×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Политиците ни не знаят неща от обща култура, а после избирателят бил виновен


Политиците ни не знаят неща от обща култура, а после избирателят бил виновен
Като Костадинов и Сабрутев са още Гугъл Лена, Кирил Петков и т.н.
22 Април 2024, Понеделник, 14:20 ч.
Автор: Виктория ГЕОРГИЕВА

Последната комична случка от спора за Дъблин го доказа

Една от основните мантри на политиците ни, без значение от коя партия, са, че ситуацията в страната ни е такава, защото избирателите са апатични и гласуват неразумно. Това, разбира се, са по-меките думи, с които управляващите описват гласуващите. Пригласят им социолози и анализатори, които също често обясняват един или друг резултат с безспорното отегчение на суверена, с неособено високата му политическа култура, с общото му ниво.

В зависимост от партията и най-активните ѝ симпатизанти – т.нар. балони, обвиненията, насочени към клетия гласоподавател, варират между – българите са тъпи носталгици и русофилистици, затова сме на това положение, не оценяват младите и подготвени хора в политиката – това обвинение най-често може да чуем от ПП и ДБ по адрес на гласуващите. Джендъри, соросоиди – крещят пък от Възраждане. ГЕРБ, БСП и останалите сякаш са по-пестеливи откъм класификации, макар периодично да намекват, че очакват от избирателите да оценяват по-достойно усилията им.

Общо взето, ясно е, че българският политик – цялостно – се чувства незаслужено подценен от неразумно (по думите му) гласуващ български народ. Някак си, мислят си властващите, безспорните им качества не са достатъчно зачетени, искрено вярвайки си, че вината не е у тях.

Капацитетът на политиците ни
Последната комична случка отпреди няколко дни за пореден път доказа максимата – каквито политиците, такива и избирателите. И няма как да е иначе, като днешните управляващи довчера са били сред редиците на обикновените гласуващи. Даже, за разлика от доста други страни, където има някаква приемственост и доста по-сериозна подготвеност на предлаганите кадри, нашите буквално са излезли както от села и паланки, така и са взети от нивата, от музикалната сцена, някои и от нощните клубове даже.

Костадинов 
Първо, лидерът на Възраждане Костадин Костадинов написа във Фейсбук: "Току що кацнах в Дъблин, Ирландия. Идвах от Мюнхен, но провериха документите на всички пътници. Казах на полицая, че България е в Шенген. Отговорът му беше много мил и изрази пълна евроатлантическа солидарност със страната ни - I don't care:) Впрочем преди това минахме стандартен граничен контрол и в Мюнхен, Германия. Иначе сме в Шенген, ама друг път:)", който му пост събра възмутени негови и на партията му поддръжници, които започнаха да обясняват, че даже и въздушно-капковият Шенген е лъжа. Постът му набра хиляди реакции и споделяния, преди някой най-накрая да се усети каква глупост е написал Костадинов. Истината е, че Ирландия не членува в Шенгенското пространство. 

Той се опита и да се измъкне, обяснявайки, че постът му е целял да се обърне внимание на „Германия, която показва на дело как сме в Шенген, ама друг път:)”, подигравателно благодарейки на „безподобно простия и неграмотен жълтопаветен електорат”, че е разпространил статуса.

Костадинов, трябва да признаем, в никакъв случай не е глупак, но често – къде агитационно, къде от прекалена самоувереност, казва и пише неща, които не са верни. И на масата му последователи това не им прави никакво впечатление. Нещо повече, макар написаното от него да бе опровергано, това не попречи негови поддръжници убедено да продължат да твърдят, че той е прав и въпросът е принципен, а дали Ирландия била в Шенген, не е най-важното. Ако се чудите как се поощрява неграмотността на всяко ниво, и от не от кого да е, а от политик, ето това е отличен пример.

Сабрутев
Последва обаче по-нелепият опит на политически опонент на Костадинов да го затапи. Самодоволният Венко Сабрутев от ПП, който не за пръв път ръси глупости, побърза да се подиграе с лидера на Възраждане, като директно изхвърли Ирландия/Дъблин от Европейския съюз, пишейки, че: „Копейката е в Дъблин и хейти, че трябвало да мине паспортен контрол. Човекът не знаеше, че Дъблин Не е в Европейски съюз и съответно в Шенген". 
Господин депутатът от ПП явно е пропуснал часовете по география, защото Дъблин е столицата на Ирландия, а страната е член на ЕС от далечната 1973 година. 
Смешното е, че като депутат, Сабрутев е част и от групата за приятелство с Великобритания или както още я наричат - Обединеното кралство, именно заради съюза и със Северна Ирландия до 1922 г. Та поне там би трябвало да е понаучил нещичко, което не е направил в ученическите си години. Но не би.

После той изтри статуса си, след това написа уж извинителен, в който обаче написа поредна глупост, уж цитирайки Ото фон Бисмарк в свое оправдание, които думи обаче никъде не намираме.
Относно капацитета на Сабрутев, добре е да припомним, че това е поредния път, в който лее глупости на килограм. Преди време той поиска от Северна Македония да върне – в жест на добра воля - костите на цар Самуил у нас. Само че... те се намират в Гърция и страната ни отдавна води преговори с гръцките власти за тяхното връщане. 
Той беше директно наречен тъп, не от кой да е, а от бившия ПР на ПП Диана Дамянова, която написа, че: „Когато преподаваш нещо, което затруднява класа, трябва да обясняваш на НАЙ-ТЪПИЯ от него. Ако той разбере, то и другите ще са разбрали”, визирайки в поста си клетия Сабрутев.

Покрай тази безспорно комична ситуация, която обаче е явен показател за нивото на политиците у нас, се появиха и вицове: Венко Дъблина и Костя Шенгена влезли в един ирландски пъб и се питали къде се намират!
За съжаление, Сабрутев не е изключение, а потвърждение на правилото, че сме залети от потресаваща неграмотност и ниска обща култура, демонстрирана от най-високо (но само на йерархичен принцип) политическо ниво.

Гугъл Лена
Преди време Лена Бориславова бе наречена така, защото сама си призна, че търсила важна информация през Гугъл. „Гугъл така показва, когато се опитваш да търсиш информация. Нямам конкретен уклон или желание да използвам една или друга медия, мисля, че са доста различни. Дори има такива, които не чета редовно“. Тогавашната началничка на кабинета на тогавашния премиер Кирил Петков беше заявила в Съдебната палата, че двамата с премиера са черпили информация от Гугъл, за да съставят списъка с 19-престъпници, който предадоха в прокуратурата. 

Случилото се породи вълна от подигравки спрямо считаната за някакъв необикновен капацитет от поддръжниците на ПП Бориславова. GoogLeNA, така ще остане в спомените на мнозина тя. Бориславова имаше и други изцепки, които също като Сабрутев, държеше да демонстрира във Фейсбук.

Кирил Петков
Тук въобще не е необходимо да изброяваме, защото няма да ни стигне и цял месец. Петков, от появата си на политическата сцена в България, не е спирал да се излага, бълвайки глупост след глупост, след глупост. Зевзеците вече се шегуват, че вероятно е постоянно канен по тв студиата, за да ни забавлява, откъсвайки ни от неособено цветущото положение, в което се намираме. 

Извън бъзиците обаче, все повече хора, включително и близки до ПП анализатори и лица, препоръчват съвсем сериозно на партията да го смени като фронтлайнер, защото след всяко негово изказване, подкрепата за Промяната намалява главоломно.

Трагичното е, че хора като него, като Бориславова, като редица други, стъпиха на политическата ни сцена, възхвалявани и заради високото и престижно образование, което са получили в престижни университет по света. А всъщност толкова неимоверно свалиха и без това ниското политическо ниво у нас, че критично ниската избирателна активност беше ясен индикатор какво е мнението на избирателите за клоунадата, която се лее от високите етажи на управлението.

На Вежди Рашидов
пък му се наложи да напусне депутатското си място, както и председателството на Комисията по култура и медии, след като в НС се изцепи, че „Всички ку*ви се събудиха да се сетят след 16 г., че са изнасилвани. Като с оня американския режисьор, където го направиха на маймуна“. Макар и изречени не с цел да бъдат чути от масовия зрител и слушател, пропускайки, че наблизо има включен микрофон, това доведе до негативни коментари и дистанциране дори от негови колеги депутати от ГЕРБ.

Изказването му тогава дойде на фона на общественото недоволство, предизвикано от обезобразяването с макетно ножче на 18-годишното момиче от Стара Загора.

И ако тогава той, дали под натиск от Бойко Борисов, или по свое усмотрение, слезе от политическата сцена, напоследък наблюдаваме все по-безумни, позорни, нелепи изказвания, демонстриращи не просто политическата немощ на политиците ни, а цялостната им некомпетентност и критично ниско ниво, които обаче не водят до нищо. Всъщност водят до следващия път, в който изреченото е още по-потресаващо плиткоумно. 

Нещо повече, това неминуемо води и до все по-силна фрагментация сред поддръжниците на партиите, които са склонни да оправдаят най-чутовната глупост, ако тя идва по линия на харесван от тях политик. Хората започват да оправдават неграмотността, некомпетентността, простащината, само защото тя идва от избраника им и партията, за която са гласували. Това пък няма как да не повлияе на цялостното – и без това неособено високо - ниво у нас, чиито плодове берем всички.


В категории: Политика


Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
34
Коментара по темата
34.
До ВикитУууу
23.04.2024 11:49:17
0
2
“близки до ПП анализатори и лица, препоръчват съвсем сериозно на партията да го смени като ФРОНТЛАЙНЕР”.

Ко каза, ко?

Викинце я вземи научи българския, после критикувай фронт лайнарите на партиите.
П.С.: права си! Но това са лични размисли и страсти, предоставени по просташки начин, тук не става въпрос за обективност а за лична оценка, която ти като журналист не трябва да я представяш на обществото по такъв начин.
33.
XX
23.04.2024 10:58:29
0
0
До 30

"... а на обикновените хора" - мухахаха... Ми нормално е про'с'таците дет гласуват някой да ги "оправи" да си ходят все "оправени".
Факт.

ПП. И Тикеата го каза преди 2 години, че европеидните про'с'таци само за мачкане стават, нали?
32.
1234
23.04.2024 08:11:18
0
3
За 800 дни царските юпита оправиха държавата лява ръка десен джоб, яхти, контрабанда , доктори, хотели, сега Харвардски измамници крадат като за последно.
31.
работа работа работа
23.04.2024 01:47:02
1
2
Няма нафта газ
Боко и Вальо Златев
контробандират бидони с МАС
30.
....
23.04.2024 00:33:09
0
3
Проблема не е на политическите шайка бандити от всички партии .
Бившите, сегашните , бъдещите или на президенти лапачи , че няма инвестиции и инфлацията е до небесата, а на обикновените хора, тъй рече изтъкнат общественик и отсече.....
29.
Хо хо хо
22.04.2024 20:26:02
2
3
Спете спокойно, нито един кадър на соросоидната сган няма да се освободи.
Поне до сега е така от посолството не дават, Баце си плямпа едни приказки за лека нощ да му се вържат избиратели.
След изборите пак ще се гушнат с Кирчо и Асен. Само един областен управител смениха защото не им се подчиняваше, със смяната толкова.
28.
XX
22.04.2024 19:23:13
2
5
ХХ-асан не знае днес колко злобарки е лъснал и колко ракия е изпил, но пише щуротии всички ден.
27.
мда
22.04.2024 19:08:51
2
7
Разбира се всички коментари за най-видния тъпан в тази класация, идола на Викито, който тя случайно е пропуснала Буда тортичката сахер, се трият с трескава бързина и потни пръстчета. Не сте журналисти флагманчета, не се заблуждавайте, вие сте труженички на повикване, обслужващ персонал.
26.
XX
22.04.2024 18:13:10
5
3
1990 година Соломон Паси, Александър Йорданов и партиите им: (либералната) Екогласност и Радикалната (на "интелетуалците"), подкрепиха Луканов и БКП да няма лустрация.
Факт.
ПП. Същите "интелетуалци" като тез дето Народният съд постави на мястото им.
25.
Важното е
22.04.2024 17:50:15
1
7
че в статийката умело е пропуснат един колоритен образ на неграмотността на политиците ни !
Впрочем, това поведение също е проява на обща култура!
Нарича се сервилничене!
24.
До 16
22.04.2024 17:26:08
3
4
Ако защитавате новите варвари от промяната, които са в събранието ,високите им морални ценности и размяна на любезности, дъно....
За това , че медиите са завладяни от червения октопод още от началото на демокрацията, може да се каже до някъде е така, но сегашната действителност по всички посочени телевизии политически коректно манипулират общественото мнение с появата на Кирил, Лена, Криптомир, Христо, Гнома, заедно с водещите насочват вниманието на публиката към удобни на тях теми и им задават правилните въпроси. Но тук коментаторите защо не засягат чалгари, изражденци , Мистър Кеш и пътя на Копринката, червените жрици,
чалмите за обръчите от фирми всичките са на държавната софра само за лична изгода. За царските юпита много се е писало, че си напълниха гушите и за 800 дни не оправиха държавата, нито Гоце с проектите за Големия шлем. Новите спасители, които загряват отвън по тъча и те нищо няма да направят за държавата и хората.
Още от ден първи на появата на Киро Кретена и Асен Сутиена ми беше ясно, че са измамници...
Харвардски възпитаници с фалшиви документи пробутани от посолството, продуктово позиционирани като млада гвардия която ще реши всички проблеми в държавата, но се провалиха.
23.
Радев с дрона
22.04.2024 17:25:03
0
12
Ами дето Радев го гонИл с дрона.. Така сме се смяли в офиса, направо не е истина. Невероятен психар е тиквата.
22.
До 13
22.04.2024 17:19:38
2
13
Кикот за татко Петко, ДС-то с червени куфарчета създал в Канада фирма преди 1989г.
Децата и внуците на ДС ръководителите, най-големите престъпници и крадци, сега излизат като представители на ПП-ДБ!
Има ли един от вождовете на ПП-ДБ, които не са с ДС потекло?
Дори кмет на София избрахте, който е с ДС потекло до 3-то коляно!
ДС са крадци назначени от БКП за износ на червените капитали!
21.
1
22.04.2024 17:12:56
12
9
Дай малко минуси и на агенция Ройтерс която публикува цял материал за тиквата и козируванията му хахахаха
20.
ПП-ДБ са лакоми тъпунгери
22.04.2024 17:12:30
5
22
Борисов ги остави ПП-ДБ да лаят по него, да се катерят на негов гръб, но накрая ги вкара в задънена улица и ги принуди да му се молят публично да ги остави на власт.
В най-новата ни история Народното събрание не помни такова политическо унижение, такъв срам.
ПП-ДБ се превърнаха в най-мразените хора в държавата с чудовищния си стремеж към власт, несъизмерим с техните скромни възможности.
И ще бъде много интересно, щом предизборната кампания се води на фона на разкритията за чудовищни злоупотреби с власт от правителството на Денков, каквито, изобщо не се съмнявайте, че има. Тогава прогнозата на ПГ на ПП-ДБ, че ще вземат 10% на предстоящите избори, ще се окаже прекалено оптимистична.
19.
292
22.04.2024 17:10:02
0
10
И как искаме да знаят каквото и да е, като за народен представител няма длъжностна характеристика, въпреки че КТ изисква всеки, който е в трудови-правни отношения, да има. Няма и за президент, министър-председател, министри, кметове и т.н. измъкнати от някакви партийни бази данни, по незнайни критерии, кадри. Иначе, за чистачка в НС или МС длъжностната характеристика сигурно е поне 10 страници.
18.
1
22.04.2024 17:02:07
19
5
хахха а тортичка Сахер дето козируваше на пиколота и охрани без шапка е символа на общата култура нали.. идиотке
17.
Бургазлията
22.04.2024 17:00:51
15
9
За най простият бай ганьо банкята пак ва е страх да пишите!
16.
N....12. Rtf
22.04.2024 16:40:50
5
6
Мразя да ме мислят за малоумен и да ми пробутват и втълпяват игрите и манипулациите на червения октопод като мои мисли и желания .Публичната тайна е, че в държавата от десетилетия всички видове медии са овладяни и
са кукли на конци от тези,които дерът държавата и я бутат в блатото от 1990 г та до днес, защото им трябват само парите , а иначе те са се изнесли отдавна и не им пука за България.
15.
Ъъъ... Аз имам.. Ъъъ.. тортичка сахер... ъъъъъ..
22.04.2024 16:38:22
17
14
По-голям срам от това, че съм българин не съм изпитвал, когато банкянското посмешище взе да козирува на един европейски съвет на другите лидери. Той от къде да знае простака, че се излага. Прост, прооост в червата прост!
14.
XX
22.04.2024 16:37:54
19
6
1990 година Соломон Паси, Александър Йорданов подкрепиха Луканов и БКП да няма лустрация.
Факт.
13.
Голем кикот към ..4. За парата,продават си душата
22.04.2024 16:28:03
17
5
Алчна и празна глава с бръмбари пълна. Този Кирил Петков и ПП от първия ден след свалянето на бай Тошо са започнали ЯКО ДА КРАДЪТ ДЪРЖАВАТА като шумкарите от БКП полекичка изменили се в БСП , СДС невинните, ДПС подмолните , НДСВ тарикатите и още безброй птички накацали по червената хранилка и яростно бранещи интересите на ръката, която им пълни гушките с далаверките вече 34 години. Та създадената партия „Продължаваме промяната“ през септември 2021 година от Кирил Петков и Асен Василев добре са се справили за всичките тези 34 години. Мижи народе да те лажем.
12.
Rtf
22.04.2024 16:27:08
7
18
Неслучайно от доста време се говори, че мнозина, които по длъжностна характеристика са журналисти , водещи по БТВ, Nova TV, Евроком TV по същество работят като политически активисти. Сега имаме серия от самопризнания за манипулирането на публичната среда в интерес на една политическа формация - ПП/ДБ. Първо, бившият ПР на "Продължаваме промяната", г-жа Дамянова, разкри преди време, че е създаден кръг от "приятелски журналисти и мислители" на ПП, които помагат с благоприятно отразяване и коментари. После, Кирил Петков обяви, че при него били ходили "политолози" да му искат 20 к на месец за същото, но той бил отказал. Той хубаво е отказал, ако въобще може да му се вярва, но дали Асен Василев е отказал? Или партията ПП? Та, щом сте започнали - кажете имената на тези "журналисти", "мислители", "политолози". Не че не се знаят поименно от по-информираната столична общественост, а останалите не се досещат, ама като сте казали "А", кажете и "Б". За да е ясно кой кой е в публичното пространство. Щото нелегално действа само Mafiqata, нали така?
За пореден ден , геополитическите Соросоиди са смълчани. Рухна поредната пропагандна лъжа - как пуделчета на каишка на посолствата, НПО-та, Отворено общество и олигархията не били замесени в контрабандни канали, пране на пари, не се друсат с кристали . А нови опорки още не са дошли... Педалетките са в тремор. Дойдат ли веднъж пустите му опорки, как трескаво ще затракат клавиатурите. Но сега всяка мека китка от промяната е в режим "снишаване". Какво ли ще им измислят сега? Не унивайте, резбари, всичко е "по план".
Но не по плана на Асен Резбата за ала- бала, шменти капели, договорили се с посолствата за техни хора по всички държавни учреждения. А за спасяването на България от варварската соросоидна агресия .
11.
XX
22.04.2024 16:16:38
20
6
Е и?

Премиерът на Белгия Летерме не знаеше кой е химна на Белгия и какво празнуват на националния си празник.
нали 85% у нас гласуват да станем като тях?
какво ревете?
10.
*********
22.04.2024 16:12:09
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
9.
тотално безвремие
22.04.2024 16:08:44
0
9
,,политиците ни,, за наш голям срам нямат абсолютно нищо общо със значението на тази дума. Съвсем минимална част от тях поради семейно възпитание осъзнават това ,но за да получават лични облаги и за да са част от този български
буламач дали му името ,,политика,, и те участват във всеобщото опростачване на символа на държавноста ни- Народното събрание.
8.
Винету тулупов
22.04.2024 16:07:34
18
18
Оня банкянски тъпак пък построил 500 млн. км магистрала. Дебил малоумен.
7.
До 1
22.04.2024 16:05:58
7
14
Гласувайте за "Възбуждане" само така има вероятност да станем част от империята СССР. И тогава о радост всичките пачки ще превърнем в рубли и на Коцето Коцев - истинският мъж от Дъбълин ще му плащат легално. А не да се чуди сега как да ги обръща в евро.
6.
Двойкаджии
22.04.2024 15:59:30
11
9
Да ги съберат всичките кандидати от Бургас на часовника, които пак ще бъдат най-големите досадници и ще трябва цял месец да ги траем и да ги изпитат по леки въпросчета обща култура. Не са по различни от споменаваните с статията. Галя от герб примерно какво ще знае, милата! Знае как се папка на държавна хранилка, от малка. Или другия Тодорчо Ангелов от Възраждане и той 20 години съветник.
5.
Г Е Р Б
22.04.2024 15:55:25
18
8
М ачкат
А ргументирано
Ф инанси да докопат
И мат
Я таци в служби за ортаци
4.
За парата,продават си душата
22.04.2024 15:24:40
4
26
Няма човек със здрав разум, който би казал и две добри думи за политика Кирил Петков и двукратно проваленото управление на Продължаваме Промяната и сега сянката тегне над всички, казали хвалба по техен адрес. А такива опорки хорово се чуваха в студиата на БТВ и Нова, дирижирани от Лора Крумова и Цънцърова.Една дузина журналайки с балалайки от вътрешнозаводските медии на кръга Капитал, Медиапул и КлубЗет, БТВ и Нова са силно притеснени, че са разконспирирани като платени пиари и глашатай на Продължаваме Промяната из тв нюзкурници. За тези коментатори, които са кандидатствали да му правят реклама, Петков разкри, че са му искали по 20 бона, за да го хвалят по телевизиите.
3.
Малоумници с купени дипломи
22.04.2024 15:17:37
4
33
Абсолютният клетник Баджо Миро, който се прави на eлена Рудолф: “Какви са отношенията в триъгълника Киро - Лена - Миро?”
Контрабандата е литмус за куролацията. Давай графиката, Киро!
Проверете пудела дали е обезпаразитен и ваксиниран. Че като му гледам обкръжението...
Жените в ПП/ДБ са кръвожадни и себични, мъжете под чехъл, рогоносци, но дяволчето на садизма дреме в тях когато са под влияние на алкохола и пиците с кристали, понамирисват приковават вниманието на обонянието. Леви резби, заемат лявата позиция на пътя при смяна на пола , да ги клецат отзад , Асенката е в криза любовника му го изостави , магистрални труженички. В скута пият мазно кафе с вазелин. Партизаните на Сорос, слугите на олигархията, джендърската измет.
Контрабандисти от Сицилианската долина , тъмни балкански и белгийски субекти.
2.
от Ейре
22.04.2024 14:53:44
30
8
Не знам как сте цитирали Венко Събрутев , но като знам че всичко е манипулация и внушения няма да се изненадам ако има леееека неточност. Да категориччно Ейре не е член на Шенгенското пространдтво. Да кастгорично - за да посетите Дъблин по какъвто и да е начин -суша, въздух и вода на граничния пункт (летище, пристанище, граница с Великобритания ) ще трябба да имате паспорт и да минете паспорна проверка. Такава проверка каквато вече не се налага ако летите до някоя от държавите в Шенгенското пространство. Това е, много ви здраве от Ейре.
1.
Бай....
22.04.2024 14:46:39
49
9
Гласувайте за "Възраждане" ! Само така ще се отървем от евангелистките гадове !!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори