×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Обрат в "Ергенът"! Всички са шокирани от решението на Алек


Обрат в "Ергенът"! Всички са шокирани от решението на Алек
Облечени в красиви вечерни рокли, те бяха в очакване на Алек, но...
16 Май 2024, Четвъртък, 23:11 ч.
Автор: Флагман.бг

Сензацията е факт, Ергенът се оказа... Наум

Никой не очакваше такъв обрат на финала на най-романтичното риалити "Ергенът". Магдалена и Надежда не можеха да повярват какво им се случва и защо Алек е взел такова решение. 

Облечени в красиви вечерни рокли, те бяха в очакване на Алек, но... В този момент двете дами видяха, че към тях се задава Наум, а не Алек. Ергенът не дойде! 

Вместо да се появи лично и да сподели своя избор, да даде роза или пръстен на една от тях, Алек остави момичетата сами. И двете останаха в недоумение и не разбираха какво се случва.

"Бих искал да ви обясня ситуацията, но това може да го направи само човекът, който е решил такава да е развръзката. Последвайте ме", поде той и ги отведе пред монитор, на който ергенът е записал посланието си. Вместо обяснения лице в лице за взетото решение, Алек им изпрати видеопослание. Това, което чуха, остави момичетата без думи. 

На всяка от тях Алек сподели колко специална е за него и колко я харесва. Разказа за силните емоции, които изпитва и сподели спомените си. Той пожела да се обърне индивудуално към всяка от тях. А заключителните му думи бяха още по-силни и свързани с реакциите, които ще провокира неговият избор.

"Здравейте, красиви, невероятни жени. Искам да знаете, че сте перфектни, но аз не съм. 

Маги, теб мога да опиша само с една дума - класа. Всяко едно появяване, поглед и присъствие, спират дъха ми. Не познавам друга жена като теб. Не жена, а украшение. Ти си толкова самоуверена, а заедно с това толкова чувствена, но и бойна, ранима и по детски чиста. Обожавам начина, по който ме гледаш. Аз, когато съм до теб, се чувствам пълноценен. Ти си тази, която провокира мъжката ми сила, както никоя друга досега. До теб се чувствам повече мъж, отколкото някога бих могъл да си представя. 

Всеки миг с теб ми е безценен. С теб има само тук и сега. Говорихме си за това какви бихме могли да бъдем, но в съзнанието ми са се запечатали само ситуациите от настоящето, без обещания за бъдещето. От мига, в който те видях, разбрах, че не бих променил нищо в теб. 

Надежда, ти заслужаваш името си повече от всичко. Ти си празник, делник, утеха, фойерверки, пристан, приключение, спокойствие и веселие в едно. Това са качествата, които ме изумяват в теб. Ти си момичето от онази песен, в която няма толкова висока планина, нито толкова дълбока река, нито долина, толкова необятна, че да спре природата ти. Ти си цялата любов, която някой заслужава. Възхитителна си. 

И сега идва трудното. Сигурно се чудите защо не съм до вас. Не ме интересува какво ще си помислят хората. Нямам и не съм дошъл с очаквания. Не очаквам разбиране дори от вас, защото аз самият не се разбирам последните няколко седмици. 

Не ми дреме изобщо, че могат да ме приемат за страхливец. Мисълта да застана пред всяка вас поотделно и да обясня решението си ме тормози от седмици. Когато ме поканиха да участвам, се пошегувах какво ще стане ако се влюбя в повече от едно момиче. Но сега не ми е смешно. 

Вярвам, не, убеден съм, че в този момент не мога да взема решение. Вярвам, не, убеден съм, че каквото и да реша, ще е едновременно правилно и грешно. 

Защото големият въпрос е дали един мъж може да бъде влюбен в две жени едновременно и отговорът според мен е "не". Любовта не мисля, че работи така.

Имаше вероятност да се разделя с една от вас, за да ми е по-лесно, но не събрах кураж. Вероятно защото съм слаб и си давам сметка за това твърде късно.

Моля ви да ми простите. Каквото е писано, ще стане", заяви Алек. 

Двете не спираха да се оглеждат, очаквайки това да се окаже една грозна шега и Алек да изскочи от някъде. Те реагираха на записа по коренно различен начин.

"Сигурна съм, че ще дойде! Познавам го - не може да не дойде! Човекът, когото аз познавам, ще се изправи пред мен и ще каже - да, ти си моят избор, или не, не си моят избор."

Надежда беше по-крайна в емоциите си. Тя призна, че преподичта да е сама, докато срещне точния човек. Сподели и че се чувства излъгана. 

"Не искам мъж страхливец! Аз не съм страхлива. Не ме е страх да обичам! Голям глупак!"

От продукцията увериха Надежда и Магдалена, че това е изборът на Алек, колкото и безумно да им изглежда. Надежда не сдържа сълзите си. 




Флагман.БГ Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! 01/06/2024, Събота 19:20 3
Флагман.БГ Варненци пропищяха от змии Варненци пропищяха от змии 01/06/2024, Събота 18:40 1
25
Коментара по темата
25.
стара българска поговорка
19.05.2024 00:10:08
0
2
жена с ремърке е като използвана тоалетна хартия. някога някой я е опотребил и сега никой не я ще
24.
Хах
17.05.2024 13:59:39
0
12
До "Аз", номер 17

Ами, кой го е карал да остави тях на финала?
Имаше колко по-младички, без деца.
Ама, на... Ергенът сам си е виновен!
И още много време ще е ерген, ако съм жена, след видяното, никога не бих го взела на сериозно. :D Голям автогол! :D
23.
зрител
17.05.2024 13:30:36
1
5
Алек,много долно постъпи с Маги и Надежда!
Трябваше да застанеш пред тях и да им кажеш истината,че не можеш да ги разделиш и затова не избираш никоя от тях!
Това което направи не е мъжка постъпка!
Добре,че се отърваха от такъв страхливец!
По добре сама,отколкото с такъв мъж който не може да вземе решение сам!!!!!
Някои упрекват майка му,тя не каза нищо лошо за момичетата,напротив единствено разликата в годините я смущаваха,за което е напълно права като майка!
Но майка му каза изборът е негов,каквото и да реши тя ще го подкрепи!
Ноооо Алек явно сам не може да вземе решение!
Майка му на времето как е взела баща му с две деца????!!!!!
Може съдбата му е такава,каква е гаранцията дали ще е щастлив,ако вземе жена по малка от него?????!!!!!
22.
Малееее
17.05.2024 11:21:19
5
6
Тая майка е особено "свекървище", а колко е високомерна и така с превъзходство говори! Горното ергенче.
21.
Atanas K
17.05.2024 10:33:16
0
9
Сапунената продукцията "Ергеня" направо затапи всички турски шекерени сериали и индииски боламачи взети заедно. Сценаристи, продуценти, режисьори !, та Вие сте "Оскар" бе драги ми смехурковци. Баста.
20.
ДО 10
17.05.2024 10:18:50
1
8
Аз съм жена с багаж. Биовшият живя в нас, по-голяма част ор доходите ги изкарвах аз, коато е правил ремонт вкъщи парите съм ги давала аз, от него труда. Общ бюджет за 15г не сме имали, нито аз съм знаела колко пари взема. Той си има фирма (е на мама де) , аз работя за трето лице. За дъщеря си дава 200 лв на месец. Свекървещицата не спираше да ми дава тон в живота и как да се грижа за сина и . Не спираше и да изтъква пред детето че нейната дума е по-тежка от моята , когато сме в дома и . Та за такива няма идеална снаха. Или ще е златотърсачка , или ще е длъжна да доотглежда синковеца както тя нареди. Да е жив и здрав баща ми, защото благодарение на него , детето ми не изпитва липси. Никога не е слушал майка си ( баба ми) .
19.
Една жена
17.05.2024 09:20:31
8
17
Ако приемем всичко за реално , ще кажа така- майка му диктува живота му, директно си му нарежда жената. И си е отгледала страхливец. Особено деспотична жена. Успех на сина и! Дано намери жената, която мама да одобри и да е такава, каквато мама си е представяла.
18.
До зрителя 14
17.05.2024 09:04:54
1
18
Ти в час ли си бе, да си мислиш, че предаването е сериозно и истинско? Какво значи да ги “лъже”? Аз не съм изгледал нито един цял епизод на тази помия, но от медиите стана ясно, че половината си имат гаджета навънка.
Всички в това предаване са утайки плачещи и молещи за договор в телевизията или да станат разпознаваеми инфлуенсъри. Цялото предаване е една лъжа!
Тая проста мутка обяснявала, че “познавала Алекс”, кой познаваш ти бе?
Тцтцтцтцтц….Колко прости хора има в България.
17.
Аз
17.05.2024 09:01:53
9
28
Пеефектни били.Едната самотна майка ,ако беше стока сама ли щеше да е ,а другата стара мома .Отърва се човека .Всеки нормален ще избяга с 200 от тия кучета дърти
16.
@@@
17.05.2024 08:50:20
3
26
Много правилно решение,защо да се обвързва с жени ,в които не е сигурен .Доста преиграваха с любовта си.Майките усещат нещата,защото любовта е сляпа и като прогледне ще бъде късно.
15.
браво на алекс
17.05.2024 08:50:19
2
29
ясно се вижда че всичките жени в ергена бяха пълен боклук, нямаше нито една ставаща, всичките са грозни, противни, надути, меркантилни, интригантки, лигави, клюкарки, коя от коя по грозна и всички с голямо самочувствие. Нормално е никоя да не избере, но все пак това е ентертеймант и сценаристите умишлено са избрали такива утайки за да забавляват хората и да се смеят на деградиралите отрепки :)
14.
зрител
17.05.2024 08:29:42
10
19
Съгласна съм с майка му до някъде,но това което направи Алек е голяма подлост!
Бъди мъж, кажи истината на Маги и Надежда в очите,коя предпочиташ,или не избирай никоя от тях,но покажи чест и достойнство и се покажи, какво се криеш като мишка!
Има една приказка мъж като лайно на дъжд!!!!!
Добре,че не избра някоя,щеше да си скубе косите,по добре,че се отърваха от тоя недорасъл младеж!!!!!
Каква опора може да ти бъде Алек,то трябва него да го подпира някоя!
Подло беше,че ги баламосва всичките и те му повярваха,но Бог си знае работата спаси момичетата!!!!
Съжалявам,че загубих времето да гледам това предавне!!!
13.
13
17.05.2024 07:44:27
4
32
Все повече мъже се ориентирах към рускини и украинки където крахът е 100% гарантиран, но онези поне раждат деца. Нашите и за т'ва не стават.
Поддръжката им висока, КПД-то им нулево.
Истината е една - слаби жени (майки) = слаба държава.
12.
Питко
17.05.2024 07:38:51
1
27
А вече има кастинг и за 4ти сезон. :D
От първия сезон - нищо.
От втория, уж... Ама дали, надали. :D Много потайни там.
Третия сезон направо - шоГ, ужасТ, боНба.

Какво ли ще стане в 4ти сезон, можем само да гадаем (не е изключено Ергенът да си тръгне с Наум, което се коментира още от 1ви сезон) :D

Абе, шоу да има, и разбира се скъпи реклами да пълнят бюджета на телевизията.
11.
Дидо
17.05.2024 06:52:24
1
20
До 9.....Защо не довършиш поговорката?..."Всички жени са к.... , освен майка ми!...НО ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, че и тя е жена!!!!
10.
До 9
17.05.2024 05:48:47
4
33
Тъпа мОмА си явно. Един мъж, ако не се допитва до майка си и майка му не гопази, всички к0ври по света ще го съсипят.
Нали знаеш поговорката: Всички жени са к.... , освен майка ми!
Мъжът мисли с втората си глава и ако не е мама да го пази, става страшно. Най-лесно е да завърти една златотърсачка главата на един мъж и да го върти на малкия си пръст. И затова всички жени мразят свекървите си, защото мама знае какви к....венски номера може да ти извърти една пикл@.
9.
МоМата
17.05.2024 03:24:09
9
43
Браво на ... майката на Ергена !
Дойде, видя и отрезви, наивният до глупост Алек.
Той си е за психоаналитик.
Търси майка си. По-възрастня жена от него.
Да е с дете, за да повтори живота на доведеният си баща на когото се
възхищавал.
И да е блондинка.

Това объркано нещо, набедено за милионер не знае на кой свят се намира, камо ли да развива самостоятелен бизнес и то успешно.

Срам и за майка му, допуснала явно недоразвитият си емоционално син ( нацелувал всички моми с еднаква страст) да участва в тв пледаване.

Това са последиците сред момчетата от липса на казарма.
Утки с бради !
8.
Хахах
17.05.2024 02:41:39
9
37
Майката каза жена с "багаж" не е за твоя дом, а какво да кажат тея с по 2 "багажа" от различни, тея не ги пускам и покрай оградата да минат...миндили, правещи се на честни хах
7.
..........
17.05.2024 01:31:31
5
33
След заснемането на предаването, Алек е излизал няколко пъти с малката Валерия. Дали като приятели или нещо повече, не се знае.
А иначе майката на Алек е права. Като пита Надежда с какво конкретно се занимава, т.е. какви са сигурните и доходи, тя даде отговор "Завършила съм право, обичам да рисувам, да се разхождам" . На майката на Алек и стана ясно, че тази нищо не работи и няма никаква сигурна работа и доходи и ще трябва да я хранят и издържат, заедно с детето и.
6.
Желязна логика!
17.05.2024 00:11:30
5
14
Обичам много и двете, затова не избирам нито една от вас!

WTF?!?!

Трябвало да се раздели с едната по-рано, за да му бъде по-лесно да избере на финала!
Кажи честно! Пълен цирк! А Надежда беше истински влюбена жената.
5.
Зрител
17.05.2024 00:03:49
4
32
Е, такава развръзка не я очаквах!
Алек 100 пъти твърдеше, че никой не може да му повлияе на решението, но очевидно майка му беше в основата за това му решение.
Направо без думи. Шок, ужас, бомба!

Горките женички! Пълна гавра от страна на Алек към тях!
Три месеца загубих от живота си, да гледам тая боза.
4.
Антонио Ресио.
17.05.2024 00:00:10
6
17
След толкова много месеци скандали. Като си тръгнал онзи. Поне една ножичка да бяха направили тези двете. Да се бяха по л*зали малко. С Happy End да завърши!
3.
Опааа
16.05.2024 23:42:24
1
21
Преместих го дедовия
2.
Oh
16.05.2024 23:41:18
2
6
No Cringe
1.
Abc
16.05.2024 23:33:49
0
31
Не е същото като изтрезнееш :)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Роси присъства на всичките му спортни изяви, първият й спомен е от зала "Младост", когато е едва 14-годишна 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите Всеки човек в този живот има външни опори: сродна душа, любящи роднини, работа, някакво хоби Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Богаташи глезят съпругата с домашна помощница Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Най-много средства за реклама са отделили парламентарно представените формации Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Столична община не дава паметникът да е пред Народния театър Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Бургазлийката разказва за пътя си към голямата сцена Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица
Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори