×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • С тържествена церемония в Бургас ще бъде посрещнат новият сливенски митрополит – Негово Високопреосвещенство Арсений днес
  • Природният газ поскъпва с над 8% през юни
  • Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път
  • В Германия призоваха армията да свика 900 000 запасняци заради Путин
  • Тежка катастрофа в Германия прати в болница 14 човека
  • В Украйна прогнозират катастрофален отоплителен сезон
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

САЩ дават на Украйна оръжие за още 2,5 млрд. долара, Зеленски настоява за танкове


САЩ дават на Украйна оръжие за още 2,5 млрд. долара, Зеленски настоява за танкове
Бойците от ЧВК „Вагнер“ превзеха важният опорен пункт Клещеевка и затягат обръч около Бахмут
20 Януари 2023, Петък, 07:19 ч.
Автор: Флагман.Бг

Той се опасява, че зимата ще даде възможност на руснаците да се прегрупират и да предприемат нова масирана атака

САЩ обявиха нов пакет военна помощ за Украйна на стойност от близо 2,5 милиарда долара, включващо стотици бронирани машини и подкрепа за украинската противовъздушна отбрана, съобщава американското министерство на отбраната, цитирано от Ройтерс и БТА.

Новата помощ включва 59 бойни машини на пехотата "Брадли" и 90 бронирани машини "Страйкър", се казва в съобщението.

В пакета помощи са включени също допълнителни боеприпаси за ракетните системи "Химарс", 8 системи за противовъздушна отбрана "Авенджър", десетки хиляди артилерийски снаряди и около 2000 бронебойни ракети, информира министерството на отбраната.

САЩ отказват да доставят на Украйна танкове Ейбрамс, тъй като в момента нямало смисъл. Снимка: УНiАН 

САЩ са предоставили досега общо 27,4 милиарда долара помощи на Украйна в областта на сигурността, откакто Русия нахлу в страната през февруари миналата година, припомня Ройтерс.

Президентът Володимир Зеленски се опасява, че зимата ще даде възможност на руснаците да се прегрупират и да предприемат нова масирана атака, съобщава Нова телевизия. По думите му - украинците трябва да се отбраняват срещу хилядите руски танкове.

 

Междувременно полският премиер Матеуш Моравецки обяви, че не е оптимист за това, че Германия ще изпрати танкове на Украйна.

Берлин произвежда машините „Леопард 2”, които са сочени за най-добрите, които Западът притежава. Киев отново призова да ги получи, за да воюва равностойно с руските танкове. „Леопард 2” е на въоръжение в редица НАТО-вски държави. Полша и Финландия вече изразиха желание да изпратят своите на Киев, но това не може да стане без позволението на Германия

Междувременно военният анализатор Юрий Подоляка, който е роден в украинския град Суми, но симпатизира на руските окупатори, коментира в Телеграм, че бойците от ЧВК „Вагнер“ са превзели вчера важният опорен пункт Клещеевка (б.а. югозападно от Бахмут). 

Почти цяла бригада на Въоръжените сили на Украйна е била разгромена. Руснаците атакуват и Параскеевка (б.а. северно от Бахмут). Според Подоляка, целта им е да превземат и Ивановское, за да лишат защитниците на града да се снабдяват с боеприпаси и други продукти. 

 

Украинската информационна агенция УНiАН пък съобщи, за тайна визита на директора на ЦРУ Уилям Бърнс в Киев. През миналата седмица той се е срещнал с Володимир Зеленски и с представители на украинското разузнаване. 

Според  The ​​Washington Post Бърнс е отишъл в Украйна, за да информира Зеленски за очакванията си за военните планове на Русия през следващите седмици и месеци.

Източници, пожелали анонимност, казаха пред репортери, че по време на срещата Зеленски и висши служители на разузнаването са били притеснени за това дали Украйна ще продължи да получава военна помощ от САЩ и Запада, след като републиканците спечелиха надмощие в Камарата на представителите.

 


В категории: Войната в Украйна


43
Коментара по темата
43.
@42
21.01.2023 09:31:08
1
1
xaxaxaaxxa
42.
до 40
20.01.2023 22:04:33
3
1
Вярно, но има съществени допълнения:
1) Атаките на военното летище Енгелс за ядрени бомбардировачи означават за Русия и заплаха за техните ядрени въоръжения и това е повод за ядрена война. Затова в момента единствената задача на Шойгу е промяната на руската национална доктрина за използване на ядрени въоръжения - накратко, подобно нападение след няколко седмици ще бъде за Русия повод за ядрен удар срещу всички замесени страни (освен Украйна, САЩ и Великобритания са очевидно замесени). Ядрената война е на секунди от 12...
2) Ако Германия (или САЩ, Полша) изпрати своите танкове Леопард-2 срещу руската територия на Донецк, Луганск, това се разглежда от Русия като нарушение от Германия на Потсдамския мирен договор от Втората Световна война съгласно който Германия бе демилитализирана. Следователно е директно начало на Трета Световна война с използване на ядрени оръжия. Пояснения (изберете горе вдясно бълг.език):
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/nato-contact-group-war-council-meeting-now-at-ramstein-air-base-germany-over-ukraine
41.
@40
20.01.2023 19:48:00
3
3
Да ама краварите и гейовете ги има и помагат. А ти си реви в огорчението и си ги разправяй тези, ако краварите ги имаше ако ги нямаше.
40.
Белоярск
20.01.2023 18:44:50
3
3
Какви танкове какви БТР, какви ракети за Хаймърс 160 км?
От месеци краварите и еврогейовете обявяват едно, а дават повече, това го разбра целия свят.
Украинците с какво удариха лятото авиобазите Саки и Балбек в Крим?
Укрите нямат оръжие което бие на 220 км каквото беше най-близкото възможно разстояние, преди да превземът Херсон. Руснаците още тогава обвиниха краварите.
Укрите като удариха летище Енгелс на 700км навътре в Русия, с какво го удариха? Имали собствени дронове, дрън дрън. Като удариха руските кораби в Севастопол с подводни дронове, пак техни ли бяха?
Ако не бяха кравите и гейовете тези укри оставаха с копия и камъни.
39.
Танк - новото степче от едно време
20.01.2023 18:29:00
0
2
Иди доказвай какво им дават, колко и за какви пари. Такава въртележка е с тези пари, че все едно центрофуга на пералня
38.
:)
20.01.2023 17:57:21
1
3
Абсолютни джендъри и предатели. Аз лично ако бяха дошли тука братушките, както ги призовавахме да ни нападнат, защото ги предадохме и сме в НАТО и ЕС,и да вършат същото, каквото с най-близкия си украински народ, и да правят същото с мама, баба и дъщеря ми, никога нямаше да искам оръжие от тези американци и германци да унищожавам агресори и убийци и насилници на жени и деца!
Гадна предателска сган сме. Как може такава джендърска безчовечност да се радват на възмездието срещу педофили,убийци на жени и деца и цивилни?
Гадни предатели сме, предаваме се един друг. Пожелавахме путлеристите да нападнат родината ни и сънародниците ни и най-вече нас, дома и близките ни,и майките ни, които са ни родили и огледали.
37.
;)
20.01.2023 17:37:23
4
7
Американците и германците наливат пари и оръжие да се трепят руснаци с украинци и нашите джендъри се кефят по форумите..
Гадна предателска сган сме, винаги така сме си предавали близките и помежду си и сме си давали задниците на чуждите.
36.
1
20.01.2023 16:16:22
2
5
На путкин до резиденцията сложили ПВО да го пази зенитни ракети
35.
34 до33
20.01.2023 15:58:19
1
7
Майтап бе! Естествено че се шегувам иначе ще се окажа прост като гъдулка.Нека има коментари и дебат!.Естестеено,че германците знаят,какво правят,още повече съвместно с целия колективен Запад със всичките пари,технологии и въоръжение,те ако бяха тъпи милиционери,нали щеше да нападнат Украйна и за година,да потънат в хаос,жертви,инвалиди,мобилизация,икономическа криза заради която да си изпращат мобилизираните граждани гладни,дрипави с ръждиво оръжие на война.На територията на Европа щеше да гърмят,авиобази,ТЕЦ,Кримски мост!
Естествено знам,че тази световна война е пугалка за пациенти на кремълската психушка,изпростели русороби. Каква световна война кви тъпотии,те рашките щеше да използв ядреното,ако удряли по тяхна територия,ако удряли Крим,ако Запада дава оръжия на Украйна и нищо. Всичко това е факт и къде е световната война.Да нямат само те ядрено и на тях им се живее. Клошар никога не напада кортежа на милиардер. С тая джунгалска армия спъната в Донбас,каква световна война. Те армия от костенурки да бяха за 11 месеца,щеше да са стигнали по-далеч от "кривата круша"!
34.
До 33
20.01.2023 15:09:40
7
6
Ето сам показваш колко си ниско-интелигентен като всеки "прогресивен" либерал, между впрочем. Нищо, все още за пред масите минавате за умни... Тук не говорим за жизнен стандарт, тук не говорим кой има по-добра икономика и кой живее по-добре. Тук говорим за това, че Германия много бързо забрави ужасите на ВСВ и започна пак да праща танкове. Отиди и питай германците дали искат още една световна война, след която да се развият пак икономически. Разбирам, че единственият ти критерий за успял народ е качеството на живот, но животът е нещо много по-сложно и това сега ще се докаже в борбата между атланцити и евразийци.
33.
Белоярск
20.01.2023 14:22:43
3
8
Не ги разбирам тези германци! Две световни войни загубиха и 15 години след Втората световна(след която Германия бе изравнена със земята) вече бяха 1ва икономика в Европа, а през 1989г когато падна Берлинската стена и фалира ГДР, взеха фалиралите комуняги с Трабанта и Вартбурга на гърба си и пак са икономика 1 в Европа! Сега първите месеци на войната се услушваха и не помагаха на Украйна и като видяха, че в Украйна 230 000 руска армия се изпари барабар с аналоГовнетното въоръжение и се стигна до мобилизация, и си помислиха, че не всичко върви по план за великата кенефИмперия с Москвича и Камаза! Още май месец тез германци подписаха 1вия договор за втечнен газ с САЩ, а тази зима се оказаха на 100% подсигурени с доставки от Катар+доставки от газопровода Норвегия-Полша. Колко са коварни, докато Русия водеше брутална пропаганда, как Европа ще замръзне зимата, тези коварни германци с Мерцедеса, БМВ, Ауди, Бош, Сименс са се подготвили, безсрамници! И толкова са хитри, че веднага прецениха че за да стигне Русия до Берлин, трябва да не е затънала в скраб и трупове в Донбас на 50км от границата си, и после трябва да нападне Полша-членка на НАТО. Хитреци! И не стига това, ами и докато Русия ги плашеше че ще ги замръзне се оказа че турбините за руските газопроводи и те германски на Сименс Енерджи, и Германия блокира връщането на турбините в Русия. Каква наглост. Те сега ще видят ще си го получат. Русия ще стане високотехнологична и развита и ще стигне до Берлин, прегазвйки НАТО и то скоро, най-късно през 3050 година.
Хахахаха! Ни моа повичи ши са пръсна от русфилски интелект, знания и поглед в бъдещето. Хахаха.
32.
Белоярск
20.01.2023 13:37:56
18
8
Два руски танка от Втората световна война още седят пред Бранденбургската врата в Берлин. Малко ли ви беше, господа германци, че сега пак ще изпращате танкове на фронта срещу Русия? Всеки един немски депутат трябва да отиде пред тези два танка и да се замисли дълбоко в себе си какви бесове са го обхванали.
31.
Химлер
20.01.2023 13:05:56
25
8
Тези украински мърши заслужават участна си да мрът като мухи на бойното поле. Защо още ги жали Петин пускай им нещо по сериозно и да се заличава тази усрана държавица. Само хленчи и проси този наркоман зелен. Да му се пусне нещо високоточково и да се приключва с този зелен клоун.
30.
Карл Маркс
20.01.2023 12:01:07
6
1
те тъй дават корпорациите, от 2,5 милиарда ще пратят, има-няма 200-300 милиина, другото ще го лапнат......д
29.
Кубинец.
20.01.2023 11:25:43
0
12
Абе пичове, какво става в Русия бе? Тия защо инсталират пво системи по покривите в Москва? Военната операция върви ли?
28.
XX
20.01.2023 11:09:34
0
8
Ейййй тва за каиймичката Вагнер Соледар било тука бе:
https://youtu.be/4dlGtpvK8Pc
Хубаво дълго окопче като луканките на баба.
https://youtu.be/4dlGtpvK8Pc
Тц Тц Тц
Стават грешки.Само Петър Велики не греши от Киев за 3 дни и сманя на нацисткия режим потънахме на 50км от руската граница в Донбас който от 2014г 50% е руски. Хахаха огромен тоз Донбас бе,необятен колкото Расов.
https://youtu.be/4dlGtpvK8Pc
27.
До 26
20.01.2023 11:07:10
2
3
А дядо ти сигурно е бил касапин,,,
Все кайма ти е в главата ...
То и мозъка ти е същата кайма !
26.
ХХ
20.01.2023 10:41:43
3
10
Баба га правише луканки хууубаво пълнеше червото с кайма, и луканките ставаха вкусни, домашни.
Та гледам Соледар дълъг хубав трап, украинската артилера го напълни с кайма. Мммм вкусни деликатеси от вагнерска кайма.
https://youtu.be/2lB-Kaw7XUI
Превзетия Соледар хахаха.
Да не дава господ такова превземане. Уж превзет пък цеха за кайма работи яко.
Дронче-кооординати-155 мм Ескалибур=вкусна кайма
https://youtu.be/2lB-Kaw7XUI
25.
Ggmu
20.01.2023 10:32:50
4
10
Азиатските джендъри масово бягат от Русия, не остана читав руснак, штрафбат-овете ще са основната сила на орките
24.
ХХ
20.01.2023 10:25:44
5
8
От над 300000 армия, украйна има около 140000 останали. Говорим за редовна армия, която бива пазена, а не жертвана като запасняците.
Това е факт.
23.
Митко дървото
20.01.2023 10:24:42
8
13
Зеленски си мисли че ще му дадат цялото си военно оборудване и няма да има с какво да си пазят държавните граници ,няма как да стане както се получи с Хаймърсите -скраб
22.
XX
20.01.2023 10:24:24
5
8
От над 300000 армия, украйна има около 140000 останали. Говорим за редовна армия, която бива пазена, а не жертвана като запасняците.
21.
1010
20.01.2023 10:21:20
11
36
Путлер обрече руснаците на флад и мизерия
20.
1
20.01.2023 10:03:20
1
6
Лисица се облизвала щот на коча му се клатели хаха
19.
1
20.01.2023 10:01:56
10
17
Солунска Белоярск ВСИЧКО ЩЕ ПРЕВЗЕМЕМ ЗАДНИЦИ!А Вий си вижте на умряло!!Даже САМИ ЩЕ ИДВАТ ПРИ ПРОСПЕРИРАЩИЯ СВОБОДЕН СВЯТ!!И ЩЕ СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАТ ДОБРОВОЛНО!!А путкин скоро кат кадафи в канализация..хаха..а ве кво стана с глад студ и мрак за ЕВРОПА бе задница.. лисица се обличала щот на коча му се катери.. та и вашата работа..хотели как лучше и как всегда обосралис..ха ха
18.
До 7
20.01.2023 09:54:53
8
4
Не е нужно да бъде побеждава на Русия,а изтласкана извън границите на Украйна .
17.
До 16
20.01.2023 09:49:39
6
4
Късата ти памет може все пак да ти напомни, че нещо подобно ставаше и в Мариупол...
Днес уж го превзели, утре от дупките на мините изпълзяли още и пак го превземат...
Та чий е в момента Мариупол, казваш?
И къде е сега елитната бригада Азов, че и Гайдар не се чува нещо !
16.
Леопарди ли
20.01.2023 09:42:02
12
10
По време на ВСВ руснаците нацепиха на филийки едни "Тигри" и то със най-обикновени 40 мм зенитни оръдия , сега защо да не направят нещо подобно и с "Леопарди"-те!
Германците може да са всякакви, но са народ , който си вади поуки !
15.
Смоленск
20.01.2023 09:39:57
5
11
Ааа тез наще много лъжат бе. Преди 2 седмици взеха Соледар и Пригожин раздаде медали, а пък още се бият и гинат в Соледар.
https://youtu.be/2lB-Kaw7XUI
Те така ако продължават да гинът в битка за Соледар, представям си колко са превзели Клещеевка
https://youtu.be/2lB-Kaw7XUI
14.
12
20.01.2023 09:38:04
1
7
Наистина си тъп и в опита си да иронираш бе ,Божков. Ха Ха.
13.
До 6
20.01.2023 09:36:06
8
22
Може би е по-добре промит мозък, отколкото изобщо без мозък ?!
Там е работата, че действията на Русия не са само "Режим на Путин"!
И да не беше Путин, щеше да е някой друг, на който да му писне от наглата Украйна !По всяко време някой все се опитва да ръфа Русия по краищата !
Русия рядко ражда продажници като Горби !
12.
88
20.01.2023 09:28:11
10
9
Край на 7 мия още малко и ще вземат Бахмут хахсха. Пригожин казал, обаче руския ген щаб отрича. Но всичко е точно хахахаха!
Какво казват пътуваща психиатрия. Бившия затворник лежал за грабеж, кражби и склоняване малолетни е в вътрешна битка с руския ген щаб хайаха велика държава ей велика армия!
https://youtu.be/fYizIfQlD04
А в Соледар още гинът руцки войни, нищо че Пригожин го превзе хаха.
11.
88
20.01.2023 09:27:06
8
22
По спокойно бе Божков,много минуси праскаш автоматично на изразяващи различно мнение освен официалната сороска пропаганда. Стига натягане.
10.
Истински россофил
20.01.2023 09:19:44
6
15
Крайно време беше за правдива информация от военния анализатор Юрий Подоляка, който е роден в украинския град Суми. Скоро, максимум 3~4 дена, цяла Украйна ще бъде затворена в котел и ще се предаде.
Гойда и три пъти ура!
9.
?
20.01.2023 09:00:47
34
33
И Звездата на смъртта да им дарят...украинците пак са обречени !
8.
До 8
20.01.2023 08:52:15
19
32
Да не сме ВСВ и САЩ да дават пари на рашките, за да обърнат германците??? На руснаците скоро ще им остане само ядреното оръжие!
7.
Логично Уотсън
20.01.2023 08:46:27
8
25
Не може да бъде победена сила, която може да доведе след себе си армагедон!
6.
Страхотна новина
20.01.2023 08:42:18
35
57
Браво,
Колкото повече се помага на Украйна, толкова по бързо ще разгроми режима на ботоксовия ГНОМ лилиПУТКин!
А на калмуците от 1 до 3 коментар ще им кажа само едно!
Режете вени и да се свършва!
С вашата рОспия и путлер е свършено. Само шепа промити мозъци като долните боклуци, още си мислят че ватенките ще победят, хаххах
Дерзайте ве пършивции!
рОспия КОНЕЦ!
лилипуткин КОНЕЦ!

Слава и ПОБЕДА за Украйна!!!
5.
A
20.01.2023 08:39:34
22
23
вагнер има успехи щот хвърля затворници кат пушечно месо на вълни по 10 15 ..дотам ли опряхте ве копейкаджии..ирански допотопни дронове разменяте су35 кон за кокошка..малоумници..Крим като превземат ще млъкнете кат мастни а путлерчо кат кадафи
4.
1
20.01.2023 08:35:03
21
28
Копейкаджиите налазили сайта..Айде чемодан вокзал масква..мастни.. Кой иска да унищожи Украйна?!путлер или Американците
3.
Белоярск
20.01.2023 08:14:50
52
42
Мда, явно американците искат да затрият украинците като народ...
2.
Az
20.01.2023 07:56:36
63
38
МАЛОУМНИ КРАВАРСКИ ГНИДИ
СЛАВА РОССИИ
1.
12
20.01.2023 07:51:21
67
47
Понеже са миротворци ФАЩ и НАТО затова въоръжават украинския наркоман да си трепе народа.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Командироват полицаи за летния сезон в Созопол Командироват полицаи за летния сезон в Созопол Осигурени са допълнителни 24 командировани полицаи за месеците юли и август, а 15 полицаи ще осъществяват контрол с патрулка и пеша България отдава почит пред подвига на Христо Ботев България отдава почит пред подвига на Христо Ботев Служебният премиер Димитър Главчев ще участва във всенародното поклонение на връх Околчица от 11:00 часа Развод за 100 млн. долара, ето как тази сръбска звезда сложи край на брака си Развод за 100 млн. долара, ето как тази сръбска звезда сложи край на брака си Тежкото решение тя взе след 24-годишен брак и две деца Отидете на море сега, ще ви излезе 30 % по-евтино, съветва експерт Отидете на море сега, ще ви излезе 30 % по-евтино, съветва експерт Цените не са мръднали от миналата година, твърди Румен Драганов Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Роси присъства на всичките му спортни изяви, първият й спомен е от зала "Младост", когато е едва 14-годишна 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите Всеки човек в този живот има външни опори: сродна душа, любящи роднини, работа, някакво хоби Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Богаташи глезят съпругата с домашна помощница Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Най-много средства за реклама са отделили парламентарно представените формации
Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Каспаров може да получи до две години затвор Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Държавният глава на латиноамериканската страна положи клетва снощи в столицата Сан Салвадор на церемония, на която присъстваха испанският крал Фелипе Шести и президентът на Аржентина Хавиер Милей Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път "Белия балет" победи Борусия Дортмунд с 2:0 Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой"
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори