдието.

В категории: Лайфстайл


11
Коментара
Би Ти Ви връща Цитиридис?
Би Ти Ви връща Цитиридис? 19/04/2024, Петък 12:14 1
11
Коментара по темата
11.
rose
11.03.2014 10:33:33
0
0
Здравейте, аз съм г-жа Роуз Badmus, частен кредитор заем, който дава живот времеви възможности заеми. Имате ли нужда от спешен заем, за да изчисти дълговете си или имате нужда от капитал заем за подобряване на вашия бизнес? сте били отхвърлени от банки и други финансови агенции? Имате ли нужда от консолидация заем или ипотека? търсене не повече, тъй като ние сме тук, за да направи всичките си финансови проблеми е нещо от миналото. Ние заем средства, за да лицата, нуждаещи се от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките, да се инвестира в бизнес в размер на 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че правят надеждни и бенефициент на помощ и ще бъде готов да ви предложи заем. Така се свържете с нас днес по електронната поща на адрес: ([email protected])
10.
Istinata
24.01.2014 21:04:31
0
1
Istinata che koito prieme belega na zvqta shte bude osuden za vechni vekove.OTKROVENIE 14gl.9-11stix.
BUDETE BUDNI NARODE NASHiQ GOSPOD ISUS IDVA.
9.
специалист отвличания на животни
31.12.2013 13:54:17
0
3
Ако се сещате на Божков му отрязаха пръстите сега ще се реже до рамото преди да отвлекат някого или рязане на част от кожата на която се намира импланта лесно може да се установи с детектор или
металотърсач
8.
lo6o
30.12.2013 11:28:36
1
4
това е поредния белег за скорошното идване на антихриста...
7.
Айай
28.12.2013 15:51:59
0
6
Да, пак изкат да се изгаврят с хората. Чудно ми е само дали президентът, премиерът и т.н. ще си сложат и те?? Или пък на вснуците си ? И надали ще ходят без документи... Плюс това такива чиповр както и при живптните водят до промяна в поведението и в много случаи до появата на тумори в областта , в която е поставен а в последствие и далеч от нея. Ще принудят хората пак да почнат да раждат по домовете си!!!
6.
чипьт
28.12.2013 12:48:04
1
3
вярно е изгледаите филма от свобода до фашизьм и се замислете многоооо
5.
Smith
28.12.2013 07:40:29
1
5
Сензационно! Вероятно някой по-слабоумен читател ще си помисли, че е истина и ще има още един аргумент против ЕС като запива в локалната кръчма и си надъхва национализма. Но за всеки технически грамотен човек е ясно, че RFID чип с обратна връзка и достъп от сателит е възможен единствено в развинтената фантазия на някой руски блогър, а политически такова решение може да вземе някой диктатор в затънтена африканска\азиатска държава, а за старите демокрации в люлката на съвременната цивилизация/демокрация - Европа, изглежда смехотворно. Поне да бяхте сложили и линк към блога на фантаста, измислил статията и да бяхте проверили да не е от 1ви април...
4.
кинг
28.12.2013 01:21:40
0
8
за да не може никой да купува и или да продава освен онзи който носи за белег името на звяра или числото на неговото име.
3.
21 ВЕК
28.12.2013 00:41:10
0
5
Добре дошли !
2.
безсилна
27.12.2013 23:33:59
0
9
Ще го направят! След години ако нямаш такъв чип, просто ще бъдеш, като клошар без документи и никакви социални права. Ще ни принудят!
1.
Зз
27.12.2013 23:22:28
1
8
Могат да си гледат работата това е в разрез с закона и правото на свобода на дадена личност :) няма как да стане тва нещо нито някой родител ще го позволи! Тва си е цялостен контрол на дадена личност още от ранно детство. Абсурд :)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце Развива стокхолмски синдром Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов Би Ти Ви връща Цитиридис? Би Ти Ви връща Цитиридис? Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн. 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса
Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори