×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • С тържествена церемония в Бургас ще бъде посрещнат новият сливенски митрополит – Негово Високопреосвещенство Арсений днес
  • Природният газ поскъпва с над 8% през юни
  • Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път
  • В Германия призоваха армията да свика 900 000 запасняци заради Путин
  • Тежка катастрофа в Германия прати в болница 14 човека
  • В Украйна прогнозират катастрофален отоплителен сезон
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дилемата на лято 2021 – родното Черноморие или гръцките острови


Дилемата на лято 2021 – родното Черноморие или гръцките острови
Независимо на кой плаж решите да постелите хавлията си, имайте предвид, че сега е разгарът на сезона и цените във всички курорти са високи
17 Август 2021, Вторник, 21:05 ч.
Автор: Флагман.Бг

Да се посетят и родните черноморски перли, и някои от гръцките курорти ще е страхотно, но за две ваканции ще ни е необходим значително по-голям бюджет

Лятната ваканция  е сред най-чаканите събития в календара на цялото семейство. Дебатите къде да се почива и как точно да се разпредели бюджетът, за да са доволни всички вкъщи, започват още през зимата. Миналата година, заради мерките въведени срещу разпространението на COVID-19 в Гърция, една от любимите летни дестинации на българските туристи отпадна като възможност за посещение. Това бе предпоставка южните ни черноморски курорти – Поморие, Созопол, Царево, Лозенец, Синеморец, Приморско и Китен да бъдат преоткрити от българите.

Ето защо тази година, след като и Гърция вече е достъпна за родните туристи, изборът на дестинация за лятната ваканция провокира дебати в не една приятелска компания и на семейните съвети.

Вариантът да се организират две почивки, за да се посетят и родните черноморски перли, и обсипаните с цъфтящи бугенвилии гръцки курорти, е най-оптимален. Това обаче изисква по-голям наличен бюджет, който не всички можем да отделим в толкова кратки срокове. А мисълта, че идва и зимата, която може да ни поднесе не малко непредвидени ситуации, инспирирани от все още пандемичната обстановка, също стопира порива ни за волни и безметежни дълги ваканции.

В този момент започваме да обмисляме и възможността за финансова помощ.

Първата компания в България, която през 2005 г. започва да отпуска бързи заеми с онлайн кандидатстване и прозрачни условия – Ferratum, е един от предпочитаните източници за осигуряване на средства за ваканция през лятото.

Компанията реагира своевременно на засиления интерес към бързите малките потребителски кредити и стартира активна промо кампания  - "Пари за твоето лято", достъпна на територията на цялата страна.

Кампанията вече е в ход и десетки късметлии прекараха лятната си ваканция още по-незабравимо, зарадвани от наградите, които получиха, включвайки се в нея.  Но има и още много подаръци, които чакат своите получатели.

Времето за печелене е сега, защото наградите са наистина СТРАХОТНИ. 

Те изобщо не са стандартните скучни чаши, тефтери, шапки, хавлии и други брандирани рекламни артикули. Далеч по-атрактивни са и актуални, що се отнася до сезона на ваканциите.

Дронове, планински велосипеди, падъл бордове, канута, чисто нови смартфони, както и 3 безвъзмездни кредита за суми до 6000 лв. и 6 безвъзмездни заема до заплата до 1000 лв. са наградите, които Ferratum раздава всеки месец на 11 късметлии. Част от тях са вече при щастливците, които научиха първи за томболата с награди на Ferratum.

Друг важен момент в планирането на ваканцията е месецът, който сте избрали. През август, независимо на кой плаж решите да постелите хавлията си, е добре да имате предвид, че сега е разгарът на сезона и цените във всички курорти са високи. В този контекст бюджетът може да се окаже недостатъчен.

Ако се възползвате предварително от продуктите на Ferratum, цените на шезлонги и чадъри, стаите в хотела, коктейлите на плажа, средиземноморските обеди и, да не забравим, нощните парти удоволствия, няма да ви държат в непрекъснато състояние на пресмятане и нагаждане към предвидените средства за ваканцията.

„Днес ще си спестя от обяд и няма да се настаня в хотел на първа линия, за да мога да отида в събота на Cаcао Beach“, подобни мисли не минават през главата на спечелилите вече от кампанията "Пари за твоето лято". Tе отдавна са регистрирали промокода SCFL08, при кандидатстването за продуктите на Ferratum и вече гледат уникалните кадри от ваканцията си, записани със спечеления дрон.

Повече за промо кампанията може да прочетете ТУК.

Ето как с малко късмет и избор на кредит в правилния момент не само можете да си осигурите страхотно и незабравимо лято, изпълнено със спомени от родното ни Черноморие, гръцките острови или която и да е любима дестинация за отдих и почивка, но и да получите награда, а защо не и пълно опрощаване на заема.

Лятото е в разгара си, предстоят ви още много страхотни жарки дни и има още много прекрасни места, които да посетите

А защо не и да преоткриете ново хоби за вас като например каране на сърф, колоездене, управляване на кану или пък панорамно видеозаснемане?

 


В категории: Лайфстайл


България Всички новини
Искаме експертно, надпартийно правителство с ясни задачи, обяви Корнелия Нинова Искаме експертно, надпартийно правителство с ясни задачи, обяви Корнелия Нинова Ниската избирателна активност ни лишава от легитимност, посочи тя Бургерът в София - по-скъп от този в Западна Европа Бургерът в София - по-скъп от този в Западна Европа Това показва проверка на ресторанти в Атина, Кардиф, Люксембург, Лондон и в платформата globalprices.com Командироват полицаи за летния сезон в Созопол Командироват полицаи за летния сезон в Созопол Осигурени са допълнителни 24 командировани полицаи за месеците юли и август, а 15 полицаи ще осъществяват контрол с патрулка и пеша България отдава почит пред подвига на Христо Ботев България отдава почит пред подвига на Христо Ботев Служебният премиер Димитър Главчев ще участва във всенародното поклонение на връх Околчица от 11:00 часа Развод за 100 млн. долара, ето как тази сръбска звезда сложи край на брака си Развод за 100 млн. долара, ето как тази сръбска звезда сложи край на брака си Тежкото решение тя взе след 24-годишен брак и две деца Отидете на море сега, ще ви излезе 30 % по-евтино, съветва експерт Отидете на море сега, ще ви излезе 30 % по-евтино, съветва експерт Цените не са мръднали от миналата година, твърди Румен Драганов Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Роси присъства на всичките му спортни изяви, първият й спомен е от зала "Младост", когато е едва 14-годишна 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите Всеки човек в този живот има външни опори: сродна душа, любящи роднини, работа, някакво хоби Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас
Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса В следобедните часове е възможно да превали  Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Сивото и цвят праскова са отвратителни, съветва дизайнер  Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Каспаров може да получи до две години затвор Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Държавният глава на латиноамериканската страна положи клетва снощи в столицата Сан Салвадор на церемония, на която присъстваха испанският крал Фелипе Шести и президентът на Аржентина Хавиер Милей Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път "Белия балет" победи Борусия Дортмунд с 2:0 Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори