×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници


Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници
Изненадващо руската армия атакува Харковска област и за съвсем кратко време проби първата отбранителна линия. Има данни, че окупаторите са вече в Липцев
12 Май 2024, Неделя, 22:00 ч.
Автор: Флагман.Бг

Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите

Руската армия превзе шест селища в Харковска област за 24 часа. Военният кореспондент на телевизионните канали Русия-24 и Русия-1 Евгений Поддубный пусна в своя телеграм канал репортаж от бойното поле, като изрично подчерта, че разкъсани тела лежат навсякъде и затова не било препоръчително това, което е публикувал, да се разглежда от хора със слаби сърца. 

„Има много трупове на украинските въоръжени сили. Нямаше такава интензивност на боевете нито в Мариупол, нито в Бахмут. Просто вижте какво се случва с бойците от украинските въоръжени сили, спектакълът не е за хора със слаби сърца, разкъсани тела лежат навсякъде“, пише той, като уточнява, че кадрите били от очевидец с ник WarGonzo.

„От врага не е останало нищо, навсякъде лежат разкъсани крайници. Малко парче земя е просто осеяно с трупове на войници от украинските въоръжени сили и чуждестранни наемници“, добавя той.

Руските военни всъщност са окупирали шест села в северната част на Харковска област в района на Волчанск и Липцев, потвърждава проектът DeepState, пише РБК-Украйна.

Селата Стрелечья, Красное, Пильная и Борисовка в района на Липцев попаднаха под руски контрол и сега са отбелязани в червената зона на картата на DeepState.

„Продължават битките за Глубокое, което е последното населено място преди основната задача на руснаците в този район - да окупират Липци“, се казва в публикацията.

 

Руските войски окупираха Мороховец в Харковска област. Това се потвърждава и от властите в Киев. Това е вече деветото селище за по-малко от 48 часа в северната част на Харковска област, коментира лидерът на ЧВК „Вагнер“ Антон Елизаров в своя Телеграм канал. 

Много експерти очакваха руснаците да започнат голяма офанзива на 9 май. Рано сутринта в четвъртък руските войски с бронирани машини БМП и МТ-ЛБ пресякоха северната граница на Украйна, навлизайки в Харковска област, припомня пък БЛИЦ. Украинските БПЛА и артилерия бързо унищожиха вражеската техника, пише електронното издание. 

Според Forbes частите на 11-ти и 44-ти армейски корпуси на Руската федерация са успели да напреднат малко и да заемат позиции в селата Стрелечья, Пильная, Красное, Мороховец и Олейниково.

„Мнозина се съмняваха как руските войски са успели да пресекат границата толкова бързо: границата е т. нар. „сива зона“ без войски и укрепления директно на граничната линия“, съобщава украинската аналитична група Frontelligence Insight, цитирана от UNIAN.

Отбелязва се, че Украйна е създала отбрана на няколко километра южно от границата и е разположила войски и териториални сили зад тези структури, откъдето могат да реагират на действията на нашествениците по граничната зона.

„Твърденията за колапс на отбраната са преждевременни и неверни. Руските лекобронирани малки тактически части, разположени в малки села по границата, могат сравнително лесно да се преместят в сивата зона и да завземат контрола“, обясняват анализатори.

Въпреки че има признаци, че окупаторите искат да укрепят позициите си в този малък брой гранични селища, все още няма доказателства, че са събрали сили за сериозна офанзива срещу Харков.

Финландският анализатор Джони Аскола предположи, че сериозният прогрес в тази област може да не е бил основната цел на Москва. Има вероятност това да е просто умишлена измама – „фалшива офанзива“, за да се принудят украинските въоръжени сили да изтеглят силите си от Часовой Яр и градовете западно от Авдеевка. 

Според експерта харковската маневра на противника може да доведе до „намаляване на наличието на резерви за противодействие на основното настъпление на Русия на изток“.

Както беше отбелязано, 42-ра механизирана бригада на украинските войски беше първата, която премести сили на север за укрепване на териториалните войски. 

Според офицер от украинската армия Денис Ярославски, 57-ма механизирана пехотна бригада и 92-ра десантно-щурмова бригада и подразделението на Кракен ГУР също са се преместили на фронта в Харков.

„Руснаците изглежда се стремят да посеят паника и несигурност в обществото, като убедят населението в заплаха, надвиснала отвъд границата“, каза Fronteligence Insight.

По този начин Руската федерация насърчава Украйна да прехвърли части в тези райони и я отвлича от фокусирането върху руските стратегически цели в Донбас.

Според ISW руските окупатори преследват няколко цели с настъплението си в района на Харков. Руските военни искат Киев да изтегли украинските сили от други посоки, да напреднат към Харков в обсега на артилерията, за да създадат „буферна зона“ за защита на Белгород и да ограничат украинските контранастъпателни операции в този регион.

Украинският президент Володимир Зеленски pyk каза в ежедневното си видеообръщение, че спирането на руската офанзива край североизточния град Харков е "задача номер едно" за украинската армия в момента. Това предаде ДПА, цитирана от БЛИЦ.

"Постигането на тази задача зависи от всеки войник, всеки сержант, всеки офицер", допълни украинският президент.

Руските войски са превзели пет украински гранични села северно от Харков, обяви съобщиха западните медии, потвърждавайки неофициални украински информации.

В брифинг министерството заяви, че руските сили са превзели селата Красне, Борисивка, Пилна и Стрилеча, разположени на около 30 км от Харков, в близост до град Липци, както и село Огирцеве, близо до град Вовчанск.

Руското ведомството каза още, че силите на Москва са превзели село Керамик в Донецка област.
 


В категории: Войната в Украйна


Флагман.БГ Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! 01/06/2024, Събота 19:20 3
Флагман.БГ Варненци пропищяха от змии Варненци пропищяха от змии 01/06/2024, Събота 18:40 1
63
Коментара по темата
63.
Баро Термов
19.05.2024 17:32:53
0
0
Термобарични предложения за украинските и западни боклуци и боклучки не спират! Пазарувайте сега за намаление на бял фосфор, FVP дронове и конвенционална артилерия.
Напред, кръгом и пак напред от Европа към Украина!
Z
62.
чужди СМИ
15.05.2024 12:38:39
1
1
Според Хал Търнър в Украйна вече се говори за тотално отстъпление и за преместване на столицата от Киев в Лвов (изберете долу вляво бълг език):
Украйна обсъжда преместването на столицата на страната от Киев в Лвов; „Сега почти всяка надежда е изгубена“
https://tinyurl.com/2s3jm9ba
Става въпрос преди всичко за промяна от военната стратегия на Шойгу "война на изтощение" до новата "активна война с настъпление". Става въпрос за много военни иновации и нова военна стратегия, това е обобщението от гръцки СМИ:
"7 причини, поради които руснаците обърнаха хода на войната – какви системи хванаха украинците в капан. Начинът, по който се провеждат военните операции, се промени напълно"
https://tinyurl.com/297kt23t
Все пак трябва да се добави също пълната подмяна от "паркетните" генерали от екипа на Шойгу в руското Министерство на Отбраната, не само заради голямата корупция. Погледнете картинката с бюрото със стотиците военни награди на корумпирания заместник на Шойгу Тимур Иванов:
"Парад на суетата: Много „паркетни“ хора при Сергей Шойгу получиха повече награди от участниците в щурма на Берлин през 1945 г. Случаят със зам.-министър, обвинен в корупция, показа, че нещо явно не е наред с наградната система във военното ведомство."
https://tinyurl.com/3d6aeyy5
61.
Putin
15.05.2024 01:38:22
6
5
Слава на Украйна!!!
60.
*********
14.05.2024 13:42:17
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
59.
САТАНА
14.05.2024 13:36:38
2
5
ФАЛШИВИТЕ КОМУНИСТИ КРАДЛИВИ ПРЕСТЪПНИЦИ ДОВЕДОХА ДЪРЖАВАТА ДО КРАХ АДА ГИ ОЧАКВА С НЕТЪРПЕНИЕ ПРОКЛЕТИ ДА СА
58.
*********
14.05.2024 13:31:38
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
57.
*********
14.05.2024 13:28:16
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
56.
До 54
13.05.2024 21:52:50
1
6
Благодаря!
55.
Пепи
13.05.2024 20:15:19
6
16
Русия успешно избива украйнска и натовска мърша голям кеф
54.
Интересен коментар на Хал Търнър
13.05.2024 16:34:43
3
9
Интересен коментар на Хал Търнър (изберете долу вляво бълг. език):
"Русия рисува нови военни знаци върху нахлуващите сили - същият символ, използван в минали войни срещу . . . Хазария"
https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/russia-paints-new-military-insignia-on-invading-force-same-symbol-used-in-past-wars-against-khazaria
Русия започна нова офанзива в Североизточна Украйна, насочена към областите Харков и Сум. Но ОГРОМНАТА новина за това не е самата инвазия, а СИМВОЛА, който Русия рисува върху тази нова сила: „Руната на Гунгнир“ -- копието на Один.
По-долу някои изображения на символа и появата му върху руски военни превозни средства:
Исторически, варягите богатири на Святослав (Древна Русия) са маркирали своите оръжия и брони с такива руни, когато са отишли ​​на война срещу Хазарския каганат.
Вече няма никакво съмнение, че Русия знае точно кой е техният враг.
За тези, които не знаят, по-долу се появява карта на древна Хазария:
53.
brei
13.05.2024 13:24:05
24
11
Ако аз бях шеф на флагмана, щях да уволнявам за такава фалшива информация. Селата са в сивата зона. Украиници почти не са паднали, защото са се изтеглили от тях. Сега започва месомелачката за рашките вече на защщитния вал. Ще падат по 1500 орки на ден.
52.
Boom Boom Boom
13.05.2024 13:21:31
3
1
Now let me hear y'all say WAYO
WAYOOOO
BOOM BOOM BOOM
WAYO WAYOOOOW
51.
до 9: Новата Чечения
13.05.2024 13:06:38
2
8
Да напомним, че срещу Харков в момента воюват чеченци.
Това беше коментар от Moon of Alabama:
Русия очаква "безусловна капитулация" на режима в Киев
https://www.moonofalabama.org/2024/04/russia-expects-unconditional-capitulation-of-kiev-regime.html
"По-вероятно е това, което е останало от Украйна (1991 г. Украйна, минус Крим, Луганск, Донецк, Запорожие, Херсон, Харков, Одеса и Николаев) да бъде новата Чечения, част от Руската федерация, управлявана от група, лоялна на Москва.
Всеки друг сценарий означава, че НАТО ще получи парче от Украйна и това ще бъде победа на НАТО.
МВФ и западните държави ще трябва да отпишат загубите от заемите си за държавата, известна преди като Украйна. Замразените руски активи ще бъдат полезни за покриване на някои от тези загуби, но правният аспект на използването на замразени руски активи като обезпечение за заеми за Украйна ще бъде сложен."
50.
до 8: Според ДНК тест Меган Маркъл е 43% нигерийка
13.05.2024 12:53:20
1
2
Рускиня или нигерийка предпочиташ?
СМИ:
"Меган Маркъл по време на посещение в Нигерия я нарече "нейната страна", тъй като по-рано ДНК тестът сочеше нигерийския произход на херцогинята на Съсекс.
"Преди всичко искам да ви благодаря много за това колко любезно приехте съпруга ми и мен в тази страна... моята страна", каза Маркъл, като благодари на началника на щаба на отбраната на страната за поканата.
Според съпругата на принц Хари, според ДНК тест, тя е "43% нигерийка".
"Да бъдеш афроамериканец отчасти означава да знаеш не толкова за своето потекло или произход, за това откъде точно идваш", каза херцогинята на Съсекс.
49.
ЗелениЙ (римски император I-ви век пр.Хр.)
13.05.2024 12:42:10
1
3
Хде мои едiн мiлiон снаряда?
48.
Майтапче
13.05.2024 12:38:14
4
10
Телефонен разговор между Путин и зеленски:
- Ей, зеленски, спукана ти е работата! Ще избия всички украинци!
- Не и ако аз ги избия пръв!
- ...^тихо разочарование^
47.
коментар на Скот Ритър
13.05.2024 12:30:49
4
8
Скот Ритър прогнозира, че конфликтът ще приключи това лято, в съответствие с графика, определен от руското Министерство на отбраната.
https://tinyurl.com/39bdpw5n
„В момента моделът на изтощителна война кара Украйна да губи около 1500 войници на ден. Този брой сега се увеличава, тъй като Русия разшири дейността си в района на Харков. Така че можете да очаквате този брой лесно да надхвърли 2000 на ден“.
„Това, което украинците трябваше да направят, е да изтеглят резерви и да изтеглят сили от други фронтове, включително фронта в Харков и фронта в Одеса, за да влязат в бойното поле, където са били елиминирани, или са били изтощени и там няма заместители… това, което ще се случи е, че Украйна ще бъде принудена да изтегли резервите от района на Киев и от Одеса, за да отиде в Харков, за да запълни тази празнина. Докато правят това, руснаците след това ще започнат втора голяма атака някъде в района на Запорожие и украинците ще бъдат поставени пред класическата дилема, при която ако тръгнат на север губят, отиват на юг губят, ако останат по средата, те губят - няма добър вариант за тях ”, обясни Ритър, добавяйки, че тогава ще видим „пълния крах на украинската армия” и „бързото изтегляне отвъд река Днепър” за създаване на нова отбранителна линия , нещо, което той не смята, че украинците ще могат да постигнат.
„В крайна сметка, украинските генерали, изправени пред неизбежното клане на цялата си армия, ще поискат мир“.
Отбелязвайки, че неговите източници му казаха още през януари да очаква „драматични промени“ в картата на бойното поле през май, Ритер прогнозира, че Русия ще превземе значителна територия в Харков и Донбас този месец, с евентуалната капитулация на Украйна няколко месеца по-късно.
Решението какво ще се случи с Украйна сега е единствено в ръцете на Русия", твърди Ритър, отбелязвайки, че те са имали „много благоприятни условия на масата“ през март и април 2022 г.
„Никой няма думата в това, освен Русия, и Русия го го даде да се разбере много ясно... това е решително поражение на НАТО, Европейския съюз и Съединените щати.
Също в петък руското министерство на отбраната съобщи, че украинската армия е претърпяла 3300 загуби само в района на Харков и Донецката народна република по време на неуспешните опити да си върне Новокалиново, Киселевка и Котляровка през изминалата седмица."
46.
gagab
13.05.2024 11:54:39
6
24
ЗЕЛЕНОТО НАРКО МОМЧЕНЦЕ ЩЕ ЗАТРИЕ УКРАЙНА,РУСНАЦИТЕ СА СИ ПРАВИ ,ТЕ СИ ТЪРСЯТ СВОЕТО ,ПОДАРЕНО ИМ НА ИЗМИСЛЕНАТА ДЪРЖАВА УКРАЙНА !!СЛАВА НА ВЕЛИКАТА НЕ ПОБЕДИМА РУСИЯ !!!!!
45.
Хаха
13.05.2024 10:51:37
5
20
вече освободените населени места са над десет!
44.
1
13.05.2024 10:14:33
4
15
А не ве, ша ги бавят.
43.
XX
13.05.2024 10:09:33
5
12
Купувам си още днес акции в натовска фирма за производство и доставка на чували за отпадъци.
42.
До 40.
13.05.2024 09:49:14
1
18
Имаше описан случай. Баща и син. Единия в руската армия, другия в украинската. Драмата е голяма.
41.
???
13.05.2024 09:44:41
1
4
The bullly playing the victim card.
Типично за слабаци и неможачи.
40.
!!!
13.05.2024 09:10:49
8
22
В България най голямото малцинство е руско от смесени бракове 500 хиляди руски граждани който имат гражданства български и семейства какъвто съм и аз при един евентуален конфликт на коя ли страна биха застъпили много интересно
39.
Смешници аре бягайте
13.05.2024 09:05:19
18
20
Другия смешник Украйна ще победи къде ще победи е палячо виж кво остана от другите градове къде мина великата руска армия отгоре камък върху камък не остана ако конфликта се разрастне това ще се случи и с колибата в която живееш а ти ще си разфасован и целия в Г...а пред нея набират доброволци що не отидеш се биеш За украйна пичарче клавиатурно
38.
До 21 Карчев
13.05.2024 09:00:03
16
21
Карчо брат ти чуваш ли са кви ги блещиш е маняк прибалтийските пинчари ли увеличиха войските в Европа те са общо 2 милиона души с мирното население хахаха от северната страна на Русия е само гори тъпан такъв от там техника не може да мине и е много трудно за нападение небой се се при едно разрастване на конфликта прибалтийските пинчари ще бъдат превзети за отрицателно време Войските на Путин идват за Берлин идват за София бавно и славно ще има много вътрешни ядра който чакаме войската настъпи да минат в гръб на противника
37.
Сту
13.05.2024 08:40:46
27
16
Тя и да не победи Украйна, за всеки завзет от орките сантиметър измират адски много руснаци. Това е важното. И улиците им ще са пълни със сакати хора. Пък кой ще победи, голям праз...
36.
До32
13.05.2024 08:34:10
39
15
Пийни, пийни!
Вас ватенките само това ви държи!
И Злото, разбира се!
Некадърни, пияни убийци!
Украйна ще победи!
Свиквайте!
35.
Сту
13.05.2024 08:33:43
15
7
До 33 ВънСатаНатоотРодината

Ако те видя да лежиш запален на улицата няма да ти се изп.... отгоре да те изгася.
34.
Гоцман
13.05.2024 08:11:41
3
2
Синеокото го разбрахме къде живее)))
33.
ВънСатаНАТОотРодината
13.05.2024 08:09:07
21
44
Заради дрогиращият се Клоун и шайката му ,и не без заслугите и напътствията на световните терористи - ФАЩ и Англия гинат млади хора -укропитеци и руси.
Слава на Путин!
Господ здраве да му дава и да го дари с дълги години живот, за да успее да се справи и със световните терористи !
А ние, българите, лесно ще кастрираме лейнометите- безродници Сополан Паситто и магарето Тагарчо.
32.
При толкова
13.05.2024 08:02:30
16
9
убити защитници, представете си какво им е на нападащите...
играят казачок върху труповете на украински нацисти. Следователно, при толкова трупове от украинцка страна, предполагам, че при руснаците се денси яко.
Не, че някой в кремъл брои труповете на нацисти...
Там нещата, обаче, се завиват ли разтягат ли затягат ли.
Нов министър на войната, не на отбраната, звучи като признание за други големи танцове и бали.
За да нападнат в направление Кърджали, значи ги е страх от друг студен фронт.
Предстои да разсъждавам още...само да пийна още, да ми дойде муза.
31.
При толкова
13.05.2024 07:58:08
17
14
убити защитници, представете си какво им е на нападащите....
Обикновено съотношението е 1 към 10 най-малко. Следователно, при толкова жертви от Украинска страна, предполагам, че при руснаците е страшно.
Не, че някой брои трупове в кремъл.....
Там нещата, обаче, се засягат.
Нов министър на войната, не на отбраната, звучи като признание за големи проблеми.
За да нападнат в направление Хасково, значи ги е страх на друг фронт.
Предстои да разберем.....
30.
Марк Твен
13.05.2024 07:49:00
15
19
Украинский воин! Не нужно умирать за тех, кто продал тебя и Родину! Выходи на частоту "149.200", позывной "Волга". Спаси себя, товарищей, семью и Родину!
Український воїн! Не потрібно вмирати за тих, хто продав тебе і Батьківщину! Виходь на частоту "149.200", позивний "Волга". Врятуй себе, товаришів, сім'ю і Батьківщину!
29.
Румен фърчилкьов с чорапа
13.05.2024 07:38:56
11
17
Трилиони избити украинци милиарди наемници пред Лисабон пълно с убити украинциа май португалци бяха
Трябва да питам Митрофанова.
И да дам по 20 рубли на блиц и слугите му плюс белфи на Путин да има кво да целуват че предното са го изблизали.
28.
Кую
13.05.2024 07:34:10
18
8
Една добра новина.
27.
Славяни:))
13.05.2024 07:09:50
9
35
Типично по руски. Те се трепят едни други, не тук им се радваме на идиотщините. Безмозъчни ,колкото искаш и у нас. Радват се на война.
26.
Русофилски
13.05.2024 06:42:50
18
25
Наросни приказки айде по 100 рубли от митрофанов
25.
Е
13.05.2024 06:21:19
39
50
Който се ебава с Русия и се навежда на Запада така ще е,да му мислим и ние както сме се хванали за палците пред САЩ и ги оставяме свободно да се месят в политика армия и още многп сфери .
24.
Ast
13.05.2024 05:19:33
16
16
И двете джуджета не отстъпват от това страдат хората които участват в тези война. Единият се прави на велик и другия , колко майки и бащи почерниха, дреми им на оная работа, нали те са скрити в някой бункер и са в безопасност. Хората отдавна са го написали за хора с нисък ръст, че са нарциси, дай им и власт , злобата и човеконенавистничество се проявява в такива моменти. Вместо да седнат на масата на преговорите, те си играят на дрънчене на оръжия.
23.
вън укри
13.05.2024 03:18:12
42
46
вън всички укри от родината България!!!!!!!!!!!
22.
Хххх
13.05.2024 02:04:41
32
48
Вече са на 30км. от Харков,следва артилерия и авиация,по късно превземане на града,както обичайно се случва :)
21.
Карчо
13.05.2024 00:43:59
52
59
Много сдухан народ има, дето си мечтае миналото да се върне, ама няма. Това е утопия като измислицата за победата на социализма над капитализма. Нормален човек не би насърчавал агресор, който причини толкова убийства и трагедии, и то само за да си вкара автогол - държави като Швеция и Финландия влязоха във НАТО, то увеличи войските си в Европа, Русия загуби имиджа си на страна-жертва каквато беше след Наполеон и Хитлер, и се превърна в агресор като тях.
20.
/
13.05.2024 00:28:17
18
68
Ние тук хубаво си чешем езиците по темата Запад - Изток, САЩ - Русия, но там умират хора, горят домове, ридаят майки. Дано по-скоро да дойде деня, в който ще се подпише мирно споразумение и този ад да приключи.
19.
Ок
12.05.2024 23:53:23
33
47
И заради този грандиозен успех, Путлер уволни Шойгу. Айде поне вадете колците от доматите като ги сервирате.
18.
Ама разбира се
12.05.2024 23:52:25
10
30
И от кой източник дойде тази информация?
17.
Ахахахахахах
12.05.2024 23:38:09
47
48
Какви заглавия, каква риторика.... изненадващо, ужасяващо, кошмарно, адско хахахахах единствено за най-кухите наркомани и предатели е изненада че Русия побеждава Украйна (която воюва от името на нато). Би било чудесно и насам да дойдат, но едва ли биха се занимавали. Жертваха десетки хиляди души, за да си останем бели дупета извън Турцията, възникнала след разпадането на османската империя, но ние само джавкаме като ебани за някакво си злато, което ако не го вземат те, щеше да е отдавна в някой трезор в Англия или щатите, без дори хартийка насреща да имаме. И все пак си мисля..... г-н Владомирович е на години, какво ли ще стане ако се оттегли поради здравословни причини и дойде официално на власт някой от силовиките... Поживьом-увидим!
Тъпаците, които симпатизират на Украйна нека заповядат на фронта срещу Русия още сега, гладни, жадни и без пари няма да ви оставят да се върнете!
Z
16.
Гръцки СМИ
12.05.2024 23:17:19
36
61
Бивш главен съветник на М. Джонсън: „Зеленски ни измами – Той управлява мафиотска държава, а ние се оказахме идиоти“!
Какво казва един от водещите британски политически и стратегически анализатори
https://tinyurl.com/tedstn7b
Цялата тази корумпирана украинска мафиотска държава всъщност ни измами всички и в резултат на това те ще ни с@м@сунат , нали ?“ каза хитрият Къмингс, за да продължи:
„ Цената на живота беше огромен шок, режимът на санкции беше много по-голяма катастрофа за европейската политика, отколкото за руската политика...“
„Тогава те казаха на Запада за санкциите срещу Русия : но Китай ще ни подкрепи“ , а аз отговорих: „не, Китай няма, Китай ще направи много пари, доставяйки Русия“.
Резултатът, казва той, беше „да влезем във война на изтощение с Русия, която ние тласнахме към съюз с най-голямата производствена сила в света“.
Но какво да кажем за тези, които твърдяха, че Путин трябва да получи урок и че не можем просто да му позволим да нахлуе в съседна държава?
„Какъв урок му дадохме? Урокът, който дадохме на Путин е, че сме банда клоуни.
Искам да кажа, че Путин вече знаеше това преди войната. Но това подчерта и излъчи на целия свят каква група клоуни сме и Америка сега удвоява усилията си да конфискува руски активи, така че вече създаде режим на санкции, който насърчава изграждането на алтернативни финансови системи по целия свят...
Това е. Ние не даваме уроци на Путин. Единственият урок, който даваме е, че сме глупави."
15.
XX
12.05.2024 23:10:37
5
5
За пост #6 извинявам се: Урката днес каза...
14.
!!!!!!!!!!!!
12.05.2024 23:10:09
48
64
Трепете братушки, жив укроНАТОвски нацист да не остане. Изчистете света отново от тази мръсна сган фашистка до 9то коляно. Заповядайте и във фашистка България да ги поизчистите
13.
путин
12.05.2024 23:07:50
17
36
мн добре да умират фашистите
12.
*********
12.05.2024 23:03:29
6
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
11.
*********
12.05.2024 22:58:52
3
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
10.
паткан
12.05.2024 22:56:05
22
28
От Blackrock газ пикаят

Но те си имат съветник ИИ с името Аладин.
Съгурен съм , че този ИИ ще ги посъветва да си избият загубите от тези които в момента работят в окупираните ЕС територии.
Те не са малко , с по ниски заплати, със съкращения и въвеждане на ChatGPT робите ще успеят да компенсират нещата до предишни нива.
Самите роби и хабер си нямат какво се случва, какво всъщност е НАТО и кого обслужва , и са готови да дадат и без това съсухрените си изтънели кожи в името на новия си господар.
Този цикъл ще се затвори , когато робите умрат от глад и вече няма кого да крадат.
9.
Борис
12.05.2024 22:33:26
72
52
Путун успя, нали? Нали? Забрави за демилитаризацията... така демилитаризира Украйна, че сега е най-милитаризираната държава в Европа... Спря разширението на НАТО, нали? С още 1200км граница с НАТО. Накрая ще стане така, че цялата западна граница на шибанистан ще е все с НАТО.
Верно ли ви е чак толкова малко акъла на путинофилите*, че все още продължавате да вярвате на путьо терориста?
8.
Украински нар. театър
12.05.2024 22:33:23
34
42
Не може да се играе от Руска Русчийска пациентка на кремлевская психушка!
Русица е забравила за натовските генерали участвали в атаката на Харков, стотици хиляди натовци, наемници и укринацики атакуваха руския Харков и логично както винаги при месни щурмове, покриха полето с хиляди трупове.
Извън русчийската диагноза лъжлива шизофрен копейка, задаяайки с търсачката никъде няма такава новина, тъй като въпросните села са сива зона и войска там не е имало. По същия начин бяха обезлюдени и селата на руска територия след нападенията на Легион Русия.
Руска русчиева.превзе Часов Яр. Преди месец, амиииил.....................
Водят се боеве за Вовчанск на границата който Вовчанск е на 70км от Киев.
След седмица Руска Русчийска ще замлъкне все едно е глътнала....
Цървената мангасарян армия ще вземе Харков колкото принц Хари ще вземе за жена пияна мамашка от Сибир с ужасен зъбен статус и резинови сапоги.
Следва просиране и култовата фраза: те не искаха да Вземат Харков, ако искаха щеше!
Ако въпросната дама-джентълмен има нещо със източника на статията,най-вероятно докато пиша този комент е нацвъкала 2-3 бързи коментара.
7.
ХХ
12.05.2024 22:32:03
42
48
Инак, руснаците си го могат - нападат.
Евроатлантиците могат само да гледат о повтарят мантри насред вуду магии.
6.
XX
12.05.2024 22:30:40
41
24
Руската днес каза "Стотици милиарди ни трябват, стотици!". Така че про'с'таците дет гласуват за ЕС и НАТО - МАРШ НА РАБОТА!
5.
Продажна мения
12.05.2024 22:24:34
61
49
Роските мрат като пилци, има хиляда видеа как се самоубиват, ама Флегмите пак си знаят...
4.
Ама как така?
12.05.2024 22:22:16
39
76
Нали Украйна вече 2 години побеждава,а руснаците с лъкове,камъни,тоалетни чинии и чипове от перални как ще настъпват?
3.
Украински нар. театър
12.05.2024 22:12:24
44
67
Браво на артистите от украинския народен театър. Задобря ли са от миналогодишното представление насам. А иначе мръсен народ като американците искат да управляват света.Лъжци,измамници и АВАНТАДЖИИ.
2.
путкин
12.05.2024 22:12:01
52
44
аз видях земята осеяна с руснацита, отишли да се правят на войничета за 1700 долара...

https://twitter.com/ManiacMagic1/status/1789676123376267669?t=t0500K6xFITLmtO0B2qmTQ&s=19
1.
Тъга
12.05.2024 22:04:58
36
43
Бай руснак и майка си да вземе ще е е тъга за нея.просто защото те и майка си да вземат ще са още в зародиш на майка си.Мъка,мъка,мъка...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Роси присъства на всичките му спортни изяви, първият й спомен е от зала "Младост", когато е едва 14-годишна 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите Всеки човек в този живот има външни опори: сродна душа, любящи роднини, работа, някакво хоби Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Богаташи глезят съпругата с домашна помощница Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Най-много средства за реклама са отделили парламентарно представените формации Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Столична община не дава паметникът да е пред Народния театър Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Бургазлийката разказва за пътя си към голямата сцена Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица
Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори