×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Протестът срещу гейовете в Бургас сложи в малкия си джоб митингите срещу кабинета. Виж мощното шествие на булките!


Протестът срещу гейовете в Бургас сложи в малкия си джоб митингите срещу кабинета. Виж мощното шествие на булките!
Цяла София се тресе от антиправителствени протести днес. В Бургас още вчера всичко утихна, а днес шествие спретнаха стотици булки и младоженци, обявили се против гей парада в столицата
22 Юни 2013, Събота, 19:34 ч.
Автор: Флагман.бг

Няколкостотин души излязоха днес на протест срещу провеждането на гей парада в София и настояха за запазване на традиционните християнски ценности/виж шествието на булките/
Няколкостотин бургазлии излязоха на демонстрацията срещу провеждането на гей парада в София и настояха за запазването на традиционните християнски ценности. Митингът бе далеч по-многолюден от всички срещу кабинета "Орешарски", провеждали се в последните 8 дни в Бургас. И докато цяла София се тресеше и хиляди бяха излезли по столичните улици, то в Бургас днес протест дори нямаше, след като през седмицата от ден на ден ставаше все по-вял.

За сметка на това площад "Атанас Сиреков" се изпълни до краен предел от множество млади бургазлии. Символично те бяха извадили от скриновете красивите си булченски рокли и младоженски костюми. Мнозина бяха хванали под ръка и отрочетата си. Сред тези, които се включиха в демонстрацията бяха майки на 3,4 и 5 деца. Сред десетките плакати можеше да бъдат забелязани такива с текст: "Бог създаде Адам и Ева, не Адам и Иван";"Само мъж+жена=дете";"Не искаме Содом и Гомор";"Не на еднополовите бракове" и ред други.

Протестът се организира от "Граждански форум за защитата на децата и семейството", организация "Свобода за всеки" и протестантските църкви в Бургас. Той е част от националната инициатива, провела се днес в София, Пловдив и Варна.



В категории: Бургас


103
Коментара по темата
103.
*********
10.03.2021 19:37:18
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
102.
Ебача
12.08.2018 14:12:49
0
0
Гнусни педали
101.
Panayotis
29.07.2013 21:25:09
0
0
Нищо против,но трябва да има НЕ протесту срещу гей-хората а срещу тези които отричат именно това в българия.И не тук а на Запад.Ако някой знае къде е и е ходил във Великобритания,може да види колко български мъжествени гейове има.Явно въпреки ограниченията си проличава кои са ценни/кадри/.
100.
Иво към АЗ
10.07.2013 08:16:24
2
0
Ти явно често си говориш с Господ и знаеш повече от мен, но в случая тези които осъждат сте ВИЕ! Хайде, като сте толкова верни на божието слово остевете го той да ни съди, а не си преписвайте ролята на Господ, това не е грях?
99.
Руми
09.07.2013 23:28:58
2
3
Браво на бургаските църкви! Браво на хората, които ценят хилядолетните християнски традиции и закони! Мили, хомосексуални хора, аз не ви осъждам, обичам ви и ви разбирам! Но трябва за ваше добро, да проумеете, че живеете в грях, а наградата за греха е вечната смърт. Колкото и да ви е трудно и да ви коства, опитайте да се преборите с Божия помощ, всичко е възможно, за да имате нормални семейства и щастливи деца! Бог ви обича, но не харесва този начин на живот. И само Той може да ви съди. Обърнете се за помощ към вашия Създател, Той знае как да ви помогне, но трябва самите вие да го поискате, иначе Бог е дал свободна воля на човека. Но да не забравяме, че един ден ще отговаряме лично всеки един от нас за делата ни тук, на тази земя. Това е.
98.
АЗ
06.07.2013 00:32:58
1
6
Иво, както го каза Ди ( 96-ти коментар) Божието Слово е това които съди, защото Бог е съдия. И всички ще отговаряме пред Него. А Божието Слово ясно казва, че хомосексуалността е грях! И никой, който върши грях, няма да бъде спасен (да отиде на небето) ! Точно заради хомосексуалността Бог унищожи Содом и Гомор! ( Битие 18глава )
97.
Иво към Ди
01.07.2013 15:54:13
1
5
Пропагандата цели да накара Вас да разберете че не може да кажете кое е грешно и кое не, защото това означава самите Вие да осъждате околните. Пропагандата не цели да направи децата ви хомосексуални, а това те да бъдат спокойни със себе си и обичани от родителите си като такива, а не да слагат край на живота си млади защото не се чувстват разбрани в света в който живеят и следователно после да бъдат обвинявани в емоционална лабилност защото са "гей". Този протест си е чиста изява на нетърпимост и укор казващ: нямаме против вас, но ако обичате скрийте се от погледите ни. Е благодаря за проявената толерантност и уважение Госпожо, аз не искам да бъда ваше дете!
96.
Ди
29.06.2013 23:58:24
3
1
Мисля, че повечето хора, които са дали коментар не виждат реално нещата. Никъде в този клип и репортаж не видях омразата на протестиращите към хомосексуалисти. Даже една от жените много ясно каза, че обича такива хора, но не и тяхната пропаганда и начина им на живот. Напълно съм съгласна, че Бог е любов и именно, че е такъв, Той обича хомосексуалистите като хора, но мрази грехът им. Защото да си кажем истината хомосексуализма е грях. А Бог е свят и няма нищо общо с греха. Аз не съдя никого, Божието Слово ще ни съди един ден, а там ясно се казва, че хомосексуализма е мерзост пред Господа. И никой не се ражда обратен, напротив, това е избор. Както е избор всяко нещо в живота. Не отнемайте отговорността за изборите в живота с твърдението, че хората така се раждат или така било писано. Няма такова нещо, всичко е избор на свободната ни воля.
95.
БРАВО НА БУРГАЗЛИИ
27.06.2013 21:05:36
8
7
ВЪЗХИЩАВАМ СЕ НА ТЕЗИ БУДНИ ГРАЖДАНИ КОЙТО ПРОТЕСТИРАТ И ПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ МЕРЗОСТИ .БРАВО НА ТЯХ.В БИБЛИЯТА СЕ ПИШЕ ЗА СОДОМ И ГОМОР КАК БОГ ГИ УНИЩОЖИ ПОРАДИ ТЕЗИ МЕРЗОСТИ.
94.
7373
27.06.2013 20:57:46
7
7
xa-xa бил ОМЪЖЕН ужас, отврат и се дупи и лапа и това е мъж.Абе хора къде остават мъжете в тоя свят......
93.
Gord che sam gay
27.06.2013 12:51:27
2
5
Мария, пожелавам ти твоят син да ти доведе зет! Както и да разбереш, че уж праведния ти съпруг не ходи по курви, а прави секс с монтьора, който ремонтира семейния автомобил всяка седмица.
Омъжен съм от 12 години за мъж, Мария! и да ти кажа съм много шастлив! Щастлив съм, защото дори консервативните ми родителите приеха мъжа до мен и го обичат като свои син. И всичко това докато повечето ми приятелки създадоха "здрави" семейства между мъж и жена и до две - три години се раведоха и оставиха децата сибезединродител. Мария, пожелавам ти повече търпимист и сила да приемеш истината!
92.
Persephone
26.06.2013 18:06:30
4
8
P.S. Интересно ще ми бъде да видя, ако някое от децата на "протестиращите" против хомосексуалните хора, се окаже ха-ха хомосексуално. Ще си мразите ли детето, собствената плът и кръв?!
91.
Persephone
26.06.2013 18:04:21
7
10
"Убичами гейовити, но нйе харйесвами тйехния начин на живот.".
И аз обичам селяните и не харесвам начина ви на живот, ама не съм излязла с плакати и мотика в центъра на София.
Чудно ми е само защо се сещате за Бог само, когато трябва да насаждате омраза. Факт е, че и аз съм против гей парада като демонстрация на сексуалност, както съм против демонстрация на всякаква сексуалност, независимо каква, поради простия факт, че това е нещо лично и не му е работа да се афишира публично. Но честно казано, отвращавам се повече, когато видя полугола млада жена, възседнала надървен млад мъж на пейка в парка, отколкото от две жени, разхождащи се хванати за ръка.
Съвсем отделно питам, гейовете ли са най - големият проблем в държавата? И на какъв морал възпитавате децата си? Да мразят някого на основата на субективни дискриминационни критерии, били те сексуална ориентация, раса, етнос, религия, убеждения, професия и т.н., и т.н.? Това ли ви е моралът? В омразата? И къде ви е вярата в Бог тук ... не проповядва ли точно той любов? Лицемери! Държавата се тресе из основи, а те тръгнали да говорят за Бог и морал.
90.
Гриша
25.06.2013 13:28:01
11
8
Когато един мъж се мисли за Наполеон,извънземен, Цезар-го лекуват.Когато един мъж се мисли за жена-му защитават"правата". Леле,какви писаници тук за азщитници на тая гнусотия-Бог бил любов,следователно не трябва да мразим мерзоста и греха,Бургс бил хубав град,ама щом протестирали срещу гнусотията и станал лош-ай сектир бе! Гнусни педалски защитници-що не защитите нормалните неща? Какво само ми се обяснявате колко нежни,мили и добри били педалите-все едно нормалните хора не са ли?Бог е любов-но ТОЙ не се посвени да изтреби цели градове заради педераските изпълнения.Бог е любов-затова казва ТОЙ че в Небето няма да са педалите,пияниците,крадците..Бог е любов-но любовта е най-ценната черта на Бог.А разни "защитници"на правата на педалите обезценяват тази най-ценнна черта.Радвам се,че в Небето няма да има гнусни педали,няма да ги има и техните защитници! Защото любовта не е равна на греха и мерзоста! Защото любовта не е равна на мълчание срещу греха! Защото любовта е-един мъж и една жена,така както Бог ги създаде.Всичко друго е-мерзост! Защото любовта е -ИСТИНА! Истината затова е ценна-защото не е блудкава лиготия,не е мерзост,не е грях.Истината е Любов! А истината е-педерастията е мерзост и всеки който защитава мерзоста ще получи своята награда.
89.
Стоян
24.06.2013 23:02:24
10
15
Онзи ден разхождайки се из града си мислех колко е хубаво, че живея тук. Бургас, пълен с хубави хора от всякакви възрасти, град с прекрасни поети, талантливи художници и сърдечни души. Няма я нервността и забързаността на София, а мизерията почти отсъства. Вдишвам атмосфера, предразполагаща към релакс и спокойно съжителство на всички граждани и гости на града. Всичко това се срути, след като видях какво се е случило в Събота. Религиозни и „патриотични” граждани въстанали срещу сексуално-различните. Срешу хора като мен... Приятели, къде остана разбирането ви за простичките докосвания между човек и човек, жаждата за обич, повика за близост? Религиозните и патриотични доводи за борба с различните са щета за интелектуалното ви развитие... Още от ранна възраст, преди съзряването усещах, че не изпитвам романтично влечение към момичета. Напротив всеки порив на привързаност, първите трепети, първата невинна обич, в последствие привличане и любов винаги са били насочени към хора от собственият ми пол. Когато осъзнах, че така съм се родил, приех го и продължих. Много хомосексуални младежи обаче продължават да срещат укор, неразбиране, дори омраза. Вменява им се тежка греховност, люта вина. Горчиви са годините на себеприемане, в гнет ги подправя обществото с насаждане на традиционните си „ценности”. Сексуалната ориентация мили хора, не е ценност, а даденост. Ценности, които истински ценя са добротата, съпричастността, споделянето, жаждата за познание, за развитие. Факт е, че повечето хомосексуални личности се раждат и израстват в традиционни хетеросексуални семейства. Благодарен съм на моите прекрасни хетеросексуални родители, че са ме създали, такъв какъвто съм. Мили хора, сексуалната ориентация не се възпитава, не е заразна, не се влияе от медии или други външни фактори. Влечението към единия, другия или и двата пола се оформя в ранна възраст, без оглед на това дали си роден в религиозно или атеистично семейство, без значение дали родителите ти са добри, лоши, разведени, без значение колко са различни или подобни на самите вас. Несъмнено някои от коментаторите в този сайт или от онези, които се включиха в шествието имат деца. Несъмнено част от тези деца – малки или пораснали са се осъзнали като хомо или бисексуални. Разбирате ли какво причинявате на собствените си деца с желанието си да ги маргинализирате? Отричането на природната даденост един индивид да е с различни характеристики от вашите, неговото демонизиране и непризнаване на гражданските му права се явява спънка в собственото ви развитие като личности. Разбира се, че като всички вас и ние имаме нужда от възможността да сключваме брак. Скандализирани сте или не, но аз искам да знам, че когато срещна любовта на живота си ще можем да ползваме същите граждански права, като вашите. Сексуалната ориентация е изключително нищожна част от характеристиката на всеки един от нас и не би следвало да е критерий за отнемането на каквито и да е права. Независимо кого обичате, моля ви забравете за предразсъдъците си и бъдете добри, защото всички ние имаме нужда преди всичко точно от това – доброта, възможност за съзидание и развитие в нормална, не-конформистка среда.
88.
Хрис
24.06.2013 22:20:05
4
11
Мария, не те познавам, а и като ти чета писанията и не бих искал да те опозная, просто защото в теб няма чиста любов, в теб има омраза. "Бог е любов." Къде е твоята любов? Кого обичаш ти? Обичаш детето си, близките си, но само до момента в който те са праведни като теб, до момента в който те вярват в това, в което вярваш и ти. В онзи, следващия момент, в който разбереш, че някой твой близък е гей, ти ще се отречеш от него. Ще го направиш, защото иначе ще трябва да се отречеш от всичко, в което си вярвала, а за теб това ще е по-трудно. Ще предпочетеш да отхвърлиш детето си, близкия си, защото те вече няма да са в твоята графа, изповядващи Вярата на Мария". Ще съжаляваш, ще се гнусиш и за какво?

Тази твоя вяра ти служи, само когато се чувстваш застрашена от нещо или някой. Ти се страхуваш, да не "прихванеш" нещо, ако си в една стая с мен...за твоя радост и моя това няма как да случи. Твърдиш, че си грамотна, това добре. Но дали си запозната с темата? Определено не си.

Ти също си грешница, като мен и всички останали. Но Бог прощава на грешните. Бог обича всички. Държанието ти е като на свръх бог, щом таиш толкова омраза в себе си и си позволяваш да съдиш хората. Нямаш това право. Бог е този, който ще ни съди, а ти си просто човек.

Ти и твоето "здраво семейство" бъдете щастливи. Аз не Ви мразя, както ти ме мразиш, а дори не ме познаваш. Всъщност може и да ме познаваш. Аз съм онзи, който ти казва "Добро утро" сутрин като се разминаваме във входа, аз съм онзи който ти отстъпва място в автобуса като те види, аз съм онзи, който с усмивка ти подава торбата с покупки в магазина, аз съм онзи колега, който толкова харесваш заради чувството за хумор, аз съм онзи колега от студентските ти години, с който си се веселила най-много и никога няма да забравиш, аз съм навсякъде и не ти преча да си живееш живота по твоите правила. А ти коя си и защо се бъркаш в живота на другите?!

P.S.: Опитай се да мислиш различно поне за момент като изгледаш този кратък филм. Как би се почувствала?! http://youtu.be/XCoFoKvfc6Y
87.
Иво
24.06.2013 20:36:18
3
8
Само да отбележа, колко момчета познавам, които се крият от техните да не разберат какво всъщност харесват.. о някои си имат и приятелки те са добре възпитани момчета да! Стискай палци Мария, един ден децата ти да не те лъжат, ако ти се падне този джакпот не разчитай на доверие от тяхна страна! Ти никога няма да разбереш какво те правят зад гърба ти, а ако разбереш ще страдаш много дълбоко в набожната си душа. И знай че това че е изкуплението с което ще платиш за словесната си агресия, към нещата които не познаваш. :)

Аз съм си изтеглил теглото в България, сега живея в свободна страна, но продължавам да страдам за хората, които те първа ще страдат от поведението на себеподобните ти!
86.
Иво
24.06.2013 20:25:44
3
5
Виж Мария, най малкото на Хрис можеш да кажеш че е е неграмотна, за себе си по-бих го приел,въпреки че не считам че грамотността на човек е единственото мерило за неговата култура. Мисля че твоя случай би бил един от милионите по света в които родителите си скубят косите и се питат "къде сбъркахме". А ако мислиш че човешкия характер се формира само под влияние на средата в която живее и изключваш генетическите заложби (това важи във всяко едно отношение не специално за сексуалната ориентация) при това положение си много скарана с психологията.

На мен цял живот ми е натрапвана хетеросексуалността и не съм станал хетеро нали? По същата логика може да говорим за Вас. Вие сте навсякъде, във филмите, песните, виждам ви да се мляскате по улиците и мен трябва ли да ме е гнус от това, както вас би ви било гнус ако ме видите с приятеля ми? Не защото аз се радвам, когато хората се обича и не тая тази омраза в себе си. И ако 99,999% от житейските ситуации сеят хетеросексуално поведение, това значи че една прегръдка между 2ма мъже или 2 жени би променило сексуалността на детето Ви? Е извинявай, но не знам дали имаш правото да използваш думата "ограничени" ТИ!
85.
Мария
24.06.2013 19:52:43
18
6
Моето дете никога не би станало гей/лесбийка, защото такива стават хора при липса на здраво семейство!Освен това лесбийка/гей се става,не се раждат такива! Нито един мъж/жена не идва на този свят носейки със себе си комплекси! Като искате да сте си педали,бъдете си, но не се налагайте над другите с обиди! Така само показвате за пореден път колко сте прости и ограничени и най-вече НЕГРАМОТНИ!
84.
Хрис
24.06.2013 17:38:27
6
13
Чета коментарите и не мога да повярвам, че има толкова омраза. Омраза от неинформираност, от страх...от какво се страхувате? Да не би някой от вашия пол да ви хване за ръката и да се объркате, да изпита привличане към този "греховен начин на живот"?

Повярвайте ми няма такава опасност. Или изпитваш привличане към противоположния пол, или към твоя, или пък към двата пола. Привличането не е в следствие на мода или подражаване, то е свързано с мозъчната дейност на всеки човек.

Всички вие традиционни семейства замисляли ли сте се каква травма можете да причините на децата Ви, вашата кръв и плът? Ако ви се случи след време детето Ви да Ви признае, че не го привлича противоположния пол, а неговия собствен, какво ще направите? Ще се откажете ли от него? Ще обвинявате себе си, че нещо сте объркали във възпитанието му? Ще го убиете с камъни? Или просто ще го нараните с думи и презерение и ще се отречете от него? От това дете, което сте отгледали с толкова любов? И само защото то е малко по-различно от вас?

Скъпо ми общество, никой човек с различна сексуална ориентация не си е избрал да "стане" такъв. Това НЕ е избор. Смятате ли, че ако хората можеха да избират сексуалната си ориентация биха избрали да са гей? Да бъдат мразени, отхвърляни от хора като вас? Да не могат да покажат любовта си като се прегърнат на публично място или да се хванат за ръката? Да се крият от вас, техните близки и роднини, само защото според Вас те са грешници? Кои сте вие, че да съдите? Богове ли сте? Кое ви дава право да казвате на хората как да живеят и кого да обичат?

Гей-парада е точно за това, да се научим да бъдем толерантни към различните, макар и да не ни харесва. Случва се веднъж в годината, за да напомни, че има една част от обществото, което е различно, но също има право на живот, на щастлив живот.

По-нормално семйство ли е това, в което мъжа пребива жена си, а детето става свидетел на всичко това? Защо не протестирате против насилието, а протестирате срещу правото на другите да бъдат с човека, когото обичат и да имат същите права като вас? И от къде сте толкова сигурни, че дете отраснало с родители от един и същи пол ще стане също като тях? Не, не можете да бъдете сигурни, както не можете да бъдете сигурни, че и вашите деца ще бъдат хетеросексуални.

Не е ли по-добре да възпитаваме децата си да правят добро? Да не мразят хората, преди да са извървяли километър в техните обувки. ...Замислете се кого мразите, брат ви, сестра ви, братовчед ви, детето ви може да е ГЕЙ. Не го карайте да страда, защото е по-различен от вас. Той е същият онзи човек, който познавате, този който ви е помагал, когато сте имали нужда от помощ, този, когото ОТРИЧАТЕ и не му давате право на ЩАСТИЕ.

В този момент някое дете чете вашите коментари и страда, терзае се, че е различно, че е Грешно според ВАС - ОБЩЕСТВОТО...решава, че няма смисъл да живее в този свят, който не му дава правото да бъде такъв какъвто е и взема решението да се самоубие, ЗАРАДИ ВАС - ОБЩЕСТВОТО, което му казва ТИ НЕ СИ НОРМАЛЕН. ТИ НЯМАШ ПРАВО ДА ИСКАШ СЪЩИТЕ ПРАВА КАТО НАС...дано това НЕ е вашето дете след време.
Омразата поражда омраза. Не мрази, брат си, сестра си, братовчед си... НЕ МРАЗИ ДЕТЕТО СИ, инак рискуваш да останеш сам в последния си миг от този живот.
83.
Лили
24.06.2013 15:20:38
2
4
Рени, а ти какво , кефиш се само на женски тела ли? А мъжките пениси не са красиви? Баси дискриминацията :))))))...... Мислете преди да пишете глупави клишета бе хора!
82.
Иво
24.06.2013 14:58:49
4
2
Иска ми се reew да ми даде да почета малко :) Къде пише че хомосексуалността е болест? Че аз до колкото знам не е, Според мен омразата е заболяване и тези, които мразят трябва да се лекуват :)
81.
A.Z.
24.06.2013 14:53:57
3
2
Заглавието на статията е провокативно - би трябвало да поставите накрая "в Бургас"! Точно в този момент народа няма нужда от провокации!
80.
смЕх
24.06.2013 12:52:43
4
6
Мале, колко ще ми е забавно ако децата на всички противници на хомосексуализма съобщават на 'мама' и 'тати', че са хомо или би!!! И от децата ли ще се отречете, беееееееееее?
79.
iuhuu
24.06.2013 12:38:40
6
4
Мария, когато на теб ти стане ясно (чрез прочитане на достоверна информация), какво означава да си гей (лесбийките са гей хора също)-тогава ела и пиши пак.защо всички хомофоби са хомофоби, от незнание, страх, че те може да са хомо или би...Това четох за хомофобите...Информирайте се бе хора!!!
78.
iuhuu
24.06.2013 12:38:39
3
2
Мария, когато на теб ти стане ясно (чрез прочитане на достоверна информация), какво означава да си гей (лесбийките са гей хора също)-тогава ела и пиши пак.защо всички хомофоби са хомофоби, от незнание, страх, че те може да са хомо или би...Това четох за хомофобите...Информирайте се бе хора!!!
77.
хетеро мнение
24.06.2013 12:28:47
5
2
-Боже, моля Те увеличи зплатите!
-Боже моля Те помогни насираците, които са без ток и гладуват!
-Боже?!Чуваш ли ме?
-Не?
Хмммм, нещо не ме чува...
Какво?Хомосексуалните осиновяват повече деца от хеерото?И гей хора стачкуват за увеличение на заплати?Еми тогава, защо да ги мразя?Тея набожните са много болни мозъци и се мислят за чисти души, ама желаят смърт за хора, които имат различен вкус за това с кой ще се обичат...Аз май ще ги прибавя тези към черният списък...
76.
Bla
24.06.2013 12:27:53
4
9
Парадирането и показността са нещо, което и аз не понасям от страна на хомосексуалните. Но от там нататък не виждам никакъв проблем. И се чудя какъв точно им е проблема на тези майки с деца по-горе? ''Как ще обясня на детето си, че двама мъже се целуват?'' Ми как му обясняваш какво се случва, когато те завари с мъжът ти в леглото (например)? Как му обясняваш ''от къде идват бебетата''?
Тук не става въпрос за държави или градове, става въпрос за обикновена човешка толерантност. Живеем в свободен свят, където правото на избор трябва да се зачита. Каква ирония, че въпросният протест е организиран от ''Свобода за всеки''... Двама хомосексуални биха били по-добри родители от вас не за друго, а защото те биха приели своето дете такова, каквото е. Без значение в какъв аспект. А не дай си Боже вашите деца да се окажат обратни. Сигурно ще ги пребиете с камъни, скандирайки ''Аз не искам Содом и Гомор''.
Любовта и желанието си остават любов и желание, без значение от пола.
75.
аз
24.06.2013 10:57:28
5
12
хахахахахаха невероятно малоумни хорица! Много ще ми е чудно каква песен ще пеят тия идиотки, ако някой ден се окаже, че тяхното дете е гей. Много прост народ, ей!
74.
дядо
24.06.2013 08:38:47
6
12
Какъв е този шум, Джеймс?
- Гей парад, милорд!
- И какво искат?
- Еднополова любов, милорд!
- Някой забранява ли им?
- ...Не, милорд!
- Е, тогава защо вдигат този шум?
- Еми, педерасти, милорд!
73.
Мария
24.06.2013 07:25:59
13
6
Хора,защо превърнахте това място в словесно бойно поле!? Омръзна ми да гледам неграмотно написани коментари!Първо нека някои от вас да повторят първите си 4 години в училище,поне да не се излагат като вземат да пледират и да си търсят правата по даден казус!
Като ви харесва да ви ебат педали,това си е ваш проблем!Но не го натрапвайте това ваше решение на останалите нормални двойки! Правите се на палячовци по улиците по време на гей парадите, но освен да се излагате,друго не постигате!Защото ако се узаконят гей браковете и с това и осиновяването на деца от хомосексуални семейства,то след време това дете няма да знае на кого да казва "тати" и "мама"! Ще объркате живота на невенни малки дечица!
72.
reew
24.06.2013 01:36:07
10
7
аре педалите, вземете се съберете и се оправяйте вместо да пишете глупости и да злобеете. Поколение без жена и мъж не може да има и това е, точка. Децата се възпитават и каквито ги възпиташ, такива ще станат... е не е нормално да са ненормални и психически увредени. Големите толеристи, преди и вие да защитавате когото и да било, вземете да прочетете малко и да мислите, ама много, щото явно не мислите сами, а благодарение на модата. Педерастията е болест вследствие на детска травма или генерализация, за това вървете се лекувайте, щото днес е мода, утре не. Какво ли ще стане, като спре да бъде мода. Големите програматори да не тръгнат да ви колят?
71.
MDM
23.06.2013 22:42:03
3
4
Reni ne se prai, kazi che na teb ti haresva da smuchish penisi i ne davash na nikoi drug da mu haresva sushto, hahaha
70.
Иво
23.06.2013 22:41:59
2
8
Ако ще се наслаждавам на жена като теб Рени.. предпочитам да смуча пениси :D
69.
Megi de Madrid
23.06.2013 22:37:57
10
15
До всички хомосексуални, бисексуални и трансексуални:
Не сте сами!Група хетеросексуални сме се събрали в Мадрид и плануваме да Ви подкрепим на orgullo gay в София през септември!Дори и няколко испанци ще дойдат с нас!Не се предавайте на злобните, простодушни нечовеци с техните църковни булшит!Не излъчват ли The Big Bang Theory в Бг?!? :D Надявам се някой ден гей парада да е толкова фън, колкото тук на Гран Виа в Мадрид.Излизат младо и старо, фамилии хетеро с деца (ама мнооого,милиони) и всички гей хора отпразнуват толеранцията и мира между всички.Набожните да препрочетат библията и да се молят за прошка...която няма да получат, ако не си простът първо на себе си, за умразата и гневът, която имат в себе си!
68.
Лилия
23.06.2013 22:33:03
6
6
Аз също подкрепям това шествие и съм за тезите написани от КАРОЛИНА
67.
рени
23.06.2013 22:20:00
16
8
към иво;Значи на теб ти харесва да смучеш пениси а не да си легнеш до жена и да се наслаждаваш на женско тяло.ужас отвращавам се от такива като теб
66.
Иво
23.06.2013 22:17:57
3
3
Тези двамата, които имат следи от пъпна връв ли? http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRZfORTxr8_gqrbqQ7p0lQe_9LU5VTZvy5-SMk1gBtOPBo3xhwhQA Или тях господ ги е родил през утробата си :) Колко ли неистини ще излязат след години, създадени от невежи хора, опитващи се да си обяснят по лесен начин "необяснимото"
65.
Мария
23.06.2013 22:15:45
11
9
Подкрепям това шествие напълно. Не съм съгласна след време сина ми да доведе зет или дъщеря ми - снаха. Да имам внуци от неизвестен донор. И да чакат на опашка пред кабинетите за венерически болести. Срамно е за един млад мъж да се държи като "кифла" и облича като Азис.
64.
Мария
23.06.2013 22:15:43
10
11
Подкрепям това шествие напълно. Не съм съгласна след време сина ми да доведе зет или дъщеря ми - снаха. Да имам внуци от неизвестен донор. И да чакат на опашка пред кабинетите за венерически болести. Срамно е за един млад мъж да се държи като "кифла" и облича като Азис.
63.
Бургас
23.06.2013 22:04:15
9
10
Най много ме кефи
"Бог създаде Адам и Ева, не Адам и Иван";
защото е истина
62.
Иво
23.06.2013 22:04:00
4
4
Аз мисля че ти Каролина в детството си си преживяла нещо много травмиращо. Я ми дай по-достоверна информация от твоите думи че нещо няма за какво да се хвана :D Това учила ли си го някъде или е плод на личните ти схващания?
61.
каролина
23.06.2013 21:52:44
12
9
хомосексуалността е резултат от психологически травми в детството. Според последователите на тази теория след установяване на причините за хомосексуалността, можете да променяте ориентацията към хетеросексуален.
60.
Галия
23.06.2013 21:45:47
13
16
И ТЕЗИ ли са нормалните?! Да излязат пред децата си в костюми и рокли, да скандират за НОРМАЛНО семейство, вместо да учат децата си на уважение и разбиране към различните хора?! И най-важното - на ИЗБОР! Боже...
59.
тито
23.06.2013 21:41:16
10
9
ЕЙ ХОРА НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ПЕДАЛИТЕ И ЛЕСБИЙКИТЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ И МНОГО БЪРЗО СЕ ГНЕВЯТ ТЕ СА ШИЗОФРИНИЦИ
58.
Иво
23.06.2013 21:39:10
5
8
Към Каролина: Хетеросексуалността не е ли мода и форма на поведение? Мачизма? Ти колко хомосексуални познаваш? Познаваш сигурно, но надали някой би ти споделил... А сега аз съм във връзка от 5 години, не са много, но в България е трудно да бъдеш достатъчно свободен за да търсиш човека с който искаш да продължиш дните си, аз знам че съм го открил и ще продължавам да бъда верен на любимия си!
57.
каролина
23.06.2013 21:37:27
10
7
Хомосексуалните искат да направят и хетеросексуалните „обратни“, да проповядват хомосексуалност на младежите.Хомосексуалните винаги могат да се познаят по начина, по който изглеждат и се държат.
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ
56.
каролина
23.06.2013 21:30:31
10
6
Хомосексуалността е вид поведение или мода — форма на избрано положение.Хомосексуалните имат множество сексуални партньори и нямат дълготрайни връзки.Хомосексуалните по-често се депресират, мислят за самоубийство и имат лабилна психика.Хомосексуалните мъже са педофили.
55.
Иво
23.06.2013 21:19:06
5
8
Кои изостанали страни, Каролина? Цяла западна Европа ли? Лелееей ние Българите сме много напред! Браво на Раличка :)
54.
marko
23.06.2013 20:46:02
7
2
тая,ралица разгневената много просветена бе тя сигурно е лесбийка ама са пише че е хетеросексуална
53.
Буден гражданин
23.06.2013 20:45:44
5
10
Явно повечето не са разбрали посланието на това шествие. Хората не мразят или дискриминират хомосексуалистите, а тяхната пропаганда и публична изява по улиците и училищата. И са много прави.
52.
Ралица
23.06.2013 20:40:26
2
5
Извинете правописните грешки, тъч скрийна не винаги пише, каквото трябва...
51.
Ралица
23.06.2013 20:39:00
9
11
Каролина, защо не прочетеш малко информация, преди да се изказваш неподкотвена...А, или е защото си от някой нецивилизован край?Именно в цивилизованите държави толерират гей хората!Виж статистиката-колко гей двойки осиновяват деца, и колко хетеро?Живея в Мадрид и на скоро бях на гей сватба, които имат две прекрасни дечица!Две майки, всяка е родила по едно дете (благодарение на донори на сперма, ако случайно се чудиш)!С каква съвест би забранила на две жени или двама мъже да се обичат, както ти се би обичала с един мъж?!?!Дори не знаеш, какво означава това сигурно!Заразяването със спин между хомосексуалните е намаляло 70% от доста години насам, не знам в кой век живееш, но не е в 21-ви със сигурност!Грях ти на душата за това, че съдиш!Ох, колко е лесно да съдиш!Евалата...още една непросветена душа!!!
50.
Ралица
23.06.2013 20:27:41
6
12
Колко се радвам веднъж да прочета коментари на здравомислещи българи!Благодаря Ви!Ще се върна от Испания в България, и съм от София, но искам да живея в Бургас, и ако има толкова много хомофоби, щях да се откажа, но като виждам, че не всички са толкова умствено и исторически изостанали-определено ще се върна!И съм разгневена хетеросексуална, която има роднини и приятели хомосексуални и ще защитавам докрай техните права!Дано един ден има толеранция на хората с различна сексуална ориентация от страна на тези, които дори не знаят, какво означава това.А за тези, които вярват, че светът същестествува от преди 2000 години-все едно вярвате, че съществува дядо Коледа, хахаха...
49.
каролина
23.06.2013 20:24:38
12
7
Хомосексуалните масово се заразяват с ХИВ и са изложени повече на опасността от СПИН. Бракът има за цел продължението на рода и затова на хомосексуалните не бива да се разрешава еднополов брак. Целта на това искане е разрушаване на традиционните ценности и унищожаване институцията на брака.Хомосексуалността е признак за упадък на обществото: тя не съществува в развитите култури.
48.
каролина
23.06.2013 20:19:33
11
6
Хомосексуалността е резултат от родителско нехайство и неправилно отношение с децата.Родителите трябва да отхвърлят хомосексуалността на децата си и по възможност да се опитат да ги откажат или излекуват от нея.Хомосексуалните могат да се променят, стига да пожелаят.Не бива да се разрешава на хомосексуалните да отглеждат деца, за да не станат и те „обратни“.Хомосексуалните по-често се депресират, мислят за самоубийство и имат лабилна психика.Християните по света са единни в позицията си срещу хомосексуалността — Библията ясно я заклеймява.
47.
Лъв
23.06.2013 20:01:56
12
9
Виждам в коментарите доста разгневени педераси и лесбийки!
Трябва да сте наясно че вашата мода идва от Америка и Европа страни на слободията и си е чиста пропаганда за незрелите млади хора, които искат да бъдат нещо по „специално“Брутална мода
46.
Иво
23.06.2013 19:58:17
2
4
Към Алис: Това ни е проблема на цялото човечество, че мислим само за собствената си градина и искаме да унищожаваме плевели, а плевелите, Алис са също така живи растения, някои дори цветя и в стремежа си да контролираме всичко в "градината си" пропускаме да отбележим че и те са живот. Човек сее все повече и иска да консумира все повече, но на цената на изместване на други видове. Дано децата ти не израснат като плевели, защото тежко им и на тях и на вас.
45.
Иво
23.06.2013 19:36:25
9
7
Тези какво са се събрали да ми парадират с булченските си рокли?
44.
Алис
23.06.2013 18:46:23
14
12
Браво !!! Чудно ми е защо обвиняват протестиращите , че са с промити мозъци? А някой дали се замисля, че "новата мода" , която ни натрапват от ранна възраст по всички медии може да е промивка на мозъци? Всичко е до ценностна система, образование и възпитание в семейството. И да ви светна, че Бог обича всички, но плевелите в градината ги оплевява и ги хвърля в огъня. Lогично е. Аз не познавам добър градинар, който да е толерантен даже към най- красивите плевели в градината си , защото идва ден, когато те ще превземат всичко посадено там.Същото е и с Бог, Той обича всички, но има поведение, което е неприемливо и не трябва да не се допуска, за да няма после -"Вай, вай, каква стана тя, ний едно го мислихме, то друго се случи..."
43.
Йордан
23.06.2013 18:12:35
9
24
Вашите деца няма да изберат да ви доведат човек от същия пол, те просто ще го скрият от вас, ще се правят на "нормални", но вътрешно ще се терзаят, ще се чудят какво им има, как да се излекува... но няма да могат... И един ден ще избягат от вас и ще си живеят живота без да има към кого да се обърнат, с кого да поприказват. Или пък само за да ви угодят ще сключат брак, но дори и да имат деца, те ще изневеряват с хора от същия пол, защото просто няма как да избягаш от това което си.
42.
въй
23.06.2013 18:09:50
11
12
Направо се чудя тия хора нямат ли си по-важна работа, че са тръгнали да протестират, че и на мен ми загубиха времето да чета и да ги гледам... язък... Едната с четири деца, другата с пет... да са им живи и здрави, но като цяло не ми се струват средностатистически бургазлии, да не кажа българи.
41.
AGK
23.06.2013 18:02:16
13
21
Споделям напълно мнението на прекрасната българска актриса Милица Глднишка "Това са простите хора! Протестират срещу децата си!! Никой не знае с каква сексуална ориентация е създал детето си! Хайде сега да изгоним и родителите на гейовете, а? Скоро ще излязат с плакати "За чиста раса", може би?"
40.
Георги Йорданов
23.06.2013 17:24:47
8
17
Чета някакви обвинения, че протестиращите мразили гейовете, че искали смърт за тях, искали да ги убият, абе за едно и също събитие ли говорим. Толкова омраза виждам във вашите коментари, че се чудя как вие които очевидно мразите тези хора(от които съм част и аз) които излязоха да изявят гражданската си позиция, ги обвинявате, че те мразели хомосексуалистите. Аз не мразя никого, обаче нека никой не се опитва да обяснява на моето дете, че е нормално двама мъже да се държат за ръце, да не говорим за нещо друго. На вашите деца им говорете каквото си искате. И си отговорете, ако вашия син ви доведе друго момче и ви каже, че е гей, Вие как ще се почуствате, предполагам, че би трябвало да сте горд.
39.
Минко
23.06.2013 17:01:29
27
13
Жалко за Бургас, хубав град, но много консервативен - затова ще си остане вечната провинция !!!
38.
Антоанета Георгиева
23.06.2013 16:15:50
10
14
Браво за активната позиция! Само така. Всеки да бъде какъвто си иска - това не важи само по отношение на гейовете, а и по отношение на противниците! Толератността - ок, бъдете си гейове като искате, трябва да срещне съответната толератност и от тяхна страна - НЕ НИ ПРОМЕНЯЙТЕ МНЕНИЕТО, че това не е нормата за семейство! Вие активно се стремите да ни очерняте като всяко несъгласие с вас определяте като "хомофобия"! Вие сте агресивни и нетолеранти хора- "хетерофоби"!Колкото и да ви се угажда вие все ще претендирате за още и все с една и съща спекулация "нарушавате ни правата"! Това е като историята с камилата, която се примолила на собственика да я пусне в къщата си, защото навън е студено. В край на крайщата собственика спал навън, а камилата вътре. Стига агресивно ни натрапвайте себе си!
37.
Stefan
23.06.2013 15:52:02
16
15
Много прости хора с ограничен начин на мислене....
36.
Лили
23.06.2013 15:51:25
16
25
Оставете го малко Бог намира, бе! Прочетете малко психология - всичко се случва още преди отробата, дори.. Това не е решение от днес за утре.
Какво ще рече 'нормални семейства' ? Нормално ли е да се прибираш и да пребиваш жена си, защото си мъж? А темата за децата и какво заслужават дори не ми се започва.. ако двама души се обичат и предадат тази любов на детето си, значението, което влагате в 'нормално семейство' се губи! Защото - 'marriage isn't between a man and woman but between love and love' Човек не се определя по сексуалната ориентация!
ПС: Най- набожния човек, когото познавам е гей, и к'во?
35.
Иво
23.06.2013 15:44:39
13
12
Гейовете убиват ли някой? Сигурен съм че повечето от протестиращите тук ядът месо, което автоматично ги прави наемни убийци(плащат на някой за да им убие животно), но това е НОРМАЛНО в нашето общество, защото всеки го прави нали? Хора, защо не си гледате вашите семейства и не ни оставите да се радваме на уюта в нашите хомосексуални семейства. Защо това, което се харесва на вас, трябва да се харесва на всички останали и кои сте за да казвате кой и как трябва да живее? Жал ме е за децата ви като си представя че така ще нареждате животите им във всяко отношение, по свой стереотип, по своите несбъднати мечти, жал ми е за тези чиито деца бъдат по-различни, по-алтернативни независимо хомосексуални или не просто ако станат немърливи хипита или рошави метъли... това ще ви попречили да? И към умника който изнася реч на края... не е проблем да си обратен ако наистина си такъв, ако мозъка и сърцето ти казват "искам пи***" трябва ли цял живот да се срамуваш, криеш и да ходиш по парковете нощем тайно от жена си да лапаш? Наистина аз се радвам за себе си че в момента живея в страна, в която мога да ходя с приятеля си по улиците, хванат за ръка без ме е страх че бих получил паве в главата, спокойно и кротко. в Испания (както и в повечето развити европейски страни, за разлика от България) хомо и хетеросексуалните хора са на едно ниво и това не безпокои никой, просто Българина е костелив орех и закостенялата му глава трудно ще приеме живота на хора различаващи се от общоприетата маса. Интересно ми е... грях ли е да си Бисексуален?
34.
:)
23.06.2013 14:42:30
15
16
Уфф, да, вярно че в Бургас има много набожни хора...Не знам къде пише в библията да пожелаеш смътта на някой...Като един хетеросексуален имам толерантност към хомосексуалните, защото на гей парада в София миналата година не видях един разголил се, или държал се вулгарно, имаше много хетеро и хомо, и би, и всичките си бяха напълно нормални и яки хора.Никой не парадира, това е Гей прайд, като от гордост, за това че не искат да се крият за да не ги убият на улицата.По същата логика ми е много противно да виждам мъж и жена, които се натискат на публични места.Мислех, всички бургазлии са готини хора, но явно има много, които са злобни, малки хореца, с хомофобски наклонности.Бог да ви е на помощ!!!
33.
Свобода
23.06.2013 14:33:04
8
8
На тоя SS88 един прът в дупето му треа!Селски шибаняк!Да го духаш тъп психопат!!!
32.
хетеро яка мацка
23.06.2013 14:18:59
12
22
ДО ВСИЧКИ ЗЛИ ХОМОФОБИ!!!ВСЕКИ ЧОВЕК ИМА ПРАВО ДА БЪДЕ КАКЪВТО СИ ИСКА!ТОЗИ КОЙТО ПОЖЕЛАВА СМЪРТ ДА МУ СЕ ВРЪЩА!!!КАТО ХЕТЕРОСЕКСУАЛНА, НАПЪЛНО ПОДКТКРЕПЯМ ХОМОСЕКСУАЛНИТЕ!БЪЛГАРИЯ Е ТОЛКОВА ИЗОСТАНАЛА, ЧЕ МИ Е ЖАЛ...И ВСИЧКИ КОИТО МРАЗЯТ ГЕЙ ХОРАТА СА ЕДИН ТЪПИ ХОМОФОБИ И МИ СЕ ПОВДИГА!!!АКО ДЕТЕТО ТИ Е ХОМОСЕКСУАЛНО ЩЕ ИСКАШ ДА УМРЕ?!?!?!ЕБАСИ ТЪПИТЕ!!!
31.
azzz
23.06.2013 14:12:05
13
14
tova sa pulni gluposti horata nqmat kvo da qdat te trugnali sreshtu homosexualnite IDIOTI VSEKI IZBIRA KAKUV DA E
30.
SS 88
23.06.2013 12:50:10
44
14
До всички педерасти-дегенерати и подчовеците, които ги защитават!! ВИЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ САМО ЕДНО-СМЪРТ! СМЪРТ ПО НАЙ-ЖЕСТОК,БРУТАЛЕН И БЕЗМИЛОСТЕН. ВСИЧКИ ВИЕ СТЕ ДЕГЕНЕРАТИ И ГРЕШКИ НА ПРИРОДАТА,КОИТО НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА СЪЩЕСТВУВАТ. ЩОМ ИСКАТЕ ДА СТЕ ХЕРМАФРОДИТНИ СЪЗДАДНИЯ-ДОБРЕ,НО ТОГАВА И ЦЕНАТА НА ВАШИЯ ЖИВОТ СПАДА ДО ТАЗИ НА 1 ЧЕРВЕЙ ИЛИ ОХЛЮВ! ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ Е ДА ВИ ИЗТРЕБИМ!
29.
Николай
23.06.2013 11:52:58
24
18
Никой не обича педалите да ,но с тия ваши измислици бог и т.н сте леко казано - жалки ...
28.
Smith
23.06.2013 09:50:45
27
18
Абсолютни примитиви! Жалко, че Бургас се разви толкова много през последните години. Тези странджански качури заслужават да живеят в анадолска КОЧИНА.
27.
Весо
23.06.2013 09:16:39
23
27
Българи и Бургазлии,който имате негативно отношение към случелият се анти гей парад в Бургас,бих приел вашите аргументи за верни само ако сте произлезли от двама мъже или две жени.В противен случай е пълна глупост да се подкрепя подобна толерантност към гейовете или по скоро обратните,защото е невъзможно да се продължи човешкия род на земята и тази проказа,поради естеството си винаги ще расте ако никой не се противи...Не ми звучи добре да се прибера в къщи и да видя двама мъже ,като единия играе ролята на жена и да се гушна сутрин след сън при тях и за родителската ми среща да се изправят двама мъже и да целунат в знак на любов-ОТВРАТ
26.
zid
23.06.2013 08:34:04
12
23
Браво! Българите искат да имат ценностите да се показва създаденото от Божия план продължение на човечеството, много съвременни станахме да следваме мода в толерантостта - нека модерните увлечения не се парадират и да изкривяват представите на крехките деца. За секти да не става дума, защото ако Славим Право - начело на парада трябваше да има свещенници, които да благословят семействата,които са дали 1,2,3 и повече деца Не храмове ще падат, а държавата ни ще се затрие от некадърна политика в управление и бизнес. За душевната омраза на българина да не говорим - тези хора са излезли да покажат традиционното семейство, това,,че са затворено общество не значи,само те нямат права в нашата страна. В други държави православната група би била секта - добре, че са толерантни във вероизповеданията (не навсякъде за жалост)! Бог да пази България!
25.
странно
23.06.2013 08:17:33
11
21
Не разбирам какво говорите повечето, че не искате да парадират със сексуалността си?! Какво разбирате под парадирам? За мен това е всяка форма на действие, която показва, че имаш близко отношение с човека до теб. В такъв случай ние не парадираме ли като държим, прегръщаме, целуваме жените до нас?!И това е през цялата година, а тези наши сънародници имат един ден в цялата година, дали за да парадират с това според някои, според мен, за да покажат, че има такива хора и те не са малко. Та, ние ли парадираме или те?
24.
Nikola
23.06.2013 08:05:22
17
21
Ето това е пародията на българина! На место да застане зад правата на другият и на себе си тои излиза срешу чуждите права, като по този начин онеправдава и себе си! Много жалко

"Аз бих желал да срещна един човек, който да знае, че има Господ в света, да се срамува, когато излъже някого, да знае, че ще бъде осъден, когато обиди някого, и да бъде искрен да иска извинение. А сега, като извършим едно престъпление, казваме "Аз имам право". Да, всички имаме право да вършим престъпления, всички имаме право да лъжем, всички имаме право да вършим добрини, да говорим истината, всички имаме свобода, но трябва да знаем, че всеки ще отговаря... "С каквато мярка мериш, с такава ще ти се възмери", казва Христос. Законът е верен."

~ П. Дънов
23.
nazaret
23.06.2013 07:19:08
12
19
Napalno podrkepyam i sam ZA tradicionnoto semeystvo.Tova e pravilnoto ,i dve mneniya po vaprosa ne moge i da ima. BOG e dobar i pokazva chrez tova shetstvie koe e dobroto,dokato e vreme, na tezi, koito sa obarkali neshtata, ta v sadniya den ne moge da ima opravdanie -zashto nikoy ne mu e pokazal pravilniya pat.Tova e samo edno ot neshtata ,koito sa obarkani. Bogiyata milost da bade s vsichki!
22.
Таня Р.
23.06.2013 07:03:55
11
21
Браво! Това е един вик за предпазване на падащите в пропаста. Дай Боже, да се спасят от греховете си!
21.
Amelya
23.06.2013 04:09:19
26
28
Хора, които заклеймяват една част от обществото заради сексуалната ориентация няма как да ме убедят, че Бог, в който те вярват и на когото служат е любов. Бог не мрази и не дели хората., Бог е добро! Засрамете се..
20.
Браво Бургазлии
23.06.2013 03:18:43
29
18
Крайно време е здравомислещите софиянци да излезем и по примера на Бургазлии да изметем долните педали ,герберасти, наркомани, шизофренизи и янета от площада! Писна ни от тези мизерници оставени да безчинстват от полицията! Трябва да поставим тази мърша на мястото й!
19.
+++
23.06.2013 02:36:31
18
25
Браво бургазлии! Но защо протеста срещу управляващите ни п*д*ли никакъв го няма?!
18.
Мария Илчева
23.06.2013 01:35:17
20
28
БРАВО!!! Радвам се ,че има будно общество което държи на малкото останал морал!!!!
17.
Пламен Дечкин
23.06.2013 01:33:29
25
34
Щастлив съм, че видях своите съграждани на шествие-протест против гей парада в Софич и гей пропагандата в страната ни. Дори се почувствах горд, че съм Бургазлия. Видях, че все още има здраво мислещи хора, които чрез символика, плакати и изказвания се обявиха против морално упадъчната пропаганда, като същевременно ни накараха да се замислим какви са основите за изграждане на едно традиционно семейство, каквото са градили нашите прародители та чак до Библейски времена ( "Бог е създал Адам и Ева, а не Адам и Иван" ). В България, политици и сънародници, трябва да се стремим към това да изграждаме, а не да разрушаваме и събаряме, затова нека да градим здрави традиционни семейства чрез християнските ценности (защото сме християнска държава). Да се борим за щастието на нашите семейства и нека най-накрая разберем, че България е едно семейство, в което хората трябва да бъдат духовно здрави и щастливи. Искрено се надявам политиците в Бургас и страната ни да са истински мъже и жени, които да се борят с всички средства против моралния упадък и пропагандата на всякакъв вид перверзни наклонности с ясното съзнание, че го правят за доброто бъдеще на нашите деца и НАРОД..
16.
Таня Митева
23.06.2013 00:51:49
21
37
Бог е създал семеиството от мъж жена и деца Аз не искам тези хора да ми натрапват своята сексуална ориентация
15.
vladimirova
22.06.2013 23:53:34
17
33
Браво Бургас!
Благодаря, че някой се опитва да отвори очите на тези слепци! Не искам да живея в страна пълна с глухонеми или с папагали!
Аз съм за забрана на гей парадите и за вписването на представителите им към групата на хората с психологични заболявания.
14.
SED
22.06.2013 22:52:49
18
30
Крайно време е да се спрат тези паради. Имам приятели, които уважавам и които харесват хората от същия пол, но са ми споделяли, че никога няма да отидат на такъв парад. Те си имат собствен живот и няма нужда да се правят на Васко-педераса (пардон, на АЗИС). Това е измислено с цел разделение. Не случайно има виц:
- Тате, тате, какво е това?
- Гей парад, синко.
- Ама защо е той?
- Гейовете протестират заради сексуалната си ориентация.
- Тате, ама някой забранява ли им да са такива?
- Не синко.
- Ами защото протестират, че и паради ще правят?
- Защото са педали.
13.
Браво!
22.06.2013 22:39:17
23
40
Браво на бургазлии!!! Подкрепям и се горедея с вас!!!
12.
rainforest
22.06.2013 22:36:41
20
27
Ама много сте ми чудни :) ИСКАТЕ И ИМАТЕ СВОБОДАТА ДА КАЖЕТЕ И ПОКАЖЕТЕ,ЧЕ СТЕ ГЕЙ.ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ НАРОДА ИСКА И ИМА СВОБОДАТА ДА ИЗРАЗИ МНЕНИЕТО СИ ПРОТИВ ТОВА,ЧЕ СТЕ ГЕЙ.КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМА ,КОЙТО ИСКА ДА КАЖЕ,ЧЕ ВИ ПОДКРЕПЯ.АЗ НЕ ВИ ТОЛЕРИРАМ СЪЖАЛЯВАМ И ИЗРАЗЯВАМ МНЕНИЕ.НЕ СЪМ ВИ ОБИДИЛА НО НА СИЛА НЕ МОЖЕ ДА МИ СТАНЕТЕ ПРИЯТНИ.НЕ Е ОБИДА ДА ИЗРАЗИШ ГЛЕДНАТА СИ ТОЧКА.АЗ НЕ СЪМ ВИДЯЛА НОРМАЛНИТЕ СЕМЕЙСТВА ДА ИМАТ ПАРАД,НА КОЙТО ДА СЕ РАЗГОЛВАТ,НАПИВАТ И ДА СЕ ДЪРЖАТ ВУЛГАРНО.АЗ СЪМ ПРОТИВ ТАКЪВ ПАРАД.СЕКСУАЛНИТЕ ОТНОШЕНИЯ У ДОМА.БЪДЕТЕ КАКВИТО ИСКАТЕ БЕЗ ДА ГО НАТРАПВАТЕ НА ДРУГИТЕ ХОРА ;))
11.
?
22.06.2013 22:16:47
40
24
Поредно показно на нетолерантността. В такива моменти обществото се нуждае от обединение, а не от разединение. Като сте толкова вярващи християни къде е протестът срещу най-стария храм в Бургас, който се разпада?!
10.
Илиева
22.06.2013 22:10:48
44
32
Това са мръсни сектанти - никакви християни не са - от Свобода за всеки сектата. Безсрамници!
НА ЗАДУШНИЦА КОЙ ХРИСТИЯНИН ОБЛИЧА ЗА НИЩО БУЛЧИНСКИ РОКЛИ?

НЯМА ЛИ ПРОКУРОР ДА ЗАБРАНИ ТИЯ СЕКТИ???
9.
от протеста
22.06.2013 21:47:30
36
17
Протест имаше и щяхте да го видите, ако не бяхте всички с фотоапаратите си при сектантите, които организираха "масовата сватба". Нима мислите, че всички тези хора цял ден са си ковали летвички за табелките, печатали са надписи и тениски? Не, еретиците, които имат доста повече пари от нас са направили всичко това и са го дали в ръцете на тълпата, за да размахват лозунги, които дори не са техни. Нямам нищо против да протестират и да изкажат гражданската си позиция, но не на същото място и в същото време с другия протест. Жалко, че всички хора, които слушаха и аплодираха този самозванец не си дават сметка, че другият протест е за същата кауза - свободата на българина да казва какво ще се случва в България.
8.
сдм
22.06.2013 21:22:54
47
34
Тотаалнооо примитивни идиоти, все едно паднали в съвремието от Средновековието! Жал ми е за толкова скалъпени и фалшиви хорица!
7.
ivi
22.06.2013 21:20:06
39
27
добре, че само срещу гейовете излязохте, така би сексуалните и лесбийките хем сме пренебрегнати, хем сме оставени на самотек. :) благодарим и не вряскайте много, че природат за разлика от вашата псевдо книга и в този век е актуална и не се знае с какви деца ще ви обзаведе :P
6.
gog
22.06.2013 20:49:16
33
33
И тъй като вярвам, че всичко се връща, не се чудете мили дами и господа защо децата ви на 15 години ще ви признаят, че са гейове и лесбийки. Тъй както не можем да променим сами душата си, кому е нужно да променя на другия душата? Аз вярвам, че всеки безпричинно мразил, един ден безпричинно ще мразят отрочето му! Желая усмихнат ден!
5.
Demagoga
22.06.2013 20:36:03
31
36
Организация "Свобода за всеки" организира протест срещу гейовете. Кои са тези "всеки"...? Каква е тая организациа дето организира дискриминационни протести и се нарича "Свобода за всеки"? Смешници!
4.
TYA
22.06.2013 20:29:01
19
14
Na naroda mu lipsvat MANIFESTAZIITE ot KOMUNIZAMA.VERNO CHE SI BESHE PO DOBRE OT DISKOTEKA.HILYADI HORA NA ULIZATA I VSE HUBAVI SIMPATICHNI MOMCHETA .A SEGA DROGIRANI HOMOSEKSUALISTI I NIE JENITE TREBVA SE OPRAVYAME S DILDO.KUR ZA BOIKO I SINITE PEDALI ,DA SI HODYAT V AMERIKA I DA SE SHIBAT NA SPOKOISTVIE SLED KATO SI PLATYAT MESECHNIA NAEM.
3.
miro
22.06.2013 20:28:37
11
10
Бойко Борисов нали искаше да е интелигентен Пидал.

Сигурно не е бил на шествието
2.
БъСъ
22.06.2013 20:21:10
31
36
Това е да си тъп бургашки селянин. Напълнили площада срещу гейтаците,а срещу случващото се в България излизат 100 човека.Срам!
1.
той
22.06.2013 20:11:33
30
30
Хаххаха добре, че си измислиха протест да си облекат отново булчинските рокли тцтцтц, дано децата не станат хомосексуални, че ще ги засрамят пред комшиите...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода. Май те го изпяха Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода. Май те го изпяха Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Цветът на печатите показва дали месото е българско, или вносно
Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори