×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор


Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор
Шофьорът не е карал с превишена скорост, а жертвата е попаднала в мъртвата му точка и той изобщо не я видял
16 Април 2024, Вторник, 21:00 ч.
Автор: Флагман, снимка: Флагман

Присъдата му ще бъде намалена с 1/3 заради реда на протичане на съдебното производство 

Професионалният шофьор Иван Стамов Гочев от Камено, който на 16-ти юни м.г. прегази жена с цистерната си на кръговото в Айтос днес узна своята присъда.

Бургаският окръжен съд го призна за виновен и осъди на 6 години лишаване от свобода при първоначален „общ режим“. Той се призна за виновен и делото му премина по реда на съкратеното съдебно следствие, с което присъдата му бе намалена с 1/3 – до 4 години и 8 месеца.

В съдебна зала 55-годишният Иван се обърна към близките на загиналата Валентина Влаева от Айтос и поиска прошка. Той изрази съжаление за случилото се и се покая.

Експертизата не установи превишена скорост, тъй като цистерната реално тръгва от светофара, но е налице невнимание на шофьора, който изобщо не е видял, че жената преминава по пешеходната пътека. Реално тя е попаднала в „мъртвата точка“ на Иван и той я блъска с ремаркето на камиона си. (ВИЖТЕ ТУК)

 


В категории: Темида , Камено


Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
6
Коментара по темата
6.
Чил Жил
17.04.2024 12:59:55
0
5
Жени, мъже шофьори и пешеходци, в БГ повечето хора са неадекватни и се ориентират много трудно докато вървят, какво остава докато шофират 2ри коментар е много адекватен, има сляпа точка от рамката на прозореца и когато шофьор завива на ляво има голям шанс да сте точно в тази сляпа точка и да умрете, вие си преценяйте искате ли да умрете и да сте в правото си, или искате да живеете и да забавите пресичането си с 3 секунди или потенциално да загубите 1 минута до следващ светофар

Но в БГ хората си мислят, че пешеходната пътека им дава безсмъртие и че когато е зелен сигнала на светофара това ти дава гаранция, че няма да премажеш някой идиот, а някой хора дето дори не са малко в БГ си мислят, че влака може да ги заобиколи

Така е, масата народ тук е доста проста, но скоро ще се изчистим от генофонда на тази земя и няма повече да я цапаме с простотията си
5.
до 2
17.04.2024 08:26:18
3
7
Разбира се, че ние се пазим. Ами и вие шофьорите си чатите зад волана /да не говорите по телефона изобщо не смеем да си помислим, но е правило/, а най- наглите Жени шофьори винаги отнемат предимството на пешеходците на пешеходна пътека. И специално за една такава овца- днес в 7.48 на пешеходната пътека до училище Братя Миладинови, въпреки че ни видя, че сме стъпили на пешеходната пътека, нарочно даде газ.
4.
XX
17.04.2024 01:04:48
6
0
Гледам,

До сега 8 колеги са изказали нежелание да имаме европейско правосъдие като в Холандия... Странно защо отде идват тогаз 85те % неграмотни ши-зо-про'с'таци дет на изборите гладуват да станем "като ЕС"!.
3.
bai kosta
17.04.2024 00:52:43
0
18
A Cтависки?Или аршина е различен.
2.
Холивуд
16.04.2024 21:58:36
2
38
Към всички пелеходци:
Дори и на пешеходна пътека преди да стъпите на платното се огледайте и се уверете,че шофьорът на приближаващото мпс има визуален контакт със вас и реагира адекватно в обстановката,а не да се чувствате бесмъртни като си мислите че пешеходната мар кировка ще ви спаси от птп с неочакван край и се втурвате като кози да пресичате пътното платно и в повечето случаи буквално искате да прескочите автомобилите!
Има много случаи особенно през зимата когато се стъмва рано,няма видимост и пешеходците са с тъмни дрехи и буквално се виждат в последният момент,когато вече е късно за каквато и да е контролирана реакция от страна на шофьора.
Мислете с главите си и като шофьори и два пъти повече като пешеходци във всеки един момент,ако ви се живее по-дълго!!!Има време за да стигнете до крайната си точка!!!!!!!
Това е единствената реална защита!
1.
XX
16.04.2024 21:25:37
15
5
Много е!
В демократична холандия на която 85% искат да приличаме, дрогиран блъска с 213 км ч час и убива двама родители и оставя 2 деца инвалиди за цял живот. Получава 3 години.
Или без книжка и с превишена скорост убиваш на тротоар човек и получаваш половин месец поправителен труд.
Кога у нас такова европейско правосъдие?!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русков Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ VI блок работи съгласно графика за електропроизводство „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни  Тя беше единствената, която подаде документи за участие в процедурата Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Камионът бил отклонен за сканиране с рентген - били забелязани зони с подозрителна плътност
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори