×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

"Маркет линкс": ГЕРБ се откъсва напред, избирателната активност ще е ниска


"Маркет линкс": ГЕРБ се откъсва напред, избирателната активност ще е ниска
Борисов успя да отслаби ПП-ДБ, за да може да има контрол над новите коалиционни преговори, разкри Добромир Живков
21 Април 2024, Неделя, 20:27 ч.
Автор: Флагман.бг

ПП-ДБ ще се опитат да върнат реториката по линията анти-ДПС, заяви Димитър Ганев от "Тренд"

Свидетели сме на политическо противопоставяне. България не се е отдалечила от тежкия сблъсък от 2021 г. Това че за 9 месеца първите две големи формации успяха да се обединят за конституционни промени, не значи че са се разбрали. Това заяви пред "120 минути" по БТВ Добромир Живков, социолог от "Маркет Линкс".

Изгубихме 4 години. Цената ще бъде платена. Цената я плащаме и с ниска избирателна активност. Въпреки, че сега изборите ще са 2 в 1, аз не мисля че избирателната активност ще е кой знае колко по-голяма, каза Димитър Ганев, социолог от "Тренд". 

"Сами по себе си изборите ще ни отдалечат от Шенген и еврозоната", разкри Живков. 

През последните 9 месеца имаше приятелски огън от популярни хора в обществото и политиката, че това е безпринципна коалиция. Цената, която сега ще се плати, няма да е малка, каза още той. 

Ротацията трябва да се случи, а не се. Съдебната реформа остана на хартия. Хората правят реформата, коментира Живков.

"ПП-ДБ ще се опитат да върнат реториката по линията анти-ДПС. След сглобката ще е трудно да се използва наратива, че ПП-ДБ няма да допуснат ГЕРБ и ДПС във властта", разкри Ганев.

Социологът от "Тренд" разкри и част от предстоящо проучване: Вижда се, че ГЕРБ се отделя на дистанция, която е трудно преодолима. Следва един отбор от три формации ПП-ДБ, Възраждане и ДПС, които изглеждат на близки проценти един от друг.

До края на кампанията трудно ще може да се каже кой ще завърши на второ, трето и четвърто място. Пети са БСП. Може да има изненада на изборите - формацията около Ваня Григорова. 

Борисов успя да отслаби ПП-ДБ, за да може да има контрол над новите коалиционни преговори, разкри Живков. 


В категории: Политика


Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
37
Коментара по темата
37.
Винету от Банкя
22.04.2024 18:50:56
0
3
Няма нормален човек който да гласува за Герб и Дпс... Това значи че гласуваш за блатото и България да продължи да бъде последна в Европа по всички показатели здравеоопазване, образование, инфраструктура
36.
Боку тъпуту
22.04.2024 18:48:07
0
2
Колкото си прост, толкова повече се бориш за властта такъв е случая с криминално осъждания Боку, човека хвалел се, че е прочел една единствена книга в живота си Винету. Топят конкурентите и накрая се изкарват, че само те чисти, мафията си има държава Боку и шиши двамата криминално осъждани. Народе???
35.
Троловете на ПП-ДБ са платени
22.04.2024 15:46:57
1
11
Няма човек със здрав разум, който би казал и две добри думи за политика Кирил Петков и двукратно проваленото управление на Продължаваме Промяната и сега сянката тегне над всички, казали хвалба по техен адрес. А такива опорки хорово се чуваха в студиата на БТВ и Нова, дирижирани от Лора Крумова и Цънцърова.Една дузина журналайки с балалайки от вътрешнозаводските медии на кръга Капитал, Медиапул и КлубЗет, БТВ и Нова са силно притеснени, че са разконспирирани като платени пиари и глашатай на Продължаваме Промяната из тв нюзкурници. За тези коментатори, които са кандидатствали да му правят реклама, Петков разкри, че са му искали по 20 бона, за да го хвалят по телевизиите.
34.
оха
22.04.2024 11:06:25
22
7
Пак ще има кюлчета и пачки в чекмеже.
33.
и Да
22.04.2024 08:29:06
16
24
ГЕРБ са номер 1 ,а шарлатаните в канала -обраха каквото можаха-жалко че не носят наказателна отговорност/ политиците-ако искаха реформи с това трябва да започнат-НО ....
32.
Каунь
22.04.2024 07:21:04
16
30
Народе не си давайте гласа за "модерните" шарлатани ужким учили у Арвард
31.
Петър
22.04.2024 06:56:36
36
24
Ще гласувам за ПП-ДБ, единствената алтернатива на свинята Пеевски.
30.
Пенсионер
22.04.2024 06:28:59
38
25
ППДБ ми вдигнаха пенсията. Ще гласувам за тях. На поръчкови изследвания не вярвам аз.
29.
Мда
22.04.2024 06:03:09
17
20
Искренно се радвам, че мутрата от зайчарника в Банкя и "феномена" от дпс се осветлиха като пили на колянцето на Доган и Путин по едно мазно турско кафе.
Вече нямам съмнение за кого ще гласувам... за тези, които ми вдигнаха заплатата тази година - ПП-ДБ, безплатни лекарства и осветлиха "топлата мазна" връзка между дпс-герб.
Избираш еничерите от герб, получаваш дпс, израждане, итн, едните пишман патрЕоти, а другите дилъри на бело.
28.
Тулупа боку
22.04.2024 01:12:20
20
26
Забелязвате ли, че който се бори с Герб винаги му правят и мръсно и накрая Гроб излизат чисти. Така беше с Итн. По Дб и др. Винету от Банка ще държи кокала до ония свят. Прост, но хитър и нагъл, държи бтв и нова и няма един неудобен въпрос? Докога ще го търпим народе????
27.
*********
22.04.2024 00:14:00
2
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
26.
ПП са тотално в киреча
21.04.2024 22:35:35
19
34
ДБ може и да се усетят, че са оцапани покрай тях,зелените излязоха по-умни и напуснаха,защото разбраха,че гнома ще стане Председател на Парламента, колкото Ники ще пътува :))))
Някои си бяха въобразили, че шепа сектанти от НПО-та ще яхнат властта през задния вход. И ще колят и бесят.
Обаче колелото се завъртя и сега Магнитски е за вождовете на ПП-ДБ, които са окрали американски бизнесмени и са осветени като корумпирани и мафиоти контрабандисти.
Радев да вади от ръкава следващия проект, този тотално се срина както на Стефан Янев!?!
25.
Дернев
21.04.2024 22:30:10
21
30
ГЕРБ се откъсва напред с ББ, но БГ продэлжава назад. Като си харесвате толкова ГЕРБ сложете Сачева, а ББ пратете при Доган. Защо трябна постоянно да показваме каква ни е дэржавата.
24.
Борисов взе своя сладък реванш
21.04.2024 22:26:35
22
40
Борисов ги остави ПП-ДБ да лаят по него, да се катерят на негов гръб, но накрая ги вкара в задънена улица и ги принуди да му се молят публично да ги остави на власт.
В най-новата ни история Народното събрание не помни такова политическо унижение, такъв срам.
ПП-ДБ се превърнаха в най-мразените хора в държавата с чудовищния си стремеж към власт, несъизмерим с техните скромни възможности.
И ще бъде много интересно, ако предизборната кампания се води на фона на разкритията за чудовищни злоупотреби с власт от правителството на Денков, каквито, изобщо не се съмнявайте, че има. Тогава прогнозата на ПГ на ПП-ДБ, че ще вземат 10% на предстоящите избори, ще се окаже прекалено оптимистична.
23.
Капи
21.04.2024 22:16:48
17
16
Точен и изчерпателен анализ. Бих добавил само,празен Индустриален парк.

Корекция -общинските бяха също през 2007. Как мога да забравя спечелването на първия мандат на Николов и неговата (гербаджийска) битка с Костадинов. Тогава Бургас беше в някаква комунистическа летаргия и търпеше сравнително дребните кражби на тогавашните социалисти. Лошото беше че комунистите спираха и пречеха на всички инвеститори да влязат в тогава имащия силен потенциал Бургас. Николов и гербаджиите започнаха сравнително добре-нова транспортна схема, нови автобуси, но не се решиха да приемат най-добрия проект предложен от ЕС за железница (ес-бан) от Меден рудник до Славейков и Изгрев ( това няма нищо общо със сегашния безумен проект за Сарафово). Щеше да струва само 115 милиона лева по европейски проект (От 1 януари вече бяхме вече в ЕС) с не много голямо съфинансиране от община Бургас. Приеха втория проект за около 85 милиона лева( за нови автобуси, спирки и транспортна схема). Горе долу добре се справиха, ако ги сравняваме с тези гербаджии от Пловдив и особено варненските, където още обществения транспорт е като в Африка. Та тези времена минаха и сега ГЕРБ е отровата, която трови не само Бургас, но и цяла България. Гигантските кражби са зло, но поправимо. Почти невъзможно е обаче да се поправят промените в законите даващи, привилегии на една или друга прослойка или професия и увеличаващи неравенството в обществото. Не само финансови неравенства, но отделянето на обществото на три класи. От едната страна -служби, съдебна власт, прокурори, полицаи, военни, държавна администрация. От друга - всички ние който им изработваме заплатите и луксозния живот и от трета-социално маргинализирани групи и декласирани елементи, които са готови за няколко лева да се разкарат до изборния пункт и да изберат всяка крякаща маймуна за депутат. Е, момчетата се опитаха по мирен начин да променят България, да реформират съдебна система но боата (ГЕРБ/ДПС/служби за няколко месеца ги уви с пръстените и сега се опитва да ги удуши. Момчета, трябва да знаете -змията няма как да се превъзпита-единствения успешен подход е да и смажеш главата. Историята учи че няма мирен начин да се преодолее това разделение - това става или чрез революция или чрез гражданска война. И последно, нека всички на 9 гласуваме да смажем главата на змията.
22.
Хазарт
21.04.2024 22:12:06
21
28
Ако ГЕРБ спечели направо да закриваме държавата. Стадото си иска овчаря
21.
оффф...
21.04.2024 22:10:07
26
26
Забелязвате ли как в последните години всеки, който застраши първото място на ГЕРБ му се измислят вякакви мръсотии, за да отвратят лековерните гласуващи?

Това се случи и с ИТН, това се случи и с ПП, а после и с ДБ.

ВЪПРОС: Някой да вижда "РАЗКРИТИЯ" около БСП??
НЕ! Защото БСП не са заплаха

ВЪПРОС: Някой да вижда "РАЗКРИТИЯ" около ДПС и Възраждане???
НЕ! Защото не са заплаха.

Само ПЪРВИТЕ и ВТОРИТЕ около ГЕРБ са на мушка.

Сами се сетете ако се откажете да гласувате на кого ПОМАГАТЕ
20.
щом
21.04.2024 22:05:51
31
25
Щом Толупа ще спечели изборите забравете за Еврозоната и Шенган. Пак ще ни върне десетилетие назад
19.
Наблюдател
21.04.2024 22:05:29
28
26
Ех да ви е…. Как можехте да ми изтриете коментара за мекеретата от Маркет Линкс. Повтарям го - Маркет Линкс, беше тайната социологическа агенция на ГЕРБ когато те участваха за пръв път в избори. Това беше на изборите за Европейски парламент(2007), общинските избори -есента на 2007 г и парламентарните през 2009 г. Тогава всички ние който участвахме и следяхме за хода на гласуванията в изборния ден се чудехме на точната информация която получаваха в ръководството на ГЕРБ. Веднага следваха инструкции на създадената от Цветанов военизирана структура до изпълнителите в комисиите и застъпниците, които незабавно се изпълняваха. После обаче Маркет Линсовете се осветлха като най -гадните герберски мекерета и се превърна в агенция за внушения и манипулации на общественото мнение.
18.
Ивайло Мирчев – Шиши призна
21.04.2024 22:04:04
8
33
Решението да отидем на избори е на Пеевски, а не на преговорните екипи. Това заяви в „Денят започва с Георги Любенов“ Ивайло Мирчев от ПП-ДБ.
Трябва да се преброят кой колко подкрепа има от избирателите, особено след двете управления на ПП ДБ и коалиция!
Ако ПП-ДБ се борят с БСП за класация, амии значи не стават за управленци, а за миманса ...
17.
Тулупа
21.04.2024 21:59:38
23
26
2 та тулупа тиквата и шиши вредят най-много на държавата, Мафиоти управляват държавата.Кюлчета,къщи в Барселона,кражби в огромни размери и съда нищо Народе спиш ли???
16.
La Piovra на "Промяната
21.04.2024 21:46:21
17
35
Дошли от Сицилианската долина, бандитите от промяната да крадат в особено големи размери и да се тъпчат с кристали .
Щяха да строят 5 моста над Дунав, тунели, завод за електрически автомобили , но от пътуване до чужбина и назад на държавна издръжка и корупционни практики не им остана време нещо да направят . Много дълбоко гърло имат, потънаха огромни суми от държавната софра.
4 години кражби,далавери,бегъртане и рушене - това е равносметката на промяната!
Е такава престъпна пасмина не е имало в България!
15.
Методиев Магнитски
21.04.2024 21:39:34
31
25
Ква файда, че е първи сикаджията след като пак ще се моли на педалетките за правителство както миналия път. Как беше "с ваши министри, с ваш мандат само да има правителство ние ще подкрепим"
14.
Наблюдател
21.04.2024 21:38:08
25
21
Корекция -общинските бяха също през 2007. Как мога да забравя спечелването на първия мандат на Николов и неговата (гербаджийска) битка с Костадинов. Тогава Бургас беше в някаква комунистическа летаргия и търпеше сравнително дребните кражби на тогавашните социалисти. Лошото беше че комунистите спираха и пречеха на всички инвеститори да влязат в тогава имащия силен потенциал Бургас. Николов и гербаджиите започнаха сравнително добре-нова транспортна схема, нови автобуси, но не се решиха да приемат най-добрия проект предложен от ЕС за железница (ес-бан) от Меден рудник до Славейков и Изгрев ( това няма нищо общо със сегашния безумен проект за Сарафово). Щеше да струва само 115 милиона лева по европейски проект (От 1 януари вече бяхме вече в ЕС) с не много голямо съфинансиране от община Бургас. Приеха втория проект за около 85 милиона лева( за нови автобуси, спирки и транспортна схема). Горе долу добре се справиха, ако ги сравняваме с тези гербаджии от Пловдив и особено варненските, където още обществения транспорт е като в Африка. Та тези времена минаха и сега ГЕРБ е отровата, която трови не само Бургас, но и цяла България. Гигантските кражби са зло, но поправимо. Почти невъзможно е обаче да се поправят промените в законите даващи, привилегии на една или друга прослойка или професия и увеличаващи неравенството в обществото. Не само финансови неравенства, но отделянето на обществото на три класи. От едната страна -служби, съдебна власт, прокурори, полицаи, военни, държавна администрация. От друга - всички ние който им изработваме заплатите и луксозния живот и от трета-социално маргинализирани групи и декласирани елементи, които са готови за няколко лева да се разкарат до изборния пункт и да изберат всяка крякаща маймуна за депутат. Е, момчетата се опитаха по мирен начин да променят България, да реформират съдебна система но боата (ГЕРБ/ДПС/служби за няколко месеца ги уви с пръстените и сега се опитва да ги удуши. Момчета, трябва да знаете -змията няма как да се превъзпита-единствения успешен подход е да и смажеш главата. Историята учи че няма мирен начин да се преодолее това разделение - това става или чрез революция или чрез гражданска война. И последно, нека всички на 9 гласуваме да смажем главата на змията.
13.
XAXAXA
21.04.2024 21:34:12
24
19
Щом троловете на ПиПетките вият на умряло, това е положителен знак,че лудостта на променливите пудели, родени от юмрука на Радев е към края!
Ленчето е специализирала в Харвард. Значи там е учила парапетно правo!
Киро дал някакво интервю, в което се оплаквал, като госпожичка, колко невъзможно му било да свърши нещо смислено в политиката, защото държавата била "завладяна".
Не, Киро, не можеш да свършиш нищо, просто защото си некадърен и некомпетентен. Нищо повече и нищо по-малко!
Долна,кредлива,некадърна и еблива пасмина са Пуделите на Промяната!
Дори и неправилно се ебат, което за тях и троловете им е евроГейско :))))
12.
Шехерезада корумпето
21.04.2024 21:32:59
13
29
Двата гейберастки трола са се развихрили тая вечер. Явно оная помакиня Севда инкасото по известна като шехерезада е дала некой лев.
11.
Прост еднокнижник
21.04.2024 21:26:21
19
35
Този път ОПГ-то на чекмеджето ще закопае държавата.
10.
ПП са алчни и глупави едновременно!
21.04.2024 21:25:02
23
25
И потъват в блатото. Колкото повече се мъчат да излязат на повърхността и рият с огромни претенции, толкова повече потъват. Телевизиите няма да ги спасят. За девет месеца им обърнаха шортите обратно и смалиха доверието на избирателите им до едноцифрено число.
Асен Василев се връща в парламента като редови депутат, за да не бъде арестуван по показанията на бившия главен секретар на МВР Живко Коцев, че е бил глава на контрабандата заедно съгражданите му от Хасково и митичния бос Паскал.
9.
Амин !
21.04.2024 21:20:33
19
17
Както вече отбелязахме всичкото гледачки на боб,социолози,медии,служби,магистрати и всичко друго,което може да се купи от чекмеджетата, е на пангара.
Жална ни майка
8.
Бургазлията
21.04.2024 21:19:00
35
25
Бортисов успя да стане за смях още повече, това че Пеевски го пази не значи че няма се отърве от него някой ден.
Какво значи ППДБ са отслабени , като и за обикновения човек е видно обединението на системните партии срещу тях.
Искат си Борисов премиер и за бсп,възраждане и итн да си има по нещо там да не се разваля рахатлъка.
За това пак ще си гласуваме за ПП ДБ , за да тровят живота на Пеевски,Борисов,Костадинов и тем подобни ченгета
7.
До 1 пудела Сандо
21.04.2024 21:18:56
11
31
Лидерите на ПП-ДБ дори не могат да си представят колко вот ще загубят заради атаките си срещу ръководствата на МВР и ДАНС. Борисов тръгва на битка, но за Пеевски е джихад, той ще гази ПП-ДБ, както никой никога не е мачкал политически противник, вътрешно му е след войната, която му обявиха Христо Иванов и Кирил Петков! ПП-ДБ ще е четвърта политическа сила след ГЕРБ-СДС, ДПС и "Възраждане" с вот колкото БСП - 25-30 депутатски мандата!
6.
ОПГ ПП-ДБ паднаха,заловиха 700кг хероин
21.04.2024 21:16:24
11
27
Новата разработка на ДАНС е от края на миналата години а, а милионът с подкупите е вървял на паркинга пред НС регулярно всеки месец. През определени дни там се изреждали шефката на Митницата, Живко Коцев, ченгета и мастити депутати от ПП и ДБ/ДСБ, който прибирали между 20 и 100 хиляди евро всеки месец. Парите били отпускани от личния ковчежник на Паскал Георги Радев, племенник на известен митничар от зората на Прехода. Подкупите в пликове и подаръчни раздавал Стефан Димитров, който не пропускал да се щрака с всички надарени. От неговия телефон МВР разполага със снимки на всички подкупвани длъжностни лица, част от които вече изтекоха в поръчковите медии на прокуратурата.
5.
Тролчетата на ПП-ДБ лаят като пуделчета
21.04.2024 21:11:50
16
32
ПП-ДБ е кауза пердута - никакъв шанс няма ПП-ДБ да спечели след като лъсна схемата с контрабандния канал и предстоящата акция на ДАНС.ПП-ДБ ще затуби с голяма разлика не само националния вот, но и във Варна, но не заради договорения корпорпоративен вот за ГЕРБ-СДС, а защото лидерите на ПП-ДБ загубиха битката с Делян Пеевски и Бойко Борисов
4.
Едни млади...
21.04.2024 20:56:26
9
24
Еврея зает ли е? Да го наемат пак...и плюенето по Борисов да стартира. Колко й трябва на една овца?
3.
щом
21.04.2024 20:49:49
27
38
Щом Герб са се откъснали напред жална му майка на българина
2.
Наблюдател
21.04.2024 20:49:32
31
28
Маркет линкс беше тайната социологическа агенция на ГЕРБ при първите и явявания на партията в избори. Първо бяха европейски (2007), после общински (2009) и триумфа през 2009 на парламентарните. Тогава тайно даваха много точни прогнози и напътствия в хода на изборния ден, които се знаеха само от ръководството на ГЕРБ и инструкците вднага се спускаха към местните структури и изборните застъпници. Следваше мигновенна реакция от създадената от Цветанов военизирана структура на партията. Тези вършеха тогава полезна работа ( не за българите) а за ченгетата. Сега вече са на светло, разконспирираха се и всички видяха поредните гербаджийски мекерета - манипулатори .
1.
Сандо
21.04.2024 20:43:20
37
18
А от екзакта какво казват щото герб са се засилили към дъното заедно с дпс и пп гонят бсп по рейтинг -нови играчи влизат на политическата сцена,може би най достойните които страната ни може да изкара от 20 години насам-тук а и по никоя медия нема да чуете за тях разбира се
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори